30 juli

Ligger just nu på altanen i solstolen och har det skönt, fast väldigt varmt. Men klaga ska man ju inte när solen väl kommer fram! Svalkar mig med vatten och har även sovit en stund gissar jag på. Molnen är dock på ingång och då är det dax för lite lunch innan jag drar mig till actic för ett träningspass. Har även hunnit träffa mormor i morse och hjälpt henne med ett par saker. Nu ska jag njuta av solen innan molnen förstör, ha en bra dag!


Tillsammans kan vi gå mot rött.

Igår runt fem tiden så hämtade pappa upp mig och Malin här hemma för att vara snäll och skjutsa oss till Silverdalen. Där besökte vi Victor tillsammans med lite trevligt folk och bara hade det chill! Vaknade även upp där idag och pappa kom sedan tillbaka för att hämta oss. Nu sitter jag och stör mig på de tusen myggbetten som jag fick igår och ska återgå till mitt filmtittande. Ikväll står en myskväll med mamma på shemat. 
 

Everyone wants happiness, no one wants pain. But you can't make a rainbow, without a little rain.

 
Gårdagens klädsel, fick äntligen chans att använda toppen från Ginatricot som jag köpte för typ ett år sedan, och till det Annas långkjol. Kan lova att de va lite besväligt under vissa lekar att springa omkring i den!

Torsdag & Fredag

I torsdags spenderade jag kvällen hos Tess med brudarna. Åt goda hamburgare, citronkaka & spelade "med vilda gester", vilket jag och Josefina ägde sönder på! Drog senare vidare och träffa lite annat folk, chillade lite fint med dom in i natten. 
 
 
Igår kväll, alltså fredag, så befann jag mig hos Natalie klockan 5. Strax där efter kom Josefina och alla vi brudar överraskade henne med en liten avskedsfest eftersom hon om en vecka flyttar till Stockholm. Vi hade iaf grymt roligt med kanon bra grillning, lekar och ännu mera lekar. 
 

Min älskade syster

Kvällen igår vart lyckad. Har världens snällaste syster som bjöd mig på bio, Batman - the dark knight rises. Vi hade även en trevlig stund innan då vi umgicks en stund med Tess & Louise i väntan. Just nu ligger jag på löga. Jag och Tess kom hit redan vid 10 och fick även nyss sällskap av Elin Johanna & Malin. Vi steker så mycket som de bara går och har även badat ett par gånger, så himla härlig dag det är idag!


Tältning på en liten ö.

Anna kom precis hem och vi har tänt grillen. Ska mysa lite med henne ikväll eftersom det var allt för länge sedan, kanske drar ner mot stan eller kollar bio, umgås åtminstone och har en liten systerkväll!
 
 
Spenderade natten till idag på en ö tillsammans med några flickor och pojkar. Kom ut rätt sent igår, satte upp tälten i mörker och grillade sedan korv och lite vid brasan innan vi la oss i tälten för att sova. Vaknade sedan av solen redan klockan 5.30 och det var himla varmt, gick upp en stund och halvsov sedan lite igen. Vädret vart sedan sämre så efter frukosten drog vi oss till land igen och cyklade sedan hemåt. Men trevligt var det allt!

On my way

Haft en perfekt dag ute på korpa i solen. Tillsammans med trevligt folk har jag såklart solat, badat och bara haft det skönt! Blev redigt varmt ett tag men blåste lite så det blev helt perfekt. Därefter har jag varit hemma oh ätit lite och plockat två hinkar jordgubbar med mamma på självplockningen. Även packat cykeln full för ikväll blir det tältning! Vi ska ut några till en ö och ha en fin kväll och en solig dag i morgon förhoppningsvis. Just nu väntar jag utanför Willys medan några är där inne och handlar nödvändigheter, hörs i morgon!


24 juli

Åkte till pappa igår och hjälpte han med maten. Vi lagade raggmunk och fick lite besök av fler släktmedlemar. Åt även blåbär till efterrätt för fjärde dagen irad, så kan inte klaga! 
Därefter åkte jag till Gustav och såg filmen projekt x med också Natalie, Levi, Ebba och Josef som sällskap. 
Nu ska jag ut i solen och spendera hela min dag där. Drar nog med lite folk till korpa och får mig lite färg & några dopp. Men först frukost! 
 

Gårdagens picknick


You can't expect me to be fine, I don't expect you to care

Har legat och kollat film hela morgonen men nu har klockan äntligen dragit sig över tolv. Vilket som betyder att actic har öppnat och jag ska dra mig dit och köra ett pass styrketräning. Senare på eftermiddagen ska jag umgås med min pappa. Laga mat och så kommer även några systrar och kusiner. 

Förbereder en picknick och annat gott

Vaknade till strålande sol idag. La mig på altanen och blev genast allderless för varm. Försökte få tag på någon härlig och morgonpigg människa som ville med ut och bada, men ingen verkar gå upp vid åtta som jag? Strax innan 11 var sedan jag & Emma på lysing, solade och snackade om allt möjligt, tog oss även ett dopp faktiskt. Lyckades även planera in en mysig picknick som ska äga rum ikväll och därför har jag nu bakat yttligare 3 blåbärspajer! Var även tvungen att dra förbi willys och köpa vaniljsås, sådär svettig oh fin efter att jag varit på vo och sprungit några kilometer. Men vem bryr sig. 
Nu inväntar jag de som är sugna på blåbär och ska sedan ut och sätta oss på en filt, blir nog även lite kubbspelande och annat kul. Hoppas kvällen bjuder på härligt väder. Ha det bra!
Litet spontant besök på willys i träningskläderna, finfint.

Blåbärspaj

Josefina cyklade hemåt för en stund sedan, efter en lugn kväll här hemma. Började med att äta blåbärspaj och senare jordgubbar och lite annat gott som vi hittade här hemma. Satt bara och pratade till en början och drog sedan igång filmen love, wedding, marriage. Har nu städat undan det mesta här hemma och ska nu gå och lägga mig. Lite ensamt för tillfället men snart kommer väl någon förhoppningsvis hem, hatar att vara liten, men bara dryga året kvar nu. 
 
Love, love, loooove. Finns knappt inget godare, smulpaj med blåbär är ju de bästa!

So don't you fight it, don't knock it 'til you've tried it.

Blev en hel del blåbär! 6,3 liter rättare sagt och vi åkte hem stolta över dagens insats. Ställde mig i solen på altanen och rensade bort de fula innan jag började baka den första pajen. Ska snart äta middag och därefter kommer Anna hem och det blir pajätande! Har försökt få hit någon snäll vän som vill hjälpa mig äta lite paj eller också jordgubbar som vi har rätt mycket av, men alla verkar ha annat för sig. Så någon som är sugen och älskar blåbärspaj lika mycket som jag?
 

Det där lilla blåa

Nu ska jag ut i blåbärsskogen och plocka förhoppningsvis mängder av blåbär! Sedan hem och mumsa på dom så länge som de räcker, baka enormt goda smulpajer och allt dedär som man älskar med blåbär.
 
Pajen igår blev underbar, och som resultat på det så lyckades vi äta upp hela. bra jobbat tjejor!

Det som bara just vi kan.

Nyss nerbäddad oh hemma i min säng igen. Kvällen började med en mysig middag tillsammans med Natalie, Emma & Lisa. Vi handlade på Willys lite innan vi for hem till mig och lagade broccoli och skink-paj! Den blev super god kan jag lova. När det började mörkna drog vi oss till Gustav. Satte oss i hans båt och kollade på när killarna åkte wakeboard. Blev sedan lite filmtittande innan jag cyklade hemåt för att nu sova. Godnatt!


There's something in your eyes, Is everything al right?

somnade otroligt tidigt igår, och vaknade då tidigare än vad jag behövde. Försökte pigga upp mig lite och efter lite frukost så tog jag mig bort till mormor och hjälpte henne lite. Kom hem för en stund sedan och ätit ett mellanmål. Så fort magen inte arbetar lika mycket längre så ska jag ta mig till vo och springa några kilometer. Tror dock inte det kommer gå sådär jättebra men måste göra någonting för annars kommer de sluta med att jag somnar igen..
 

Jag skulle kunna se det som den eviga leken

Sommarlovet rullar på, och det händer inte allt för mycket. De dagar som inte är planerade blir bara tråkigare och tråkigare. Vädret är fortfarande uselt och jag vill ha sol. Bli brunare än brunast och bada i havet med mina favoriter. Det är vad man drömmer om, men när man kollar ut så är moln allt man ser. Fick åtminstone min frukost i morgonsolen på altanen som ofta blir den ända solen man får på hela dagen. Utöver det så har jag varit på actic och kört ett styrkepass idag och sedan bara degat hemma. Lagat god lunch och tagit det lungt. Nu ska jag hitta någon rolig kamrat som vill göra min kväll bättre. 
 
Bild från vis som jag snodde av Emma. Snygga brudar vid min sida där! 
Påtal om visfestivalen så var det rätt hyffsat iår faktiskt. Inte några tråkiga incidenter som förra året åtminstone. Träffade både favoriterna sedan innan och lärde känna lite nytt folk med, trevligttrevligt! 

Mysig tältning

Kom hem från vildmarken redan klockan nio i morse. Vi kände oss alla lika äckliga och regnet va påväg samtidigt som vi alla bara ville bara hem, så vi plockade snabbt undan tälten och åt våran frulle innan vi packade upp allt på cyklarna och for hemåt. Tur att de inte var lika mycket packning som på dit vägen iaf! Annars så hade vi en trevlig kväll. Badade, grillade, mös vid brasan, snackade, skrattade, mumsade på jordgubbar doppade i smält choklad. Fick även sällskap av några boys en stund. Hade dock lite otur med vädret då de började regna mitt under tändningen av grillen, vi var nog nära på att ge upp tills vi efter säkert någon timma äntligen lyckades och fick i oss lite mat. 
Jag bara slappat här hemma tills nu och väntar på att actic ska öppna vid 4, därefter ska jag till mina kusiner som är i stan och käka lite. Va kvällen mer bjuder på vet jag inte, men ni får ha det så trevligt.
 

Bäst att passa på

Hade en trevlig kväll med ett häng brudar igår. Tände en engångsgrill vid lysing oh grillade lite marsmallows! Snackade om lite allt möjligt och lyckades även boka in en tältning för ikväll. Därför har jag lite att förbereda under dagen innan de bär av in i vildmarken. Största problemet blir nog att få på allt på cykeln.


Håller tummarna att man inte somnar under bion.

Visfestivalen gick förbi fort och visst känns det i kroppen nu. Säkert sovit kanske 10 timmar på dessa dagar och just nu skulle jag somna direkt ifall jag kröp ner i sängen. Men ikke de, ska dra en bio som jag planerade och bästemde igår under natten. Blir spider-man filmen som kommer visas på skärmduken ikväll i fint sällskap som Natalie, Levi, Gustav & Malin. 
Nu ska jag dra med mig mitt godis och möta min alderless underbara och otroligt söta vän Natalie, puss & hej!

Första vis-dagen

Nu drar jag till Malin, ha en trevlig kväll alla!

Talk that talk.

Nu drog nyss de sista brudarna. Har haft ett helt gäng här under kvällen och faktiskt haft det riktigt trevligt! Mumsade på rätt mycket gottigheter och pratade om allt möjligt. De var först tänkt att bli filmtittande men vi beslutade oss för att bara prata istället. Så pratade om allt mellan himel & jord helt enkelt. 
Nu ska jag sova. Imorgon blir det träning och sedan sen lunch med pappa har jag bästemt. Han var lite kraslig för ett par dagar sedan men hoppas han mår bättre i morgon. Vi hörs när vi hörs, bye.
 
Mumsade bland annat på lite av dessa jordgubbar som jag & mamma plockade igår på Vasbäck självplockning. Aldrig sett så stora och goa gubbar!

Karhu run

 
Lite bilder på loppet som mamma han ta på både mig, Natalie & Levi som var med och sprang. Grymt duktiga allihopa!

Kanalsimmet nästa.

Fixat hela morgonen med lite god mat som ska ätas sedan. Tillsammans med mormor ska vi ha en trevlig picknick! Men innan dess håller vi på att stressa ihjäl oss för att hinna till kanalsimmet. Lovade Mamma att simma med henne och även några brudar hänger nog på. Får se om man klarar av att hållas i vattnet under hela sträckan. Lär inte vara det varmaste.
Gårdagens återhämtnings mål! haha nej men var gott att komma hem till jordgubbar & glass! 

You can either run from it or learn from it.

Hejdär. Nu är det hög tid för mig att sova. Avslutade kvällen med en film tillsammans med Anna här hemma och lite mys med gottigheter. Karhu-loppet gick rätt bra och är rätt stolt ändå! Blev lite överraskad att de gick så bra eftersom de inte kändes så snabbt under loppets gång. Fick tiden 29.55 och då 36 på listan över damer, vilket jag anser är jättebra med tanke på att jag för knappt ett år sedan inte ens kunde springa en kilometer utan att dö. Kan ju också passa på att tacka alla underbara vänner jag har för peppningen under kvällen, tack och godnatt!
 

Brukar svälja dina lögner mest för att få känna smaken

Kom hem för någon timma sedan tror jag och har legat i badetkaret tills nu. Va nära på att somna ett par gånger och gud så skönt det var! Tog nämligen ett par nattdopp och kände mig inte allt för fräsch när jag kom hem. Var faktiskt trevligt med ett dopp även om det inte blev som planerat. Jag & Malin ville nämligen bada och besöka fontänen, men den släcktes lagom som vi skulle hoppa i. Blev trotts allt ett bad med ett härligt gäng ändå!
Innan dess var jag även hos pappa en sväng. Drack kaffe och åt en skål med smultron & mjölk. Satt helt rätt! Blev även lite bakning hos Mallan sedan i väntan på att solen skulle gå ner. 
Nu känner jag att det är hög tid att gå och lägga sig. Få sig sin sömn så man orkar upp i morgon. Frågan är bara om jag tar mig en liten sovmorgon, ska ju ändå regna tror jag så lika bra kanske. 
 
 

9 juli

Kom hem för en stund sedan och har nu hunnit äta lite. Har legat ett par timmar på löga idag med Malin och så kom även Natalie, Sofie & även Amanda en snabbis. Tog mig bara några kärringdopp idag och har annars bara legat i solen och hoppas på resultat! Blir nog ett Kvällsdopp ikväll i stället gissar jag på. Men innan dess ska jag snart iväg till Actic för att träna lite lätt med Malin. Ska bara köra armarna idag tänkte jag och sedan springer vi nog även en mindre runda vid gymnasiet. Hörs senare.

Nytt inköp från Ängelholm, shorts från Lindex!


Jobbar på brännan med Malin!


Cyan, En blandning av blått & grönt.

Nerbäddad och redo för att sova. Ta igen lite sömn från gårdagen och sedan vakna till en sol förhoppningsvis! Har haft en härlig dag med Malin här hemma och bara myst. När solen sedan visade sig framåt kvällen så drog vi oss till stan och träffade Lisa och Josefina. Kollade solnedgången och pratade. Blev sedan lite vandring hemåt som tog sin tid, men himla skönt efter att ha degat i en säng hela dagen. Vandrade även omkring i min nya turkosa stickade tröja som gjorde allt mycket bättre. Hitta den på h&m rean i Ängelholm, gillar stort.


Ängelholm, 4-6 Juli

Var som sagt i skåne ett par nätter i mitten av denna vecka. Påvägen dit så besökte vi Ullared och handlade lite bra-att-ha-saker innan vi åkte neråt mot Ängelholm. Bodde där hos mammas kusin och själva anledningen till att vi åkte dit var för att fira min mormors 80-årsdag. Träffade lite släkt och hade en trevlig kväll med mycket god mat och andra gottigheter. Vandrade också omkring lite i Ängelholms lilla stad och gjorde några fynd som ni får se någon dag. Hade en trevlig liten minisemester med familjen som aldrig sitter fel!
 

8 Juli

Tråkigt väder idag. Kan inte begripa att det ens kan regna såhär mycket. Vart är sommarvärmen?! Har spenderat allt för lite tid vid vattnet med mina vänner iår. Men jag hoppas värkligen att det kommer, känns som jag bleks för varje minut som går med denna molniga himmel! 
Iallafall så spenderades kvällen hos Jakob igår, trevligt folk och roligheter. Blev blandannat kvällsbad som känns idag. Fick nämligen med lite hjälp dra mig upp varenda gång som jag skulle upp från vattnet. Resultatet blev väldigt många skrapsår på mina knän & ben. Men skulle faktiskt vara förvånad ifall jag någon gång lyckades komma hem utan en skråma! 
Idag har jag inte gjort så mycket, började med att sova ut till 11 och sedan har jag ätit frulle, frächat upp mig lite, degat, målat & ätit igen. Nu är Mallan påväg hit och vi ska väl inte göra något speciellt. Ha en skön söndag.
 

sjunde i sjunde tvåtusentolv


 
Tjenare. Malin somnade här med mig igår och idag har vi hunnit med en del. Vi har ätit en god frukost, målat lite stolar, hälsat på grannens allt för söta kattungar och även sprungit ett par kilometer som kanske blev allt för varma! Nu har jag iallafall fixat mig iordning lite och ska nu snart dra och möta några tjejor. Vi ska sedan till Jacob som fyllt år och umgås med lite folk! Hoppas på en trevlig kväll! Ska bara dricka lite kaffe innan jag drar så mitt huvud inte exploderar på vägen..

Hemma igen efter ett par dagar i Skåne

Tänkte bara tala om att jag lever. Har varit lite dött på bloggen här eftersom jag varit i skåne ett par dagar och hälsat på lite släkt. Nu är jag iallafall hemma igen. Med en hel del nya grejor också som alltid är kul! 
Malin sitter nu på min säng och väntar på mig, vi har snackat lite och ska nu krypa ner och se en film. Perfekt väder för det, var ute förut och fick sedan springa hem sista biten i regnet, bedrövligt. Imorgon och hela nästa vecka beställer jag sol. Tack och hej.

But we'll return to earth, and do it all over again

Nyss hemkommen ifrån Natalie. Min dag har spenderats med henne på hennes gräsmatta. Det blåste så dant så vi orkade inte dra oss längre bort. Tur det med tanke på att molnen nu tagit över. Vi hade det åtminstone väldigt trevligt där på bakgården trotts att båda nästan låg och halvsov konstant! Åt också en god lunch innan jag drog mig hemåt. Nu ska jag bara slappa lite och sedan fixa mig lite smått innan jag drar mig till stan runt 6. Ska träffa några brudar och käka lite på den nya salladsbaren i stan och efter det blir det troligtvis bio, sounds great! 

Grattis världens bästa mamma!

Mammas födelsedag som sagt och hon blir ett år äldre idag, men för mig är hon fortfarande lika söt och pigg som för tio år sedan! Jag och Anna förberedde hela morgonen, eller jag väckte Anna vid 12 eftersom hon jobbade sent igår och behövde sömnen. Vi fixade iallafall ihop en krämig pastasallad med kyckling och pesto, och sedan en Pavlova-tårta till efterrätt! Anna fixade väl det mesta men jag är ändå nöjd över min insatts och gjorde nog allt lite enklare. 
Resultatet blev underbart kan jag lova er och vi hade en väldigt trevlig dag tillsammans. Anna drog sedan för att jobba igen och jag drog mig till Actic för ett tränningspass. Körde styrka och lite cross. Blev svettig som en gris och nu sitter jag här hemma nyduschad och insmord i lotion eftersom jag flagnar sönder. Ska ta mig en kvällsmacka med mamma och sedan ska vi mysa ihop oss framför en film ♥
 

You turned your back on tomorrow, Cause you forgot yesterday.

Hade en trevlig stund igår kväll på staden med några av mina favorit brudar! Men när solen drog sig neråt så drog de sig hemåt. Jag ville då inte hem och kolla film som jag nästan gjort varenda kväll på lovet känns det som... så jag drog mig mot lysing och träffa lite annat folk, härligt gäng och fin kväll. Drog mig trotts det hem skapligt för att sova direkt, idag är det nämligen min mammas födelsedag som man måste fira lite extra! Och som vanligt bjuder födelsedagar på god mat & tårta, muuuuma!
 
Två bilder sedan gårdagen



RSS 2.0