Söndagsmys i badkaret


Looking from a window above, It's like a story of love. Can you hear me?

Söndagspassen är avklarade och jag ska gå och njuta av mitt söndagsbad. Ska läsa lite kemi där tänkte jag, men känner mig en aning avslappnad efter pilatesen så finns en risk att jag somnar. 
Förövrigt så är det tomt här hemma. Tog nämligen farväl av min kära syster idag som ska spendera en månad nere i Malmö. Alltid van att ha henne omkring så kommer nog kännas rätt konstigt och väldigt tråkigt imellanåt! Ska dock ner och hälsa på henne två helger och ser henne alltså redan om fem dagar om allt går enligt planerna. 

Someday baby we'll be old

Seg och trött idag trotts att jag för första gången på ett par nätter faktiskt sov som en stock. Hade dock en konstig dröm även inatt men idag så störde den inte min sömn lika mycket som andra nätter. Fattar inte varför jag sovit så dåligt på sistone och drömt om att jag varit allt från jagad, förlamad och kidnappad? Något kan ju kanske inte stå rätt till men verkar ju bli bättre så det är ju bara till att gå och lägga sig skapligt inatt med för att orka med skolan på måndag! 
Annars har min helg varit lugn och skön. Har spenderat båda mina kvällar hos Natalie och lagat mat. I fredags lagade vi tacopaj tillsammans med Ebba med och hade det trevligt. Och igår så va vi en hel bunt brudar och lagade pizza som sagt. Spelade även spel och snackade om lite allt möjligt. Somnade sedan nästan i Natalies fotölj så drog mig hemåt till sängen istället. 
så det blir inga bilder från igår och på våran underbara pizza eftersom min data till är efterbliven och vill ALDRIG som jag, ursäkta men just nu är jag hur trött på denna som helst och vill snart kasta in den i väggen. Tar hundra år att fixa något på denna skrothögen..

Säger du hoppa så frågar jag hur.

Drar mig till min älskling Natalie nu för att spendera min lördagskväll med att fira henne! Blir ett häng brudar och tror det kommer bli riktigt härligt med pizzabakande och andra roligheter. Ska bara vänta in Lisa och dra på mig ett par tights nu när hösten är här.. deprimerande men sant. 

Fredagskänslor


And I'll be waking up, feeling satisfied but guilty as hell.

Lill-lördagen igår spenderades som en lill-lördag borde spenderas, med fint folk dessutom. Idag började jag dagen med en morgonpromenad med mamma och fortsatte sedan att spendera min dag med henne. Vi åkte till stan och kollade runt lite på dagen, fyndade en del och åt på thai hoa. På kvällen senare drog jag tillbaka till stan och mötte upp Elin och Johanna för tjejkvällen. Vi strosade omkring och stod i långa köer för det mesta. Men hittade en hel del som jag är otroligt nöjd över. Tre par byxor, en skjorta, höstskor, gulliga trosor och present till Natalie! Är alltså superglad åt min studiedag och kan nog ta mig igenom morgondagen lätt som en plätt för att sedan njuta av helgen till tusen. 

Hösten kommer med regn och gråa dagar.

Regnig dag idag, antar att det är bäst att vänja sig vid höstvädret. Smart som jag är så vandrade jag i converse till skolan, som vart rätt blöta, men annars har det inte varit så många tabbar idag. Hade en "skogsmullegrej" i skolan där vi fick lyssna och göra lite annorlunda saker om naturen och framtiden. Var inte allt för tråkigt som tur var. Därefter fick jag också tillbaka mitt biologiprov, kamma hem ett A som gjorde dagen ännu bättre.
Efter skolan sprang jag sådär sex kilometer på actic innan jag gick hem för en dusch och supergod middag. Därefter har jag pluggat hos Natalie hela kvällen, måste erkänna att de blev rätt mycket snack också, finns inget att göra åt saken helt enkelt!


Tummen upp.

Min måndag har varit som varje måndag och slutade skolan klockan två. Gick hem direkt och har plockat ordning i mitt rum lite och lagat mig en himla god middag som jag njutit av! Nu är jag redo i träningskläderna och väskan full med plugg. Ska till Lisa och få lite kemi gjort och sedan ska vi ta oss en härlig pw. 
Efter det tänkte jag dra hem och glo OC tills jag somnar.
 

Söndag

Lördagskvällen avslutades med en film hemma i min soffa tillsammans med Malin, Elin och Johanna. Vi såg på "the stepfather" och mumsade på massvis med popcorn och vindruvor.
Malin blev min nattgäst och i dag på morgonen hade vi en himla god frukost framför lite film och serier.
Annars har jag inte gjort så mycket mer än att besökt träningsvärk1. Körde söndagspasset som bestod av spinning och pilates. Efter det har jag badat och kollat Beck. Nu är det hög tid för mig att sova och ladda upp mig för en ny skolvecka!


We are the kids with hungry hearts.

Lördagen började med att jag hjälpte min mormor lite på morgonen och drog sedan till actic. Sprang några kilometer där som alltid är lika skönt och sedan dess har jag bara duschat och ätit lite smått här hemma. Ska ner till stan innan det stänger och besöka bokia, köpa nya block, pennor & sånna saker till skolan. Därefter blir det middag hos pappa och inte vad som helst utan hans supergoda pannbiffar, mumma!
Igår kväll så hände annars inte så mycket, jag hade lite kvalitétstid med mamma och bara slappade här hemma. Åt även då god middag, blev tillsist hamburgare efter lite spring i affären för att hitta de vi va sugna på. Redigt trevligt.


21 september

Allt rullar på som vanligt, även om jag dock inte skulle kalla vissa händelser just nu vanliga. Har inte gjort så mycket speciellt denna vecka utan efter att jag var sjuk i början av veckan så tvingade jag mig till skolan för att inte missa biologiprovet i onsdags. Gick sedan hem och la mig igen. Igår tog jag mitt första träningspass på en vecka och de kändes så skönt!
Redan fredag och helg framför sig, känns grymt bra. Nu ska jag bara fixa till mig lite och sedan promenera till skolan, går ända till 20 i fyra idag dock som känns rätt segt.


Sjukling

Magen började krångla redan på söndagen men på måndagen när jag vakna så var det tusen gånger värre. Sov ända till 2 och var ändå helt slut, låg bara i sängen hela dagen men blev lite bättre mot kvällen. Varade dock inte till dagen efter då jag idag vaknade dåligt igen. Har iaf lyckats äta lite mer idag, även att de gjort så ont ibland. Måste ju även plugga då jag har prov imorgon om jag nu (hoppashoppashoppas) kan gå till skolan. Inte lätt när man inte har varit sådär full av energi.


Visa mig vägen, kommer du ihåg den?

Hela helgen är nu över och jag ska snart krypa ner i sängen. Kommer somna snabbt ikväll åtminstone, det är en sak som är säker. Hoppas på att jag vaknar och mår en aning bättre i morgon, då denna dag varit ganska bedrövlig på den fronten. Kroppen kan inte riktigt bästemma sig om den kan eller inte kan känns det som, vi får väl se hur jag känner mig när jag vaknar imorgon. 
Annars har jag haft en trevlig och lugn helg med nattbesök av både josefina och sedan victor, sett några filmer och ätit gott. Vill dock inte tänka på den biten just nu men annars kan jag inte klaga på någonting! Tackar för helgen och längtar tills de fem skoldagarna är över igen så man har en ny helg framför sig. 

Besök av Josefina

Igår kväll fick jag fint besök av Josefina från Stockholm! Var ett tag sedan som vi sågs så vi hade lite att snacka om. Gjorde det över väldigt gott taco-käk som sedan blev till en tripp mot högö för att köpa lite mumsigheter till filmen. Såg en bra actionfilm, safe. Och somna sedan gott. Vaknade dock upp med lite magvärk i morse som resultatet brukar bli när jag äter lösgodis, måste sluta med det.
Vi fixade till oss efter en god frukost och har sedan vandrat runt på stan ett par timmar. Nu sitter vi på Åhmans, ätit varsin hamburgare och väntar på Victor. Ha en trevlig lördag!


I stopped using my head, let it all go.

Där blev jag klar med svenska arbetet! Skönt att ha det gjort, och det räcker för att jag ska kunna koppla av i helgen utan att behöva tänka så mycket på skolarbetena. Har också varit och tränat lite smått idag på actic med syster. Känns dock att det är det ända jag gör och skriver om här, allt plugg & träning, men jag kan ju inte ljuga heller för den delen. Ni får väl bara ta och stå ut, imorgon är det fredag och då har jag förmodligen något roligare att skriva om! 
 

Mönster & fransar


You light my morning sky with burning love

Sovmorgon till tolv idag, klagar inte ett dugg. Vakna dock redan innan 8 och har varit på en liten morgonpromenad tillsammans med min mamma och haft det skönt. Nu sitter jag här nyduchad och ska ner till mamma och äta min morgongröt i solen idag. Sedan som varje vardag göra ordning mig för skolan!



Filmmys med mig själv denna onsdag


12 September

Sitter här mätt och belåten efter att ha ätit den supergoda kycklingsoppan med broccoli och massor annat gott i! Efter att jag sprang några kilometer på vo efter skolan så smakade det tillochmed ännu godare än annars. Fick faktiskt med min mamma till vo idag (inte för jag sprang med henne där utan den biten fick hon klara själv) och hon orka mer än vad jag förväntat mig. Nu ska jag plugga en liten stund och sedan städa mitt rum, får se om jag orkar övningköra och lite annat med eller om jag bara slappar resten av kvällen.

Idag strosa jag omkring i mina supersköna dr denim jeans & gulligt linne jag snodde av Anna för en dag.

Håltimma

Har bara biologilabb varannan vecka så idag är det en lång håltimma. Har hunnit med att nästan skrivit klart hela min svenska essä som egentligen inte måste vara klar fören om en vecka! Bra med tanke på att biologiprovet är samma dag så nu kan jag lägga min tid på det istället.
Väntar på att Natalie ska ha matrast så jag kan få lite trevligt sällskap i matsalen, sen återgå till mina lektioner som är kvar innan jag sätter den tunga ryggsäcken på ryggen och vandrar hemåt.


Plugg på G

Tess och jag är i full gång på plugget! Går väl lite sådär och blir en hel del snack imellanåt. Tog även nyss en mindre kaffepaus med lite gofika, så nu är energin på topp igen. Dax att återgå!
Måste bara säga att jag ogillar svenska en gång till, byyyeee

I skolan

Hann tillbaka till skolan i lagom tid efter att jag stressat hem på en 50 minuters rast. Duschade och lagade lite lunch, förvånad över att jag hann. Fick också tillbaka fysiken idag, som jag är himla nöjd över! Ett A till i samlingen men är lite arg över de där halva poänget som gjorde att jag inte fick full pott. Sprang också 6 km på gymnastiken vilket var orsaken till att jag åkte hem för att duscha idag.
Slutar vid 4 så det är bara att köra på de sista lektionerna nu, hörs senare.


Diesel


Hittade dessa gammla jeans i garderoben. De har legat där sedan sjuan och inte visste jag att jag ens kom i dom! Men de är faktiskt otroligt sköna så de passar bra till denna tisdag. 

POWERwalk med Lisa

Idag har jag inte gjort annat än tränat, ätit och suttit allderless förmycket vid dator och försökt att fixa denna blogg så gott det går. Kände mig rätt värdelös men får va nöjd med hur det blev.. klaga inte för jag är inget geni på dessa grejer då inget vill bli som jag vill. Så kör den enkla vägen och låter det vara så enkelt som möjligt! 
Annars så har jag ju som tur va fått ut min energi på lite träning. Ett styrkepass på actic och sedan en kvälls powerwalk med Lisa. Hade inte direkt trott att vi skulle gå hela 12 km plus lite springning men de var himla skönt när man väl kom hem igen. Nu ska jag ladda upp för morgondagen, fixa lite granna innan jag lägger mig i min sköna säng och sover de timmar som jag behöver! Imorgon är det tisdag. Vilket är den dagen jag ogillar mest på hela veckan. Bara att bita ihop och göra det bästa av den, godnatt.




I got the magic in me

Kom precis ut ifrån duschen. Skönt efter två träningspass på träningsvärk1, både spinning och sedan pilates. Skön avslutning efter att ha kört hårt på spinningen kan man ju säga. Nu är jag helt slut och känner för att krypa ner framför tven en stund innan jag somnar. Men nej, klassens facebookgrupp var snälla och påminde mig om att några frågor i kemin ska vara klara i morgon så kanske bäst jag gör dem. Imorgon är det en ny skolvecka och det är bara att köra på.
 
ge mig sommar, annat klimat allra helst, tack!

Lördag

Min lördag var himla trevlig! Körde ett kort morgonpass på actic och åkte sedan hem för att fixa mig iordning lite. Runt tolv så gick jag på matmässan galet gott tillsammans med mamma & hennes vän. Provade allt från godis, choklad, nötter, mat, bröd, ost och gick därifrån belåten. Fick med oss hem en del också som ska bli himla gott att äta upp! Tog oss sedan en sen lunch på Harrys med lite gott därefter. Bra avslut på en himla gottig dag! 
Kvällen spenderade jag med Natalie, Levi & Gustav. Popcorn och andra gottigheter till tre filmer. fint.



Fredag

I fredags så solade jag en stund på altanen efter skolan. Även idag (söndag) har jag legat där en stund med mamma som sällskap och fått mig en brunare nyans! Drog sedan till Natalie på fredagkvällen, vi lagade tacos och hade en trevlig stund. Snackade om lite allt möjligt och drog därefter till Emma och träffade en bunt brudar till. Mös och hade det trevligt bara.
 

 

Just do what you can to do nothing.

Blev inget spinningpass med Natalie. Lilla sjuklingen har gått och blivigt sjuk igen, stackarn. Så jag fick ta tag i saken själv och blev då istället en springrunda på 6 km. Gick inte så bra med tanke på att jag var hos mormor innan, vilket resulterade i håll. Fika hos mormor kan man ju bara inte få för mycket av helt enkelt!
Det är väl vad jag gjort idag, umgicks lite med mamma nu på kvällskvisten också och får väl se om jag går ner och gör henne sällskap i soffan eller drar igång en film eller något här på rummet innan jag somnar. Imorgon är det redan torsdag och sedan är det redan helg igen. Tiden bara springer förbi och även om de är skönt med lite ledighet igen så är det ju ingen lycka precis när den springer förbi lika fort. 

Fysikprovet, check!

Fysikprovet är gjort och de känns bra! Gick fort och känns som de nästan var för enkelt. Antingen så har jag ett bra resultat eller otroligt många fel. Hoppas på de första iallafall! Nu är bara väntan kvar på att få de tillbaka.
Annars så har jag bara en svenska lektion kvar, vilket är de tråkigaste ämnet i skolan. Sen ska jag hem och äta. Ikväll väntar ett spinningpass med Natalie, awesome!


4 september

Mina planerade tisdagsplaner försvann. Istället har jag inte gjort någonting alls viktigt. Pluggat lite onödigt i biologin och gått en promenad med Anna. Därefter har jag också ätit en varm macka som kvällsmat med fint sällskap. Känner att jag nu har väldigt mycket energi i kroppen, vill bara iväg. Såklart så väntar sängen vid dessa tillfällen och känner på mig att detta kommer bli en rätt sömnlös natt. Precis lagom till fysikprovet som är i morgon. Låt det gå som det går, jag siktar iallafall så högt jag bara kan! 
 
 

3 september

Skriver ett litet inlägg nu medan jag ändå borstar tänderna. Det sista jag gör nu innan jag sedan kryper ner i sängen direkt för att få min viktiga sömn. Kom hem för en liten stund sedan efter någon timmas pluggande hos Natalie såhär på kvällskvisten. Gick faktiskt himla bra och började med biologin som det är prov i nästa vecka. Fattar så mycket mer nu än för en timma sedan så det är en härlig känsla! Hade dock sagt att jag inte skulle börja med biologin fören efter fysikprovet på onsdag, men eftersom jag anser att jag kan de som behövs för fysiken så kan jag ju inte bara sitta och glo i den boken mer helt enkelt. Tid är värdefullt, kom ihåg de. Ja nu ska jag gå och sova bort sådär 8-9 timmar, dröm sött. 
 

bild sedan i julas på mig & min nyblivande 16 åring, hurra!

Min helg

Börjar bli dålig på detta. Men ännu en helg har gått och vi har bara fyra skoldagar kvar till nästa. Min helg började hemma hos Mallan, blev tacokäk & sedan paj. En hel del snack också såklart. Kvällen spenderade jag sedan med några av mina favoritbrudar hos Alice. Det var trevligt där men drog hem rätt skapligt ändå. På Lördagen skjutsade pappa mig till Victor där jag spenderade natten, blev mest film, snack, mer tacokäk & en liten tur i dalen. På söndagen sedan blev det bussen hem och avslutade veckan framför en film med syster & gottigheter.
 



RSS 2.0