Julgott

Pepparkakasnittar
Knäck med smak av saffran
Chokladfudge med valnötter
Misslyckad gömd chokladkola
Snöbollar - Havrebollar rullade i vit choklad med kokos. 
 

Hållt mig i köket hela kvällen med Anna. Kan inte ta åt mig hela äran för dessa godsaker men känner mig stolt ändå. Provsmakat lite imellanåt och gud så gudomligt! Har också bakat Lussebullar i veckan och knäck en gång innan men dom är redan slut. 
imorgon är det helg!

Inga konstigheter, bara en trevlig stund helt enkelt.

Nu var även denna helg över. Lördagskvällen spenderades med ett gäng härliga brudar! Vi hade en trevlig stund hos Therese och drog sedan för att träffa fler folk. Vet inte riktigt vad vi gjorde hela natten men runt 4 landade jag hemma i sängen. Trotts det så vaknade jag tidigt i morse och spenderade min dag åt att göra absolut ingenting. Hade ju som tur var mina vanliga pass på träningsvärk1 nu på kvällskvisten. Men nu är det hög tid att sova, hade tänkt att ta igen ett par timmar i natt men fastnade framför Beck.
 
1.gårdagens knäckbak med mamma 2.ett par grymma brudar 3.pilates avslutade veckan

En bra start på dagen.

Börjar min dag lika dant varje dag, med en skål havregrynsgröt. Folk kan kanske tycka att det skulle vara tråkigt och inte alls gott. Men det är nog den bästa och godaste vanan jag har. Kombinerar det lite olika varje dag, med olika nötter, frön, bär och frukt. Idag blev det jordgubbar och mandel & valnötter.
En annan favorit är också att blanda i blåbär i gröten, eller toppa med banan & kanel, underbart!
 

Tusen gånger bättre

Haft ett par dåliga dagar så inte varit på humör för att skriva något här. Trodde att fredagen skulle få mig på bättre humör men slutade med en lugn kväll med ett par brudar och en tidig hemkomst. Hade nämligen ont i halsen och ville absolut inte bli sjuk. Har idag och igår drukit ett x antal av mammas dunderkur- ingefärate & honung, plus stoppat i mig så mycket strepsils som man tillåts. Nu mår jag mycket bättre!  
Idag ska jag vila upp mig på dagen och förhoppningsvis göra något roligare ikväll. 

Mot mörkare tider

Man känner att vintern bara kryper sig närmare. Det blir helt enkelt tusen gånger jobbigare och tråkigare att stiga upp på morgonen. Man hinner heller inte vakna till redigt under dagen då det bara är svart hela tiden. Tur att jag iallafall har mitt morgonkaffe som får mig att piggna till en aning!


Hola amigos!

Veckan rullar på, imorgon är det prov på shemat. Sitter dock här med böckerna fullt uppslagna men känns som jag bara går igenom samma saker hela tiden. Så det får väl bära eller brista helt. Har en håltimma innan provet så kan kolla igenom det då, nu drar jag igång en film med syster istället. Hon är lite sjuker så vi får väl pigga upp oss båda med en komedi! 
bild sedan i sommeras, svettiga och redigt hurtiga, men det ligger i och var faktiskt en sväng på actic efter skolan och sprang ett par kilometer. Bara solbrännan som saknas, bra att man snart drar iväg till en aning varmare sol!

Måndagsgöra

Idag har jag pluggat lite inför fysikprovet på onsdag. Kändes förjälvligt när jag började men nu har det släppt rätt bra tycker jag. Hoppas på det bästa iaf och att det ska fortsätta i samma spår som proven innan! 
Annars så har jag också varit på actic efter skolan för ett styrkepass som varje måndag, och en liten promenix med Anna har jag också hunnit med, man blir lite galen av att sitta still för länge så det var behövligt. Nu ska jag kolla ett avsnitt vampire diaries innan jag sedan ska sova.
 

Natten är vacker, du är som natten. Och jag är en vinnare igen.

Helgen avklarad. Igår blev det trevligheter med några fina brudar. Drog oss vidare och träffade lite härliga människor! 
Idag har det varit söndagskänsla. Kollat film, promenerat en kortis med syster, hjälpt min kära mormor, blivigt bjuden på te hos Natalie och till sist kört mina söndagspass på träningsverket. Ska bli skönt att sova nu.
 
två från igår

Breaking down

Ska dra mig till staden nu, möta upp Irini och se en föreställning på bryggaren som några av mina härliga brudar är med och deltar i! Hoppas bara att det finns biljetter kvar eftersom både jag och Irini inte köpt innan.
 
Annars så är det ju helg igen. Igår var jag på bio med Anna. Kollade såklart Breaking Down part 2. Tyckte faktiskt den var himla bra, lite långsam men eftersom det är just twiligt så var det helt okej! 
Efter det så mötte jag upp Ella & Irini, vi drog till Alex där det var lite folk och alla drog sedan vidare. Träffade somsagt fint folk och kvällen blev lugn för min del. Strax efter två rullade jag hemmåt på cykeln och sov rätt fint efter det. 

Tycker lite synd om mig själv

Haft ont i vaden hela dagen, och därav rubriken. Just nu ligger jag och hoppas på att det ska gå över under natten lika plötsligt som det kom. Gör så förjävligt ont att gå i trappor, måste va att jag sträckt mig eller något, övningen vi gjorde på biologin hjälpte nog också till!
Har alltså bara legat still hemma ikväll efter skolan. Kollat Johan Falk och lagat mat till min lilla familj. Rättegången kan jag tillägga var supertråkig, advokatyrket är kanske inget för mig trotts allt...
Imorgon är det fredag igen, och en systerkväll med Anna står på schemat då breaking down part 2 är bokad 18.30.


15 november

Redan torsdag och vilket som betyder sovmorgon denna vecka. Börjar om en timma och ska bara äta lite lunch innan jag drar mig långsammt mot skolan. Denna morgon skulle jag dragit och tränat på Actic, men jag måste sovit på något konstigt sätt inatt för när jag vakna spände det i vaden. Gick en promenad med mamma i det härliga vädret istället och fick en dos D-vitamin! 
Annars hälsade jag på min mormor igår och simmade lite i simhallen med mamma. I tisdags fick jag även tillbaka en inlämningsuppgift och ett prov som jag kammade hem varsitt A på. Förgyllde dagen lite och nu är de bara att plugga in fysiken till nästa vecka. 
Idag är jag då varken sugen på plugg eller träning, men känns inte som att det händer ett dugg i denna vik. Får väl se vad jag hittar på. Har faktiskt bara en lektion i skolan idag för efter det ska jag besöka en rättegång med privatjuridiken, ska bli intressant. 

12 november

Måndag igen, men inte depp över det inte. Vet att de inte tar lång tid innan det är helg igen.
Hade som sagt prov i morse som jag inte kan klaga över och förutom de så hände det inte allt för mycket i skolan. Efteråt drog jag som varje måndag till actic tillsammans med Moren för ett styrkepass.
Väl hemma har jag bara lagat mat, ätit, kollat vampire diaries, ätit kvällsmål och gått en liten sväng med Anna och snackat lite. Nu ska jag glo Johan Falk innan jag sedan somnar i sängen.


Halloween 2012


Fars dag!

Efter ett himlans letande så hitta jag äntligen en bild på min fader. Måste verkligen uppdatera med lite fler kort på min gulliga pappa♥
 
Häslade såklart på honom idag tillsammans med hela systergänget. Inte varit tillsammans alla sedan förra julen så känns väldigt trevligt de få gånger som det går ihop sig! Vi lagade godaste raggmunken och sedan fika. 
Avslutade sedan kvällen på träningsverk1 med Natalie och nu ska jag krypa ner i sängen. Försökt att plugga in lite inför mitt juridikprov i morgon och det känns lite sådär. Inte lagt så mycket tid på det men håller tummarna!

10 november

Tackar för en fin kväll hos Emma. Snackade om allt möjligt, åt mycket gott och bara hade det skönt. Fint sällskap gör aldrig en kväll dålig. Och grattis i förskott hälsar jag till Emma, som fixat allt så mysigt! Hade dock en otrevlig promenad hem i regnet, snackade med mamma i mobilen hela vägen eftersom vi brudar skrämt upp oss lite. Känns faktiskt inte så säkert när man ser EN enda människa på hela vägen hem. Nu är jag iaf hemma i säkerhet och ska sova lugnt. Imorgon blir det spinning och borde också bli plugg, men kom ju på att det är fars dag. Bara en dag om året så den måste ju pappa få en del av! Sov gott.


At first sight I felt the energy of sun rays

Var nyss ute på en liten springtur i det härliga vädret! Bäst att passa på så länge som man kan. Vädret håller ju på och växlar en hel del, igår va det nollgradigt och idag flera plusgrader. Var iallafall otroligt skönt att komma ut en stund.
Förövrigt så har jag lite bråttom just nu men tänkte bara titta in. Ska fixa till mig lite snabbt och sedan dra mig mot staden med Natalie. Vi måste hitta en liten present till en fin tjeja som vi ska till ikväll. Annars så tror jag faktiskt att jag också ska hinna med att träffa lite systrar idag också innan kvällen. Rebecca från malmö är nämligen i viken så blir nog en fika eller något en stund senare. Ha en trevlig lördag, och ut i höstvädret vettja. 

You were searching for one grain of sand along an endless beach, as I was building you a castle that you just refused to see.

Nyss hemkommen från en fredagskväll hos Mallan tillsammans med Elin. Vi såg första delen av Breaking down i förberedelse för andra delen som kommer på bio nästa vecka. Till det fixa vi till lite popcorn och smoothies. Jag drack även lite te som jag börjat tvinga i mig, är faktiskt inte så hemskt!
Annars så vet jag att det är lite torka just nu. Hela denna skolveckan har gått så fort och varit rätt skön. Hade också biologiprov i torsdags som antagligen gick bra och annars har det bara rullat på som vanligt. Efter skoltimmarna har det inte heller varit så många knop. Tränat, umgåtts med familjen, träffat någon vän och bara haft det skönt. Vintern smyger sig närmare och det känns i kroppen. Vissa stunder vill man bara gosa ner sig i en skön säng, samtidigt som man bara inte kan ligga still.
 
 

Cause what is simple in the moonlight, by the morning never is

Här har det visst blivigt lite tomt! Lite frånvarande nu i helgen, njutit de sista dagarna på lovet helt enkelt så inte hunnit med att sitta framför datorn. I Torsdags vart det som sagt lite halloweenparty och det var kul, även fredagen blev lite chillande. Efter två sena nätter så blev lördagskvällen en myskväll hemma framför de nya avsnitten av vampire diaries som jag helt glömt bort! De var väl det viktiga i det stora hela, men måste klaga över att tiden sprang iväg allderless för fort. Tänk att om sådär lite drygt en och en halv månad är man på andra sidan jorden och har det förhoppningsvis dunderbra. 
Nu ska jag "plugga" lite i brist på annat, kanske städa mitt rum. Måndagar är som tur är inte de jobbigaste skoldagarna, vilket gör en bra start på dagen. Har också tränat lite med Moren på actic efter skolan, fy vad skönt, dags att komma igång igen. 
Tittar in någon dag snart igen med lite bilder. Min data är lite knäpp just nu så vågar inte stänga på den.. 

Bus eller godis?

Nyduschad och redo efter ett pass på actic. Sprang idag för första gången på någon vecka och det kändes så skönt. Har ju varit lite små hänging och fått lägga det åt sidan lite ett par dagar. 
Ska iaf stoppa i mig något nu och sedan packa klart väskan. Det bär sedan av till Therese där vi ska ses några tjejer och fixa oss inför kvällen. Halloweenparty står på shemat, blir kul! Halloween är nog bland mina favorithelger!
två bilder ifrån förra året då jag och mina brudar fixat en liten halloweenfest!
Halloween 2 år sedan, haha fyfan vilka fina minnen man har, men denna kväll var fan så himla skön!

RSS 2.0