31 augusti

kom precis hem ifrån dagens träningspass som bestod av en liten del kondition & sedan styrka på överkroppen! åkte dit med anna & sedan var även malin och irini där. känns som att det alltid är någon man känner där nu för tiden, härligt!
nu ska jag iaf ta en dusch så fort som anna är klar och sedan bara chilla lite innan jag somnar.

grr

precis sett klart never back down med natalie & josefina. fyfan va den filmen är bra,
och kan man bli snyggare?!





cam gigandet - gör muppminen så mycket snyggare ;) 

jeans

nu drar jag mig till skolan, därefter ska jag träffa min älskade natalie :)))
jeansen jag köpte i förgår, ifrån veromoda för endast 400kr!

30 augusti

kom nyss hem från actic och tagit en skön dusch! blev ett träningspass på löpbandet med en hel del spring & jag blev helt slut. men det är ju så det ska va! träffade ju även malin där och snackade lite smått med henne.
annars så har dagen bara spenderats hos mormor, samhällskunskapens antekningar hade jag ju dock glömt i skolan så läste bara det mesta ur boken och hoppas på att kunna skriva ner det lite fort i morgon, inte så viktigt tror jag nog endå:)
nu hade jag tänkt mig att bara varva ner lite här vid datan och sedan sova, börjar tidigt i morgon!

What happens when the hourglass of love runs out?

.
kom precis hem ifrån skolan nu, lite sådär halvblöt efter att ha cyklat hem i regnet. skulle igentligen ha spenderat min kväll med tess & några boys, men tess fick tydligen andra planer så gissar på att det inte blir någe.
nu ska jag iaf äta och sedan dra mig med familjen till mormor, tar med mig min samhällskunskap och blir förhoppningsvis klar med den eftersom den ska vara klar tills i morgon. för övrigt så ska jag sedan bara avsluta min kväll med ett träningspass och sedan bara slappa hemma. en helt nödvändig dag helt enkelt!
bh jag köpte igår ifrån h&m 129kr, helt underbart skön!

30 augusti

nu ska jag dra mig mot skolan, slutar inte fören 4 idag. kul!?
tröja jag köpte förra veckan ifrån lindex för 149kr

You did it on purpose

nu ligger jag nerbäddad i sängen, ska nog läsa lite samhällskunskap innan jag somnar.. om jag orkar, som jag inte kommer? iaf så har jag iaf varit duktig och städat mitt rum nu på kvällen efter att jag kom hem efter ett enormt skönt träningspass med malin & även irini tittade förbi :D
blir väl att dra igång igen hela kroppen, mest bara jobbat med benen hela sommaren (a) kollar nog lite bloggar och sådant istället nu innan jag somnar, har ju sovmorgon till halv 10 i morgon iaf. gött!
en ny träningsbh som jag fick med mig hem idag blandannat, endast 180kr på intersport!
mina andra här hemma sitter inte så bra när jag springer & hoppas denhär blir bättre! kameran dog sedan så han inte ta kort på resten av plaggen hehe..

Stressigt

Hemma igen men drar iväg lika fort! Skolan slutade inte fören halv 4 typ & runt 4 mötte jag Malin på stan efter att ha käkat lite fort hemma. Vi hittade massa fint & blev båda runt tusenlappen fattigare, mina inköp får ni reda på senare ifall jag orkar ;) nu är jag påväg till actic efter att ha varit hemma en snabbis oh bytt kläder. Ska möta upp Malin där med eftersom hon förhoppningsvis också ska börja träna där! Önska oss lycka till! Vi hörs när jag kommer hem igen.

To realise it's right before my eyes

Two Door Cinema Club-What You Know lyrics
.
And I can tell just what you want
You don't want to be alone
You don't want to be alone
And I can't say it's what you know
But you've known it the whole time
Yeah, you've known it the whole time



28 augusti

kom precis hem ifrån träningsverk1 och ska genast hoppa in i duschen!
körde först spinning med natalie, som gick prima & va himla jobbigt. sedan kom också irini, elin & johanna och vi provade på pilates. det var då inget för mig, massa med andning & ingen action.
är trött och vill hälst bara sova med en gång, men har samhällskunskap att jobba på och ett rum att städa:( hela morgondagen är också uppbokad, varför kan man inte bara få stoppa tiden ibland och göra det där tråkiga som man måste göra? usch..
min älskade cykel gick också sönder igår, jävlas hela tiden och låter rätt fint ibland!

GOCART

natalie kom precis hit och vi ska nu dra oss till gocart banan! möter andra brudar där som irini, josefina & elin:D


28 augusti

söndagar är alltid lika tråkiga och sega! får väl försöka ändra på det så blir nog lite gocart åk med brudarna senare på dagen. men just nu ska jag inte göra någonting, kanske se om filmen jag såg igår eftersom jag inte förstod ett dugg av den? har ju annars lite plugg som måste bli klart med, roligt!
fin bild sedan igår, anna & pappiii ♥ vet inte varför kräftan är med på ett hörn men aja!

27 augusti

kom nyss hem nu och ska nog sova direkt.
dagen började med att jag drog till stan med lisa & natalie för att hitta paket till ann-katrine, drog sedan till henne där pappa, anna, johanna & håkan var. vi åt kräftor (för min del bara nårga klor) och sedan lite marängtårta!
drog sedan en sväng med pappa i bilen och satt och garvade åt honom:)
träffade sedan tess och andra brudar och killar under kvällen! skulle bli filmkväll men blev lite väl många så blev lite häng på corner eftersom några skulle äta. och sedan när jag & josefina skulle hem så träffade vi på lite annat folk att snacka med. slutade med att jag & josefina blev sugna på något gott så drog oss till åhmans en snabbis innan jag nu hamna här i min underbara säng♥
conor med min snygga skinnjacka & kalles superfina hatt, stiligt!

26 augusti

kom nyss hem och ska nu sova direkt, är supertrött! kvällen avslutades efter lite omvägar på diana med en pizzabit. innan dess chilla vi ett härligt folk oh bara hade det chill! nu ska jag sova, godnatt & hörs ikväll

härlig lunch!

hade två & en halv timmas matrast idag eftersom idrotten var inställd, jag ajlana & levi drog hem till mig och kg & dane skulle komma senare när de fixat lite saker.
vi hade det iaf trevligt och gjorde mitt & ajlanas gamla favoriter som vi inte käkat sen sjuan? pasta & skinksås och sedan havreflarnet till efterrätt!
kg & dane kom sedan en snabbis bara eftersom det tog ett tag då kg blev stoppad av polisen och fick då med sig lite böter istället för moppen. sorligt
våran fina kaka som inte ser så god ut på bilden ? men det va den!

inside man

bara för jag tycker denna film är super bra, fast sett den fleeeeera gånger men tröttnar ändå inte. så himla klockren! nu ska jag iaf stänga av den och se resten i morgon eftersom jag somnar när som:)

träning med irini!

kom hem för en stund sedan och tagit en behövlig dusch efter mitt & irinis träningspass! bestod av en hel del cykling så jag fick himla ont i röven & låren, som är ett plus såklart! blev även lite annan träning & avslutades en snabbis på crosstrainern.
randombild ifrån visingsö
nu ska jag snart sova tänkte jag?

Can't stop you from running through my mind


här ligger jag & lisa i februari

inte helt fel heller!
nu drog nyss lisa & malin härifrån efter en myskväll med bara massa snack:) resan är iaf bästelld nu till egypten och vi drar iväg 16-23 februari! kommer ha det awesooooome, fast min mamma syster & amanda hänger också med såklart.
nu ska jag se klart en film innan jag somnar!

23 augusti

kom nyss hem ifrån skolan, nu ska jag dra ihop lite käk och till det läsa lite historia. läxa första dagen, great!
outfit - shorts vero moda, linne h&m

22 augusti

blev inget inlägg som jag hade tänkt i morse eftersom internet cpa, skolan gick iaf bra & efteråt drog jag till staden och käkade kina med tess, saga & så kom josse sedan med. vi satt bara i staden och chillade där efter och senare fick vi sällskap av eric conor claes & kalle :D
chillade som bara den och sedan drog kalle & josse och istället kom alex & felix. vi busade lite granna tills det bara var jag, alex & conor kvar och drog hem till conor för en film. blev ave ventura och garvade ihjäl mig!
kom sedan hem nu vid 11 & ska nu sova tänkte jag, pusshej

dagens outfit: linne från monki, byxor från vero moda, halsband från ur&penn, jacka från vero moda, väska?

21 augusti

kvällen bestod av film-tittande hos totte tillsammans med eric, kalle, claes, alex & felix. en himla knäpp & sjukt rolig film med dålig humor, gillas! cyklade hem och kändes som vinter ute, fysatan va kallt!
het cykel!

no one will do

precis tillbaks i sängen igen efter lite frulle på altanen, rätt fin dag men känner för att knyta fast mig vid sängen!
gårdagen blev av lite hit & dit. började med att jag träffade några brudar & sedan en hel del andra folk & fina boys, drog långt åt helvete och fick sedan cykla halva biten hem helt lonly och rädd. kom hem runt 4 och somna direkt, nu ska jag se klart en film, pyss
en av några fina bilder som jag tydligen tog igår!

20 augusti

jag och natalie skulle dra oss till solpoolen och sola lite, men det var stängt tydligen. vi drog oss istället till meddo och tog oss några minuter var! nu är jag hemma igen och ska fixa mig för kvällen, blir troligtvis att träffa lite girls

tjena

kom hem för en stund sedan med min syster.
kvällen började med att jag drog till lisas kompis där lite folk va, efter en stund drog jag och träffade amar och lite annat folk och sedan tillbaks dit kvällen började!
nu sja jag iaf sova gott ocg ladda till morgondagen, pussssssar
fin tupp sebooooooora

klar med arbetet!

kom precis hem ifrån sista arbetsdagen. bjöds på bakelse och fick med mig en ros & paket hem:) kan inte klaga över de 3 senaste veckorna där på museet som faktiskt inte varit helt fel och skulle lätt kunna komma tillbaka. roliga & trevliga människor som gjorde dagarna bättre! fick också träffa min nya klassföreståndare som tydligen också jobbar som chef på museet, lite överraskande och kommer nog bli kanon :D
nu ska jag dra mig och träna, får se om det blir något gocart åkande med mina brudar senare eller om vi hoppar det nu när de bara öser ner regn!

time is over

imorgon är sista dagen på sommarjobbet och ska nu sova tänkte jag. förut på kvällen träffade jag amar & ett grabbgäng på staden fast kom hem för ett tag sedan. har hunnit med att se filmen bad teacher. sov sött!


fin gammal bild på ma

chokladmuffins


gött och enkelt!

18 augusti

solat i ett par timmar nu tills molnen kom fram. känner mig inte ett dugg brunare så besöker solariumet imorgon när det ändå ska regna. funderar nu på att springa en runda, eller gå. iaf röra på mig lite innan jag slappar sedan hela kvällen.
men först duscha av mig all olja!

18 augusti

Har lunch för tillfället och sitter just nu och bara tar det lugnt, väntar på att klockan ska slå 2 då jag drar och solar & tränar med irini:) himla tråkigt att bara sitta här och inte göra någonting. Plus att man sitter i ett rum med knappt någon täckning över huvudtaget så finns inte så mycket tidsfördriv för tillfället! Ja nu ska jag återgå till min rast och sedan jobba sådär knappt två timmar till. Hörs senare när jag är hemma!

17 augusti

gänget som var här drog nyss hem, det vill säga irini tess kalle claes conor totte otto alex & felix:) vi han med att se två filmer, the mist & cube och gjorde inget annat speciellt.
innan idag var jag och tränade med irini & elin och vi hade oss sedan ett häng här hos mig då vi kollade på fula klipp och skrattade sönder!
nu ska jag iaf sova så fort jag kan och sedan upp till jobbet i morgon.



Please give me something

tjenare, kom hem nyss och tagit en snabb nattmacka med mamma innan jag nu ska hoppa i sängen och sova som en stock:) blev lite "dans" på slutet och innan det spenderades kvällen med massa livrädda boys i mysiga skogen, haha fysatan!
kvällen började ju dock med att jag träffade tess med saga&josse och vi träffade rätt mycket folk &så, men vi skilldes sedan åt under kvällen, älskar den galna tjejen
2 bilder från kvällen!

WHITE

nu drar jag och möter tess, på mig har jag mammas vita skjorta!

16 augusti

nu ska jag hoppa in i duschen. har då jobbat idag & efter det var jag en snabbis hos läkaren, fullt frisk! mamma har suttit och kollat allt med resan nu så varit fullt upptagen med det tills nu.
aja, nu måste jag knalla in i duschen & sedan fixa mig. blir att träffa tess ikväll, måste bara fixa en passande outfit;)



15 augusti

nu ska jag sova, kom hem för en stund sedan och slocknar närsom! kvällen spenderades iaf med tess och vi möte kalle och massa andra boys vid kvantum & drog sedan in i en skog helt vilse och hade det trevlans!

And I'd love to forgive and forget
So I'll try to put all this behind us
Just know that my arms are wide open
The older I get the more than I know.
.
james morrison - this boy
fastnat för hans låtar♥

You’ll never change if you just run away

drog en våffla & kaffe med mamma på båtmansstugorna efter jobbet innan vi åkte på vårat ärende. min syn är perfekt och nu har jag bara bytt kläder och ska ner på stan och möta tess, hörs!

Mobil inlägg

Sitter just nu på jobbet oh har inget att göra för tillfället, slutar om en timma om inte tidigare och ska sedan till trafikskolan och kolla synen för ett nytt körkorttillstånd. Blir att sätta igång med körandet så fort som möjligt så jag slipper stressa med skiten! Vet ju bara hur de va med mopedkortet, Inge kul att sitta med det mitt i sommaren. Iaf så vet jag inte vad som händer sen ikväll, sånt som märks. Ha en bra dag!

14 augusti

kom precis hem igen efter att ha varit hos saknade lisa en stund:) hon har varit på gotland i en vecka så hon bärettade allt kul hon varit med om! känner att jag kanske fastnat lite i viken? har iaf en resa på G fast det är inte fören i februari:( något att längta till iaf..
nu ska jag sova, bara sista veckan kvar på jobbet nu, satan va skönt!
drog på mig en långklänning, och fy va mysig den va!

show how I'm feeling until the feeling has gone

just leave me now
It's the better thing to do
It's time to surrender
It's been too long pretending

Dreams are for fools, they let you down

lagat här hela dagen och slappat. kollat på the bourne filmerna, gammla bilder & lyssnat på james morrison♥
faktiskt haft tid med en promenix, dusch, städning & taco-käkande!



But it might be a second too late
And the words that I could never say
Are gonna come out anyway
But it might be a second too late
And the words that I could never say
Are gonna come out anyway

14 augusti

hejdär! tess och jag är tillbaks i soffan idag och nu sett klart filmen vi somnade till igår:)
hon drar väl om en stund och jag ska bara slappa idag, en redig söndag står på schemat! 
såhär mysigt hade vi det igår
tess hade med sitt nallepuh täcke som hon inte kan sova utan, göllit

13 augusti

kom nyss hem till mig tillsammans med tess som blir min nattgäst. vi ska mysa med film och lite göttigheter!
förut träffade vi även irini och snackade om allt mellan himmel & jord. drog oss även till coop eftersom allt annat va stängt och fick sedan gå ända hem till mig, skönt ändå.
vi hörs i morgon, sovsött!
bild sedan någon vecka tillbaks

mother lover

men jag ser att du ler och jag tror att du tvivlar

legat och kollat film hela dagen så nu drar jag mig mot staden och möter tess, blir nog en hel del snack och förhoppningsvis lite roligheter!
kavajen är ett inköp sedan i måndags, hm 299kr. ringen är en födelsedagspresent ifrån anna♥

god morgon

vaknade runt halv 8 redan och bara slappat i sängen, försökt somna om men gick inte så bra tydligen! gårdagen började bra iaf, drog mig till natalie på kvällen där irini, elin & josefina va. vi drog oss och mötte kalle & hans grabbgäng och hade det himla chill. drog oss sedan mot stan och där hände det ju inte så värst mycket. drog väl hemmåt runt 3 sedan och har sovit himla gött faktiskt.

12 augusti

Sluta jobbet nyss oh sitter nu i hamnen i väntan på en brud, hon ville kolla lite på stan & så:) tänkte dra oh sola på solpoolen idag men känner att de är rätt stek här ute, får väl passa på nu så länge solen vill fram! Ikväll vet jag inte va som händer, har inte bästemt mig än så det är väl sånt som märks :D

Your tears will dry, you’ll soon be free to fly

fått en ny byrå av mammi så jag får plats me allt, flyttat över allting nu ikväll.
skorna fick sig en bättre plats iaf!
u know i love you girl♥

11 augusti

kom precis hem från en promenix/springtur med natalie. blev väl typ en mil och känns himla skönt!
förut idag efter jobbet så åt jag lite med mamma på stan och blev även lite nytt i garderoben, ett par skor & träningskläder. nu ska jag iaf glo klart en film med lite gott till det:) ses efter!
ny träningsjacka, intersport 400kr på rea! har kollat in den förut men då köpte jag min andra ist men känns bra med en lite mer diskret också hehe. fick även ett par överdragsbyxor till det som förhoppningsvis kommer till användning senare i höst!

godnatt

Maybe some people don't deserve a second chance when they are new ones that would do more for their first

10 augusti

nu drog alla för en stund sedan och jag ska krypa ner i sängen. boysen bestod av eric, conor, alex & otto! vi slog oss ned i soffan och såg på hitta nemo. himla gullig film & natalie kunde varenda replik! mamma fixa lite fika & blev även denna gång en hel del banan-ätande, konstigt att så fort dessa grabbar är i huset så försvinner alla bananer..
fina bilder sedan dagen, jag & natalie fastnade i spöregnet så mamma fick komma & rädda oss!

färgar håret

sitter och väntar på att få tvätta ur färgen ur håret som natalie hjälpt mig med! hoppas på ett bra resultat ;)
snart kommer även eric och lite boys hit, chilledill!

-

You wanna get in my world, get lost in it
Boy I’m tired of running, lets walk for a minute
You wanna get in my world, get lost in it
Boy I’m tired of running, lets walk for a minute



9 augusti

nu drar jag och möter linn över en kaffe på stan! va ett tag sedan och eftersom bruttan ska flytta äre väl dax att passa på :(
har på mig denna gulliga tröja som jag fick av syster johanna i födelsedagspresent!

skulle INTE köpa en till skinnjacka..

..men gissa va jag kom hem med! :D
veromoda 500, kan inte bli bättre, älskar den!
har redan en annan liknande därifrån fast annan färg, och de är hur sköna som hellst.
nu drar jag till actic och springer lite innan jag käkar grillat med mammsen, muuuma!

drar mig till staden nu med natalie!


I just came to say goodbye


in the end love makes everything simple

8 augusti

har legat hemma hela dagen efter jobbet, kollat how i met your mother och skrattat högt i min ensamhet. kom precis på att avsnitten snart är slut! och därför gör jag ett uppehåll, smart som jag är. drar mig en promenix med mamma och umgås med henne lite innan jag senare hoppar ner i badkaret och bara har det skönt :)
denna video är till kalle & eric, det var denna vi dog till igår! lite sådär över trötta och på finfint humör så kollade vi på den i typ en timma. kalle börja sedan trycka på tangenterna mellan 1-9 så han dansade ännu fulare ihop med annan musik, man kanske inte fattar fast hade ni varit där hade ni dött!
och ni måste kolla med gott humör, annars är det bara en smal kille som hoppar omkring utan ben i kroppen med tjejröst & fint smile!

7 augusti

Tjenare! Kom hem för en stund sedan oh ligger nu nerbäddad i sängen! Klockan är ställd på kvart i 7 oh jag längtar inte ett dugg. kvällen spenderades iaf hos eric med han & Kalle. Blev att se en film oh efter det satt vi bara i hans rum, chillade och garvade till ett enormt roligt youtube klipp som jag delar med mig av i morgon! Drog oss en sväng utomhus innan jag sedan trampade hemåt:)

7 augusti

riktig fin söndag! eller inte :) regn gillas inte, fast egentligen så gör det ju inget när man ändå inte har några större planer!
ska iaf till pappa en stund, där ska jag laga lite mat till dom som kommer dit. alltså pappa, annkatrine, anna, johanna & håkan :) har lovat pappa raggmunk sedan ett halvår tillbaks så idag smäller det!
aja nu måste jag skynda mig, ikväll sen blir det iaf bara att slappa. låsa in mig till how i met your mother. döfint!:D
en bild sedan veckan då jag & natta hade lite tacokäk! hungriga..

4-6 augusti!

har inte blivigt så mycket bloggande på sistone, här kommer torsdag,fredag & lördag! :)
.
Torsdag: spenderades med tess på löga där vi badade och solade! åkte sedan hem till mig och käkade innan vi drog iväg igen. hamnade på löga igen med lite grabbar som bada fast dom drog & vi satt kvar en bra stund och snackade med lisa & ella :)
Fredag: lite tjejer kom till mig och vi åt lite gött! drog sedan vidare till alex där massa härliga grabbar va :)
lördagen: eller aa, klockan slog tolv och det var alltså min födelsedag. fick mig en härlig sång och fina presenter! hehe;) vi drog oss alltså ner mot stan och sedan följde jag, lisa och otto med hem till alex igen. tog oss lite nattmackor och skulle sedan sova fast va visst tvungen att dra hem i morgonljuset. klockan 6 var jag hemma igen och somnade direkt. 3 timmar senare skulle de väcka mig med sång fast jag skicka ut dom igen, ibland är man som man är.
lördagsdagen kom mormor & morfar hit och firade mig :) vi åt lite gott och gud va jag älskar blåbär! spelade kort då natalie söööög, har nog aldrig sett värre!:D
lördagskvällen spenderades med att natalie och jag drog och träffa en mycket saknad irini & rasmus ville ju såklart också fira mig på min födelsedag så han var ju bara tvungen att höra på vårat snack hela kvällen:) köpte oss iaf lite gott & satt och mobbade natalie!
senare drog paret och jag och natalie drog oss, träffa samer en stund som var ett bra tag sedan! när de inte fanns något kul och göra sen så drog vi oss en promenad, träffade olle & ludvig en snabbis och även några härliga turister! haha, måste blivigt en fin bild, eller hur natta?;D

3 augusti

kom precis hem efter en springtur på vo med natalie som avslutades med en promenad runt stan :)
skapligt hääärligt!
nu ska jag ta mig en ordentlig dusch och sedan sova sött. jobba i morgon och sedan bada på löga med tess efter det.

3 augusti

just nu ligger jag och natalie helt proppmätta i sängen min! vi har alltså ätit gott oh väntar på att det ska ner i magen så vi kan dra oss och springa lite ;)
natalie är ledsen över alla vo's blottare och att hon inte kan springa själv där, stackarn. efterblivna människor de finns? JAPP
3 bilder från dagens korpahäng med natalie, josefina & amanda!

3 augusti

Hej nu ska jag dra mig till jobbet oh efter det ska jag till korpa där Natta oh Josefina är oh steka lite! Igår kväll låg jag typ och halvsov men drog ändå ut sen oh träffade eric, conor, alex & otto:) blev bara att chilla på korpa, aja nu måste jag dra mig!

2 augusti

efter jobbet som idag med bestod av målning så drog jag till löga där anna var med tess, amanda & lovisa. blev att stecka och ta sig ett dopp:D underbart skönt och allt för länge sedan!
åkte väl hem runt halv 4 redan och sedan låg jag bara hemma, haha. såg how i met your mother som är bääääst. har också hunnit med en promenad med mammsen nu innan jag lägger mig och slappar framför datan igen..
visingö

1 augusti

sitter och snackar med min SAKNADE irini! fyfan va jag saknar den flickan! otroligt sorgligt nog så var jag inte hemma idag förut när hon ringde mig och nu är inte hon hemma.. men vi försökte ta det viktigaste på msn, måste ju hålla henne uppdaterad om vad som händer här hemma.
hon kommer iaf hem på lööördag och då ska hon allt få se på kärlek!
ja men puuuss på dig!

juste! 1 månad idag och jag är så jäääävla stolt:D

1 augusti

kom precis hem efter en promenad med mamma som var otroligt skönt & vi tog det rätt lungt. innan det var jag och sprang på vo med natalie, jobba upp konditionen hähä.
annars idag har jag ju faktiskt jobbat med, och de gick himla bra. var inte ett dugg jobbigt iaf:) synd bara att de ska va så fint väder nu när jag inte kan sola fören 2 varje dag:(
aja, har också hunnit med att åka till mormor och träffa lite släktingar, få bensinstopp och hänga i hamnen med natalie!
nu ska jag bara duscha och slappa lite innan jag somnar, imorgon ska jag iaf bada efter jobbet har jag bestämmt.
jättefint ben idag när jag va klar & ett linne jag köpte i jönköping får bli dagens bilder!

1 augusti

är väl just nu på jobbet, västerviks museum på kulbacken! här ska jag spendera varje vardag i 3 veckor mellan 8-2.
matar säkert just nu deras höns eller något, hoppas ni har en trevlig dag;)

RSS 2.0