I stugan

Bjuder på lite bilder och en snabb uppis från stugan här i Lindvallen. Har faktiskt gått rätt bra med åkningen och har tillochmed åkt i ett litet hopp idag som jag är stolt över, annars håller jag mig helst på marken!
I stugan har vi det också mysigt, just nu ska vi trängas lite framför tven med massa gottigheter. Åker också hem i morgon som inte ska bli lika kul, hör av mig när jag är hemma för nu börjar filmen!








Drar mot Sälen!

Nu lämnar bussen Västervik och kommer spendera mina kommande 8 timmar här i bussen. Tillsammans med ett stort gäng ungdomar och några av mina favouritbrudar speciellt! Ska försöka få lite sömn nu för imorgon blir det att dra ut i backen direkt och hoppas på att de går galant! Åker ju i 4 dagar så ska väl lyckas få lite färdigheter och inte komma hem med några brutna ben! Har också datan och en hög plugg med mig som känns mindre kul. Men nu; godnatt!

27 mars

Varit lite dålig här på sistone, men jag har rätt mycket att göra och skyller på datan som inte redigt är som den ska. Igår togs hela inlägget som jag skrivit bort så jag orkade inte skriva nytt. Stod mest bara att jag spenderade måndagskvällen som vanligt på mejeriet.

Idag därimot har jag hunnit med mycket bra. Pluggade lite extra fysik på håltimman eftersom jag är lite efter och ska ha prov nästa vecka. Vill helst inte ha mycket plugg att göra i sälen, utan bara kunna slappa!
Efter skolan spenderade jag några timmar med Lisa. Vi bättrade på brännan i solariumet, såg film från egypten-resan och åt god laxsås! (ja, jag älskar lax) På tal om filmen så var den också rätt rolig vid sina tillfällen. Man förstår ju inte redigt hur man ser ut där i verkligheten, fast de syns ju himla fint på tven! Va en himla blandning på både de goda och de mindre fina.. blandning att se sig själv simma där under vattnet och sedan helt plötsligt visas mamma när hon försöker komma upp på båten var himla snygg!

Därefter drog Lisa hemåt och jag drog med Anna för att träna lite, blev bara att springa av mig några km. Mamma kom sedan och vi åkte och handlade på Maxi. Köpte allt det nödvändiga till sälen så jag slipper stressa i morgon. Har faktiskt till och med börjat packa lite nu när jag varit hemma! Pluggandet som kvällen skulle gått till får sparas till i morgon. Gud va roligt!






 


helgen i stockholm

Hade en trevlig helg i stockholm. Bilresorna gick fort och bra, tryggt med pappa bakom ratten. Bodde hos min pappas bror och mina kusiner. Umgicks med dom och hade det mysigt där. Träffade också pappas kusin & mina sysslingar över en fin och god lunch. Annars har dagarna gått åt på stan tillsammans med Anna. Sprang i affärer och fikade gott. Måste säga att helgens mat varit underbar.
Jag älskar stockholm. Staden, shoppingen, restaurangerna, allt. Så blir inte allt för länge innan man åker upp igen hoppas jag!








23 mars

Pappa kommer och hämtar upp oss nu tydligen så hinner inte skriva någe. Har iaf hängt en stund på altanen i solen med Anna och ätit lite gött nu efter skolan och mitt träningspass! skolan därimot blev en utflykt till norra och jobbiga bussresor. nog om det, nu måste jag dra!


comfy green

Dagens klädval blev en mysig grön tröja. Skoldagen är ju rätt kort. Men har en onödigt lång matrast som inte är lika kul med tanke på att dagen hade kunnat sluta betydligt tidigare! Nu ska jag ner till köket och ta mig de goaste på hela dagen: frukosten. Som idag består av havregrynsgröt, göööött
Annars så drar jag till Stockholm med pappa & Anna efter skolan och spenderar min helg där. Träffar mina kusiner och får väl också lite shopping gjord. Ha en bra helg alla!

I close my eyes and think about tomorrow

idag invigdes shortsen! Hade också en någelunda chill skoldag med endast 3 lektioner och en matrast som spenderades ute i solen. Biologiprovet gick nog också rätt skapligt. Därefter har jag fått bort de slitna topparna på mitt hår, ätit gott, tränat och tagit en skön promenad till mormor med syster. Hade en trevlig stund hos mormor med både kortspel och fika. Det är allt jag hunnit med idag. Imorgon är det redan fredag och det är underbart!

21 mars

Skoldagen bestod av 2,5 timmars fysik på morgonen och sedan matte efter lunchen. 3,5 timmars av Gunnars lektioner är inte helt fel! Hade också svenska och samhällskunskap som avslutning. Fick reda på att NP i svenska blir att tala om relationer i 4 min, lite mindre kul men ska nog gå.
Nog prat om skolan.. drog därefter hem för att äta innan träningen. Hade förväntat mig att orka desto mer men fick istället håll, gick iallafall därifrån med några kilometer gjorda!
Mötet på mejeriet om sälenresan började vid 7 och pågick inte så länge. Kändes lite onödigt eftersom man redan i princip hört va dom informerade om men fick iaf den sista betalningen gjord, skidhyran. Bara en vecka kvar nu! Snacka om taggad?! 

Sedan jag kom hem så har mamma förhört mig lite och känns som att jag kan de mesta nu, så ska försöka sätta morgondagens biologi prov lika skapligt som de andra. Och sedan i morgon ska jag också iväg och klippa mig efter skolan. Ska bli intressant och se hur mycket som måste tas, men hoppas på de bästa eftersom det inte växer så snabbt..

Fun.

Den första låten sitter fastklistrad på min hjärna.

We are young
Carry on

fruktsallad

Ville bara säga att fruktsallad är underbart, nu ska jag lägga mig och läsa lite biologi innan jag somnar. Känner att jag snart kommer explodera av allt som måste göras. Har resor och inplanerade grejer framöver blandat med massa skolarbete. Ingen bra kombination! Säkert bara jag som överreagerar, men längtar så till påsklovet.

20 mars

Dagen har bestått av en jobbig tisdags-skoldag som det faktiskt tillochmed va lite förbättringar på. Därefter var jag på Actic och sprang några kilometer, min kropp klarade inte mer eftersom jag va tvungen att leva på äpplen i skolan. Det går inte ihop med träning helt enkelt! Cykla hem och min syster hade lagat go lax eftersom mamma är på kurs och vi får klara oss ensamma.
Sedan dess har jag bara pluggat biologi, och förhoppningsvis sitter lite mer nu men har fortfarande en väg att gå! Nu måste jag ner till soffan, syrran och hennes kompis har fixat lite fruktsallad som jag allt är värd tusen gånger om nu!
lite roligt att mitt rum är fullt med kaffekoppar med, vet inte hur mycket jag dricker, men de är ju så himla gott!!

chocolate

Inte varit så chokladsugen på år, nu har jag iaf dämpat det lite och fått lite plugg gjort. Känner att jag trotts det måste plugga ihjäl mig i morgon och på onsdag, lite mindre kul kanske ?
Annars har jag spenderat min dag med hemskt väder framför allt. Cyklade till skolan lagom i snöstormen och det tog sin tid! Sedan på vägen till mejeriet valde jag att gå, och höll på att blåsa bort. Men kom iaf fram och spendera några timmar med jobb där som inte var allt för jobbigt eller tråkigt för den delen. Har också varit lika duktig som varje måndag och hunnit köra mitt styrkepass på Actic!
Nu ska jag jobba liiiiite till och sedan krypa ner i min sköna säng. Ha det bra.

my weekend

Fredagen bestod av en promenad i det härliga vädret med Natalie efter skolan. Sedan vid 6 så gick jag och träffade alla tjejor i klassen hemma hos Erika för att fira henne och Agnes som fyllt år! blev snack och god mat som bestod av två goa pajer! Vi drog oss sedan ner till mejeriet för att heja på våran klasskompis blandannat. träffade lite folk och vandrade sedan hemåt med Natalie som sällskap, och magont som inte va lika trevligt. Somnade på dirren sedan himla skapligt.
Lördagen var helt uppbokad. Började dagen med att hjälpa min mormor & drog sedan till staden med Irini för att köpa ett paket. Blev sedan att träna med Elin som sällskap. Vid halv 5 var jag fixad och klar utanför Morella där jag sedan firade Ajlana med lite andra flickor. Trevligt med lite prat &så.
Irini och jag cyklade sedan till Elin. Chillade där en stund med våran egna humor, innan vi drog oss vidare. Täffade lite folk och gjorde väl kvällen rätt fin på vårt egna lilla knäppa sätt!
Klockan rullade på rätt bra och jag landade sedan hemma hos Elin där jag spendera min natt. Kan iaf tillägga att jag inte hade några problem med att somna iaf.
Vaknade skapligt som vanligt men fick ligga och halvsova i ett tag innan Elin gjorde detsamma. Vi åt supergod frukost och efter lite mys & knasigheter så gick vi ut och tog en promenad. Fick lite frisk luft och vandra omkrig i skogen.
Har också hunnit med att vara på ett spinningpass med Natalie! Skaplig skönt avslut på helgen som verkligen behövs för att kunna starta en ny vecka på bästa sätt. Drog mig även en sväng förbi Willys på hemvägen för att köpa lite nödvändigheter! 

Har också mobilen full med bilder som man kan skratta åt i evigheter, hoppas alla haft en trevlig helg!

blåa bär

Nu är jag full av godsaker kan jag lova! Det bjöds på morotssoppa med laxspätt & en redigt maffig blåbärs cheesecake med ännu mera blåbärssås, älskar blåbär!
Och det är bara början. Eftersom helgen kommer spenderas med två födelsedagsmiddagar, så ser fram emot en trevlig helg. Det påminner mig även om att jag måste dra mig en sväg till stan i morgon och köpa lite paket!

godnatt


15 mars

Fick en hel del gjort i skolan idag faktiskt, och pluggat rätt flitigt tills biologiprovet närsta vecka. Därefter drog jag mig till Actic. Mötte även på systern min där så vi körde lite styrka tillsammans och sedan sprang jag även några kilometer innan jag gick hemåt. Nu har jag duschat och slappat lite med en kopp kaffe i köket ett tag. Ska sätta på mig något mysigt men fint för ikväll får vi besök. Kommer alltså spendera min kväll med god mat, efterrätt och trevligt sällskap! hör av mig senare

någon gång tackar vi för detta, men inte idag

Började dagen med att försova mig så jag fick slänga i mig frukosten och kom ändå lite försent till skolan. Onsdagar är alltid lika fullproppat med 5 långa lektioner, varav 2 i SO, bedrövligt!
Åkte iaf direkt hem efter skolan och åt god mat tillsammans med min lilla familj. Därefter drog jag mig vidare till Natalies crib. Blev att plugga lite matte som bestod av vektorer. När det mörknade så begav vi oss mot VO och sprang 5 km, eller 2,5 x 2 eftersom vi allt behövde ljuset! blev lite mörkt på vissa ställen, men härligt vare efteråt!
nu ligger jag nerbäddad efter en dusch, skulle hjälpa anna sätta upp en hylla eftersom jag är mannen i mitt hus, men är för trött. Så ska nog somna snart och vakna i tid i morgon, ha det gött

Studiedag

Började dagen dåligt då jag vaknade efter en kort och oskön nattsömn på soffan, blev sedan en redigt bra ledig dag ändå! Åt en god frukost tillsammans med Elin & Irini innan vi drog oss till Actic för lite träning! När jag senare varit hemma och duschat så tog jag mig en promenad med Natta ner till hamnen. Vi satt i solen och pratade och hon mumsade även på en härlig glass!
Drog senare med henne hem och fick lite plugg gjort. Därefter drog jag mig vidare till Therese efter att jag varit hemma en sväng för lite mat. Vi hamnade på hennes säg och spenderade någon timma med att snacka om lite som hänt under den tiden som vi inte setts.
Nu är jag hemma igen och har fått ett fint välkomnande av maja. Vi ska mysa ner oss till top model nu om mitt internet vill fungera som det ska!

WE MADE IT

nu sitter vi här.. ett par timmar senare. håret är i tovor och smilet uppe vid örona.
vet inte hur mycket vi garvat under dessa filmer. blev ganska oseriöst eftersom vissa ibland inte hängde med och namnen blev lite mycket.. och roliga va dom allt! kalven, kilven, karven?!
nu ska vi iaf försöka somna, efter ett par för många kaffekoppar så ska vi se hur det går.
- and the third.. was bitten by a butterfly!



as in Awesome

Fick skynda mig efter träningen för att hinna med att krama om tess innan hennes rast var slut. Himla avundsjuk på hennes bränna, påminner mig om att jag nog måste bättra på min lite! Fick tillbaka matte provet idag också, som gick kanon. Bara en uppgift som ingen klara ändå, så var den ju helt förstående när lärarn förklarade den såklart.
Nu har jag ätit och ska dra mig mot mejeriet för att jobba några timmar, blir väl klar runt 8. höres

11 mars

Tänkte lägga mig och sova nu, men först ska jag meddela att hela min dag har varit awesome sedan jag fick reda på att min spanska i morgon är inställd! Det betyder 3 timmars matrast för min del. På den tiden drar jag nog till Actic och får träningen gjord.
Känns som att denna vecka kommer bli lugn och skön, gillas!


tess har även kommit hem igen efter en månad i thailand, så blir väl att träffana för ett snack snart!

if somebody's going to make it, then this somebody ought to be you

kom nyss hem ifrån ett skönt spinningpass på träningsvärk1 med natalie! Hade oss även en härlig promenad hem.
Innan dess var jag även hos min pappa och käkade redigt gott, kött fifan! Var en redigt trevlig stund. Nu kom anna upp ur badet och jag ska springa in i duschen, hörs senare.
två sommarbilder på våra härlig häng. korpa & våran moppetur till godishuset i gunnebo!

Lördan

Gårdagen spenderades alltså hos lisa för lite firande av henne med en bunt härliga brudar! Det bjöds på god mat, snack och lite melodifestivals tittande, men det var inget för mig precis. Blev isf mest mys och snack i hennes säng för min del!
drog senare till eric där conor & claes var tills jag släppade mig hemmåt runt 1.
nu har jag vaknat upp med halsont - säkert för att jag satt vid ett öppet fönster igår, väldigt smart av mig!


10 mars

Oj va klockan drog iväg fort idag. Bäst att jag sätter mig på cykeln mot lisa! ha en trevlig lördagskväll alla! 


Jag blev aldrig av med smaken av dig

Kom hem ifrån Actic för en liten stund sedan. Gick dit med syrran och träffade även på Irini, Elin & Rebecca! Själva träningen gick väl sådär men nu är jag iaf hemma igen. Vrålhungrig så ska hugga in på laxen nu. Dock har mamma glömt att köpa gurka så jag är lite småtjurig nu, är lite av en gurkoman eller hur det nu blir?
Tänkte vara duktig att plugga lite innan jag börjar fixa mig inför kvällen sedan!

Fan, det skulle va du.

fredagen avslutas med magont efter all choklad jag stoppat i mig framför filmmys med syrran. Hon hade bakat en farligt underbar chokladtårta, och sedan va jag ju tvungen att äta lite utav aladdin chokladen med! nu mår man ju som förtjänat!
Kvällen spenderades annars på mejeriet mellan 5 & halv 11. Var hur segt som helst i början och knappt något folk på hela kvällen. Men sedan kom iaf Eric, Conor & David som gjorde att kvällen gick lite snabbare. Lyssnade även på ett band ifrån kalmar som spelade, Yellowend, faktiskt bra! 

Nu ska jag lägga mig, imorgon ska jag träna på dagen med syster troligtvis och på kvällen ska jag på lite tjejmiddag och mys hos lisa på kvällen, häääärligt!

9 mars

Fredag igen! Har bara två lektioner idag plus ett spanskaprov och sedan är jag fri i ett par dagar. Ska nog börja med en tripp till Actic efter skolan innan jag drar hem och käkar lite med mammi. Ha en bra helg alla!


let's do something new

Sitter och försöker plugga lite spanska inför provet i morgon, men det går väl sådär. Glömde ena boken i skolan också som gör allt snäppet svårare. Har faktiskt fått in det mesta utav de olika objekten nu, men vad alla verb och ord betyder har jag inte lärt mig på snart 5 år så varför skulle dom fastna nu? Ger väl upp efter att jag gått igenom allt en sista gång och sedan ska jag också läsa lite biologi hade jag tänkt mig innan jag lägger mig och ser något avsnitt how i met your mother.
Gud vad duktig jag känner mig idag. Var även på Actic efter skolan och körde styrka med samer, och efter det sprang jag också några kilometer.
Även internationella kvinnodagen idag som kanske ska uppmärkas lite extra.

ACTIC

Nu har jag varit rätt duktig och skrivit lite engelska inför i morgon, berömer mig med en tripp till Actic och sedan bara slapp här hemma då how i met your mother väntar fint på datan!

livet delux

Slutade för en timma sedan och har nu ätit här hemma. Onsdagar brukar annars bestå av nataliehäng men stackarn är fortfarande sjuk så tänkte nu försöka hitta lite vilja till att plugga, får väl se hur det går! Kanske drar ett kvällspass på Actic sedan eller på annat håll. Därefter ska jag iaf bara ta och lägga mig och mysa här hemma, se någon film eller kanske börja läsa livet delux som mamma hade med sig hem till mig?

I could show how much it meant, but I won`t

Haft en redigt bra dag faktiskt. Matteprovet var inga större svårigheter & engelskan blev uppskuten till torsdag! Drog därefter som sagt till Actic och sprang av mig lite (träffade även samero!). Känner att konditionen kommer sakta men säkert. Kom hem till en härlig måltid och åkte sedan vidare till mormor. Spelade kort och åt mumsiga våfflor! På hemvägen skulle sedan familjen handla så jag tog en promenad hem ist. Nu ska jag göra mig redo för sängen, kommer sova som en ängel inatt!

the anonymous has spoken

Kom hem för en stund sedan efter att ha spenderat hela min eftermiddag på mejeriet. Blev att baka för det mesta och allt gick awesome. Ska bara skicka över lite arbeten innan jag lägger mig. Imorgon är det både matteprov och engelskaredovisning som ska göras, och jag gissar på att engelskan kommer gå åt helvete. Har inte ens strivigt klart det. Sedan på fredag är det spanska prov och känner som att de inte heller kommer gå sådär strålande. Men man kan ju inte vara bra på allt helt enkelt. Bara att bita ihop. Längtar så dant till hösten, ingen samhällskunskap, historia, språk & mindre idrott!

Imorgon kommer iallafall vara en härlig dag, eller iallafall efter fyra då skolan slutat. Kommer dra till Actic på direkten. Sedan ska jag umgås med min familj, det gillas.

FAN

Missade spinningen eftersom vi trodde den började 7, när den egentligen börja kvart över 6. Var bara att cykla hem igen med världens sämsta humör, var så jäkla sugen på det ju! Sämsta avslut på veckan, nu sitter jag här med all energi och har inget att få ut det på. Stackars mig. Svin lack, har bara ett avsnitt gossipgirl kvar att se nu med. Måste hitta ny serie, alla tar slut så förbaskat fort!

Vi är inte såna som i slutet får varann

Ville bara uppdatera och säga att jag drar med Natalie och kör lite spinning på träningsvärk1 nu. hon kom hit för ett tag sedan och har förgyllt min kväll som alltid. Har också för den delen lyckats städa mitt rum, men engelskan gick sämre för den gav jag upp för länge sedan. hörs sen

we chilled on Sunday

Jag har haft en underbar morgon, perfekt början på en söndag! Vaknade vid nio och låg kvar framför tven i sängen och kollade lite serier. Några få timmar senare så drog jag tillsammans med Natalie bort till VO för en springtur. Vi hade nog inte räknat med att det skulle vara fullt med is och snö på en bra bit av banan, fast vi kämpade bra och tog oss igenom! Blev inte speciellt mycket så vi tog oss en långre promenadrunda hem i det härliga vädret.
söndagar för mig betyder att jag ska göra det som jag annars inte orkar, som att plugga och städa mitt rum. Har faktiskt redan varit enormt duktig och gjort klart både historia & ekonomiarbetet! bara engelska, matte, fysik & svenska kvar då. toppen ..  & nej nu låter det som att jag kommer göra allt det idag, vilket som är helt omöjligt. blir glad om jag får lite engelska skrivet!

nobels testamente

kvällen spenderades i biosalongen med natalie och malin till filmen nobels testamente. Den var faktiskt mycket bättre än vad jag hade förväntat mig och helt klart sevärd. därefter drog jag och natalie vidare och träffade annat folk, och hamnade till sist på corner med en del av favobrudarna. både tiden där och speciellt cykelturen hem var otrolig, var nog himla övertrött eller så är vissa för härliga ibland! garvade åt både det ena och det andra, allt ifrån slappa pommes till allibabba .. 
landade iaf fint i sängen runt tolvslaget och har bara legat och kollat på serie tills nu, som kanske var lite väl länge med tanke på att jag nog ska upp skapligt och springa med natalie imorgon om vädret fortsätter vara lika underbart!


jag ser dig

nu är kvällens film avslutad sådär tre timmar senare. blev att se avatar som jag faktiskt tycker är rätt så grym!
ögonen vill nu slockna, men de ska allt få hålla sig öppna ett tag till. ska nämligen se senaste top model sverige avsnittet innan jag somnar. blir väl en skaplig morgon imorgon med och funderar på att blandannat simma några längder innan jag troligtvis drar mig och kollar på lisas teater!

har haft några härliga stunder med maja idag också.
på tiden efter att stackaren varit sjuk ett tag, nu är hon lika kramgo och mysig som vanligt igen!

2 mars

kvällen igår spenderade jag hos mormor med anna & mamma, vi fick stryk i kortspel och åt gott! sedan tog jag och anna en promenad hem och plockade upp malin på vägen som sedan spenderade natten här.
idag så har jag haft en trevlig lunch här hemma hos mig med elin och ett rätt slappt träningspass med anna. nu ska vi ta oh hämta min halsduk i piperkärr och sedan ha en myskväll, ha en trevlig fredag!

though the writings on the wall

drar mig mot skolan nu snart med en rätt så lång engelska lektion innan jag drar iväg till actic och tränar. gymnastiken är inställd så har då tre timmars rast, döskönt! åker då sedan hem för att duscha och äta innan jag åker tillbaks till skolan för lite biologi och fysiklabb.
efter skolan ska jag till stan och kolla en snabbis där tillsammans med mallan.


RSS 2.0