31 maj

gjorde lite förändring lite fort i headern för blev så himla trött på all text! känner dock att jag skulle behöva uppdatera mina bilder.. kanske inte så passande med is på vattenytan när det är 30 plusgrader utomhus? hehe, får ta mig en fototur någondag känns det som!
nu ska jag iaf sova, och i morgon är det juni, sooooommar♥

31 maj

drog ett fint häng med tess idag. hämtade en annan favorite, moppen! fan vad jag saknat, har varit lite överallt idag alltså. bland annat hade vi ett fint häng i gräset med ben&jerry's. phish food in our ♥
vädret har ju varit så himla skönt med, hoppas på fler sådana dagar!
haha tess alltså, finns ingen så underbar! :D

31 maj

två snabba dåliga bilder på dagens outfit, nu måste jag dra mig till skolan!

30 maj

skolan var inte så jobbig idag, gjorde pizzabullar på hemkunskapen tills stockholmsresan, badade även i simhallen sista timmarna och kom inte hem ifrån skolan fören halv 5 :o simningen gick iaf super och eftersom min skrivuppgift nog också blev rätt bra så kanske jag har chans till ett mvg trotts allt!
hade iaf en trevlig stund där i simhallen med några pojkar först och sedan också irini. vattentrampa i 10 min, 32 längder med kläder & livräddning, seegt.
Efter det har jag bara varit hemma, plugget och är i stort sett klar nu. vilket betyder att imorgon blir en bra och fri dag, vet precis hur jag tänker fira den!
aja nog snackat. godnatt på er♥

29 maj

Lika mysigt hos min mormor som vanligt och gick sedan biten hem, sedan dess har jag suttit och jobbat och känner på mig att mitt teknikarbete börjar närma sig slutet! jag skulle ju kunna fördjupa mig mer men om han sätter sånt arbete på så lite tid så får nog sören skylla sig själv!
nu ska jag ta en härlig dusch & imorgon ska jag plugga klart allting och sedan på tisdag och framåt är jag FRI, fysinnes va skönt det ska bli!
mamma♥ ( klädvalet är för en powerflower fest)

29 maj

MORSDAG, och min mamma kom precis hem ifrån jobbet och jag och anna har varit gulliga och lagat tacos! så nu tar jag en paus från mitt pluggande och ha en trevlig matstund med min familj, ska även ta mig en sväng till mormor sedan och hälsa på henne:)

28 maj

kom hem för en stund sedan. cyklade i regnet som inte var fullt så skönt.
kvällen spenderades iaf först med tess & gustav, åt ben&jerry's och chillade lite. sedan när tess drog hem så drog jag till samer där också emil var:) kvällen var väl inte precis den roligaste på länge men trevliga pojkar & tess så den duger! nu ska jag läsa vidare i min bok som måste vara utläst tills måndag, och förhoppningsvis snart somna till den. trööötter

imorgon är det morsdag, så blir väl att göra något snällt åt min mamma:) måste också hinna med och plugga, om det fixar sig snabbt kanske jag kan hämta min moppe om nu den är klar som pappa säger! niiiice
BILDBRIST! saknar alla mina bilder :( dumma data som gick sönder, och ännu dummare onoff som laga datans ljud så alla bilder försvann med? snyggt jobbat . . . NOT

28 maj

drar och möter min älskling nu- Tess nyström ♥

28 maj

lisa drog nyss hem så nu är det plugg som gäller! senare blire väl att träffa tess eller någon och hitta på något roligt förhoppningsvis:)

27 maj

nu ska jag och lisa sova. vi har sett filmen no strings attached som var jätte gullig och knäpp, alltså ett tips!
vi har också hunnit med att äta jordgubbar som alltid sitter rätt i magen :D
förut idag så drog jag ut en stund med tess men det hände inget kul och hela himlen öppnade sig så vi blev blötisar.
aja sov gott allihopa, imorgon e det plugg som gäller!
Tumblr_llpb5lwxsq1qzipvbo1_500_large

26 maj

dagen har varit något chill! drog upp och tränade lite styrka bara på actic och hade sedan bild som den ända lektionen för dagen. blev sedan att dra ner till stan med klassen där vi chillade lite och gick runt innan det var dags att kolla på teater, som var så himla rolig haha höll på oh dö!
därefter hängde jag lite med malin och lisa innan tess kom och vi gick runt en sväng på stan, provade typ 100000 bikinisar och fick med mig en överdel hem iaf! följde sedan henne en bit innan jag satte mig på cykeln hemåt. 
åt supergod mat med ännu godare efterrätt: jordgubbar! finns det något bättre e frågan? NEJ
Blev en lång promenix med lisa när maten lagt sig, skapligt skönt var det & en hel del snack!
har pluggat lite här hemma nu och ska sova, vi höres i morgon

25 maj

blev inte någon jättesväng idag, kom iväg lite segt och fick sedan dra på i jävla fart sista halvtimman då natta skulle hem till nio för att glo tv. har iaf haft en skön dag med göllet och nu väntar en skapligt skön och lång dusch! hade så himla bråttom i morse då jag försov mig så känt mig skabbig hela dagen, heheh :)
två bilder sedan tacokäket i lördags!

25 maj

peace breee!
nu drar jag och biffen Natta ut på promenix! kommer hem hundra gånger starkare, i benen natta! iaf så har vi käkat och pluggat hela dagen. var också ute med hennes super gulliga hund zorro förut:)

24 maj

NU: kvälls knäcke & smoothie!

24 maj

Då var min pluggdag över! har pluggat sedan 9 i morse och nu är klockan 8. visst jag har tagit några få pauser och också läst en hel del. känner nu iaf att jag kommit en liten bit på vägen och kanske kommer klara av att bli klar med allt innan tisdag :)
nu ska dagen avslutas med en promenix med Natta innan jag kryper ner i min härliga säng!

24 maj

DAGENS PLANER:

23 maj

tjenamors, ligger nu här och läser en precis påbörjad bok och den muntliga redovisningen är om en vecka, dags att läsa på känner jag! läsloggen för min andra bok verkar nog aldrig bli klar den heller, känns som min hjärna går i slowmotion när det gäller plugg :(
annars var min dag rätt fin, bakade tårta på hemkunskapen med lisa,malin&emma, smaskens! drog sedan ner till stan med tess då hon köpte sig lite snygga kläder! fick sedan skynda mig hem så gick jag med anna ända till mormor, där gjorde vi det vanliga och hade det trevlans!
gick sedan hem med syster igen. här är man inte lat inte! och efter min mormors kakor så kan det ju behövas:D
imorgon är det iaf studiedag & det både gillas och behövs! slipper inte plugget ändå menmen...

22 maj

drog alltså med irini och kollade fotboll, först på bökensved i 10 min & sedan vo. fick också sällskap med natta,anna&linn. sista matchen slutade med förlust för västerviks del med 2-3.
nu har jag varit hemma en stund och ska ner till anna & hennes polare en stund i soffan oh glo film innan jag somnar.
pyss.

22 maj

stekte tillet lite hos mig med irini som sällskap:) nu ska vi snart dra oss och kolla fotboll, cya!

22 maj

So will you ever love me again? only time will tell.

vaknade för 3 timmar sen, alltså vid halv 7. fattar inte varför men kunde inte sova. har alltså bara sovit några timmar inatt och är så himla trött nu! ska dra mig lite frukost och sedan lägga mig i solen på altanen. hoppas på att jag somnar där ute. höörs

21 maj

kvällen blev väl något sådär, men funkar sebora!
hahah kom iaf hem nu och garav ihjäl mig :D
vilken härlig tandborste! ser ju ut som någon jävla porrklubb här inne!
pusshej




21 maj

nu drar jag mig mot staden med min syster & natta ifall hon inte skulle plugga, blir väl att kolla lite där och sedan kanske ett fint litet häng innan man drar hem och lagar tacos med natta! gööööttans :D


21 maj

ska börja med att berätta att kvällen igår gick lite upp och ned. började bra, blev tråkig, blev bättre, stupa & slutade väl rätt bra. aja, idag e det lördag och hoppas på något roligt inträffar:)
idag vaknade jag iaf tidigt och har bara slappat. ska väl göra något nu så vi höres!
bilder sedan förra fredagen då jag, malin , sebbe & hannes bada & basta lite mysigt!

19 maj

kom precis hem från bio med anna,tess,linn&louise :)
pirates of the carrabien 4

19 maj

kom hem för en stund sedan efter ett häng på stan efter skolan. nu har jag käkat lite och ska väl snart ut oh träffa någon brud. kanske blir bio ikväll med :)
dagens outfit, tröjan e min systers

18 maj

kom nyss hem, drog mig med anna och linn ett häng i stan. som sedan sluta med att dom lämna mig och jag satt kvar med tess en stund och snackade:)
anna&linn lurade mig sedan till örbäcken där vff/ifk (eller vad dom nu är) hade match. var bara där dom sista minuterna och kände att jag hade med mig lite otur då det genast blev två mål till borta laget. slutade 4-0 och vi brudar cyklade hemmåt.
nu ska jag ner och se efterlyst med en kopp kaffe och min mamma.

18 maj

blev ist att ta sig en långpromenix med Natta & Josefina :) blev en hel del prat som alltid uppskattas!
nu har jag ätit och duschat. ska väl fixa till mig lite och kanske hitta på något ikväll?
från vita till sådär himla grå/bruna. slänger in dom i tvättmaskinen och hoppas på det bästa!

18 maj

kom precis hem från dagen på gränsö. orienteringen gick väl rätt så bra, fick tiden 36 min på bana C.
därefter drog vi och badade, något skönt!
vi cyklade sedan sällskap hela vägen tillbaka. fick dock cykla barfota då jag trampat i ett träsk :(
nu väntar duschen!

18 maj

fick ju lite sovmorgon idag iaf. nu ska jag snart dra mig och möta upp lisa,malin & emma. eftersom man är tvungen att cykla ända längst ut på gränsö typ.
sen blire orientering, hoppas på att det kommer gå bra!
vädret är iaf toppen nu så drar väl med mig en bikini ifall någon vill bada där efteråt, hehe (a)



17 maj

skriva om mig själv
idrottssammanfattning
bokredovisning
läslogg
läsa bok - muntlig bokredovisning
teknikarbete - kläder
bild - måla + konstnär
kemi/biologi
spanska NP
ATT GÖRA
skriva om mig själv
träna + idrottssammanfattning
bokredovisning
läslogg
läsa bok - muntlig bokredovisning
teknikarbete
bild - måla 2 bilder klart + konstnär
kemi/biologi
spanska NP

allt detta ska vara klart om 2 veckor. jag har väl börjat på typ 4 av det men känner att det inte kommer gå så värst bra och kommer bli himla stressigt? och sånt gillar inte jag!
nu ska jag ta mig en tablett mot denna huvudvärk jag har och sedan vila, kanske tillohmed sova ifall jag kan.

17 maj

hade en normal skoldag. sista passet körde jag sönder mig själv på orienteringen och sedan direkt till actic för lite styrketräning. helt slut efteråt!
kom iaf hem till min favourit: mammas pasta & köttfärssås. och efterrätten blev jordgubbar, mummmaas!
nu sitter jag här oh ska plugga, har dock ont i mitt huvud så vi får se hur det går :(
ska iaf se senaste avsnittet av gossip girl sedan med ♥

16 maj



efter en hel del plugg drog vi hem till mig för jag skulle byta till träningskläder. olle,ludvig & carl kom också förbi en snabbis och vi hade en trevlig stund med lite kaffe och carls randomhet :)
vi duktiga brudar drog sedan en långpromenad med mycket snack, kommer göras om!
nu ska jag sova. sovsött

and hold on to your words cause talk is cheap.

16 maj

nu drar jag med mig datan, en kladdkaka & en hel del plugg för en väldigt lärorik kväll hos natta med josefina!

15 maj

kom hem för en stund sedan, träffade tess en stund och så som bara ledde till det ena och det andra. just nu är jag bara otroligt arg! och kommer säkert fortsetta vara det ett bra tag, fyfan
iaf så borde jag pluggat nu ihelgen, men såklart så har jag inte gjort det ett dugg. duuuuuktigt!
nu ska jag iaf snart sova. snart.
nej jag ska se gossip girl.

15 maj

hej nu ska jag gå till min mormor dit också min syster & mamma kommer, dom ska dock ta bilen eftersom dom är lata :) alltid lika kul att hälsa på min mormor, äta lite gott och som vanligt troligtvis spela kort! kanske drar och träffar irini en stund efteråt. ha en bra dag alla, pussheeeej

14 maj

har legat hemma nästan hela dagen, drog bara ut en snabbis på kvällen då jag träffade tess, olle, sebbe, samer, saga & annat folk:) drog hem till mig tidigt och såg film med lite sällskap med, han drog dock för ett tag sedan och jag har kollat gossip girl i min ensamhet. nu är jag trött och ska sova, puss

12 maj

köpte iaf lite kläder idag på hm
färgglatt linne /shorts /byxdress /turkost linne /gul bh /trosor
köpte också ett gult nagellack på lindex.
köpte också en klänning till skolavslutningen. precis vad jag letat efter: vitt fin & billig! perfekt eftersom jag inte orkar leta eller lägga pengar på en klänning som bara kommer användas en gång.

12 maj

var som sagt och kollade på modevisningen, tog två tusen bilder men orkar inte lägga upp något speciellt så snodde två på min syster från hennes blogg (a)
efteråt blev det ett häng med mina favoriter, tess & irini! var ett tag sedan det bara var vi kändes det som så blev lite snack.
nu har jag städat hela mitt rum och varit duktig. vill inget hellre än sova!

12 maj

sitter nu här och pluggar! färdig med hinduismen/buddhismen och ska nu fortsätta och redovisa början på mina träningsveckor. avslutar sedan med lite bokredovisning;)
iaf så måste jag vara nere istan sedan innan 6 för tänkte köpa kläderna jag kollade på igår om bara min sega pappa kan komma med mina pengar snart:( efter det följer irini med mig på modevisingen!

12 maj

har tränat nu på morgonen, var tvungen att cykla hem och duscha eftersom jag glömt handduken. aja nu måste jag skynda mig! men torsdagar är alltid lika chill i skolan så :D

11 maj

varit en fin kväll, promenerade löga där jag först träffa tess och vi satt och snackade. sedan kom också ludvig & olle, väldigt synd om olle då en olycka inträffade och olles osäkerhets nivå ökade :) haha nej jag skojar bara men det var synd om lilla olle!
ludvig därimot var galen och sprang efter oss med en pinne, sådär lite lik en våldtäcksman så jag och tess sprang in i skogen och gömde oss. när guysen drog så åkte jag med tess in till stan för att tanka, och sedan tillbaks till löga och så gick jag hem. har varit hemma en stund och ska nu sova så fort som det går.
imorgon är det träning, skola, plugg, städning, modevisning som gäller!

11 maj

var på stan förut med härliga brudar, hittade massa fint som jag bara måste köpa! nu ska jag iaf ta min promenad, kommer nog också träffa på tess och kanske carl,ludvig&olle:)

11 maj

vaknade upp helt skrämd idag, trodde jag hade försovit mig då det var så fint väder ute. inte världens bästa sett att vakna på? iaf så är jag uppe nu redan eftersom jag förut inte kunde somna om. det är en timma kvar tills skolan börjar och jag är redan klar, aja får väl göra något vettigt sålänge..

10 maj

ännu en dag har gått och jag har inte pluggat ett dugg! dumma gossip girl som jag fastnar framför hela tiden. ibland är det värkligen irriterande att det ens går att ladda ner! så imorgon ska jag vara hemma och plugga? jo men lycka till!
med det säger jag godnatt, även fast det säkert kommer ta uppåt hundra år innan jag faktiskt somnar.

10 maj

hade en väldigt chill skoldag, spenderades för det mesta ute i solen med det härliga gänget i klassen! :)
hade också orientering sista passet då jag,lisa&mailn sprang omkring som idioter och körde slut på oss själva. drog därefter och träna lite, nu sitter jag här hemma och har precis duschat.
blev precis väldigt förvånad när grannkatten helt plötsligt var i mitt rum, hon skrämde mig lite smått haha:)
ska ner och äta nu, ses
lite bilder från idag i skolan

9 maj

hade tänkt mig en kväll hemma men så ringde ludvig & olle så drog till mejeriet och träffa dom och så kom även tess:) hade lite småkul där och jag ägde ut ludvig på biljard så han blev lite småtjurig (a) nej men det va väl bara tur antar jag hehe
drog oss vidare till donken och hade väldigt roligt, alla fyra va ju på sånt toppen humör! nu hoppas jag bara jag kan somna snabbt efter kaffet där, varit så trötter på sistone.
men kvällen va kul och jag tror nog att morgondagen blir detsamma :D

weheartit

9 maj

såhär fint har jag haft det efter skolan:) jag har legat en timme nu i stolen i bakrunden, redigt nice!
nu ska jag ta mig en promenix eftersom vi har någon "idrottsläxa" i 3 veckor framöver.

8 maj

blev att käka på räken med pappa & några från resten av våran familj. väldigt fint att sitta där i solen med supergod mat, aldrig fel hehe:) blev lite prat och så innan jag sedan drog och träffade olle & ludvig, då ludvig visade sina färdigheter i basket! haha
vi åkte sedan till löga med också malin, samer, ahmed, emil, agnes, elin & natalija då det blev grillning av korv. kanske inte så värst lyckat men kul vare iaf och man fick sig några garv:)
nu är det sovtime!

8 maj

kom nyss hem från fotbollsmatchen som västervik dock förlorade med 3-2, men dom var ju ändå jätteduktiga och aldrig tråkigt när ludde & olle-osäker är med! det andra laget tålde jag inte, eller iaf inte en person, så himla äcklig.
iaf så ska jag dra mig mot staden nu efter jag hämtat min cykel i piper. ska äta med pappa på stan eftersom han fyller år idag, stort grattis! älskar min pappa ♥

8 maj

drar mig på fotbollsmatch med olle & ludvig :)

8 maj

godmorgon, har haft en mysig frukost med familjen ute på altanen. att vakna vid 10 menade inte jag som en sovmorgon och känner fortfarande att jag bara vill lägga mig ner och sova! det är lite konstigt men jag kan inte sova när solen lyser ute :o visst, är man smart så är det ju bara att dra ner rullgardinen men jag vet ju fortfarande att den finns där ute.. ohgod, måste ut och lägga mig i solen, höres!

7 maj

höll nästan på att somna tills jag kom på att jag inte skrivit om min vanliga "intressanta" dag, trött så blir väl fint halvdant.
drog iaf sällskap med louise till piperkärr där tess va & vi tog hennes moppe in till stan, träffade samer som vi åkte omkring lite med innan vi slog oss ner med saga. drog sedan hem till samer där olle,sebbe,ahmed&shadi också va sällskap och hade allmänt damp & kunde inte sitta still :o
jag & tess drog oss en pyttesnabbis till korpa också och träffade natta, stella och claes & några men det va fysinnes kallt så vi drog tillbaks till samer, drog på en film och blev nästan att man somnade.
mamma hämta mig sedan hos tess eftersom jag inte ville cykla genom hela stan i kylan.
godnatt, morgondagen börjar med att sova ut skulle jag gissa på!

7 maj

nu drar jag ut, ses!

7 maj

nu ska jag ut på en morgon promenad i det underbara vädret! drar mig nog sedan ett häng på min altan ifall jag inte hittar på något annat förstås.
ha en bra dag i solen!

6 maj

kom hem för en stund sedan och har suttit och varit lite social med min mamma ett tag:)
innan dess har min kväll varit trevlig med härligt folk!
drog mig då förut ner till stan och träffade tess & andra brudar och vi satte oss och snackade om lite sådär alltmöjligt. sedan drog jag&tess och träffade ludvig,olle,carl&moren då dom spelade minigolf, redigt duktiga! satte oss sedan på corner efter rundan & hade det roligt sådär som bara vi kan heheeee. nej men sedan skulle dom dra sig till carl och skulle först dragit med men kändes lite onödigt med den långa cykelrundan så drog mig hemmåt ist.

6 maj

drar ut nu och möter tess, vet inte riktigt vad planen är. skulle igentligen på bio med ludde,olle,gustav & carl typ men blev inget eftersom det var fullt så blir väl att hitta på något annat kul!

Where is the moment we needed the most
You kick up the leaves and the magic is lost
They tell me your blue skies fade to gray
They tell me your passion's gone away
And I don't need no carryin' on

So where is the passion when you need it the most


dagens kvällsoutfit blir mina gammla favourit jeans som jag inte använt sedan mopedolyckan då knät gick sönder!(men ikväll orkar jag inte bry mig) fortfarande några små fula ärr på mina egna knän med:(

6 maj

"best things in life are free"

nu drar jag till skolan, cya

5 maj

kom hem för en stund sedan, kollade på dansuppvisningen med lisa och dom dansade grymt bra! hela min fot domnade även bort när vi skulle resa oss från golvet som inte var lika bra.
drog därefter till sahara där anna,linn&louise va. tog oss en kaffe och sedan kom linnea&elin också, blev lite snack innan jag drog mig hemmåt med syrran!
blev mest dåliga bilder ifrån dansen eftersom min digitalkamera typ e söndersliten, men duger på ett umgefär!

5 maj

tog en långpromenad i sådär 2 timmar & 10 min (y) känns underbart nu och ska fira med en dusch & mängder av tacos!
vid 7 sedan ska jag kolla på dansuppträdandet på mejeriet med lisa iaf:)
pusssålänge

5 maj

snart klar nu, vaknade rätt tidigt så jag inte ska komma försent till nationella. idag är iaf vädret liiite bättre & det gillas även att det skulle kunna vara tusen gånger bättre!

4 maj

har faktiskt börjat med en läslogg för denna bok nu, "här ligger jag och blöder". det betyder att jag har läst en femtedel av boken, men en bra början! och ja det var väl det ända nödvändiga jag gjort sedan vi senast talades vid, har bara legat och kollat gossip girl annars. hade ju planer på att dra mig en promenad till mejeriet och köpa biljetterna till dansuppvisningen men vädret hindrade mig :(
har alltså varit på väldigt dåligt humör idag. men bra att lite kom ut nu så det kanske blir bättre?
nu ska jag läsa lite bloggar & ur min bok här innan jag idag sätter på lite musik medans man ska somna, kunde knappt sova igår när det bara droppade utanför.
så jag drar mig nu och hoppas på att det är torrare väder i morgon!

4 maj

JAG HATAR REGN!!!


4 maj

tränade efter skolan och kom nu nyss hem, idag blire nog att plugga lite. fick veta att 2 bokredovisningar & en läslogg ska vara inne om 3 veckor. och jag har inte ens hunnit med 1 på sådär 3 månader. och ett stort plus på det så äre ju nationella i matte i morgon. nej men gud så trevligt...
kanske vandrar ner till snabbis bara sedan ifall irini har tid, köpa biljetter till dendära dansgrejen ifall det finns kvar.
aja nu ska jag ner & käka, höres

3 maj

såg precis senaste avsnittet av gossip girl, avsnitt 20 i säsong 4.
fyfan va synd det är om Chuck att jag nästan börja tjuta!
allt han måste gå igenom hela tiden och Blair fattar inte att dom ska vara tillsammans, dumma prins!

3 maj

drog mig alltså ner till stan förut & gick till solpoolen med lisa :) vi solade först solarium som jag aldrig gjort förut men blev iaf lite brunare, och sedan badade vi i bubbelpoolen och bara hade det skönt!
nu ska jag kolla gossip girl efter en härlig dusch & middag med blåbärspaj till efterrätt, gööttans
hörs i morgon

3 maj

blev inte att vi kom ut till grönsö, vi fastnade på intersport och inhandlade lite ist.
uteskor 890/ träningsbyxor 400 / träningsjacka 290 / bikini 150&120 / träningsstrumpor 50
nu ska jag & mamma boka in en tur till göteborg i sommar troligtvis, ska också ner till solpoolen med lisa vid halv 6.

3 maj

pappa förstörde hela min sovmorgon! ringde först vid 7 då jag sa jag hade sovmorgon, och sedan igen vid 10 då det bara var att gå upp. har iaf hunnit äta frukost och pluggat lite (y)
nu ska jag iväg med mamma, först kolla på ett par träningsskor på intersport eftersom jag går sönder mina fötter i dåliga promenadskor & sedan ska vi ta oss en sväng ut till gränsö & ta ett varv där, ses när jag är hemma igen!

2 maj

just nu är jag glad. ligger här hemma med min helt frächt lagade dator som ser ut att vara sprillans ny och den kommer redan med tur, har alltså fått svar om reservdelar till moppen som kommer gå att fixa så snart som möjligt! snacka om happy emmy!

annars har min dag inte varit så speciell, drog ner till stan efter skolan och käka kebab med en stort grabbgäng som ludvig,emil,sebastian,gustav,carl,agaton. drog sedan runt lite med småpöjkarna och hade det lite trevlans:)
senare när jag var ensam kvar kom tess & senare andra brudar som natta & saga. vi slutade på sahara med också linn&louise och tog en latte. drog sedan hem till irini och tog privata muppbilder där man såg ut som gollum och shrek, bokstavligen! hahahh
finns ju inte några bilder på datan så letade igenom mitt arkiv här på bloggen..
fina gammla bilder på olle & sebbe!

nu ska jag iaf sova hade jag tänkt mig, imorgon väntas en härlig slappdag med lite avslappnande planer som ska börja med en rejäl sovmorgon!

1 maj

kom precis ut ifrån duschen. under kvällen har jag som sagt bara slappat men också hunnit med lite sånt där viktigt. nu innan jag somnar ska jag bara föna mitt hår & måla mina naglar.
den andra datan är nu också lagad men har inte hunnit sitta vid den än, allt på den är tydligen borta. alla bilder & hela köret :( nu ska jag försöka ta bättre han om datan. på endast en liten period här hemma har jag lyckats tagit sönder en data, matberedare, elvisp, mixer & plus på det är min moppe fortfarande inte lagad!
aja, imorgon väntar ju en liten klämdag i plugget eftersom man sedan är ledig på tisdag igen, onödigt?
godnatt.


haha hittade en gammal bild från första maj 2009, det årets första dopp med irini som dock inte bada!


1 maj

kom hem från en dag hos louise med tess där hela tiden spenderades framför jersey shore & en tripp till coop där man handlade lite gött :)
nu väntar gossip girl och jag ska bara tare lungt här hemma ikväll & sedan somna tidigt, jajamensan!

1 maj

vet inte ens syftet med valborg men blev en okej kväll igår, kanske bara för man hade så dåliga förhoppningar?
nu ska jag dra mig och möta tess en stund, skratta åt gårdagen :)
pysshej

RSS 2.0