En aning kortare

klippte av håret lite hos People i torsdags som sagt. Jag är grymt nöjd av resultatet och trivs i min nya frisyr! Kommer nog köra på kort hår ett bra tag framöver, få det tjockare och finare. 
Nu har jag och Irini degat i solen ett par timmar, och jag har även käkat rökt fisk med min familj som var underbart gott kan jag lova! Nu ska vi ner till hamnen. Möta Josefina och hänga lite i kvällssolen.

Wirum glass

Besökte Wirums glass idag med mamma & Anna. Den var supergod och värkligen värd ett besök! Synd bara att stället ligger lite avskillt men ändå bara 35 min från stan och lätt värt det. 
 
Nu är Irini påväg hit och vet inte hur länge hon stannar eller vad jag annars hittar på ikväll. Dagarna som varit (alltså torsdag & fredag) spenderades mestadels i solen på dagarna och sedan filmmys på kvällarna. Elin blev min myskamrat i torsdags framför filmen Man on fire. Och igår spenderades hela dagen med Natalie & Levi. Låg på korpas bästa ö, så trotts blåsten så låg vi kvar! Kvällens film blev The adjustment bureau och till det åt vi en nybakad hallonpaj med choklad & glass. Hoppas ni har ett fint lov förresten!

Lite firande av storasyster

Precis hemkommen efter en promenad ifrån min storasyster Johanna. Hon fyllde nämligen 26 år i fredags och det firade vi lite idag. Blev bjudna på supergod mat och en trevlig stund med familjen♥
 
Nu ska jag lägga mig och läsa lite tills jag somnar, orkar inte göra något idag utan de får vänta tills imorgon.

Hårproblem

Jag är trött på mitt minimala och slitna hår som bara blir värre utan anledning. Var på Apoteket och frågade ifall de hade något tips, eftersom jag testade ricinolja som bara gjorde det mycket värre. De pratade om kosttillskott som jag inte redigt tror på. Mina naglar och hud är det ju inget fel på så nu ska jag iaf testa en inpackning eller något liknande, få se om de hjälper. Bokade även en klipptid tills i morgon och hoppas jag får det redigt genomklippt!

Life is what you make it.

Hade en trevlig dag på staden tillsammans med mamma. Vi lunchade som sagt på Harrys där Anna jobbar lite för tillfället och blev supernöjd med min cesarsallad med kyckling, supermums! När jag och mamma sedan var klara med våra ärenden på stan så cyklade vi hemåt och satte oss på altanen. Mumsade på jordgubbar & glass med lite kaffe till. Men som vanligt dessa dagar så försvann solen helt plötsligt och det började ösregna. Perfekt väder för en sväng till Actic, höres!
 
 

Den sekunden jag tittade bort, det är den jag kommer att minnas för gott

Kvällen i husvagnen blev rätt lyckad! Glatt humör, fina tjejor, goda muffinsar, kortspelande & skräckfilm. Eller jag tyckte inte filmen var någevidare skräck, alla sa att den va så himla läskig men hoppa bara till en gång. The black woman hete filmen men visst gick den att kolla på allt. 
Nu ska jag till staden med Anna & Mamma, hitta ett litet paket och efter det ska jag och mamma luncha på Harrys!
 
gårkvällen genom mallans kamera!

Den sol som gick ner, någon annanstans ger ett gryningsljus att förlita sig på.

Gör ett litet inlägg nu i väntan på att filmerna ska kopieras in på mitt usb. Sedan ska jag dra mig till Elin där några till brudar är. Vi ska spendera kvällen i Elins husvagn, skulle egentligen sova över som de andra men har lite att göra i morgon så tror jag cyklar hemåt redan ikväll. Men vi ska väl ha de mysigt där, kanske äta något gott, umgås lite och se en skräckis hade vi tänkt oss. Vädret ser ju dock fint ut för en gångs skull så kommer förmodligen ändra mig och vilja dra mig utåt ikväll. Men har haft ont i huvudet hela dagen så kanske bäst jag tar de lungt ikväll med!
Annars idag så har jag inte gjort mycket. Förutom att jag träffade Natalie en snabbis & var hos mormor för jag lovat att hjälpa henne lite. Igår var även en slappdag den med fast att Elin fick ut mig i regnet en stund, sprang hemåt ganska snabbt igen men hann iaf med att hoppa i några vattenpölar innan jag hamnade tryggt i min säng igen! 
 

It's too cold outside for angels to fly

Lyckades sova lite längre idag för en gångs skull och vaknade vid 10. Hade glömt att dra upp persiennerna för fönsterna som kanske gjode det lättare att sova. Igår hade jag filmmys här hemma på kvällen med Josefina & Elin, kollade super 8 och käkade morötter & dipp. 
Klockan är redan 4 och jag har inte gjort någonting idag känns det som. Började dagen med att mysa upp mig framför Lejonkungen och kände mig genast sådär liten igen. Minns hur mycket jag grät när pappan dog när jag var liten och måste fortfarande erkänna att det är en härlig barnfilm! Har faktiskt varit på Actic en stund med och ätit en god sen lunch med mamma här hemma. Nu ska jag hoppa ner i badkaret och ta mig ett bad, ligga där en stund med en bok i handen och kanske sedan somna en blund till favolåten. Finns inte mycket att se fram emot en regnig dag som denna men hoppas ni lyckas bättre än jag! 
 

NATALIE ÄR HEMMA!

Godmorgon på er. Vädret blir bara värre och värre, verkar bli en veckas regn att se fram emot. Jag har åtminstone legat i solen en liten stund nu tills molnen tog över helt. För tillfället är jag trotts det väldigt glad. Natalie är hemma i viken igen vilket jag längtat efter i en vecka. Påväg hitåt nu och jag ska allt krama om henne något så fruktansvärt! Ska alltså spendera min dag med henne och förmodligen också lite andra trevliga tjejer som saknat henne. 
 
Annars så har min midsommarhelg varit helt okej. Träffat fina människor och ätit god mat och massor med tårta! Kvällen igår spenderades hos Elin med lite flickor & pojkar. Vi grillade och lyckades med det himla bra. Åt tårta som också vart lyckade och sedan myste vi tjejor ner oss i soffan och snackade lite när boysen dragit. Cyklade dock hem rätt tidigt för jag var så trött och hade tänkt sova ut idag, men nejdå vaknade som vanligt tidigt och kunde inte somna om. Är redan skittrött.
 
NU PLINGA DET PÅ DÖRREN, NATALIIIIE!!!

Gårdagens Midsommarklädsel


Glad Midsommar!

 
Trevligt sällskap, god mat, fina kransar! Toppen start på midsommarafton helt enkelt. Nu ska jag bege mig med min mamma till Helgenäs och fira midsommar där med hennes vänner. Ha en trevlig kväll! 
 

22 juni

Gårdagen var härlig. Ännu en dag på löga tillsammans med fina människor! Blev lite rastlös imellanåt och det brände lite på kroppen. Tackar för solkräm med skydd 30! Spelade pyttelite volleyboll, badade, sov en stund i solen och lite såntdär. Plockade även lite blommor med Irini på hemvägen till våra kransar som mamma ska göra idag!
Kvällen spenderades hemma, fixade en tårta tills idag och plockade iordning lite. Senare kom också Gustav och Levi och vi såg en film tillsammans efter en lång stund av tekniska problem. De drog hemåt runt 2 och trotts det så var jag uppe redan vid 8 i morse! Gav mig ut på ännu en blomjakt med Anna och hade sedan en underbar frukost på altanen. Nu har jag hunnit fixa lite mat & en midsommarstång tillsammans med Irini som också är här. Ska bara upp och sätta på mig en fin midsommarklänning och sedan blir det lunch med ett trevligt sällskap hos grannen! 
 

Ett sovgott.

Skulle bara titta in och säga godnatt på er! Gustav & Levi drog nyss härifrån efter ett litet kort chill-häng som fick avsluta dagen. Innan dess så gick även springrundan helt okej och det var himla skönt som alltid. Känner mig även nyduchad och fräsch nu, så ska fortsätta med att smörja in min lite brända kropp och fixa till naglarna lite innan jag somnar gött sedan. Hoppas alla haft en bra dag och imorgon väntar nog ännu en dag vid havet, klagar inte!

-


Älskar min enkla sommarklänning, flipflopps och vita ryggsäck!

A marching band on a sunny day, two pretty eyes or a a pretty face

Dagen har spenderats på Lögarbergen med Irini som sällskap. Kom dit rätt tidigt och la oss med Gustav och Levi som sällskap. Solade i mängder, spelade volleyboll med ett häng och badade ett antal gånger! En helt underbar dag alltså. Runt fem tiden kom också mamma & syster med lite käk så vi hade oss en mysig middag tillsammans därute. Jag och irini satt sedan därute yttligare någon timma efter att alla dragit och snackade och pressade in i det sista. Kan ju säga att jag bränt sönder min röv under dagen också!
Snart ska jag ut i kvällssolen och ta mig en springtur med Mallan, sedan får vi se ifall kvällen bidrar till något speciellt eller om den bara avslutas fint med en myskväll.

 
 
 
 
 

I've got a plan, I've got an atlas in my hands

Haft en trevlig dag i solen. Sommarkänslan stiger och jag älskar det! Blåste dock för mycket för att planerna om löga med brudarna skulle gå i uppfyllelse, så jag chillade med Gustav och Levi istället. Stekte i stan där de va lä & käka goda frukter och glass! Vi drog senare för ett bad på lysing innan vi drog hemåt vid 4. Pressa då yttligare någon timma på altanen innan jag åt middag.
Sedan dess var jag spelat volleyboll med några brudar och massa grabbar på löga och även tagit mig ett kvälllsdopp! Nu ska jag mysa ner mig framför en film, vilken de blir har jag inte riktigt kommit fram till men hoppas jag väljer rätt, puss!


Stunderna vid havet är det bästa, om bara vädret tillåter

Kom nu nyss hem och har landat i sängen. Man blir himla trött av att ligga i solen hela dagen! Men kan inte klaga på dagen så jag och Lisa hade det himla mysigt. Drog oss till korpa och solade på en fin liten ö. Vi stod ut i en timma och sedan tyckte vi det blåste lite för mycket. Cyklade hem till min altan istället som är ett säkert kort på lä-fronten!
Lisa drog hemåt strax innan 4 för att hon skulle vara duktig och jobba lite. Jag blev kvar med familjen då vi åt middag innan vi åkte till mormor, fick också några ärenden gjorda på vägenen dit. Inte nog med det så sprang/joggade jag och Anna sedan hela vägen hem. Kan säga att det va ett par dagar sedan sist & att mitt knä fortfarande strular. Smärtan kommer efter träningen och vet inte riktigt varför, men är nog bäst att kolla upp så fort som möjligt. 
Hur eller hur så avslutades kvällen hemma hos Samer. Vi snackade mest och såg en knäpp serie, men till slut började jag gäspa så dant och det var väl ett tecken på att det var dags att cykla hemåt. Nu ska jag sova och i morgon väntas en dag på Löga med förhoppningsvis strålande sol!

I väntan

Ligger redan i solen på altanen, växlar lite med molnen ibland men man måste ju passa på! Väntar faktiskt på Lisa som kommer förbi så fort hon vaknat till och sedan ska vi ut till något fint ställe. Förhoppningsvis bli lite brunare och kanske ta sig ett bad!
Badade faktiskt igår med Elin som publik, trotts de lite sämre vädret så måste man ju bada på sommarlovet, det hör ju till! Hade också en fin middag med min familj igår då det bjöds på toastskagen som förrätt & sedan kyckling med pesto, magen va glad! Träffade sedan alla mina systrar och hade deg trevligt hela kvällen, spelade kort, åt kladdkaka & snackade!


Studentfirande

Stort grattis till Louise som tog studenten igår! Va där när hon sprang ut och sedan även på studentskivan. Bjöds på god mat & tårta, var himla trevligt! Får en att längta så dant tills det är ens egna tur!

Sköna bilder

Kan ju börja med att tala om att förra inlägget var av Gustav, himla snyggt med bilden och allt tycker jag! Alltså så slutade kvällen på Åhmans igår med lite folk. Jag, Natalie, Gustav och Levi åkte hem till mig men Natalie och Levi var inte så sociala och drog ganska snabbt. Jag & Gustav däremot bakade chokladbollar och skulle se film! Lyckades bra med bakandet men somnade till filmen direkt. Vi vaknade rätt sent idag och tog oss en sen men god frukost. Nu har jag precis ätit en himla god och hemlagad pizza med familjen och vi får väl se vad denna kväll bjuder på. Lutar nog mot en lugn kväll hemma!

Tjafan

Chacha bloggN !

Chillar lite på åsnans nu bawwe har det gött, på söndag blir det ett härligt bad, trevligheter! Ta vara på livet, TJOOIDIILADIFITTNLEJJ!!


SOMMARLOV

Gårdagen började med en avslutning på gymnasiet. Sedan när jag kom hem så kom mormor & morfar på besök. Åt mängder av jordgubbar & fick riktig sommarkänsla! Vid 4 mötte jag upp tjejerna i klassen och hade ett fint häng på morella. God mat & trevligt sällskap! 
Mötte senare upp lite andra brudar och annat folk. Chillade med kubb och andra roligheter och hade det faktiskt rätt skönt. Drog senare vidare och kvällen bjöd kanske inte på något jätte speciellt men var helt okej! 
Fick Malin som sällskap under natten och nu har jag precis fixat till mig lite och ska dra mig och kolla på studenterna & mina kära 96or som äntligen lämnar ludde!

Skolavslutningsfin

sådär gick man omkring under dagen igår, klänningen köpte jag i turkiet för tre år sedan & skorna är efterskickade.

Sista skoldagen, skööönt

Börjar bli lite lack nu när mitt internet inte vill samarbeta med mig.. Funkade varken igår eller idag, vi vet vart felet ligger men har inte orkat fixa det än bara haha.
Man får lite mer gjort nu när inget plugg hindrar en! Dock så har vi haft vanliga lektioner hela vecka i skolan.. och känns som vi nästan är den ända klassen. Verkar som att alla var ute och roar sig med sina klasser medan vi satt i en död skola till 4! Nej men nu ska det bli skönt med lov, och imorgon är ju redan skolavslutningen här. Ettan är ju kanske inget märkvärdigt att sluta men det är åtminstone otroligt skönt!
Kan ju berätta att i torsdags så var jag på stan efter skolan med mamma & Anna, leta efter lite nödvändiga saker och fan en del av det. Därefter kollade jag ellenkeys spex, hängde med Natalie, Levi & Gustav och vi utklassa killarna på kortspel bland annat!
Idag har jag umgåtts med Natalie efter en lång skoldag, kollade på när hon packade inför turkietresan och sedan gick vi ut i solen. Hon skulle iväg senare så jag drog en mindre springtur på vo innan jag nu duschat och ska nu fixa mina naglar lite innan jag somnar. Imorgon är det sommarlov!!!!


Kittens

Maja fick sina ungar igår! Vi var såklart inne och tittade på dom, så otroligt söta! Kommer säkert vara precis lika underbara som sin mamma. Måste bara övertala min om att jag ska få en som min egna, snacka om kärlek!

Memories never die

Bildbomb från Egypten, bättre sent än aldrig! Hänget med Lisa i söndags fick mig att påminnas om att jag inte lagt upp några bilder sedan resan än. Längtar otroligt mycket tillbaka, eller vart som helst med värme. Sjukligt att det är sånthär väder i juni!
Hade iallafall en underbar resa där med min underbara vän♥

Norrköpings resultat

Några inköp ifrån Norrköping. Tre par shorts & svarta låga drdenim. Bara ett linne också som var för svårt att motstå, snygg färg och underbar rygg! 
Kan ju också tillägga att jag hade en trevlig dag i Norrköping tillsammans med Mamma & Anna. Strosade omkrig i lagom tempo och åt trevligt på en restaurang där i stan.

Internet krångla lite igår och därför ingen uppdatering. Spenderade hela dagen med Lisa! Kollade hennes nya grymma lägenhet, kolla två filmer med massa gott till. Mysig dag inomhus alltså med tanke på åskvädret som drog förbi. 
Nu kom jag nyss hem från ett styrkepass på actic. Väntar på Anna som håller på att laga någon god matbit och sedan ska vi åka till mormor och umgås lite där! Hade även planerat att springa idag med tanke på att det var ett tag sedan nu, men är ganska säker på att det är rätt lerigt på VO idag efter regnet. Så drar väl förmodligen till actic en än gång för att springa ett par kilometer.


Smultronstället

Påvägen hem från Norrköping så stannade vi i Söderköping för att ta en glass på smultronstället. Bästemde mig för gobiten här ovan och måste säga att jag gjorde ett bra val! Pistage, wienernougat, nutella, grädde♥
Dit ska jag fler gånger i sommar, muuuuma!

9 juni

Kvällen igår spenderades somsagt hos Elin. Kom dit strax efter 7 och missade själva överraskningen för Irini men hade en trevlig kväll iallafall! Vi åt två goda tårtor, lekte lekar, gick tipspromenad, hade roliga samtalsämnen, sjöng singstar och hade det allmänt bra. Skrattade enormt mycket under kvällen som är ett tecken på en lyckad kväll!
Stort grattis än en gång ♥

Favoriten

Kom hem från Elin för en stund sedan där jag spenderat kvällen med att fira Irini tillsammans med grymma brudar! Detaljer får ni mer imorgon och även se lite nytt i garderoben då jag även var i Norrköping förut idag.
Nu ligger jag skönt i min säg tillsammans med Maja. Huset är förövrigt helt tomt så känns bra att ha lite sällskap åtminstone! Hur gosig som helst idag, sover nu redan med mig som sin kudde. Lär ha en mysig natt, hoppas alla haft en bra lördag. Min har varit toppen!


Jag sliter ut min själ, jag offrar mina drömmar

Tjenare. Har idag strosat omkring i en härlig långkjol och vädret har växlat från solsken till regn. Efter skolan så mötte jag upp Tess på willys, handlade lite småsaker och drog hem till mig. Hade det himla trevligt och roligt medans vi pyssla lite och hade det allmänt bra helt enkelt! Drog senare till Conor och träffade Eric & Claes. Snackade och chillade där en stund innan vi drog oss vidare till Tess. Grabbarna ville basta, så de gjorde det. Både jag och Tess skippade det eftersom vi helt enkelt inte orkade duscha hehe;) åt lite kex & ost istället som va trevligt det med!
Satt mig sedan på cykeln vidare för att träffa Irini, Elin & Samer bland annat, blev även en hel del annat trevligt folk som fick avsluta kvällen. Eller kan ju inte precis glömma min cykeltur hem i världens blötaste regn. Var ju också tvungen att gratulera min kära grek Irini på hennes födelsedag som nu har börjat, och jag hoppas den blir toppen för henne♥

Sri Lanka

Kanske en aning snabbt genomtänkt, men man lever bara en gång! Vi har alltid tänkt att åka iväg och backpacka eller något liknande på en upptäcksresa, vi valde Sri Lanka eftersom de verkar ha det mesta. Och min mamma har redan innan rest runt en hel del men aldrig satt sin fot på den ön! Har man något att längta till när sommaren är över, och ska bli skönt att slippa en del av Sveriges vinter.


Fransigt

Hade inte en allt för jobbig dag i skolan och slutade sedan tidigare. Blev ingen skillnad egentligen då jag fick spendera min timme av att vandra till min mammas jobb för att hämta hemnyckeln som jag glömt hemma i morse. Måste sluta vara så himla glömsk känner jag. Sedan dess har jag åtminstone hunnit med att skriva klart min historiehemtenta. Blev kanske inte sådär jättelång och välgjord men den duger och jag orkar inte lägga ner mer tid. Bara en svenska uppgift som jag ska göra klart nu med och sedan tar jag sommarlov!

Nationaldagen

Drar ett inlägg i väntan på att klockan ska slå nio och filmen på tven ska börja. Vi har laddat upp med godis, glass och kaffe. Spenderar denna kväll här hos pappa och det var himla länge sedan! Bara en aning segt att cykla hem sen i natt och sedan gå upp tidigt för skolan.
Vi var också och åt på Guldkant förut. Hade en trevlig måltid med kyckling och Cesarsallad, så himla gott!
Annars så spenderades dagen med Tess och vi hade oss även en skön picknick i Stadsparken med Anna och Louise. spelade kort, snackade och åt god lunch.
Har alltså haft en helt underbar nationaldag och hoppas på att ni också haft det lika bra, pussen


5 juni

Hemkommen efter mig tripp med familjen hos mormor. Våfflorna var utsökta och hade det himla trevligt. Tog mig även en promenad hem med Anna, snackade om lite alltmöjligt och hade det skönt i kvällssolen.
Imorgon är det sveriges nationaldag, vilket betyder ingen skola. För min del så tar jag ändå bara en slappkväll hemma. Plugga lite så jag slipper i helgen och sedan myser jag lite framför en film innan jag somnar. Låter toppen!
trippade omkring i dessa skönheter idag, från dinsko och gillar dem något enormt

12.55

Årets tid på coopertestet blev 12.55, en förbättring med 2 minuter och 4 sekunder från förra årets 14.59. Rätt bra ju och stolt över mig själv, känner dock att jag kunde tagit ut mig ylttligare lite till men då har jag väl en chans att förbättra tiden även till nästa gång! Nu har jag bara ett par lektioner kvar och slutar vid 4. Då ska jag till mormor och äta våfflor, mumma!


Du måste flytta på dig

En helt vanlig måndag, chillade omkring i skolan och drog sedan direkt till Actic. Körde lite styrketräning bara och drog sedan hemåt för att äta. Nu sitter jag och ska göra klart mitt arbete om konflikten, imorgon är det redovisning och hoppas på det bästa. Så skönt det ska bli när det är klart, så bäst jag fortsätter. Ha en trevlig måndag!


You just put your lips together and you come real close


3 juni

Är så himla trött just nu, men var bara tvungen att se klart filmen Man on a ledge. Är förmodligen så trött eftersom det vart lite mindre sömn inatt. Blev ett spontant sleepover hos Gustav tillsammans med Natalie & Levi. Hade en trevlig kväll efter att ha badat lite i havet och sedan sprungit in och mosat ner oss allihopp i badkaret, betydligt varmare! 
Annars så har jag faktiskt hunnit med att plugga lite idag, sprungit några kilometer på VO, ätit god middag & rabarberpaj med familjen och också varit på soaré. Mycket trevligt men nu stänger sig ögonen, godnatt på er!

 


Intersport sommaroutlet

Jag och mamma besökte intersports sommaroutlet i morse med bra resultat! Hade egentligen planer på att få med mig ett par nya Easy tones hem men de fanns såklart inte i min storlek. De jag har nu är helt slut kan jag lova men jag älskar dom för mycket för att kunna göra mig av med dom.
Hittade istället en svart flis, röd sprotbh, två träningslinnen och en vit Adidas jacka med lite snyggt tryck på. gick även lite smart att vända den ut&in och få den helt mönstrad, super snyggt.
Gör träningen en aning roligare när man har lite snygga och bra kläder! Ett tips är att titta förbi därnere innan allt tar slut, allt detta gick knappt på tusen spänn så man kan allt hitta lite nödvändigt.


Where do you go when you're lonely?

Igår så regnade det stort sett hela dagen men mitt humör var ändå på topp! Hade en bra skoldag med endast två lektioner som även gav goda nyheter. Sedan vid 11 så gick jag till stan och träffade pappa på Thai hoa. Åt underbart god buffe som man inte annat kan än älska. Gick där ifrån väldigt mätt och belåten!
Tog ett styrketräningspass på Actic på vägen hem och sedan så gjorde jag inget annat än att bara var hemma hela kvällen. Men jag klagar verkligen inte över det. Jag och Anna bakade den godaste choklad kladdkaka som jag någonsin ätit och kollade två rätt bra filmer. Friends with kids & The next tree days.


jappjapp, den lyckades vi bra med!


Första juni?


RSS 2.0