31 juli

under dagen hängde jag med lite härliga brudar i staden! snackade och hade det skönt i solen. därefter drog jag & josefina med lisa hem & senare drog vi till alex där några killar va. vi hade vattenkrig som var himla orättvist och vi alla tjejer blev dyng blöta!
fick gå så ända till corner för grabbarna skulle äta, pappa kunde som tur va skjutsa hem mig så jag kunde byta till något torrt! därefter blev det hem till alex igen där vi bara chillade och avslutades med ett tjejsnack i hans soffa.
rätt chill dag & imorgon äre jobb som gäller. nu ska jag sova så jag orkar, önska mig lycka till;)

31 juli

drar mig mot lisa nu, höörs!

life’s too short for me to stop

gårdagens kväll började hos emma där det va riktigt trevligt, fint folk med mycket roligheter och skratt!
drog vidare till stan sen och de va bra en stund och träffa lite mer folk som man också inte träffat på ett tag. blev sedan lite segt så drog mig hemåt :)
nu ska jag in i duschen och sedan dra på mig något innan jag träffar lisa och andra härliga brudar! pusss på't

30 juli

gårdagen vart himla lyckad ändån trotts lite trubbel innan kvällen.
började på morella med ett tjejgäng där vi åt gött! drog sedan hem till jennie några utav oss, käka tårta för tess och snackade &så:) senare drog jag och möte lisa & massa andra brudar & grabbar, himla trevligt!
möte dom vid lysing, drog mot corner och sedan till stan. slutade med ett nattdopp mitt på natten och sedan vandra hem blöt. kom väl hem runt 4 så vaknade för inte så himla länge sedan, nu har iaf min nattgäst dragit hem så nu ska jag slappa tills nästa kväll är här!
pussss så länge

29 juli

drar ner till morella nu, käka lite och fira tess med lite folk :) drar sedan vidare på tårtkalas och sedan får vi se vad kvällen har att bjuda på!
dagens outfit med lite nytt från jönköping med
linne JC/bandeau ginatricot/shorts bikbok/halsband MQ/skor dinsko

29 juli

kul när regnet öser ner, nejnej. vaknade nyss och ska ner och käka frulle! drar kanske sedan till actic och tränar lite om jag orkar.
har faktiskt hela dagen planerad idag. ska till mormor på dagen, sedan ut och äta med tess & några vid fem på morella antagligen. så avslutas dagen hos emma med lite brudar & tårta!
lite av köpen från jönköping, älskar väskan

28 juli

har visst glömt bort att blogga på hela dagen!
drog mig en promenad med anna & mamma under dagen och kom ända till mio, bästellde hem en byrå med skåp också eftersom jag känner att jag behöver lite mer plats för mina kläder & skor.
därefter kom natalie hem till mig en sväng, vi bakade en tårta som vi ska äta i morgon eftersom den är en aning godare om den bakas dagen innan.
kvällen spenderades med tess & louise, blev mest snack och så.
visingsö

GRATTIS TESS!

15 år!
älskar diiiig
snygg bild jag hitta sedan när vi började umgås, cirkus 6 år sedan.

sov sött

visingsö

27 juli

kom precis hem nu efter några helt perfekta dagar!
shoppat hela dagen i jönköping så är helt slut nu, blir och packa upp allting och bara ta det lungt ikväll.
det här fick jag med mig hem och jag är super nöjd!
16 klädesplagg, bikini, klocka, halsband, parfym, plånbok & väska.

26 juli - gränna

Ligger nu nerbäddad och redo för en god nattsömn! Dagen har varit awesome, drog runt 1 till Gränna och här har vi bara vandrat omkring i den gulliga staden. Polkagrisar är det överallt, tycker dock att det är otroligt äkligt men som tur är så finns det ju massor av andra smaker som smultron blåbär och hallon! Fick med oss ett lass hem och de är nog de söta polkapojkarnas fel, så himla söta & bra tillverkare;) vi har ätit mat här där vi bor & blåbärspaj till efterrätt och bara myst! Jag och mamma tog oss även en promenad uppför berget och kolla utsikten mesans solen gick ned :) ändrade planer så imorgon drar vi upp tidigt till Jönköping och jag hoppas verkligen att bilen är full av fint när jag åker därifrån!

26 juli - visingsö

Underbar morgon har jag haft efter en toppen kväll igår! Har inte ätit så god middag på länge och efteråt gick vi till stranden för att se solnedgången. Just nu sitter vi och äter frukost utanför våran stuga. Bästellde en frukostkorg som var full av nybakat bröd, frukter & pålägg:) vaknade redan vid 8 idag då jag och mamma tog oss en timmas morgon promenad, och Gud va härligt det va! Solen brände, fåglarna kvittra och luften var så frisk. Idag ska vi senare till Gränna och spendera 2 nätter där! Höres

25 juli - Visingsö

är som sagt på visingsö för tillfället (för er som inte vet så är det en ö som ligger i Vättern). Vi kom hit i morse runt halv 9 och sedan dess har vi åkt runt och tittat på olika sevärdigheter som ni får bilder på sen när jag kommer hem. Vi skulle åkt och badat men de va så himla kallt i vattnet! Kändes som de första doppet i april även om jag nu bara gick i med fötterna :) Nu ska vi iaf till våran stuga, slappa lite hoppas jag för jag somnar när som även att jag sov exakt hela vägen hit! Ikväll ska vi iaf ut och ät äta och mer vet jag inte. Höörs

24 juli

kom nyss hem, var alltså och kollade på the ark. kunde dock bara 2 av låtarna men ändå kul att ha sett, dom är ju lite speciella och roliga.
där efter så träffade jag lisa & lite boys en kortis innan jag och lisa cyklade hem.
blir väl sista inlägget innan jag åker i morgon, lite tråkiga ifrån mobilen kommer nog under dagarna. ni får gärna skicka iväg något sms till mig för kanske blir lite segt ibland med tanke på att det ska regna..

24 juli

kom precis hem igen efter ett trevligt glasshäng på corner tillsammans med lisa, emma, malin, ella & rebecca!
nu ska jag ner & käka lite och packa det sista innan jag spenderar kvällen med mamma & syster i ruinen. vi ska nämligen kolla på the ark. inte för det kanske är min musiksmak så måste man ju hänga med familjen ibland.
vi får se hur lång tid det tar och om jag hinner hitta på något efter eller inte, ska nämligen upp vid typ 4 i morgon!
lite snabba bilder på gårdagens & dagens outfit.

24 juli

tjeeeenamors! skapligt trött emmy idag, åkte hem ifrån josefina & somna sedan om hemma. vaknade av att lisa stod jämte min säng heeh :D jag hade snackat med henne lite halvdöd och visste att hon skulle komma men blev ändå lite överraskad! hon skulle bara låna lite kläder av mig och sedan drog hon lika snabbt igen :( tror dock hon kommer tillbaks, vet iaf säkert att jag ska träffa henne och lite andra brudar idag!
nej nu måste jag packa!


bild från hänget igår!

23 juli

La mig precis i josefinas säng tillsammans med henne och Natalie. vi har under kvällen dragit en sväng i stan, hängt på corner med massa snack och sedan drog vi till Coop och handla lite gött! Efter det har vi myst hemma hos Josefina framför filmen american history x, en film alla måste se! Nu ligger vi i sängen och snackar, vet dock inte hur sovandet ska gå då myggbättet på foten irriterar mig!

23 juli

lite bilder jag snodde sedan igår av emma, hoppas de är okej!
nu ska jag iaf fixa mig lite snabbt och vänta på natalie, vi drar nog hem till josefina och hittar på någe med henne:D

natten i husvagnen!

träffade upp lisa emma & ella på willys och vi handlade lite göttans innan vi åkte ut till några pojkar som höll hus i jakobs husvagn! tur det eftersom första planen var att tälta och skulle ju kunna gissa på att de hade blivigt rätt blött.. husvagnen blev dock tvärtom med 100 grader typ.
iaf så hade vi de rätt trevligt. grillade med en gång & sedan när mörkret kom blev det ett kort dopp innan åskan kom & vi gömde oss i husvagnen. blev lite kortspel & snack och en hel del garv, speciellt när alla blev lite övertrötta!
det var dock bara jag, lisa, jakob, eric, conor, claes & john som sov kvar men det var nog tur det med tanke på hur varmt och trångt det blev.
jag var iaf den ända som ville vara vaken till slut så jag försökte hålla alla andra vakna, fast det blev nog conor som sedan tog hem priset där när han sedan inte skulle sova!
iaf så somna vi nog alla lite innan 6 skulle jag gissa på. vaknade sedan 8 eftersom det va så himla varmt och bytte sovplats tills 11 då alla drog sig upp.
dagen idag blev att först hitta något att äta till frukost, städa iordning den heta husvagnen & jag tog mig ett dopp helt själv eftersom de va så jävla varmt!
mamma kom sedan och hämtade ett gäng av oss iaf & sedan jag kom hem har jag bara käkat och slappat i sängen, kanske dags att gå upp och hitta på något till kvällen?

22 juli

har haft ett litet besök av natalie nu efter min morgonpromenad förut. nu gick hon hem för att duscha och jag ska göra detsamma. sedan ska jag fixa mig lite och äta innan jag träffar henne & josefina igen som äntligen kommit hem :D vet inte vad vi hittar på, ifall vi drar mot staden eller bara slappar hemma.
ikväll ska jag sedan träffa lisa iaf, mycket mera är inte säkert än. ha en bra dag!

21 juli

tydligen inte bloggat idag märkte jag, om man ska sammanfatta min dag lite kort så blev det en promenad med lisa vid 1 och efter det drog vi hem till mig och såg en film & käka lite göttans!
fixa oss sedan lite fort och drog oss till jocke på kvällen, dit kom också sedan emma jesper agnes & emil. det blev faktiskt rätt trevligt. började med lite tv & musik och blev sedan till kortspel, snack och en hel del garv och roligheter.
nu kom jag nyss hem helt blöt även fast han inte bor långt bort. åska & blixtrat har det gjort hela kvällen med, faktiskt mysigt ändå.

20 juli

spenderade min dag tillsammans med tess på staden. hon skulle köpa present & jag ville hitta något att slösa mina pengar på men nejnej. fick sedan sällskap av linn och vi hade oss ett glasshäng på sahara.
drog sedan hem till mig med tess för att käka, där efter så lagom ringde lisa så vi drog till otto där hon va med typ samma folk som dagen innan, chillade lite och sedan när jag skjutsat hem tess så drog några stycken till lysing och bada. jag själv badade inte idag dock men gissar på att de skulle vara himla skönt!
träffade sebastian & olle på hem vägen och pratade lite sådär, inte träffat sebastian på hela sommarlovet som är tok för länge :o iaf, så drog jag sedan tillbaks till otto där vi alla lagade lite nudlar & glodde tv.
kom nyss hem och nu ska jag sova dirren! pussheeeej

2 bilder som jag snodde av emma, thai hoa & nattbad!

20 juli

Sitter just nu utanför mitt hus, utelåst. Duktig som jag är så valde jag att gå hem och inte vänta på mamma som också skulle klippa sig. Har suttit här utanför utan nykel ett bra tag nu och mamma värkar vara väldigt seg! Och såklart så skriver mamma nu att anna är hemma. Kul att jag suttit hör utanför i onödan i en halv timma, och smart Emmy att inte ringa på dörren. Nu ska jag se film hej då

19 juli

Blir litet mobilinlägg nu innan jag somnar om dagens påhitt. Träffade Lisa & emma och eftersom vädret inte va det bästa längre och våra magar kurrade så drog vi oss ner till stan och åt himla gött på Thai hoa! Himla fint häng som sedan fortsatte i stan med en glass och stekig sol som kommit fram igen. Natalie & Amanda gjorde oss sällskap med innan vi drog oss till Otto där grabbar som kalle, jakob, totte, Sigge, Claes & alex var. Blev också ett nattdopp på lysing nu i mörkret, fast alla badade dock inte och dom missa något eftersom de va så himla skönt! Lite turister som vi träffat på vis dök också upp lite random & va även de, haha. Kvällen avslutades här hemma med Lisa & emma med kvällsmat. Nu ska jag sova, ska upp tidigt i morgon och klippa mig! Pusss

19 juli

nu drar jag mig till lisa, vi får också sällskap av emma & tror nog att vi drar oss och badar eftersom de är så himla varmt!

18 juli

blev som sagt att hälsa på min mormor idag med lite pizzakäk & kortspel!
eftersom vädret också blev så fint nu på kvällen så drog jag mig till tabbe och badade med tess & louise, var dock himla kallt i vattnet tillskillnad från bara några dagar sedan så blev mest bara snack.
kom hem för en stund sedan nu och ska dra igång en film innan jag somnar skapligt, imorgon blire nog att träffa lisa med. göttannnns!

18 juli

fint sommar väder vi har tycker jag, regnar hela tiden och jag börjar bli trött på det! nu ska jag dra igång filmen Iam number four. blir nog att dra mig en sväng till mormor sedan också, kanske hittar på något senare då vädret skulle bli bättre.
Irini kommer ringa mig när som helst också så blir väl att snacka med henne en bra stund! bli avundssjuk på henne i grekland med soool & bara sol :(

17 juli

kom nyss hem ifrån att ha sett den sista harry potter filmen på bio tillsammans med louise.
den var faktiskt bra. fast ändå lite besviken, kanske bara för att det inte kommer någon mer. eller för jag tyckte det kunde varit lite mer fight. kan ju inte berätta det jag tyckte var löjligt med filmen till er som inte sett den så nog pratat om den.
nu ska jag sova om en stund, är himla trött och känner på mig att jag kommer sova gött i natt!

vis

Fredagen började bra, de va rätt kul men blev sedan pannkaka av hela skiten och åkte hem tidigt.
Lördagen började med att jag & tess drog ner till stan, pappa bjöd oss på lite käk i stan och sedan när hon drog träffade jag annat folk som lisa, malin & andra sköna brudar och grabbar. var i staden ett bra tag och sedan fick vi för oss några stycken att dra hem till jakob vid norra, så vi gick. inte det bekvämaste eftersom jag gick i klackar och mina fötter och ben mådde inte så bra efteråt men aja. vägen dit blev rolig & tog sin tid. vi va inte där så jätte länge, blev bara lite natthumor sådär & kortspel.
mamma kom sedan och hämtade mig och lisa vid halv 4 typ & vid klockan 4 sedan låg vi hemma hos mig och sov gött!

17 juli

så här började dagen för mig & min nattgäst lisa! bara sovit 4 timmar inatt men känner mig rätt pigg ändå. nu väntas en lugn dag med bio ikväll vid 9.
ska dra mig en promenad och hämta min cykel som står vid norra eftersom mamma hämta oss igår, lägger upp ett inlägg sen om hur mina senaste dagar varit senare.
pussss

15 juli

tjo, har legat ute på altanen nu till 11 då solen försvann. ska väl snart hoppa in i duschen och sedan bara ligga och ha det skönt. sedan vid 3 blire att dra ner med natta till detdär på mejeriet & kolla om det är något att ha.
blir nog också att käka på stan eller så drar jag väl till kusinerna där der är lite grillning!

14 juli

ligger här och är helt klar. skulle som sagt äta med pappa & dom men det är tydligen flyttat till klockan 6. jättekul att han säger något till mig. har iaf nu på dagen hunnit med det mesta. duschat, fixat naglarna & mitt rum är en aning bättre!
drar och träffar louise nu sålänge.
världens bästa sminkborttagningsmedel!
älskar dessa produkter. i bakgrunden finns också shampoo, balsam, shower gel, lotion & 2 ansiktskrämer.

14 juli

drar och tränar på actic nu eftersom jag inte riktigt litar på vädret, vill inte bli fast i världens regnskur precis!
är väl där en stund och sedan ska jag hem hit & fixa iordning både mig själv & mitt rum. sedan vid 4 ska jag äta middag med pappa & hans brors familj, mycket trevligt! inte så ofta man träffar kusinerna ifrån stockholm:)
ska också hinna med att boka en klipptid idag, mitt hår är allderless för slitet. får vi se hur kort det blir, hähä

med detta säger jag godnatt

dessa låg i min brevlåda i morse, blått & rött. skapligt nöjd!

13 juli

kom hem för ett tag sedan från ett kvällsdopp med louise på tabbe. grymt skönt, varmare i vattnet än på land!
vi simmade en hel del & bara snackade om alltmöjligt.
powerwalka/sprang även dit & tillbaka. känner att konditionen kommer!

13 juli

Sitter just nu hos min Natalie och väntar på att hon ska äta klart och sedan ska vi dra oss ut och hitta några som är lika roliga om oss, om det nu finns? Heheh bra humor men de måste man ha en sån här tråkig dag :) Va skulle man göra utan natalie rooth? :D Pyyyyss

12 juli

här har vi en mycket peppad natalie!
som sagt så träffade jag elin på stan och vi kollade när natalie sprang. hon var otroligt duktig och jag är stolt över min gulliga tjeja:D
efter vi haft en kul tid att kolla på alla som sprang (tex natalies dubbelgångare) så satt sig jag och elin i hamnen och bara snackade tills vi drog hem.
mycket rolig kväll med lite fail av beställningar med, haha!

12 juli

lite seg med bloggandet men igår låg jag bara hemma hela dagen och glodde film & spenderade lite tid med min mamma, idag har jag varit och badat & solat en stund med natalie och nu ska jag snart ner till stan och möta elin! vi ska heja på natalie som ska springa lite hehe:D



10 juli

lite smått irriterad så skulle dra mig och springa en sväng på actic. men såklart så gick inte det eftersom jag inte kan ha mina träningsskor för de tydligen gör ont där bak över hälen. ännu mer irriterad la jag mig nu i sängen efter ett utbrott men allt blir bara värre eftersom mitt öga gör så himla ont sedan några dagar tillbaka och de känns som de bara blir värre. vet ifan vad det är och vill att de ska bort NU.
lätt att kunna lugna ner sig när kroppen bara gör ont! kommer ju inte gå bra om hälen inte blir bättre till i morgon. därför ska jag nu bara lägga mig och se en film. blir väl harry potter och halvblodsprinsen.

10 juli

kom hem för en stund sedan ifrån en lång promenad, nu har jag ätit tacos ute på altanen under parasollet i ösregnet. myyyyys
ska hoppa in i duschen och efter det åka med familjen och hälsa på mormor!
hörs senare

tacokvällen

vi hade tacokväll eftersom irini åkte iväg till grekland inatt, som ett litet farväl:( som tur är får jag en himla fin födelsedagspresent eftersom hon kommer hem igen tidigt den 6 augusti!
kvällen började iaf med att jag, natta, irini & lisa handlade och sedan kom också tess & vi lagade maten. rasmus, jacob & stella kom också och vi åt tacos i mängder! eller det fanns till tio pers till men ändå..
killarna drog och två nya kom - ludde & olle.
vet inte riktigt va vi gjorde, men sedan blev det iaf efterrätt & efter den kom också elin & johanna.
killarna och stella drog och vi andra tjejer satt kvar en stund och bara snacka i min soffa.
blev att säga hejdå och krama sönder irini och sedan blev det att sova. va såååå himla trött faktiskt.
nu har jag precis fått ett sms av irini att hon går på planet!

9 juli

nu är jag lite smått stressad, ska möta lite brudar vid willys vid 5 & sedan blir det tacokäk hemma hos mig :) ska bara välja ut lite kläder och sen är jag klar. blir att cykla eftersom idioterna igår fixade så att moppen inte startar.
nu kom natta så nu ska jag skynda mig, hörs senare!
måste bara berätta att min förmiddag spenderades med natalie på korpas bananö! puss på det.

god natt

nu gick precis natalie hem i regnet. jag ska försöka somna, orka upp i morgon och hoppas på att man vaknar av strålande sol! isånnafall blir det att dra ut och bada med natalie.
känns ändå onödigt att sova nu eftersom jag ändå måste gå upp när resten av min familj kommer hem, mamma låste ut mig förut så jag va tvungen att hämta nykeln så hon inte har någon nu. hur ska man kunna sova själv här när de finns idioter som springer omkring utanför, kan dom bara inte lämna min moppe ifreeeeed!?

8 juli

olle & ludvig drog med mig & natta till händelöp. rätt segt att de var så långt ut men redigt bra att hoppa! vädret var dock inte det bästa men funkade. lite innan två drog vi därifrån och jag drog till kulbacken för att presentera mig till mitt sommarjobb som börjar i augusti! lät iaf som jag skulle vara ute och hjälpa till och de är ju bra sålänge vädret är det:)
lite senare drog jag & natta till löga för ännu ett dopp, hade det väldigt mysigt med lite prat.
vi blev sugna på att springa så drog till vo, natta sprang 5 & jag 2,5! man får jobba sig uppåt.. var iaf nöjd med min tid och det är det som räknas, konditionen ska tillbaks!
drog till stan i våra snygga outfitar eftersom natta skulle käka & sedan hem till mig och ska nu glo filmen harry potter och fenixorden! natta kom precis ut ur duschen och nu är det min tur att hoppa in, seeees!

8 juli

1 vecka idag och det firas med en promenad innan man träffar natalie!

7 juli

nu drog precis olle & ludvig här ifrån mig, vi va innan på korpa och tog ett långt nattdopp tillsammans med natta & sofie med fast dom drog efter badet. de va faktiskt himla kul förutom att jag typ dog i vattnet. haha nej men ludvig var lite vild och kasta runt mig lite hit&dit och om jag försökte komma upp drog han ner mig. men kul vare iaf ändå och efter det följde grabbarna med mig hit och vi har tagit lite nattkäk innan dom drog igen, fattar inte hur dom killarna kan ha så mycket energi! själv ska jag sova nu och upp tidigt i morgon hade jag planerat.

7 juli

sitter nu och väntar på irini & rasmus, så jag kan möta dom på stan där vi ska ta oss något gott!

7 juli

har inte hunnit blogga något innan idag, har varit i full gång kan man ju säga!
dagen har i stort sett spenderats på korpa tillsammans med natalie & sofie. vi hade det himla fint och stekte, blev också några dopp.
nu har jag precis varit på actic och sprungit lite. himla skönt, nu väntar duschen & sedan är någ maten klar. vad som händer i kväll är inte bästemmt riktigt än men det blir nog bara att chilla :)
dagens outfit också lite fint med jeansshorts från h&m, linne från bikbok

6 juli

kom precis hem efter ett häng med dessa tjejer vid lysing, vi hade det himla trevligt med sällskap av några turister. de va 3 killar som hade en båt där ute som linn träffat dagen innan efter sitt jobb, & dom va ju rätt trevliga så!
nu blire att sova bums, höres i morgon.

nytt

linne veromoda / kavaj sisters

två plagg som kan vara användbara i sommar och har blivit mina nu den senaste veckan.

6 juli

kom nyss hem ifrån stan, spenderade dagen där med linn. fick med mig ett linne hem bara & linn hitta också lite snyggt. vi åt på sahara också, kycklingsallad. jättegott!
ligger nu och väntar på maten. sedan ska jag ut igen med några så vi hörs senare

6 juli

vaknade för en stund sedan och har ätit lite frukost. skulle egentligen ut och bada idag med linn men vädret håller nog inte för det, molnjävlar!
aja blir nog att träffa linn hur eller hur, kanske drar en runda på stan ist? sånt som märks.

5 juni

min nya älskling, äntligen säger jag bara. om man jämför med min gamla mobil så kan man ju knappt tro att de e från samma århundrade:)
bara skal jag ska skicka hem mig ett nu då!

till min dag iaf, kollade lägenheter med pappa. båda två va fina och hoppas värkligen det blir en av dom nu så jag kan träffa han lite oftare! åkte sedan ut och badade med louise på tabbe en stund innan jag drog in till stan och träffade mamma. köpte då mobilen och åkte sedan till min kära mormor som fyller år idag! vi hade det himla mysigt där med smarrig mat kan jag lova :)
efter det så tog jag moppen ut till piper igen för pappa skulle fixa det sista i morgon. tog mig en promenad och gick tillbaka hem igen, fick också sällskap av louise en bit.
nu ska jag lägga mig och sova ifall jag kan!

5 juli

tjo, hela min dag är planerad så är väl bara att dra iväg med en gång! ska börja med att ta moppen till piper där pappa ska laga den eftersom de e något fel så den låter mer som en gräsklippare som klipper grus?
sedan ska jag också till stan med han & vid 1 ska vi kolla på två lägenheter.
tar mig en promenad där ute medans pappa fixar!

måste visst bädda sängen också innan jag drar mig!

4 juli

blev som sagt att träna med irini & elin var också med, vi hade himla skoj undertiden!
efter en dusch så drog jag ner till stan med mamma. köpte mig ett par easytone skor & träningsshorts.
kollade även på en ny mobil men ska nog tänka lite på vad jag vill göra.
åt även himla gott på thai hoa sedan med mamma & anna, looove
intersport 1200 kr
nu ska jag ner och ta mig en kopp kaffe med mammii!

4 juli

Vaknade för ett tag sedan, upptäckte att alla skrev på facebook att de kommit in på sina program. har slängt mitt dexterkonto så hitta ett brev i brevlådan ist.
kom in på förstavalet, naturvetenskapsprogramet. även om jag inte vet om de är rätt val för mig men de är ju en bra utbildning så ska nog fungera!
blir snart och träna lite på actic tillsammans med irini, de va länge sedan kan man ju säga!

3 juli

Godnatt på er, nu ska jag iaf försöka sova. lär väl bli som de andra nätterna som varit och ta en himla tid!
här har ni iaf en låt som jag ska somna till. den är gammal men har varit som fast vid den sen i fredags på morella då han där spelade låten och va bara tvungen att höra på den när jag kom hem igen.

Wonderwall
By now you should've somehow 
Realized what you're not to do

3 juli

har precis varit ute och gosat med grannkatten! så himla sööööt, vill också ha en katt :(
ska iaf dra på en film nu, blir bara att slappa här hemma alltså och kanske lyckas sova skapligt?
det ända som är planerat för morgondagen är att gå i lite affärer med mamma efter hennes jobb, har lite att kolla upp.

3 juli

äntligen klar! har städat och möblerat om lite i mitt rum i timmar. mamma va snäll och hjälpte mig också som tur va!
det började med att jag städade klart i garderoben i morse och slutade med det här :
och till det viktigaste:
faktiskt himla nöjd! mitt rum har ändå världens fulaste form och går knappt att få in alla mina prylar, men tycker jag lyckades rätt bra :D nu ska jag ut och gå en sväng eftersom jag typ varit inne hela dagen. sedan väntas maten när jag kommer hem, blir nog bara att slappa här hemma ikväll skulle jag gissa på men det är sånt som märks.

2 juli

ligger hos irini just nu, lite halvt nerbäddad. har sett filmen Just go with it, tyckte den började lite b men blev faktiskt himla bra i slutet!
ska väl dra mig hemmåt snart, städa i min garderob lite innan jag somnar? hehe kul..



2 juli

efter min promenad så blev det att ta ett dopp på lysing med anna:) riktigt trevligt och vi hoppa om kring där ute rätt länge, åkte sedan hem och har tills nu legat i solen på altanen och snackat med mamma.
nu hoppar jag in i duschen och drar mig sedan mot irini!
grannkatten maja är ju för söt :)

2 juli

vaknade vid 9 idag och hoppas därför på att kunna sova natten som kommer. inatt va jag tvungen att öppna fönstret trotts att det regnade eftersom de va tok för varmt i mitt rum.
idag iaf så hade jag tänkt att gå till actic som var typ en månad sedan sist? men nejnej, såklart så är det stängt. drar väl mig en promenix ist, ska dumpa en gammal vana och känner att jag måste varva ner mig på annat sätt för att klarat!
iaf så ska jag dra mig ner till mamma nu som fixat frukost. hääärligt :D
fint mitt hår har blekts dock :D
kanske blir att köpa en färgburk idag och fixa det på någe sett, just nu ser det bara grönt ut!

.

Just get back up,
When it knocks you down

1 juli

min kväll blev ganska mysig ändå! drog som sagt till stan där jag träffa på irini, stella, rasmus, mattis, tobbe, jonathan & adam. vi satte oss på morella för dom skulle äta. jag tog bara en kaffe eftersom jag redan ätit hemma. stella drog rätt snabbt och ist kom elin & natta.
vi hade det väldigt trevligt tyckte jag & fick även lite underhållande musik!
klockan blev väl runt 10 då alla drog och jag drog med hem till natta tsm med elin. vi såg en film och bara chillade. drog hem nu vid ett i ösregnet, tur nog hade jag glömt mitt paraply där en annan gång så blev inte så blöt. tycker nog mäst synd om elin som fick cykla från lysing till kvännaren.

1 juli - grattis mamma!

firat min mamma lite nu, mormor & morfar var på besök! ♥
nu ska jag fixa mig lite och sedan dra mig till staden troligtvis, träffa lite folk.
inte ser hon ut som 47 vaaaa?!
looove

1 juli

kom precis hem från en promenix, som ni kanske märker på mina kläder. och jag som trodde vädret skulle vara dåligt idag och drog på mig träningsbyxorna, kan säga att det blev rätt varmt!
nu är jag iaf piggare, fast min mobil värkar inte må så bra.. locket är hos tess som dragit iväg till göteborg. fast vet inte om det skulle göra mobilen bättre ändå, ska väl försöka inskaffa mig en ny om jag hittar någon som passar mig och har det jag behöver.
nu hoppar jag in i duschen.

1 juli

vaknade nu för att linn ringde, annars skulle jag väl inte vaknat fören ikväll. kunde inte sova inatt så orkade inte kliva upp och gratta mamma. blir ändå av ikväll.

.

It may not mean nothing to yall
But understand nothing was done for me

30 juni

kom precis hem nu och kvällen har varit rätt trevlig!
började på stan med linn där jag hittade ett PAKET till min mamma (jo jag vet jag stava fel i förra inlägget, men stavning är inte precis min grej!). efter det så drog vi oss till sahara, åt en himla god pizza & glass till efterrätt. inte nog med det så köpte vi oss efter det jordgubbar också och satte oss och bara garva åt allting i hamnen.
redigt mysigt alltså!
tog oss en runda genom staden och träffade då på emil, mattis & rasmus på morella. vi beslöt oss för att sätta oss ner och satt då där en stund en sväng. drog sedan med dom en stund men linn blev sedan sugen på kaffe så vi for ner till staden.
drog sedan med linn hem och såg film, inte kul att se film själv. den va faktiskt riktigt bra & vi hade de himla fint.
NU ska jag sova, ska upp klockan halv 6 i morgon för att överraska min mamma som fyller år. hon börjar sedan jobba så vi får hoppas på att jag orkar upp. måste också göra det helt själv eftersom syster inte heller är hemma, och i morgon ska det bli dåligt väder.. blir väl att slappa och ta igen dessa tidiga mornar?
det kändes i rynkan! HAHA

RSS 2.0