Trick or treat?

sitter hos malin och har varit här en stund nu. vi börjar båda bli klara och taggar en rolig kväll i utklädnad!


30 oktober

nu ska jag snart lägga mig i min säng där malin redan ligger. vi ska sova tidigt och sedan vara pigga & på bästa humör i morgon! förut idag efter svängen hos mormor blev det att dra till malin där ella & emma redan var. vi snackade mest och bara slappa, det är ju trots allt söndag.
imorgon blire att klä ut sig lite och ha det trevligt förhoppningsvis, godnatt!



30 oktober

jättekul att jag inte kan lägga in bilderna ifrån mobilen till datan..
kom precis hem ifrån ett träningspass med malin iallafall, himla duktiga var vi idag känner jag! nu ska jag snart äta lite och därefter dra mig mot min mormor och hälsa på henne tillsammans med min familj. va som händer ikväll är fortfarande oklart, blir väl bara lite mys skulle jag tro men vi hörs senare!
fick bli lite fina bilder på mig malin & ella sedan mc-dagarna skulle jag tro? gryyma!

Make sure that no one knows

sova kan ju vara de bästa. somnade med datan i knät igår eftersom jag var så himla trött! nu har jag iaf sovit ut vilket som är otroligt skönt. blir också lite förvirrad när alla klockor visar olika tider men jag litar på teknologin och anser att klockan gått tillbaks en timma? den behövdes så inget jag klagar på iaf!
nu ska jag iaf ner och käka frukost i min ensamhet då min familj har lämnat mig. vid ett sedan tror jag iaf jag skulle träna med malin, får se om hon hinner annars kör jag väl själv hehe

29 oktober

kom nyss hem ifrån ännu en filmkväll hos conor. där var också malin, emma, ella & en hög grabbar! blev en lite bättre skräckfilm idag & sedan kung fu panda! blev också lite musiklyssnande och annat gött. Felix stod också för underhållningen i slutet, döfint.


if you can't feel pain then it's no gain

Try to lie but it ain't me
Try to look but I can't see
Can't stop right now cause I'm too far
And I can't keep goin' cause it's too hard
vaknade för en stund sedan, nu funderar jag på att dra och träna eller om jag gör det senare. måste iaf hinna med en runda på stan idag innan allt stänger!

What kind of girl do you take me for?

Kom nyss hem från Conor efter lite film där med Malin & ett stort gäng grabbar! Blev lite trångt men vi klämde in oss. Blev att vi såg två filmer, halloween 2 & någon annan som innehöll bland den fulaste flicka jag sätt, fyfan. Vi han med en tripp till Coop också under kvällen och annars var den som de alltid är:) en hel del rädda pojkar också kan jag ta oh lova!:D
Nu ska jag sova som aldrig förr, PUSS


Välkomnar höstlovet!

min dag har hittills varit lung och bra & allt har helt enkelt fixat sig och bara rullat på! skolan slutade redan vid 1 och sedan dess har jag bara varit här hemma, slappat och kollat film&tv. även lagat tacos till min familj och haft det lite mysigt!
nu ska jag dra mig mot malin och sedan ska vi troligtvis vidare till conor där lite grabbar är, gissar på lite filmer som kommer ge mig lite halloweenkänslor? kan det bli bättre!?
måste verkligen säga att jag gillar halloween iår, känner mig så himla taggad på att både klä ut mig & skrämma upp mig med läskiga filmer!

23:23

Remember those walls I built
Well, baby they're tumbling down
And they didn't even put up a fight
They didn't even make up a sound



I got what you need

drog som sagt ner till stan efter skolan och kollade runt lite med tess & malin, blev även lite snack och trevligheter. Därefter gick jag hemmåt, och som tur va så kom mamma förbi just då så jag slapg gå!
nu har jag tränat med anna & sedan bara duschat och ätit här hemma, funderar nu över ifall jag har spanska läxa till i morgon? kanske bäst att göra lite ifall..
hittade dessa på hm. rea och endast 50 kr/st. plocka åt mig de sista, en rosa & en grön.
köpte även en kofta som ni troligtvis får se i morgon!

27 oktober

Sitter i skolan efter en seg morgon, drog bara på mig kläder och fick sedan gå till skolan eftersom min cykel har punktering :( nu har jag precis haft redovisning på samhällskunskapen, en kort dag i skolan idag & slutar redan vid 2! Då ska jag dra ner till stan med Tess & Malin en snabbis, kanske hitta någe till halloween? Vi hörs senare!

 


26 oktober

kvällen spenderades med att jag drog mot totte där lite killar va och vi drog oss direkt till Maxi i regnet. va där en stund och drog sedan till conor i ösregn, inte det trevligaste kan jag ta och lova! har inte varit så blöt på länge och nu när jag cyklade hem blev de ju bara värre. hos conor har vi iaf försökt att kolla film, istället så blev dom lite galna, om det ens kan beskriva det! nu måste jag iaf krypa ner i sängen för att orka morgondagen, sov sött!
en sommarbild sedan hängen då, här har vi lite vattenkrig!

Bad choice

kom nyss ut ifrån en dusch efter ett kvällspass på actic. innan dess träffade jag tess en stund men efter lite roligheter och snack så drog vi båda hem istället. nu ska jag göra klart samhällskunskapen som jag har redovising på i morgon och jag hoppas det går fort så jag hinner med att se gossip girl sedan!

dagens

nu sitter jag här efter en lång & himla varm dusch och nymålade naglar. finns inget kvar att göra känner jag.. drar iaf förbi ludde sedan innan jag börjar och snackar lite med therese! blir nog även att träffa den bruden efter skolan sedan, gööttans
linne monik & byxor gina tricot

25 oktober

vaknade redan vid 7 och gick upp när jag har sovmorgon till 11, smart ju? nej men tänkte träna men känner att halsen inte kommer orka med det.. men somna om kan jag såklart inte. somnade ju så tidigt igår så redan sovit så länge som jag behöver. får väl bli lite mys här hemma ist! nya gossip girl avsnittet har ju kommit, eller så ska jag gå och lägga mig i badkaret.

2 månader kvar till julafton!

dagen har spenderats med att bara slappa efter skolan, sedan när anna kom hem gick vi till mormor och hade det lite trevligt där. därefter skulle jag till mejeriet och snacka med lite brudar och på vägen ser jag irini så jag passar på att skrämma henne lite sådär, super kul! tur att de va hon bara annars hade de varit lite pinsammt kanske..
hon drog iaf med till mejeriet och vi snacka lite med lisa & elin. kom hem för någon timma sedan och har pluggat lite nu, känner att de får räcka. ändå samhällskunskap så bryr mig inte allt för mycket. sov gott!
vilka sötisar!

börja om igen, aldrig börja om igen, börja om igen

sovit som en gud inatt och nu sitter jag här redo för skolan. känner att min hals dock inte mår så bra, gör lite ont och hoppas värkligen inte jag blir sjuk. har inte varit sjuk på ett himla bra tag och har ingen lust med det heller!
måndagar är alltid lika chill i skolan & efteråt måste jag börja & bli klar med samhällskunskapen, smart emmy att inte ens börja med den under helgen..
dagens outfit & ett stökigt rum i bakrunden, kommer se ut så tills nya garderoben kommer eftersom inte allt får plats nu

23 oktober

kom nyss hem efter en kväll hos conor tillsammans med malin, eric & alex:) blev lite film och sånt innan man fick cykla hem i kylan, inte kul! nu ska jag sova så jag orkar med morgondagen, hoppas ni haft en grym helg!

I am titanium

I'm bulletproof, nothing to lose
Fire away, fire away
Ricochet, you take your aim
Fire away, fire away
You shoot me down but I won't fall
I am titanium
You shoot me down but I won't fall
I am titanium



Alla har vi varit små

precis nyduschad och ska nu ner och hjälpa mamma med maten. morgoen har tillbringats med malin och vi pluggade faktiskt duktiga som vi är ;) sedan drog vi och tränade! känner att dagen varit toppen hitills!
ska nog träffa malin snart igen och förmodligen någon grabb också, kanoners.
haha, från 7an då jag & malin var ganska bundisar. våra häng med moren & studsmatte hoppning mitt i natten!

TRUST

nu är filmen slut och vi ska sova, eller malin har typ redan somnat bredvid mig!
vi såg filmen trust. ganska bra faktiskt  & lite smått sorglig, med en sjuk störd handling. och flickan som var så himla trög hela filmen, blev ju skitarg på henne!

JAG KOMMER, JAG KOMMER

blev att dra upp till kalle där de va fullt av boys :) spelade lite spel & chilla innan vi drog ut i kylan. efter en hel del damp så bästemde vi oss för att dra hem, cykelturen blev också himla trevlig!
NU: film mys med malin som nattgäst♥
måste också tillägga att malin är BLÅST som få!

22 oktober

blev som sagt lite tacokäk med malin, lisa & syster. himla gött! nu drog lisa iväg och jag & malin ligger bara här och degar. funderar på att hitta på något roligt eller bara stanna hemma kanske.

Ingen av oss säger vad vi känner, står vi här men vi är bara vänner

varit vaken ett bra tag och tagit en morgonpromenad med anna innan jag nu ska sätta mig och plugga. sedan händer nog inte så mycket, blir nog lite tacokäk här ikväll med någon brud. fåse om de händer så mycket mer!

Om bara du kunde försvinna

drar mig mot sängen nu, tänkte bara checka in och säga att kvällen ändå blev rätt fin med lite upp & nedvända saker. nu ska jag sova direkt för jag är så himla trött! ses i morgon och taggar en himla chill lördag som ska bli himla lugn!



Mirror

nu ska jag dra, träffar upp irini & malin och sedan ska vi också träffa lite boys!
mamma kom hem med en större spegel idag, fantastiskt!

WONDERFUL DAY

hemma efter en bra dag i skolan. fick reda på att det gick himla bra på biologiprovet och sedan bara rulla allt på! slutade redan vid 1 och drog direkt och tränade (som också det gick bra), nu sitter jag här och väntar på att hjälpa mamma med lite saker. hon har även sagt att jag ska få en bättre och STÖRRE garderob som bara får min bra dag att bli bäst!
senare kommer också irini till mig tror jag, men nu ropar mamma, hörsss

gomörren

skön tröja från veromoda & byxor från only.

change

bytt rum med min syster och äntligen fått de lite större! plockat ända sedan skolan sluta men fy så skönt. precis i tid nu när min garderob bestämt sig för att rasa ihop, ja den va himla sne iaf! nu har jag bytt till annas garderob som är likadan och antar att den inte heller komma leva länge... har kanske för mycket kläder för den är iaf proppfull.
mamma har iaf föreslagit att köpa en större, bättre och betydligt snyggare, KANON!?
nu ska jag på promenix med syster, hörs senare!

14:59

sprang förut ett test i skolan på 2,8 km. sprang i lagom takt hela tiden på 14.59 minuter och jag är faktiskt nöjd eftersom min kondition inte är den bästa!
är iaf hemma nu och har duschat, också ätit tacos som mamma fixa till. supeeeer.
nu ska jag bara torka håret och lite innan jag drar mig tillbaks till skolan, bara svenska & biologilabb kvar på shemat och slutar sedan vid halv 4, höres

Kärlek vid sista ögonkastet

Det kommer funka, måste funka
nånstans där så finns vår plats
Det kommer funka, måste funka
nånstans där så finns vår plats
Den enda personen som tagit upp min tankekraft



Du har din framtid i handen

kom hem från tess för en stund sedan, vi såg filmerna setup & arthur. även käkat ben & jerry's och haft det mys! smackade också shushi men det va inget för mig om man säger så!
cyklade sedan hem i duggregn och även fast det inte va mycket så är det himla jobbigt.
tess två småsyskon, så söta♥

Hos tess

sitter just nu hos tess och vi ska dra på en film, cyklade hit efter att regnet slutade förut & drog förbi willys och köpte lite gött! även hälsat på hennes nyfödda lillasyster som är hur söt som helst, hörs senare när jag är hemma igen!

BLACK

nu måste jag dra mig mot skolan!

För vad tror dom växer upp när så mycket hat gror?

hem kommen ifrån mormor och blev även en promenad tillbaka. nu är jag där jag hör hemma: i min säng. efter en skön dusch fattas nu bara att dra igång gossip girl. pusss

Got Jesus on my necklace

fick sluta redan vid 3 idag och sedan dess har jag hunnit med att träna och sedan ätit efter det. träningen bestod av att både springa och sedan styrka, kanon! nu sitter jag och väntar på att mamma & anna ska komma och hämta mig här hemma och så ska vi hälsa på min mormor, alltid lika trevligt! blir väl kortspel & fika som vanligt. väl hemma sedan ska jag nog städa mitt rum som ser ut som ett bombnedslag. OCH JUSTE, är stolt över mig själv som faktiskt lyckades bra på engelskatestet, hälften rätt och det är fantastiskt för att va min stavning & ordkunskap!

TISDAG

vilket betyder liten sovmorgon till halv 10, skola till nästan fyra, de nya gossip girl avsnittet har kommit & lite träning hade jag tänkt hinna med!
tror inte jag har så mycket plugg framöver heller.. men ska inte hoppas för mycket.
nu ska jag iaf börja fixa mig och hitta något skönt jag kan hoppa omkring i idag, ha en bra dag!

Kissed me 'til the mornin' light

haha tjockaste håret någonsin! fattar inte hur de är möjligt att ha så tunt hår som jag har. snyggt äre inte heller precis menmen, blir inte bättre av att klaga! nu ska jag iaf sova med mina söta flätor och sedan förhoppningsvis vakna väldigt pigg i morgon. sov sött!

17 oktober

dagen har bara segat på, gick hem och la mig på soffan efter skolan och bara låg. pluggade lite samhällskunskap så gott jag kunde och så blev det även en promenad med natalie på kvällen. nu ska jag hoppa in i duschen och sedan förhoppningsvis sova tidigt inatt.
saknar sommaren!

I ain't the angel leader but I try harder.

min söndag har spenderats i sängen tillsammans med massa filmer. blev även en lång pw med irini på kvällen och de va himla skönt att komma ut lite och bara prata. annars har dagen varit ganska jobbig & fylld av konflikter, men allt går och lösa på något sätt, den tanken får mig iaf och hoppas på att detta någonsin kommer att lösa sig.

Min fredag

började helt awesome med härliga brudar och glatt humör men slutade tidigt och kom aldrig redigt fram till slutmålet! men sånt är livet och man kan inte ändra på det efterråt så, bara göra de bättre nästa gång!

sextonde oktober

nyss hemkommen emmy ligger nu i sin egna varma säng och ska sova!
trodde att kvällen skulle bara bli en tidig hemmakväll men blev istället skratt & knasigheter hos conor tillsammans med han, eric, otto och sedan också alex. drog dit redan tidigt på dagen och vi han med att se två filmer, get smart & en film om några lejon, haha? annars så vare bara deras knäppa humor som tog över och den e fin den!
hann också ned en sväng till subway & käka med pappsen runt 6:D

flower power!

nu drar jag tillsammans med lite brudar hem till lisa för en chillkväll och taggar gymnasiefesten

I think I might totally be lost

lyckades ännu en gång, somnade redan efter 2 sidor i biologiboken och vaknade igen för någon timma sedan. efter lite kaffe så har jag nu äntligen läst igenom det. och jag kan troligtvis inte allting men det får duga för tillfället. nu ska jag ut på min pw och drar på mig rejält med kläder, fryser tillochmed här nerbäddad. brr!

13 oktober

efter skolan så väntade jag en stund på irini och sedan drog vi runt lite överallt för att hitta något att ha på oss på gymnasiefesten i morgon, men det slutade hemma i min söderslitna garderob. och den är värkligen söndersliten, påväg att braka i hopp.
nu har jag iaf ätit lite och ska lägga mig och plugga! därefter blir det en pw senare hade jag tänkt mig.
min och danes lunch bestod av allt annat än mat. GÖTT

du behöver inte vara där när jag ska sova eller där när jag vaknar

nu har jag äntligen krypigt ner och ska sova. min mobil har också blivit lite fräsch idag men märker inte stor skillnad så vafan. imorgon ska jag iaf dra en sväng på stan med irini, ta reda på vad jag ska ha på mig på fredag och sedan plugga biologi. gör jag något annat?
nu sprängs snart mitt huvud så ska somna!
irini sötis♥

12 oktober

har legat hemma i soffan ända sedan skolan sluta känns det som även fast det inte stämmer ett dugg. har tillochmed hunnit med och träna lite(även att det gick dödåligt) och träffade även samer & emil där och snacka mest.
skulle använt dagen till att plugga men har bara använt en bråkdel av dagen till det. för tillfället så sitter jag och asgarvar åt samer som fular sig när han fjärrstyr min data medans han hjälper mig! snällt av han och om det står något konstigt så är det någon av oss, bara och gissa!
nu ska jag iaf fortsätta med att göra min mamma sällskap i soffan framför efterlyst, hörs senare!

12 september

nu drar jag mig till skolan i mina blåa favisar & en härlig blus som är annas!

Through the days and nights

Godmorgon! kom precis tillbaka till sängen efter min varma morgon dusch, det är ju det bästa! nu ska jag ner och äta frukost & dricka mitt kaffe innan jag börjar fixa mig lite segt till skolan.
ska nog träna idag efter skolan och sedan måste jag öva på min biologi. här även för mig att mitt samhällsarbete skulle varit inne i går så kanske dags att sätta fart. inga roligheter idag inte!

Nothing in this whole wide world don't mean a thing


11 oktober

Dagen började med 2 timmars friluftsliv där alla frös ihjäl, orientera med dane som inte gick det snabbaste men vi ägde ändå! hade även engelska test som gick åt helvete och fick tillbaka mitt matteprov som gick bra förutom ett slarvfel som förstörde hela skiten.. annars har jag slappat hela dagen med min familnj.
kurden hade iaf kul på mattelektionen! gulligt ju ?!

10/10

gjort matten nu och orkar bara inte träna på engelskan tills i morgon. känns hopplöst iaf så det går som det går! för tillfället så la jag mig precis här framför datan efter lite tacokäk med anna & hennes kompisar. ska nog snart dra iväg och träffa någon härlig brud, eller vara duktig och stanna hemma och plugga på biologin? näe va!
image description
såg en spansk film i skolan som inte var den roligaste, och vita skor jag vet.

I've got to get a move

I hope you know
That this has nothing to do with you
It's personal, myself and I
We've got some straightenin' out to do


Det gick bara inte idag

natta drog hem för en stund sedan och nu tänkte jag försöka göra klar det sista på biologin. han inte ens med det förut, det gick bara inte att tänka. vet inte va som hände, kunde bara inte konsentrera mig så får ge de ett försök till innan jag somnar. det måste ju vara klart tills i morgon så bara att ta tag i det!

Blått är flott

promenade med lisa var väldigt skön och blev en hel del snack som behövdes väl! där efter drog vi hem till mig och hon åt bara min mat sen drog hon igen, haha nej men efter det har jag bara legat här. Natalie kommer snart och då ska jag PLUGGA, och det måste jag verkligen nu. har både matte, biologi & engelska :( FY
får blåmärken på de konstigaste ställena men det här gör verkligen ont och är himma irriterande! dom kommer så lätt också? blå på både ben och armar, kan ju undra va man håller på med ibland?

9 oktober

nu ska jag dra mig en promenix med lisa i det vackra vädret, hämta min cykel som är kvar vid corner sedan gårdagen. därefter ska jag spendera dagen med plugg.

sikken otur

hade en skön kväll med härligt folk och bryr mig inte hur den sluta,

8 oktober

nu drar jag mig mot lisa och träffar härliga brudar med tacokäk!

there I belong

hejdär! äntligen fått en natt med rätt mycket sömn, kom väl hem redan innan ett och somnade ganska snabbt. kvällen spenderades med fint folk lite här och var. avslutades på åhmans innan man gick hemåt helt livrädd. dags att hämta min cykel idag känner jag!
nu ska jag iaf hoppa in i duschen och sedan fixa mig, hör av mig sedan innan jag drar mig:)
härliga tjejooor igår

Tjabba tjena & hallå!

jag lever och har tagit mig igenom dagen i slowmotion, lite trötter i skolan och okoncentrerad men de gick! därefter åkte jag till klt och hämta min mobil som dom hade tagit hand om, vilken tur man kan ha ibland!
nu sitter jag här med malin bredvid mig och vi ska snart bege oss utåt. blir att dra förbi mejeriet iaf och hälsa på lisa som jobbar och även träffa annat folk, fårse om något mer händer. jag ska iaf ta de lungt!

Hemma

hej jag är hemma och himla trött. på det har jag också tappat bort min mobil och jag vet inte vad. hejdå

I bussen

Påväg till naturfesten efter att alla träffades hos dane en stund innan, dom blev dock i andra bussen och jag och Ajlana sitter typ ensamma med alla 3:or som skriker: vem vill gå i ettan nu?! Ingen ingen alls! Men jo det vill vi så vi göres


trötter

nu drar jag mig till skolan. orkar inte någonting känns det som idag och har faktiskt sovit ända tills nu typ så ser ut lite som jag gör idag. får se om det blir någe av naturfesten ikväll eller inte, höööres

Simply the best

stressig dag då jag och irini drog oss ut och fotade lite som planerat. klockan bara drog iväg och vi han sedan lagom med en promenad under kvällen. sedan jag kom hem har jag försökt att hitta något att ha på mig i morgon på naturfesten men det bara går ju inte, och min syster kan ju som vanligt inte hjälpa mig. aja vi får väl se hur det blir med allt detdär för just nu orkar jag inte bry mig.
ungefär såhär såg fotostunden ut. mer bilder kommer lite  & funderar på en ny header!

Uppdatering från plugget

Har precis gjort klart mitt matte prov och sitter för tillfället utanför skrivsalen och väntar på att ajlana ska bli klar. Gick faktiskt rätt bra på provet och känner mig nöjd! Nu äre bara att vänta någon vecka på resultatet och sålänge börja dränka mig i annat plugg som biologi & engelska. Hör av mig sedan när jag slutat vid sådär halv 4!


Går jag ensam här, Eller visar du min väg från en parallel värld?

nu ska jag sova, inte blivit så mycket pluggandes som det borde men det ska nog gå bra ändå i morgon får vi hoppas! jag och irini ska iaf fota lite efter skolan i morgon och jag hoppas på ett bra resultat av det med. nu är det sängen som väntar!

På hemvägen

Påväg hem efter en promenad med Irini, blev den vanliga rundan och känner att det blir mörkare och mörkare för varje dag. Hatar både hösten och vintern pågrund av kylan, men måste ju säga att det förövrigt är så himla vackert ute! Nu ska jag hem och fortsätta med matten så jag inte gör bort mig på vårar första prov. Därefter gossipgirl!


dagens planer

dagen ska börja med lite idrott i skolan så jag ska när som dra mig neråt mot vo och orientera lite. därefter väntas den längsta dagen i skolan, slutar inte fören 10 i 4. då ska jag hem och käka & plugga eftersom jag har matteprov i morgon. ska även träna lite med irini hade vi tänkt oss, hööööress

träning

blev en kväll med lite skön träning. drog mig till irini när jag blev less på pluggandet och vi drog oss den vanliga promenadrundan och sedan efter en fruktpaus hos henne så cyklade vi till actic och körde styrketräning. måste verkligen hålla igång mina styrkepass känner jag!
nu ska jag hoppa in i duschen och efter det blir det lite gossip girl innan jag somnar i min underbara säng♥

3 oktober

hemkommen ifrån veckans första skoldag. provet gick inte så värst bra (men bättre än väntat ändå) och svenskatalet blev enkelt och snabbt. ingen bra dag för den delen men nu ska jag slappa med ett avsnitt gossipgirl innan jag övergår till viktiga ämnen som matte & biologi!

2 oktober

sluta drömma, önska och hoppas. make it easy
kom nyss hem igen från en pw med irini. och jag är fortfarande 100% osäker med spanskan och kom också på att jag ska hålla ett svenska tal i morgon för klassen, vilket jag inte har skrivigt något. måste också visa bilder så fattar inte hur detta ska gå? aja, bara klassen som blir lidande i sådär 5 minuter med ointressanta saker men tror de överlever! ska iaf sova direkt efter det och sedan vakna upp till en skön vecka som bara ska gå rätt!


2 oktober

kom nyss hem efter min dag med pappa som avslutades med anna också på thai hoa, alltid lika gott! annars idag har inte jag och pappa gjort sådär jätte mycket. skulle ju fika men allt var tydligen stängt så blev bara något mindre och sedan drog vi bara hem till ann och slappade tills anna kom hem från linköping igen.
JUST NU ska jag iaf öppna min spanska bok för första gången på hela helgen, längtar inte till provet i morgon om man säger så..., därefter ska jag också ta mig en kvällspromenad tänkte jag!

Fika med pappa

Pappa hämta nyss upp mig och vi är nu påväg till staden för en fika och lite prat! Hoppas ni har en bra söndag precis som jag:)


nu drar vi!


never alone, always alone

blev en promenad med natta förut på förmiddagen och efter det har jag bara legat här framför gossip girl, i sällskap med värdens kramgoaste katt! helt perfekt alltså
ska nog dra på mig något nu och sedan ut och övningsköra lite med mamma, önska mig lycka till så hörs vi senare!

I can do anything

kvällen igår blev bara att chilla med några brudar och åkte sedan hem tidigt. såg det första avsnittet av säsong 5 i gossip girl som kommit ut nu och längtar redan till nästa! somnade alltså himla tidigt vilket betyder att jag är ganska pigg idag. ska träffa natta om en stund tror jag och sedan förhoppningsvis träffa min pappa om han har tid

RSS 2.0