31 december

tjenare! idag är det sista dagen på 2011, solen är på topp så jag ska ut och ta mig en promenad innan jag låser in mig i fixarstugan till kvällen. får även sällis av några brudar som kommer hit. därefter blir det middag hos lisa med lite brudar. min syster slänger ut mig från mitt egna hus, får bara stå utanför och dregla över att jag inte får äta av det mumsiga!
facelook, nyår förra året

Smakprov

kommer alltså vara lite röd i morgon, som faktiskt blivigt någon av min favorit! nu har natalie gått hem för en stund sedan. vi träffades en stund nu på kvällen hos mig, fixade lite smått tills i morgon och sedan spelade vi lite spel med modern min! (hon ägde ut oss, vi hitta barnfrågorna en aning försent)

halsring från veromoda

149 kr

framför oss ligger helvetet, och det är dit vi ska?

nu har jag varit och tränat med lisa, sprang först en stund och sedan simma vi! kände mig som en fisk på land när jag skulle försöka hänga med i lisas tempo, men huvudsaken är ju att man känner att man tränar så klara mig nog.
nu ska jag bara slappa en stund, senare träffar jag förmodligen någon brud och bara tare lungt.
bilder sedan baket igår!

red riding hood

Jag och natalie har nu haft vårat natalies-dag mys! blev att baka kakor och se filmen red riding hood, som jag tyckte var as bra faktiskt.
nu ska vi snart sova, blir bara lite snack och planer innan jag somnar här hos henne. och i morgon ska vi upp skapligt!


29 december

nu har jag gjort vad jag skulle idag. städat hos mormor någon timma, tjänat 300 kronor , styrketränat! fattas bara att dra ner till stan och köpa en halsring, så tar med mig natalie och får det gjort.
annars ikväll ska jag spendera tiden med natalie, hennes namnsdag idag! får se va vi hittar på för mys!

forever mine

kom nyss hem ifrån en promenix med systern min♥
nu ska jag sova och sedan i morgon bitti drar jag till mormor och hjäler henne lite, puss


Like we always do at this time

haft en trevlig dag på stan och spenderade mer tid där än vad jag hade räknat med. kom senare hem med en mascara rikare. har nu ätit mat med min familj och ska senare bara spendera kvällen i soffan tillsammans med anna och lovisa skulle jag gissa på.
har också rotat omkring här hemma och hoppats på att hitta något jag kan ha på mig på nyår. fattar inte att jag inte har något passande bland alla mina kläder. och resten av mina vänner verkar klä upp sig så snyggt! så hoppas jag hittar något!
kofta från monki. ja nu tror jag ni har fått sett allt jag köpte igår,

MONKI

men de svarta leggingsarna är från bikbok.
fick också med mig ett par skidglasögon hem ifrån stadium som kan komma till användning!

BIKBOK


H&M


när reglerna passar, då är vi dom samma

nu har jag fått in alla mina kläder i garderoben och städat iordning mitt rum. ska fixa mina stackars naglar och sedan läsa lite innan jag somnar. imorgon ska jag upp och träna innan jag drar mot staden. ska träffa mina systrar bland annat!

GINA TRICOT


Linköping med natalie

vi har haft en underbar dag! åkte med tåget som gick kvart i 8 och stod sedan och hängde på låset till affärerna. lunchade lite gött och fortsatte shoppingen till klockan 20 över 5 då vi åkte med tåget hem. vi fick med oss massa fint, men ändå så har jag rätt mycket pengar kvar i plånboken så imorgon drar jag ner till våran lilla stad här i viken!

du säger åt mig att tala, jag skriker

kvällen spenderades hemma hos lisa och efter en stund fick vi även sällskap av emma & rebecca. vi gjorde inte något speciellt men hade det himla skoj ändå, låg och pratade för det mesta. drog också hem tidigt och har tills nu kollat klart alla sex and the city avsnitt, va ska jag nu ta mig till om dagarna?
imorgon ska jag iaf upp tidigt så jag ska redan krypa till sängs, kanske läser lite i min bok först. men jag hoppas iallafall att eran morgondag blir bäst för det ska min!

No matter which way you stay. You're out of my mind

nu ska jag dra mig mot lisa, får se va vi hittar på. men ska iaf ham och sova tidigt idag så jag orkar med att komma upp och inte missa tåget till linköping i morgon!
annars så sov natta hos mig inatt. vi såg filmen sex and the city 2 innan vi somnade och innan på kvällen var även lite grabbar här.
nu ska jag dra mig, så hörs vi ikväll!

klappar

detta va lite av det som jag fick med mig hem idag. nu ska jag lägga mig i sängen, kolla sex and the city och räkna ihop alla pengar & presentkort som jag fått. på tisdag drar jag & natalie iväg till linköping och handlar upp det!

24 december

firade alltså jul hos mormor & morfar idag, blir ttrevligare och trevligare för varje år!
är fullproppad med julmat & julstämning.
jag och anna tog oss en promenad nu på kvällen när vi kom hem, linn följde också med och på hemvägen stannade jag hos samer och sa hejdå till han som åker iväg i några veckor.
nu ska jag in till syrran och avsluta denna julafton!
julklappsspels paketen! alltid lika roligt och är våran tradition nu mera. hade himla tur i år!

Va nöjd med livet som vi lever här!

Vad är julen utan Kalle anka?! Baloo är ju för härlig!

 


God jul!

kollat julkalenderns avslutning med familjen och vid ett ska vi till mormor och morfar. äta julmat, kolla kalle anka, spela julklappsspelet och få besök av tomten hoppas jag!
ha en god jul alla♥
jag som jultomte för sådär 4 år sedan, snygg!

Jul hos familjen Dahlqvist

pappiii

23 december

hemma igen efter en riktigt trevlig kväll! redigt lyckat och roligt när vi träffas allihoppa som inte blir så ofta annars, fick med mig hem lite smycken, bok, mobilskal & peeeengar! de verkade också nöjda med va dom fick så de blev ju kanon!
nu blire film med mamma & anna, slumdog millionaire

vi kan inte hålla fred med varandra. trotts att vi är ämnad att leva tillsammans



lilla julafton

nu ska jag och syster dra oss mot staden snart. ska hem till annkatrine och fira jul med pappa & alla mina 3 storasystrar!

dagen före

trött som jag vet inte vad. sov ända till 11 idag och blir alltid trötter när jag sover för länge! visst så behövde jag det antagligen men känns ändå förjävligt, kaffet hjälper ju knappt heller..
nu måste jag iaf ta och få upp min energi. ska snart dra till actic med anna, eller så fort som hon bakat klart allt mumsigt som hon hålls med där nere. sålänge ska jag dra igång pepp musik och städa mitt rum i högttempo!

Torsdaaa

jag är så himla trött! har kollat lite sex and the city nu efter att jag kom hem och somnade på slutet ganska rejält.
kvällen bestod iaf av att jag och tess drog oss till louise och chillade med henne, jim och sedan kom också hampus men vi drog oss hemåt tidigt, eller vi snackade en hel del då jag följde henne hem och sedan drog jag och träffade lite annat folk en stund. kom väl hem himla skapligt endån och ska nu alltså sova. godnatt

22 december

hade en trevlig stund med tjejerna i klassen då vi spelade paketspelet. gick sedan 3 timmar senare hem tillsammans med min enda vinst, en geisha choklad. tur att de andra hade lite bättre tur än mig!
har därefter tränat, duschat och ätit. nu är jag redo och klar och ska dra mig mot tess, va vi väljer att göra ikväll är fortfarande oklart men jag hoppas att det blir roligt vilket som. hörs senare eller i morgon.

jullov

hemma igen efter den sista skoldagen detta år! vi hade bara lite kul i klassen innan vi kollade på julavslutningen och sedan vare bara att åka hem. ska äta lite när mamma kommer hem och sedan runt 12 ska jag till erika och spendera lite tid med tjejerna i klassen med lite juligheter!

see you next year

irini drog nyss ifrån mig och jag kommer inte se henne igen fören skolan börjar nästa år. känns lite deprimerande men har ju övat en hel del eftersom det inte är första gången, plus att jag kan lova att jag är en aning avis på henne!
vi har iaf haft en mysig kväll med tacokäk & sex and the city filmen.
ha det bäst i grekland

innan läggdags

nu ser sängen ganska lovande ut. promenaden blev lite sent men var himla skönt att snacka med syrran lite tycker jag. trotts sängens frästelse och de tunga ögonlocken så känner jag mig nästan tvungen att kolla igenom engelska boken jag läst för att förbereda bokredovisningen. är den ända som inte gjort den i klassen antar jag så känner mig ganska efter, och vill va redo ifall han skulle vilja tare i morgon.
vi får se hur det blir med det. annars så ska jag också meddela att matteproven gick rätt bra ändå, kunde ju blivigt bättre och endel småfel som man blir irriterad på men de duger mycket bra så!

tänkte bara titta in

mormor & morfar är på besök här idag. de va här redan då jag kom hem ifrån actic vid 5. vi har ätit god mat och fika och sitter nu i en spännande omgång kort som alltid! (som jag troligtvis vinner idag) fast just nu har vi tagit en liten paus då dom skulle se julkalendern och jag passa på att spendera tid med datan, hehe
senare blire nog också en promenix och pratstund med syster innan jag lägger mig och chillar. hör av mig senare

20 december

skolan börjar vid halv 10 med idrott så jag ska snart bege mig. vaknade dock onödigt redan vid kvart över 7 för att se julkalendern i morse men bara skönt att dra sig lite och söla sig på mornarna.
nu ska jag bara bädda sängen innan jag sätter mig på cykeln. och på tal om säng, ska jag nog få mig en större. blir lite trångt i min när jag får sällskap så mamma tycker jag behöver en, kunde inte sagt det bättre själv!

te blandat med .. kaffe?

jag är nu helt klar med inhandlandet av julklappar! känns som en lättnad och hitta nog rätt grejer med för den delen. alla är nu också inslagna som jag fick lite hjälp med av min tomtenisse natalie!
dagen har iaf varit en bra dag. skola till halv 2, därefter blev det actic med malin och sedan gick jag till staden och mötte mamma. natalie kom också och vi inhandlade det sista. blev också lite käk på tant grön som inte satt helt fel i magen. vi har också hunnit med att ta en promenad med natalies gulliga hund och snackat en hel del kan jag lova.
·
vi har även bästemt en liten utflyckt på lovet som inte känns helt fel!

fjärde advent

min söndag har spenderats precis som dom ska, i sängen! tillsammans med sex and the city har jag haft det redigt mysigt. även lite mys i soffan med mamma också nu under kvällen och plockat upp lite i mitt rum som var behövligt.
bara 3 dagar kvar i skolan och sedan blire 3 veckors lov. så himla underbart!

Akta katten!

kvällen som såg ut att den skulle spenderas i pyamas och i min säng slutade med att elin tvinga ut mig i kylan, men jag tackar henne nu för det! blev att bara chilla och även träffa lite annat folk som min pingla till grek vid namn irini.
nu har jag och elin ätit lite tacos här hemma och ska nu lägga oss. hoppas alla haft en rolig lördag!

17 december

nu ska jag dra mig mot actic i snön. okej inga mängder än så länge men hoppas på någon enstaka decimeter så man kan ut och leka lite snart!
lisa skulle gjort mig sällskap idag då vi skulle simma men hon blev lite latis av sig så jag tror jag hoppar över det då jag med, väl hemma sedan ska jag bara ta det lungt tills kvällen kommer.

Tell me can't you feel?

haft en mysig kväll som sagt, hade himla mysigt med tjejorna framför filmen som ändå va ganska bra faktiskt. lite små seg men ändå intressant! några grabbar kom därefter och gjorde oss sällskap och vi gjorde inte särskillt mycket. alla har iallafall dragit nu och jag ska lägga mig i sängen och sova. imorgon blire att gå upp till julkalendern och sedan träna! godnatt allesammans

det är dags för fredagsmyyyyys!

sitter här med natalie och therese! vi väntar på att filmen hanna ska ladda klart och sedan ska vi äta dipp med 2 kg morötter som vi köpte förut på willys. ha en trevlig fredagskväll!

Guldskjortan


Usch

spöregnat hela morgonen så jag ringde pappa för skjuts, hoppas han kommer snart så jag hinner i tid.

matematik blandat med julbak

min kväll har bestått av plugg, eller mest bara läst igenom allt i slutet så jag vet att jag kommer ihåg det. tog mig några pauser som spenderades med familjen, fin middag & julbak! eller det var anna som stod för bakandet, men jag provsmakade ju så allt blev som det skulle. en viktig roll!?
trillingnöt, ej klara där men blev underbara!

15 december

dagen som spenderades med endast tre lektioner: atlet & två med film. klagar inte där!
var hemma på lunchen, duscha av mig och lagade lite mat som satt himla fint. efter skolan så åkte jag ju till actic. kom väl hem igen lite över 5 och har pluggat lite matte tills nu, och mer kommer. det bara måste gå bra i morgon.
och så såg jag ut idag, koftan är ifrån Åhléns!

There´s always a place in me that you can call home

finns knappt inget härligare än att bara lägga sig i badet och ha det allmänt skönt, lyssna på musik eller bara i tystnad. blev inte sådär överdrivet långt bad idag eftersom jag känner att jag måste sova tidigt. imorgon är det träning på g. ska till atlet på idrotten (inte för jag tror jag tar ut mig så hårt men) och sedan efter skolan blire styrkepass på actic, kanske springa några kilometer, och sedan simma! alltid samma på torsdagar, och även att de känns i varenda muskel så blir hjärnan på högvarv. vilket kan komma till stor hjälp då resten av kvällen måste dränkas i plugg. matteprov på fredag, gaaaaasch


14 december

efter skolan drog jag ner till stan med natalie! vi spanade efter julklappar och det gick väl sådär. natalie köpte mest presenter till sig själv tycker jag, men det är ju aldrig helt fel! nu är jag nyss hemkommen ifrån actic och ska nog mysa ner mig i ett bad. vi hörs senare


Lucia

ingen bra uppdatering idag eftersom det har varit plugg på shemat och lite mys med natalie. bäst att ingen dator är på då och distraherar mig! tog även en liten kvällspromenad med syster och fick ut lite snack.
annars så va skoldagen himla jobbig eftersom jag var så himla trött. ögonen ville helt enkelt inte vara öppna, men jag kan ju förstå dom då engelska är det tråkigaste som finns? men lucia-framträdandet i skolan kan jag åtminstone inte klaga på! förutom att det kunde varit längre så jag kunde slippa historian kanske..

Måndagskväll

min tur att säga godnatt. har sovmorgon till halv 11 i morgon då lucian börjar, men bäst att lägga sig skapligt ändå så man kan sova länge. är faktiskt himla trött.
min kväll bestod ju av att kolla på luddes lucia tillsammans med en bunt härliga brudar. det va himla gulligt och alla mina tjejor va så söta! därefter drog elin med hem till mig och vi kollade på lite tant-tv och käkade julgodigheter. blev också en hel del stim och stök då vi båda fick en aning överskottsenergi!
nu har jag iaf kollat sex and the city ett bra tag och ska bara borsta tänderna innan jag kryper ner i sägen, puss

You got a problem, but don't come asking me for help

ska dra mig vidare hem till lisa nu för att käka lite innan vi drar oss till ludde. vi var även himla duktiga förut och tränade, blev både styrka och kondition idag som satt fint! annars har jag inte gjort så mycket mer idag, förutom skolan då som jag inte behöve ha så många knop under heller. började se film på svenskan också som satt himla fint, fast hela veckan kommer bli chill i skolan känner jag på mig. låter prima i mina öron!
jag och lisa som små nissar förra året!

Godnatt

nu ska jag krypa ner i sängen, vakna upp i morgon och känna mig precis som jag känt mig nu i helgen. friare och gladare fast att adrenalinet kickat in ibland! morgondagen är ju inte heller vilken dag som helst, utan ska förbi ludde på kvällen och kolla in när några av mina favoriter kör lite luciatåg. få upp julstämingen ännu mer.
jag brukar faktiskt inte riktigt vara så glad åt julen men iår känns det anorlunda. längtar ihjäl mig på att snön ska falla ner, så man kan busa till det en aning!
godnatt nu allesammans, vi hörs den 12/12!

tredje advent

julmys i soffan med familjen. klä granen och knäck-bakning. perfekt avslut på veckan!

11 december

tredje advent idag och spår en myskväll med familjen, välkomna julgranen kanske?!
sedan är det bara ett äventyr kvar tills julafton, hitta perfekta julklappar. ska ta hjälp av någon brud i veckan och ta mig ut bland julhandeln, så himla mysigt är det! började faktiskt lite i lördags men har en hel del kvar.
stora frågan är ju bara vad man själv ska skriva på önskelistan iår, känns som man redan har allt man behöver?
bilder sedan gårdagen som spenderades på staden med mamma & anna.

Keep on singing my song

I woke up this morning with a smile on my face
and nobody's gonna bring me down today
Been feeling like nothings been going my way lately
So I decided right here and now that my outlooks gotta change

girlnight!

nyss hemkommen ifrån en trevlig kväll hos elin då med 9 andra brudar med! pizzakäk & pokerspel som jag vann, super stolt! haha nej men en himla go kväll tycker jag allt, nu ska jag se vampire diaries och äta julens första lussebulle!

10 december

nu måste jag skynda iväg, ska träffa alla brudar hos elin ikväll. roligheter och pizzabak!

10 december

vaknade för någon timma sedan och nu har jag och malin varit nere och ätit frukost.
julkalendern väntar innan jag sedan ska fixa till mig lite. ska på stan en sväng med familjen, eller vi får se hur det går haha..
lite goa bilder sedan julbordet, super gott!

9 december

toppen morgon med malin framför julkalendern och gröt. sluta med trevligt folk. nu ska jag sova, hörs!

Anna-dagen

namnsdag idag! emmy anna linnea dahlqvist. och jag får vara nöjd med detta mellannamnets namnsdag eftersom mitt namn inte finns med.. sad but true
nu befinner jag mig hos irini efter en lång promenad med snack tillsammans med henne. vi ska nu se vampire diaries och äta litet mellanmål innan jag sedan promenerar hemåt och fixar mig till kvällen. mums!



hahhaha, jag och irini i 7an? allmänt fula och knäppa? notera kläderna, vafan?!

har man klarat det en gång, så klarar man det igen

nu ska jag snart krypa ner i min säng, får sällskap av malin som följde med mig hit efter vårat vanliga torsdags-pass. vi har haft det himla mysigt och gött nu på kvällen som behövdes starkt eftersom dagen inte innehålligt det bästa humöret från min sida, allting blev bara fel från början och då rinner mitt tålamåd över.
imorgon är det fredag, som betyder att min helg börjar vid klockan 1! då ska jag nog dra mig en promenad & snack tillsammans med irini, och sedan även styrketräning. på kvällen blire julbord med familjen innan jag hittar på någe att spendera min kväll med!
sådär lagom heta innan gymnasiefesten, synd bara att kvällen inte fortsatte lika kul!

8 december

känns inte så bra när det är kolsvart ute när man ska ta sig hem ifrån skolan efter en lång dag som denna.
försov mig i morse, äcklig mat i skolan och inte fullt så roliga lektioner.
ska pigga upp mig med pasta & laxsås nu och sedan drar jag och springer & simmar tillsammans med malin!


Nu väntar sängen

precis hemkommen efter en liten promenad med natalie, bra behövligt efter en kväll med plugg.
himla halt dock som inte är det trevligaste. men vi fick iaf lite snack gjort som alltid är lika skönt!
nu lyder rubriken och jag ska tagga till en skoldag som inte slutar fören 5 i morgon... och därefter är det träning som gäller. alltså helt fullbokad torsdag för min del. sedan spår jag en trevlig helg igen, kan det bli bättre?!

DISAPPOINTMENT?

hårfärgen blev inte direkt som jag tänkt mig & inte den största skillnaden , men fick iaf bort utväxten och den gröna färgen. men saknar det guldaktiga som jag hoppades på. får väl hoppas på att det bleks något!
och nej jag siktade inte på blont hår utan guldaktigt som jag fick i 7an. såklart fungerar aldrig något två gånger.

losing what I never found

Down - Jason Walker
I don’t know where I’m at
I’m standing at the back
And I’m tired of waiting
Waiting here in line, hoping that I’ll find what I’ve been chasing.
I shot for the sky
I’m stuck on the ground
So why do I try, I know I’m gonna to fall down
I thought I could fly, so why did I drown?
Never know why it’s coming down, down, down.
Not ready to let go
Cause then I'd never know
What I could be missing
But I’m missing way too much
So when do I give up what I’ve been wishing for.
I shot for the sky
I’m stuck on the ground
So why do I try, I know I’m gonna to fall down
[ From: http://www.elyrics.net/read/j/jason-walker-lyrics/down-lyrics.html ]
I thought I could fly, so why did I drown?
Never know why it’s coming down, down, down.
Oh I am going down, down, down
Can’t find another way around
And I don’t want to hear the sound, of losing what I never found.
I shot for the sky
I’m stuck on the ground
So why do I try, I know I’m gonna to fall down
I thought I could fly, so why did I drown?
I never know why it’s coming down, down, down.
I shot for the sky
I’m stuck on the ground
So why do I try, I know I’m gonna to fall down
I thought I could fly, so why did I drown?
Oh it’s coming down, down, down.
I don’t know where I’m at
I’m standing at the back
And I’m tired of waiting
Waiting here in line, hoping that I’ll find what I’ve been chasing.
·
I shot for the sky
I’m stuck on the ground
So why do I try, I know I’m gonna to fall down
I thought I could fly, so why did I drown?
Never know why it’s coming down, down, down.
·
Not ready to let go
Cause then I'd never know
What I could be missing
But I’m missing way too much
So when do I give up what I’ve been wishing for.

vad blir det?

imorgon ska jag tvinga natalie att färga mitt hår eftersom jag tröttnat sedan länge på min färg nu men kan bara inte bästemma mig om va de ska bli. så imorgon efter skolan beger jag mig till willys och tar de som faller mig in!
eller så kör jag på min baby-look och klipper bort allting?!

Första snön

6 december och det var en gnutta snö på backen när jag cyklade till skolan i morsen, hoppas bara på att det kommer någon decimeter till så ska jag samla ihop mina favoriter till lite roligheter i snön. snöbollskrig, pulkaåkning & den underbara varma oboyen som värmer hela kroppen! 
men om dryga månaden ska den bort igen, vill inte ha en meter som förra året.

·

idag har jag iaf haft en långdag i skolan till 4 och därefter lagade jag mig lite mat när jag kom hem. drog sedan med familjen till mormor & morfar ♥
sedan träning med syster, nu väntas duschen!


Sometimes we're trapped in the circle

Sometimes it hits like a car crash
And it's to late to reverse
Sometimes you make me a better person
Sometimes you bring out the worst
Sometimes we get on like fire
Sometimes we're stubborn like rain
Just when I think it's over, over
You wave a white flag again
Aaa, aaa
We follow thing we fall back in
Aaa, aaa
We're always back where we begin...
Everybody hurts just a little too much
Everybody hurts but it's never enough
It's wonderful to fall
It's worth of risking all
I'd rather love just a little too much...
Sometimes we're trapped in the circle
'Til we're digging holes in the ground
We're trying, but nothing is working
But still I want you around
'Cause if I'm lost in the desert
I know somehow you'll find me
And if I drown in the oceans,
You'll be the first to rescue me...

You are the girl that's been running around in my dreams

hittade lite finna gamla bilder på mig & natalie sen i början på åtet!
nu har vi iaf pluggat redigt flitigt & ska ut på våran kvälls pw.

Tandis

Är hos tandläkaren med Natta som ska sätta dit ett nytt tandsmycke! Vi slutade båda tidigt idag så har hunnit varit hemma hos mig för ett mellanmål, åkte också förbi skolan igen och hämtade lite plugg som vi sedan ska spendera våran kväll med. En promenad står också på schemat. En skön måndag alltså med en toppentjej!

 


Cause if you go, baby then go

When we're back in time,
You know we have tried too hard to let this thing
Almost disappeared, til we made it here, baby
And look me in the eye, promise I won't cry
This is your choice to make
Cause if you go, baby then go
You change your mind I won't be here no more

You know I'm gonna stay right here

vaknade fint bredvid malin och vi låg och drog oss lite skönt innan det blev frukost, och sedan lite havreflarnsbak. en lätt gammal favorit!
vi såg sedan halva filmen something borrowed för mer han vi inte eftersom vi skulle hinna träna. nu är det också avklarat och det var lika skönt som alltid.
bokredovisningen ska vara inne i morgon så det är vad jag kommer syssla med nu en stund. vi hörs

2 december

kom hem för cirkus en timma sedan i sällskap med malin som blir min nattgäst.
kvällen började som sagt hos louise där de för var ett stort härligt tjejgäng och sedan kom även lite grabbar. det blev firande med roligheter, tårta, snack, bubbel & musik.
därefter hade vi lite problem med taxin men kom iaf in till stan, de flesta drog sig till palle och jag drog ist och träffade lite andra grabbar, kvällen avslutades hos malin med eric & totte innan vi drog hemåt mig för kvällsmat!
·

bye

nu drar jag mig, ha en trevlig kväll alla!


Happy birthday

kom nyss ut ifrån duschen efter att ha kört ett pass på actic, känner att jag har lite bråttom att fixa mig för sedan ska jag bege mig ut i regnet, ska fira louise ikväll med lite brudar men efter det har jag ingen aning om vart jag hamnar eftersom de andra är lite äldre
var ju också på stan förut också och fick hem mig lite kläder och skolmaterial. inga julklappar dock haha men dom kommer! nej nu måste jag skynda mig, hör av mig innan jag drar seda gissar jag på.
OCH ETT STORT GRATTIS TILL LOUSIE
18 fyller man ju inte varje dag precis!

Nattinne

kom hem från nattinnefotbollen för en stund sedan efter att jag spenderat kvällen där med några härliga brudar och annat folk. var kvar tills det slutade och blev mer & mer inne i matcherna mot slutet.
en helt okej kväll men nu ska jag sova nästan direkt. imorgon blir det att träna så tidigt som jag orkar och sedan ska jag kolla runt lite på stan med anna&mamma, blir nog även att luncha med pappsen, göött♥

2 december

hade ett underbart träningspass med malin igår då, måste vara det skönaste att hoppa i bassängen efter crosstrainern! simmade i sådär 40 min och blev tillslut ensamna kvar, blandade det även med lite nöje då vi var lite löjliga och var tvugna att åka rutschkanan!
·
idag så gick skolan snabbt och bra, därefter drog jag med hem till lisa med emma också. blev mest snack bara innan jag drog hem för ett tag sedan. har legat och läst tills nu men ska nu dra igång gossipgirl i väntan på att mamma ska komma hem då det är matdax!
jeans från ginatricot & tröja ifrån monki

Första december

24 dagar kvar till julafton och en månad kvar till nyår, 2012 .. längtar!

nu är jag hemma, mätt och belåten efter en himla go middag med familjen!
tar det bara lite lungt en stund nu så maten lägger sig innan jag drar iväg och tränar. idag är det full rulle med styrka, kondition & simning på shemat. snacka om att jag sover gött inatt? får nog aven sällskap av mallan hoppas ja!

1 december

Sitter på dagens första lektion av de fem som jag har idag, samhällskunskap och pratar om ekonomi. Skoldagen kommer bli värre än vanligt då jag inte kommer komma hem fören 5. Har labb eftersom jag var sjuk förra veckan och sedan stödspanska, jätte kul. Kvällen ska spenderas med plugg & träning så vi hörs väl senare!

 


RSS 2.0