Laxpaj med spenat



Där har ni resultatet på dagens middag, Laxpaj med spenat! Kände mig himla stolt under hela tillagningen och den smakade underbart kan jag lova (Dock för lite spenat i). Nu är Natalie påväg hit, och tillsammans med Anna också så ska vi få oss lite plugg gjort. Drar oss nog ut en sväng sedan innan vi lägger oss och drar upp mysfaktorn framför någon film. Ha en skön söndag!


nothing else matters

Goddagens. Har haft mig en trevlig morgon med god frukost och en promenad som fick mig att bli så mycket piggare! Nu har jag slappat här hemma ett tag och kollat runt lite på datan. Alltså dags att dra sig iväg till Actic för att ta mig en springtur. Efter det ska jag med mamma och handla, för idag är det jag som ska laga maten. kommer bli mumma!

Du har viljan att bli större

Kom hem från Malin för en stund sedan. Där spenderades kvällen tillsammans med en bunt härliga tjejer för att fira Malin & Ellinore lite extra för deras födelsedagar! Vi blev bjudna på god mat & efterrätt. Plus att vi skojade till det med en rolig tävling efteråt som de hade förberett. Mitt lag förlora då stort men vägen dit var god! Tackar för en trevlig kväll!
Drog hem tidigt för jag inte kände mig bra, och känner mig fortarande hängig. Ska ta och lägga mig direkt och hålla tummarna på att morgondagen blir bättre. Är ju somsagt söndag och jag ska nog bara slappa mest hela dagen.





Hade håret i en hårdonut idag som jag trivdes med. Dock så har jag en aning för tunt hår, men är man envis och håller lite koll så ska det nog gå!


28 april

Gårdags kvällen spenaderades först med familjen och sedan drog jag till Alice där Lisa och annat folk var. Många av mina härliga brudar kom också så kvällen blev himla trevlig ändå! Cyklade ändån hem skapligt eftersom jag var så trött.

I dag gick jag upp redan vid 8. Åt frukost med Mamma och sedan åkte vi till Mormor. Där hjälpte jag henne med att städa och putsa fönster, som jag även tjänade en behövlig slant på. Annars så har dagen spenderats med ett par stressiga timmar på staden tillsammans med Mamma & Anna. Hittade allt tillslut och fick med mig smycken, väska & en wonderbra hem! Tackar mammi ♥
Nu kom jag nyss ut från duschen och ska börja fixa mig lite, bråttombråttom..


Tomorrow's getting harder, make no mistake


Så här ser då jag ut idag. Med en ny tröja från h&m som jag köpte igår. Stilren och billig, endast 80kr.
Annars så är det ju även fredag, vilket som får mig att hoppa högt. Även extra högt idag då det är långhelg - 4 dagars slappande helt enkelt! Bjuds även på långlunch idag då jag ska spendera den på annat håll, hem och äta något ordentligt eftersom jag ska träna efter skolan! Önskar också mig själv lycka till på spanskaorden som vi ska kunna idag. Ha en trevlig fredag!


26 april

Kom hem från stan för någon timma sedan då maten väntade på mig här hemma. Anna hade lagat underbart god sparrissoppa med laxspätt. mums! Fick även med mig lite fint ifrån staden. Ett par efterlängtade mintgröna byxor hittade jag på Lindex(dock en aning mörka). Eftersom man även fick hundrakronor rabatt om man köpte över fyrahundra så fick en söt tröja även följa med hem! Hittade också en tröja inne på h&m som jag tänkte inviga i morgon. Bikini och sådant som jag egentligen var ute efter lyckades jag inte hitta något speciellt, så det får vänta. Men ett par skor tar jag mig nog ner till stan och köper i morgon!
Nu tänkte jag plugga lite medans Anna är ute och kör. Sedan ska vi ta oss en kvällspromenad. Ha en trevlig kväll!


Fall through

Nationella gick verkligen inte bra. Satt där i de tre timmarna men fick ändå avsluta snabbt eftersom jag inte han. Trots det så var det absolut inte något långt skrivet. Men får väl hoppas på att det duger, är iallafall nöjd över en del av det och hoppas att det räcker.
För tillfället är jag hemma på min lunch nu och äter en jättegod omelett som jag tillagat helt själv! Om en timma ska jag tillbaks till skolan för en sista lektion. Därefter ska jag träffa Tess. Det var ett bra tag sedan sist och vi ska ta oss en tripp på stan. Hoppas på att jag hittar någe behövligt.


Like when we were kids

Mitt ärende måste jag säga gick himla bra, och jag är nöjd! Träningen därefter gick också himla flitigt, känner mig duktig idag! Kommer alltså lägga mig och sova på helt rätt humör ikväll, som förhoppningsvis bidrar till en bra start på dagen i morgon. Har ju Nationella i 3 timmar direkt på morgonen och sedan bara en biologilektion på eftermiddagen. Det betyder långlunch som jag ska hem och käka på, hoppas inte regnet stoppar mig bara!
Nu kallar sängen på mig, eller jag ska väl som alltid läsa lite innan jag somnar.


var en aning turkos idag under träningspasset, gillar!


Don't need an angel

Har precis haft mig en promenad i regnet hem från skolan. Efter en fullproppad dag i skolan som går mellan 8-16 så är detta väder det sista man behöver! Jag som trodde regnet äntligen hade tagit slut och solen skulle komma fram på allvar.
Dagens upplägg är iallafall att jag snart blir upphämtad här hemma av familjebrudarna. Vi ska göra ett ärende och sedan ska jag träna på Actic. Hade egentligen tänkt springa ute men det sätter ju regnet stopp för nu. Hur som hellst så ska jag äta upp min goda mat nu och sedan packa ner träningskläderna. Hörs senare ikväll!



As we walk in the fields of gold



Ett mirakel skedde igår. Fick äntligen i mina fötter i dessa snygga skor som stått på hyllan sedan jag skickat hem dom förra året. Tackar Elin för hjälpen -Gud så snygga!


Kvällsuppis

Kom precis ut ur duschen efter kvällspasset på Actic. Passet spenderades på löpbandet och var otroligt skönt. Har kännt mig lite seg på sista tiden, men det ska det bli ändring på. Motivationen ska fram igen! Nu när det även går mot varmare dagar så ska det nog inte bli så svårt.
Hade ju faktiskt Nationella i svenska idag med, och jag tror det gick rätt så bra. Inget kändes sådär överdrivet svårt och invecklat så jag kanske svarade alltför lite med tanke på det men det får va. Laddar upp inför del C som är på torsdagmorgonen, med att inte ens tänka på det. Och utöver det så är det annars bara lite glosor i spanskan tills fredag denna vecka så det är ovanligt lugnt. Firar det med att läsa och få den sömn som jag behöver! hörs i morgon ♥


Mys-tisdag!

Sitter just nu med Irini och Elin i soffan här bredvid. Dom skrattar och fular sig med sina idiotskämt som vanligt. Irini ser dock inte vad jag skriver, hon är blind. Och det roliga är att det faktiskt stämmer! Jag och Elin fixade till lite tacos förut i väntan på Irini. Måste erkänna att vi fick till det himla bra, fy vad gott.
Vi har iallafall sett filmen Underworld Awakening, som var bra men kort. Irini fick lite av panik när Michael inte var med. Vi längtar stort efter femte filmen! Nu ska vi snart iväg till Actic, känner bara att tacosen måste smälta ner lite till först.
Avslutade detta genom att läsa högt för irini, med enorm inlevelse! eftersom hon inte ser.. TACOS




Shorts



köpte dessa från ginatricot i stockholm för ett par veckor sedan, kommer användas flitigt i sommar!


Ett fel närmare rätt

Ska nu sova på direkten. Imorgon är det nationella i svenska direkt på morgonen som jag måste vara pigg och I TID till! Därför behöver jag så mycket sömn jag kan få så jag vaknar upp med ett bra humör i morgon.
Annars har jag som varje måndag spenderat min kväll på mejeriet. Bakade för det mesta och hade det faktiskt himla trevligt idag. Innan dess var jag även på stan med mamma en sväng och gjorde några ärenden. Ett par skor fick också följa med mig hem eftersom min mamma är himla snäll!


keep fingers crossed

Såg filmen V for Vendetta under dagen och fick mig även en paus då jag drog till Actic och körde ett styrkapass. Sedan under eftermiddagen och tills nu har jag umgåtts med familjen. Vi har ätit gott - lax med spenattäcke, mums! Vi har också handlat och hälsat på mormor, där det som vanligt bjöds på fika och kortspel. Jag och Anna tog oss sedan en promenad hem. 
Just nu sitter jag med ricinolja i håret, hoppas på att det ger effekt eftersom mitt hår är så himla tunt och kort. Lär väl ta ett bra tag att tvätta ur det så tror inte jag hinner något mer intressant ikväll. Lägger mig nog bara och läser lite innan jag somnar.


Havregrynsgröt

Börjar dagen på bästa sätt; en skål med havregrynsgröt! Perfekta frukosten.
Har alltså haft en trevlig morgon med syster, hon ska dock lämna mig för att jobba. Ska nu bara slappa i min ensamhet, som ska bli himla skönt. Sätter på en film nu och får se om jag tar mig ett träningspass sedan. Ha en skön söndag!


Country roads take me home, To the place I belong

Spenderade kvällen hos Elin med fyra andra toppenbrudar. Det bjöds som sagt på himla god mat som man tackar för! Och sedan blev det pokerspelande ett bra tag innan vi satte oss i soffan och dagade lite. Såklart så var det en hel del skratt och roligheter då vi kom fram med bara knasigare och knasigare samtalsämnen. Min kära moder kom sedan och hämtade mig runt tolv, och jag vet inte vad jag fortfanade gör vaken.




when it's love, if its not rough it isn't fun

kom precis upp ifrån badet igen efter att ha legat där en stund, bara kopplat av och läst. Nu känner jag mig himla ren och fin och ska nu passa på att fixa mig inför kvällen. Ska till Elin med några brudar. Det bjuds på trerätters och pokerspelande, måste alltså få på mitt rätta pokerface så jag vinner även denna gång! Hör nog av mig senare innan jag drar, och kanske bjuder på någon outfit bild. Vi skulle vara uppklädda och är ju alltid lite roligt att överdriva lite, men vi får se vad det blir! höres


You give me hope when I was hopeless

Vaknade upp för någon timma sedan med Natalie jämte mig. Bra start på dagen! Vi har tagit oss en härlig frukost och nu är Natalie påväg att lämna mig redan, hon ska iväg på träning. Så jag ska väl också ta tag i det och dra mig till Actic om en stund. Men först ska jag se ett avsnitt Vampire Diaries och låta frukosten sjunka ner lite.

Kvällen igår spenderade jag alltså precis på det sättet jag ville till slut; i min säng framför film. Natalie som sällskap var ju som alltid ett stort plus! Fast innan vi landa i sängen hade jag även trottsat min trötthet för att göra Natalie sällskap när hon åt pizza på Acapulco, då jag också träffade Irini en stund!

19 april

här var det bra uppdatering ser jag! Men händer inte speciellt mycket, och inget intressant iallafall. Min dag har bestått av skola såklart. Då jag sprang omkring i skogen och orienterade mellan tusentals sumpmarker (kan inte påstå att mina skor längre är så vita), och annars hade jag bara 3 till lektioner som var helt okej.
Umgicks lite med mamma efter det, och sedan hem för att äta och bara slappa lite innan kvällsträningen som bestod av både styrka och kondition. Nu sitter jag i sängen min. Redo för att sova efter ett kvällssnack med mina familjebrudar. Mamma hade varit på en föreläsning om va som finns i den mesta maten som vi stoppar i oss, och usch så äckligt.
Nu ska jag sova. Imorgon har jag samhällsprov och jag har inte pluggat någonting, tar det i morgon vid frukosten. Tror nog inte heller man behöver vara ett geni för att kunna lite om massmedia, men vi får väl se hur det går. Godnatt på er!


I wanna leave but I'm afraid

Tog mig ett kvällspass på Actic med Anna och fick några kilometer gjorda! Kändes himla skönt och har nu duschat och fixat till mig lite för kvällen. Ska bädda ner mig i sängen med boken i högsta hugg. Godnatt!


PLUGG



väskan var full och tung när man släpade sig hemåt idag. En redig pluggdag och får väl se hur mycket jag hinner med!


I'm blue, da ba dee da ba die

Godmorgon! Solen lyser fint och det gör det betydligt lättare att gå upp på morgonen. Ska snart dra mig mot skolan för att få 5 lektioner gjorda, en helt vanlig dag alltså. Ska även ha utegymnastik idag för första gången i år och det står orientering på shemat om jag nu inte minns helt fel. Ha en bra tisdag alla!



Blus som jag köpte i Finland, älskar färgen!


The Kite Runner

Blir att spendera dagarna i skolan igen nu då. Känns kanske inte sådär jättekul, men troligtvis nödvändigt. Fick iaf mitt svenska tal gjort och goda nyheter i fysiken, fick tillbaka provet som jag blev himla nöjd över! Har även engelska prov i morgon och därför gått och släpat på boken hela dagen, men den är fortfarande oöppnad. Imorgon skulle vädret tydligen inte bli det bästa så då ska jag passa på att ha en redig pluggdag. Så jag kommer in i allting och sedan får det en aning enklare. Är ju inte så mycket kvar på terminen heller, har bara tre viktiga prov kvar tror jag! Har ju annat också men det är ju sånt som jag inte lägger ner lika mycket tid på ändå..
Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla igenom engelskan och sedan läsa min bok, flyga drake. På engelska också, så kan förhoppningsvis något imorgon iaf!


Don't spend your time fantasizing about something that could be reality.

Sista dagen på lovet och det känns lite sorgligt. Har ändå varit ett mestadels lungt och helt okej lov så är väl helt enkelt dags att ta tag i skolan igen innan man blir för van med slappandet. Ska nu greppa tag om lite plugg och göra mig redo iaf, försöka minnas vad man ens höll på med innan lovet.
Annars så vaknade jag upp skapligt idag, tog en härlig och ordentlig frukost med Mallan innan vi senare drog oss till Actic och fick oss ett träningspass gjort. Nu ska jag lägga all energi på skolarbetena, hörs!

Don't stop, get it, keep it up.

Kom hem för en stund sedan i sällskap med Malin. Vi spenderade kvällen med lite partaj hos Jocke som fyllt år, bjöds på festligheter och trevligt folk. Helt okej kväll faktiskt och fick mig några skratt!
Innan dess var jag ju även på Harrys tillsammans med pappa och familjen på den sidan, eller rättare sagt Ann-katrine och två av mina systrar blev det. Kände mig dock lite utanför nu när jag är den ända kvar som inte gammla nog att få beställa in alkohol oh smarriga drinkar, fick hålla mig till ramlösa. Annars så var maten super!
Nu ska jag mysa ner mig med malin och sova sött.


so many things i need to say to you

Dagen på stan tillsammans med mallan blev himla lyckad. Hitta mig två linnen, tjocktröja & underkläder. toppen! Fast fortfarande lite som behövs, får bli att dra ner någon gång snart igen. Annars så hade vi det himla trevligt, snackade en hel del och hade oss ett mellanmål på mcdonalds innan vi traska hemåt.
Nu måste jag börja fixa mig inför kvällen, ser nu att jag ska va hos pappa om en timma. Blir att äta på Harrys ikväll för att fira anna lite med familjen där. Sedan drar jag nog till något partaj, ha en trevlig kväll för det ska jag!


från hm, den ena blir invigen redan ikväll.


Sometimes I wonder how you stay so sad when you're so beautiful

Vaknade tidigt och spendera lite tid i det vackra vädret innan det blev en redigt mysig frukost med familjen. Havregrynsgröt ska det ju va! Nu är jag grymt redo för mitt träningspass som väntar. Sedan blire staden med Mallan och kolla runt lite på sånt som behövs. Ha en redigt mysig lördag!



ska inviga min nya jeansjacka som jag köpte i Stockholm för ett par veckor sedan, från vero moda.


Här är inte allt som finns, det finns mer



Blev ingen skräckis för min del. Istället tog jag mig ut i otursvädret, som man kanske ångrar i efterhand men hade en trevlig stund med Elin och lite olika grabbar iaf. Innan dess hade jag en trevlig middag hemma med anna & mamma som ni ser på bilden över!
Nu ska jag sova, tror inte ens jag orkar se ett avsnitt av gossipgirl. Imorgon blir en tidig morgon hade jag tänkt.


Cause what is simple in the moonlight, by the morning never is.

Började dagen med att hjälpa mormor. Gick sedan i regnet till Actic och körde ett pass tillsammans med Elin.
Vet inte riktigt hur kvällsplanerna ser ut, är ju fredagen den trettonde idag så kanske bäst att stanna inomhus, plus att regnet inte är så lockande kanske? Blir nog att ladda hem några skräckisar att skrämma upp sig med. Måste bara hitta en mysig prick som sällskap, skräckfilmer ser man ju bara inte själv!


In the morning I'll be with you, But it will be a different kind

And I told you to be patient
And I told you to be fine
And I told you to be balanced
And I told you to be kind

And now all your love is wasted
And who the hell was I?
I'm breaking at the bridges
And at the end of all your lines

Who will love you?
Who will fight?
Who will fall far behind?
Ooh, ooh


säger godnatt med Skinny love, Bon Iver. 


Finland!

Hejdär! Sitter i bilen påväg mot Stockholm för tillfället, och vi börjar närma oss! Där väntar silja line symphony som ska ta oss över östersjön och tillbaka igen. Imorgon tittar vi även in i Helsingfors och försöker hitta något snyggt som kanske kan följa med mig hem! Har gjort denna tripp till Finland många gånger, men har gått ett bra tag sen sist. Ska bli mycket roligt och ser också väldigt fram imot bufféerna på båten, som jag minns dem så är de underbara?! Ha det bra så återkommer jag redan på torsdag!

sa du smack?

bedrövligt trött för tillfället, ska bums i säng! Packa klart får jag göra i morgon bitti. Ska ändå upp så himla tidigt för att göra ett besök hos tandläkaren. Kvällen har spenderats här hemma hos mig i sällskap med Natalie, Levi, Gustav & Dane. Vi såg en bra bit av senaste mission impossible, men bara jag och gustav som var smarta nog för att fatta den dock! tack och godnatt


coolaste i sälen! bilderna är ifrån malin som också varit lite sällskap här idag


starships are meant to fly

Under denna måndagen har jag hunnit med att träna och efter det drog jag tillsammans med min syster och hälsade på pappa lite. Vi åt gott och tog oss sedan en kort promenix för att köpa lite godis då min påse fylldes med en hel del massa god choklad! Passar bra till ikväll då jag nog får mig lite sällskap framför någon film skulle jag tro. Har faktiskt också börjat packa lite smått eftersom jag drar mig iväg på en kryssning till finland i ett par nätter i morgon!


För dom som bryr sig

Kvällen igår spenderades i saunan på lysingsbadet med lite folk och var roligt så länge det varade! Idag har jag bara slappat hemma och hämtat min cykel som blev kvar igår. Malin gjorde mig sällskap och vi såg filmen apornas planet.
Nu är Natalie här och vi ska också dra upp mysfaktorn. Har gödigt henne med annas goda bakverk som var kvar sedan gårdagen och även jag har gått och intervallätit kakor hela dagen! Klart slut.


Ibland finns det inget annat att göra än att ta nästa steg – och steget efter det.

Ännu en myskväll avklarad, idag framför filmen Snabba cash. Böckerna är ju dock hundra gånger bättre. Mamma och anna var sällskapet och en hel del choklad såklart! Mamma är inte den roligaste att se denna typen av filmer med, reagerar på minsta lilla våldet stackarn. Annars har jag bara slappat idag, läst och kollat på när anna bakat massor av mumsigheter. Nu ska jag krypa ner i sängen.


I woke up to the sound of silence

Godmorgon! Myskvällen igår hos natalie blev iallafall mysig till en början, sedan lyckades natalie somna och jag var nära att hänga på så jag gick hem istället och la mig. Vi gjorde inte det bästa filmvalen eftersom vi inte såg klart någon av dem, men det var iaf trevligt så länge det varade!
Nu är jag förhoppningsvis en aning piggare, vaknade dock lite innan nio redan eftersom jag somnade tidigt igår och har nu hunnit med att plocka lite i rummet, börjat läsa min engelska bok & ätit en god frulle med familjen. Hallonscones är våran favourit och det överraskade mamma med idag! Hade tänkt mig att dra och träna nu och kommer väl antagligen fastna i en snöstörm som skulle komma idag? Ska iallafall låsa in mig och bara ta det lungt ikväll, umgås med familjen och hinna ifatt på lite serier. Har inte ens haft tid att lägga 40 min på ett avsnitt de senaste veckorna så nu har jag mycket gött att se.


where is the moment we needed the most

var på topp i skolan, så himla pepp på lov. sedan dess har mitt humör hunnit dras ner rätt långt. Det började när jag kom till mejeriet och fick reda på att jag visst inte alls skulle jobba idag. Så mitt stressande med allt innan hade varit i onödan. När jag sedan väl kom hem igen efter att ha konkat på en enorm väska så blev allt bara värre. Gick en kortare promenad för att komma ut och må lite bättre, mötte även upp natalie en sväng.
Nu ska jag iallafall till natalie och hoppas att hon piggar upp mig, ikväll är jag trött och vi ska bara mysa framför en förhoppningsvis bra film. Hoppas alla har en trevlig torsdag, vi hörs en annan dag.

Like when you said you felt so happy you could die

Mormor & Morfar kom vid 5 för att gratta Anna. Det bjöds på mycket gott. Både smörgåstårta och cheesecake. Åt så jag fick ont i magen kan man ju lätt säga, men farligt så gott! Vi hade iallafall en trevlig stund med bara massa prat. Därefter har jag och Anna också tagit oss en liten promenad.
Nu sitter jag bara här och njuter för att jag inte har något plugg att göra, gjorde klart biologin förut som känns så himla skönt! Hade ju också fysikprovet idag som nog gick hyfsat, eller det hoppas jag verkligen iaf. Kommer iallafall bli ett härligt lov som börjar imorgon, på tiden!




Debate on how we'd find our way, Say it's all up in the stars.

Kom nyss ut ut duschen och innan det var jag och sprang lite på Actic. Har också hunnit lite plugg efter skolan och Natalie var även här och gjorde mig sällskap en sväng. Måste fortsätta med plugget nu så bäst att jag inte fastnar framför dator. Har både fysikprov och NP i svenska i morgon, då jag ska läsa upp mitt "tal" som inte ens finns än.. ska bli intressant och se om jag lyckas skrapa ihop något. Måste ju få min sömn också!


ett av köpen i stockholm förra helgen var ett par Dr. Denim jeans med hög midja, super sköna & invigde dem idag tillsammans med en söt blus som jag hittade i annas byrå.


KÄRLEK

Tjo fan. Är inte den bästa på uppdatering men min vanliga dator lever sitt egna liv och vill inte precis som jag längre så jag orkar inte med den helt enkelt. Nu sitter jag åtminstone på min lilla pluggdator. Och det är precis det jag gjort sedan jag kom hem från skolan vid 3, pluggat. Trotts det så känner jag mig inte ett dugg smartare, så morgondagen ser precis likadan ut!
Har dock också hunnit med ett träningspass på Actic med syrran som var himla skönt. Så nu ska jag bara dricka upp kaffet och sedan krypa ner i sängen på direkten, är så fruktansvärt trött.


Måste ju också meddela att min älskade syster blev hela 18 år igår och det måste ju uppmärksammas lite extra! dock var jag ju inte hemma men hon hade det lika roligt för det såklart. Ska ta och gratta henne nu i veckan och ha många trevliga stunder framöver. 


Lindvallen 2012

Hallå där, Lindwall som gästerbloggar (och Levi hjälper till)

Den gångna helgen åkte meijeriet till Liindvallen som jag självklart hakade på. Vem tackar nej till ett par härliga skiddagar? Och härliga blev det. Vädret var inte riktigt var med oss men det gick ingen nöd på oss. När vädret svek oss var det bara att sticka till den sköna stugan som jag bodde i, skönaste stugan i hela Lindvallen om jag skulle säga det själv. Jag (Gustav) Ebba, Kajsa, Levi, Elin, Emmy,´Nathalie, Agaton, Oskar och Viktor, kan det bli bättre? Dreamtem helt enkelt.

Under dagarna bjöds det på otroligt mycket skratt, sköna vurpor, storslgana hopp, god mat (från mamma Emmy) och galet stora bulor.

Tråkigt att det är slut tycker jag och jag tror fler delar min uppfattning. Ett återbesök nästa år är definitivt givet, och då tar vi parkeåkningen till en helt ny nivå!

Det här är Lindvall som signar ut, slut!

Peace!

RSS 2.0