25 april

dagen har varit superhärlig! vaknade som sagt upp hos tess då vi nästan direkt drog oss till tabbe och stekte. blev även att ta sig ett dopp där på morgonen, årets första och det var rätt kallt ändå fast det kanske inte är så konstigt eftersom det är april?
efter att vi stekt ett tag kom också kg, men han tog också med sig lite blåsigare väder så vi drog hem till tess. kg stannade dock inte så länge men vi hade det trevligt med tess & hennes familj där i piper. åt god mat &så:)
lousie som också kommit var också sugen på ett dopp så vi tog oss ett till innan pappa skjutsade in oss till stan där jag köpte en fet godispåse eftersom det va så himla billigt. blev att dra till löga och vi alla tre hjälptes åt att äta upp den (y) blev även ett till dopp för min del där på löga & mycket garv innan man gick hem lite smått blöt i bara shorts & skinnjacka, fast halsduken & vantarna va på som tur var! var dock inte så jätte kallt fast det var ju rätt tidigt ändå så kanske därför. men känns faktiskt nästan som sommar eller är det bara jag som är lite galen?


dagens outfit & bevis på badning!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0