den sekunden jag tittade bort, det är den jag kommer att minnas för gott

Skoldagen bestod av muntliga nationella i engelska, tre timmars matrast och biologiprov. Satt i bibblan och "läste på inför provet" med några från klassen under nästan hela rasten, men kan väl erkänna att vi snackade om annat mest. Kändes ändån som att provet gick rätt hyfsat och traskade hemåt nöjd.
Här hemma har jag dränkt mig i mitt historiaarbete om konflikten som tydligen ska vara klart i morgon, vilket jag inte är. Att försöka få ihop allting till en redovisning på 10 minuter max plus få fram en någelunda bra egen uppfattning och åsikt om allt detdär är ju bedrövligt. Ansåg tillslut att jag inte kunde göra mer idag och tog mig en härlig tacosmiddag med familjen.
Har sedan avslutat kvällen med en springtur på Actic tillsammans med Anna, och sedan bara duschat och pysslat här hemma lite med sånt som behövs. Nu väntar sängen och imorgon är det yttligare en kort dag med endast två lektioner! Börjar gilla detta nu, varför kan inte skolan alltid vara såhär chill?


Ser att mina senaste inlägg inte är de roligaste och utan bilder som livar upp det. Hittade iallafall en bild från Egypten som får mig att längta tillbaka. Saknar också solen något enormt, såhär kallt och grått när det är juni imorgon?!


No me gusta estudiar

Klickar in lite kort för att meddela att jag är fast i plugget. Eller tog en paus för att hälsa på mormor lite och äta himla mumsig rabarberpaj! Annars så är det prov i morgon och jag började kolla igenom det idag, kanske inte det smartaste men ska nog gå bra. Har också skrivit ner lite om min konflikt inom historian, och har väl fått ner all fakta nu åtminstone. Det är inte lite som hänt under Israel-Palestina konflikten så har tagit sin lilla tid kan man ju säga, smart val där Emmy! Nu ska jag fortsätta med min spanskauppgift, önska mig lycka till!

Vi hade iallafall tur med vädret

Vandrat hela dagen på gränsö. Kan inte klaga direkt då vädret höll sig från regn och man missade tisdagslektionerna, var ju också rätt skönt att bara gå omkring och snacka. Efter att ha gått 12 km så var det bara att sätta sig på cykeln hemåt.
Sedan dess har jag bara hållt på i rummet mitt. Började städa ut garderoben och rensat bort lite utslitna och extremt gamla och fula kläder. Det ser just nu ut som ett bombnedslag i mitt rum och kommer väl få se ut så ett tag. Imorgon måste jag nämligen plugga och inget annat!
Tog mig också en springrunda på VO förut med Anna. Skönt men kanske lite väl trött i benen efter vandringen, kortade ner sträckan lite men blev ändå 6 km så det funkar. Nu ska jag krypa ner i sängen och imorgon är en bra dag, 2 lektioner inställda och slutar då vid ett. jippi!


Har inte mycket att säga

Har inte hänt något större speciellt idag. Efter skolan så mötte jag upp mamma på stan. Vi gick omkring i lite affärer och gjorde lite ärenden. Inhandlade lite måste-ha-saker och fick även med mig lite snyggt, som ett par marinblå shorts från veromoda! Och på tal om shorts så har jag slängt 10 par byxor & shorts på grov tvätt/tumling i hopp om att dom ska krympa en aning. Lagom på onsdag ska jag sedan ta mig en grovstädning utav rummet och främst garderoben! Vet inte vad som gömmer sig därinne längre men man kanske även hittar någon gammal favorit!
Annars har jag bara tagit ett styrketränings pass på actic ikväll och nu ska jag sova. Imorgon ska jag vandra omkring på gränsö med klassen även att det troligtvis lär regna. Känns inte sådär jätte peppt men hoppas på det bästa!


En vecka till avklarad

Avslutade kvällen/veckan med ett par varv på VO tillsammans med Anna. Himla härligt som alltid men kakorna kändes lite extra i magen, det jag levt på idag nästan och det är ju inte det bästa. Men jag klarade det trots allt och ska väl försöka utöka min springtur nästa gång!
Nu har jag duschat och smörjt in mig lite extra med lotion så man inte ska börja flagna, tänkte börja se en film men tror jag lägger mig och sover direkt istället. Är himla trött och måste ju vara pigg imorgon då skola väntar igen. Har egentligen sovmorgon till 12 men ska dit till 8.20 som vanligt för att få två arbeten gjorda. Lite segt men nödvändigt. Blir skönt att pricka av lite ifrån plugglistan!

Morsdag

Nyss hemkommen ifrån mormor. Mamma skulle jobba kväll så vi var tvungna att ta en tidig visit såhär på morsdag. Åt god mat som rostbiff, kyckling, potatissallad, frukter, kex och grönsaker. Gick sedan ut och umgicks lite över lite kortspel innan Anna tog fram sina underbara kakor som hon bakat.
Inte nog med det, utan snart kommer Johanna och Rebecca hit och det blir yttligare lite fika. Inte så ofta som vi alla systrar möts men nu har vi lyckats samla oss så ska bli trevligt! Ska ut i solen nu i väntan på att de kommer. Missar inte någon solchans inte!

Euphoria

Brukar aldrig kolla på dessa tveprogramen som melodifestivalen ohså men ikväll har jag faktiskt följt med hela Eurovision sångtävlingen! Tillsammans med Natalie och mamma hade vi en himla trevlig stund i soffan. Dömde de olika länderna och fick oss några skratt ibland. Mumsade även på lite naturgodis och annanas så min tunga är alderless sträv nu haha. Stolt över att Loreen vann, och himla duktig var hon ju även att jag tyckte att hon skulle klämma i lite extra!

Annars så har jag haft fullt upp i både igår och idag.
Gårdagen spenderades i solstolen i ett par timmar efter skolan. Men märkte att jag började skifta färg till rött så drog mig till Actic för ett styrkepass istället. Därefter drog jag mot staden med Natalie, hon skulle äta på Morella och fick även lite mer sällskap av Anna och hennes vänner. Satt senare i solnedgången på löga tillsammans med Elin men avslutade fredagen hemma hos Natalie med filmen This means war och Alexanders goda chokladkaka! Och eftersom Natalie inte somnade denna kvällen så kan man ju konstatera att filmen var bra.

Idag har jag hjälpt till hos mormor under den molniga och regniga morgonen. Sedan gick jag till stan för att möta Natalie och kolla på alla vackert uppklädda människor som skulle på balen. Gick över väldigt fort dock och avslutade med att äta en kycklingsallad med familjen på Sahara. Natalie och jag har också hann också med att ta en promenad med Zorro i kvällssolen innan vi satt oss bänkade i soffan.
Nu ska jag sova, imorgon är det morsdag och jag hoppas ni visar lite extra kärlek till er moder!
4 iphonebilder från igår & 2 från idag

Njuter av frukter och solbränna i sommarvärme


Härlig dag!

Drar mig mot skolan snart, ännu en fin dag och endast två lektioner. Drar direkt hem efter dom vid 11 och lägger mig på altanen!
Går även klädd i förra årets jeansshorts från h&m, linne från monki, och kofta från h&m, blir inte skönare.


En dag i min smak

Kom hem från en springtur på VO för en stund sedan, eller har hunnit tagit mig en dusch och sitter nu i köket och gör Anna sällskap medans hon bakar. Ser underbart gott ut och skulle gärna vilja smaka, men får vänta lite till!
Anna var även med mig på VO, vi sprang dock inte tillsammans men jag körde iallafall 2,5an x3 och det gick väl lite sådär, fast blir bättre. Är så otroligt skönt efteråt och känns som man skulle kunna springa i en evighet!
Min dag har alltså varit himla underbar, och picknicken med Tess gick prima! Vi hade en himla trevlig stund och fick oss även lite färg på kroppen när vi låg där på filten. Blev faktiskt otroligt varmt och man känner verkligen att sommaren dundrar fram så här ska man inte klaga, bara klä sig efter väder heltenkelt! Det påminner mig om att jag ska ta och rensa min garderob lite och se vad som behöver inskaffas, men väntar nog på en regnig eller åtminstone molnig dag ;)
Drog omkring i något svalt och skönt idag. Röda shorts, vitt linne & bikini från h&m och jeansjacka från only.

Picknick!

Myser med Tess, snack och laxwraps!


@altanen

Passar på att steka lite nu idag när man fick lite halvledigt, slutade redan halv 11 och har legat här i solstolen ända tills nu. Har dock varit lite molnigt men fortfarande varmt. Har precis tagit lunch med mamma och ska senare förbereda en picknick oh ha det lite mys med tess sedan, om hon bara kan sluta någon gång haha! Nu ska jag fortsätta att bara slappa här, ha det!

 


Nollan

Sommarväder idag, och det firades med barbent! Lite synd bara att man var tvungen att spendera dagen i skolan ända till 4. Imorgon därimot har jag bara en lektion som ska bli himla skönt.
Idag har jag iaf varit duktig här hemma, jobbat lite med min historia uppgift och lagat maten. Blev en ny variant soppa som faktiskt var himla god fast att den inte såg så värst ut, enkel och bra iallafall! Runt 7 var jag nere på bryggaren och kollade på dansuppvisning. Var inte direkt beredd på att den skulle vara nästan två timmar lång, men den var ändå rätt bra med många duktiga dansare och lite roligare inslag ibland också som jag gillar.
Nu ska jag sova och stiga upp till endast en engelska lektion i morgon, ha det gött!

RUBRIK

Nationella i matte började inte så värst bra, så gick och va rätt lack efter de första timmarna. Överdrev kanske lite för endast en uppgift men blir så förbannad när jag inte lyckas. De andra delarna gick dock rätt bra tror jag men vet inte riktigt om det räcker till toppen. Vissa frågor var bara onödigt dumma.
Fick som tur va sluta när allt var klart, alltså så var jag hemma runt 2 och la mig direkt i solstolen. Altanen har blivigt min nya favorit plats och jag låg där i säkert två timmar med ansiktet i biologiboken. Börja förbereda lite inför nästa veckas prov så det inte blir så stressigt, och plus så gillar jag inte bara att ligga och dega, känns som att man inte tar vara på tiden och ligger bara och stressar upp migsjälv då.
Mamma kom hem och vi grillade gott, kan ju vara bland det bästa. Väntade ett par timmar innan jag drog bort till VO för att springa. Första gången jag sprang ute själv, och gick väl sådär. Blev lite dryga 6 km men får ta och vänja mig med att börja springa ute. Hatar dock att man inte får någon riktig uppvärmning, eller jag är van med att cykla igång benen i 10 minuter innan jag springer så de inte känns så tunga i början. Men det är väl sånt som blir bättre.
Nu är jag iallafall nyduchad och ska lägga mig och se klart filmen jag började se förut. Sen kryper jag ner i sängen och sover!



21 maj

Min data vill som vanligt inte arbeta med mig så får ta det lite snabbt här över mobilen. Ligger redan nerbäddad och redo att sova. Imorgon är det nationella i matte hela dagen och jag måste vara på topp. Om det är någonting jag måste lyckas med så är det just det! Har försökt att förbereda mig lite idag men känner att jag kan de som jag kollat igenom så det är väl helt enkelt att bara göra så gott man kan och hoppas på det bästa!
Dagen har i stort sett bestått av en inte allt för jobbig skoldag med spanska nationella i muntligt som gick helt okej, ett styrkepass på A tog efter det och sedan hem för en god middag med familjen. Skulle sedan plugga hos Natalie men vi kom på att vi inte hade så mycket utav det så vi tog oss en promenad i kvällssolen istället. Himla trevligt som alla stunder tillsammans med min sne-näsade vän!
Godnatt på er, hoppas ni haft en bra måndag.


The vow

Myskvällen avslutades precis efter att ha sett fimen The Vow. Bra och gullig film men kanske bara en sådan man ser på en gång, om man inte gör det igen bara för att kolla lite extra på Channing Tatum kanske! Är förövrigt helt full av smoothie som jag legat och gottat mig med och är himla trött faktiskt. Har pluggat något så minimalt dessa lediga dagar när jag egentligen borde få lite gjort. Imorgon är det Nationella i spanska, den muntliga delen. Det kommer gå åt helvete och jag kanske borde förbereda mig men orden fastnar inte ändå så ser ingen större mening med det. Istället ska jag nog sova och iallafall lyckas vara pigg i morgon.


If it makes you happy

Inköpen från i lördags
Rosa bikini från intersport, gul från h&m, vit från h&m
 Träningsshorts från intersport.
Fick också med mig ett par svarta shorts hem som var väldigt behövligt!


20 Maj

Tränade under förmiddagen då det var grått och tråkigt. När jag väl kom hem igen så sken solen på en klarblå himmel! Fixade till lite tacos och la mig i solen på altanen i ett par timmar. Hur härligt som helst och fick mig en lite brunare nyans på kroppen. Anna kom hem för en stund sedan och vi ska ut i solen en stund till innan jag tar mig en söndagkväll här hemma med bad & filmmys.


Pizzahäng med Josefina


Måste ju tillägga att vi lyckades rätt bra, ska lätt göras om!


Gårdagen

Hade mig en underbar lördag igår. Trevlig sväng på stan då jag hittade lite behövliga klädesplagg som ni får se senare. Jättegod lunch med mamma på frunchlådan och allt var toppen.
Sedan träffade jag Josefina på eftermiddagen. Vi handlade på Willys och gjorde oss sedan en pizza här hemma hos mig med massa gott. Åt oss supermätta men klämde även ner en marabou jordgubb, såå god!
Efter lite skönt slapphäng hemma hos mig så drog vi oss till korpa och spenderade kvällen med folk framför en brasa. Trevligt faktiskt men blev lite kallt framåt natten så alla drog vidare åt olika håll med sin rökluktstank och jag hängde ihop med några brudar innan jag åkte hem och la mig.




Morgonpromenad

Vaknade tidigt av solen och passade på att ta mig en morgonpromenad med familjen, fy vad härligt det är dessa varma mornar! Har nu ätit frukost på altanen och vi ska bege oss mot stan så fort som vi är redo.

  


Låt dem ha sin värld, Vi bygger upp en ny

Hade ett trevligt spontant glasshäng med Natalie i staden och testade magnum infinity, helt klart super alltihopp. Åkte sedan hem och hade en trevlig och god middag med min familj, och Natalie kom sedan och gjorde oss sällskap under efterrätten som bestod av rabarberpaj.
Därefter begav vi oss till Julia där en bunt brudar var, de blev grillande och god mat för de flesta och i övrigt hade vi det väldigt mysigt med mycket snack och trevligheter. Aldrig fel att träffa de brudarna inte!
Drog mig dock hemåt eftersom jag var påväg att somna, så nu ska jag lägga mig i sängen direkt. Godnatt.


The Avengers


Jag tyckte filmen var himla bra. Något man måste se på bio även att ögonen blev lite trötta, och 3Dn var inte direkt som jag förväntat. Men annars gillade jag filmen, väldigt mycket fantasi men de gillar jag när det är proffsigt gjort! Och även himla rolig i vissa stunder som satte plus på allting!


18 Maj

Hade förväntat mig härligt och soligt väder idag, men är ist perfekt väder för en sväng till Actic och springer lite nu när frukosten lagt sig. 

Igår började jag dagen med att hjälpa min mormor och sedan pluggade jag lite tills mamma kom hem från jobbet. Spenderade lite tid med henne och hade det trevligt med en promenad och paj-bakande.
I väntan på Therese så drog jag och satte mig med Anna och hennes kompisar på sahara en stund och hade det trevligt. Köpte lite göttans på Hemköp och väntade på att klockan skulle slå nio då bion skulle börja. Såg The Avengers i coola brillz.


No one belives her. Nothing will stop her.


Haft en mysig kväll med syster, nu är det dax att sova för min del.


Ibland är det bättre än förväntat

Hoppas alla har en trevlig onsdag, som idag känns som en fredag eftersom man är ledig i morgon! Fick reda på betyget i svenska på Nationella och jag kan verkligen inte klaga. Annars så stod skoldagen tillmestadels ut av Nationella i engelska som nog gick rätt hyffsat med tanke på att det inte är min starkaste sida.
Efter skolan har jag hälsat på mormor och bakat här hemma med Anna. Morotskakan blev nyss klar så vi ska lägga oss i min säng och mysa nu. Framför filmen Gone och med en generös bit morotskaka, ha en trevlig fortsatt kväll!


Det är precis som det ska vara


fått tillbaka denna skönhet nu, så ska pilla lite med den innan jag somnar. Allting har gått bort förutom lite gamla nummer men lika bra det.
Annars så har både min måndag & tisdag varit helt okej. Jobbade min sista kväll på mejeriet igår som var hur skönt som helst! Och tisdagen spenderades med familjen då vi handlade lite nödvändigt och sedan har jag bara ätit och sprungit några kilometer på Actic. Hade även mitt "utvecklingssamtal" som var ganska så strålande, helt nöjd! Går och lägger mig med ett stort leende på läpparna och imorgon är sista dagen innan fem dagar ledigt, så skönt. 


TAPPA INTE

Var nyss på spinning tillsammans med Natalie och körde ett härligt pass. Tungt blev det så det lär förhoppningsvis kännas i benen i morgon! Nu kom Malin & Elin hit och överraskade mig lite så jag ska väl prata lite med dom innan jag ska ha myskväll med Anna.

Annars så har dagen varit toppen och den började med en morgonpromenad tillsammans med Mamma. Vi åt sedan frukost på altanen och sedan satt jag där i några timmar. Pluggade en hel del och lyckades få mig några soltimmar. Blev lite brunare faktiskt!
Hoppas ni haft en härlig söndag, pussen

Mammakväll!

Har haft en trevlig kväll i soffan tillsammans med mamma. Mumsade på lite naturgodis framför filmen The help.
Annars så har jag städat mitt rum, pluggat, kollat serier och lagat mat idag. Kyckling & broccoli-soppa, göött. Godnatt!




I can't think of a better way to waste my time then try

Här var det bra uppdatering märker jag! Har ingen bättre anledning än att det varit lite mycket och mitt humör inte var på toppen ett tag. Har varit allmänt tjurig på sista tiden men ska försöka ändra på det, börjar med att ta denna lördagen med att bara slappa och koppla av. Känner att det verkligen behövs.

I torsdags spenderades dagen på kolmården som sagt. Vi fick kolla på djur som tigrar, fåglar och delfinföreställningen. Minns hur delfintokig jag var som liten och vet inte hur många gånger jag varit där, men dom är ju så vackra! Huvudsakligen så studerade vi apor, och det var anledningen till att vi ens åkte dit. Jag studerade en schimpans i en timma och det var faktiskt inte så intressant. Åtminstone inte när de fick mat och sedan satt och käkade i 30 min. Annars så kan jag inte klaga på resan! 

I går var det fredag och i skolan hade vi Nationella i spanska. Jag har sagt att det inte gått bra i något ämne märker jag men det här tog priset. Jag fattade inte alls mycket och det stod helt still i huvudet på mig, men jag gjorde mitt bästa och hoppas det räcker.
Därefter så han jag träna ett pass på Actic då jag sprang några kilometer innan jag hoppade in i duschen och började fixa mig inför kvällen. Alex fyllde år så jag firade honom hos han med lite härligt folk. Kan inte klaga på kvällen och hade det faktiskt trevligt! 

Det var väl det främsta som hänt på sistone och nu ska jag dra mig till Actic för att köra styrketräning lite snabbt. När jag väl är hemma igen sedan så ska jag inte lämna huset på hela kvällen. Ha en trevlig lördag ♥

Kolmården!


Nu går bussen från Västervik, ha en bra dag!


There is your type

Dagarna rullar på som vanligt. Efter skolan så kom Natalie hem till mig för lite plugg, blev kanske mest snack men fick lite gjort iallafall! Vi bjöds sedan på en god måltid från Anna innan jag skulle dra mig, fick ett träningspass gjort och det var några dagar sedan jag sprang nu så det var himla skönt. Kan ju tillägga att jag, Johanna och Elin måste sett snygga ut där på springbanden. Och trotts att jag inte hade någon musik(telefon på lagning) så gick det grymt bra!
Nu har jag plockat lite i rummet mitt, duschat, pluggat det sista och förberett för morgondagen. Drar nämligen till Kolmården med klassen och 3 till klasser från gymnasiet. Vi ska studera apor och lite sånt. Så jag har faktiskt packat min väska, även att den är rätt tom så är det endel nödvändigt som måste med. Nu måste jag sova, klockan ringer 6 i morgon.

Iphonelös

Nyss hemkommen ifrån Karro där jag spenderade kvällen med min familj. Åt gott och skrattade mycket med tanke på att hon ju är så himla rolig!
Annars idag har jag mest bara fixat lite ärenden, som att lämna in min mobil på lagning. Är nu då Iphonelös och vet inte hur jag ska överleva? haha nej men den är bra att ha under tråkiga stunder och med tanke på att även min data skulle behöva lagas så funkar inte heller facebook här, så kommer väl vara en aning osocial den följande veckan.. får hitta en annan sysselsättning, som att försöka få liv i min gamla sony ericsson.  
Ska faktiskt försöka lägga mig så fort som möjligt nu. Måste nämligen upp extra tidigt i morgon för att besöka tandläkaren vid 7.20, usssch.

7 Maj

Nu ska jag krypa ner i sängen. Måndagen spenderades på det vanliga sättet. Gick omkring och kände mig lite halvdöd och seg i skolan. Slutade vid tre då Anna lagat mat tills jag kom hem, umgicks lite med henne innan jag drog mig till mejeriet där jag spenderade resten av kvällen. Har faktiskt hunnit med att duscha, pyssla och plugga lite sedan jag kom hem igen också. Känner mig så duktig att jag snart tuppar av, bäst jag drar mig. Pussen.

Like when we were younger





Hade en trevlig kväll igår! Tackar främst Sebastian (som var så himla stilig!) och så min bordsdam och alla andra för en rolig kväll.


Grattis pappa!

Ursäkta för en dålig uppdatering men gårdagen var lite stressig på dagen och sedan var det bal på kvällen. Vaknade även upp rätt sliten i morse, skålhet och ont i halsen. Klänningen var inte den varmaste i blåsten om man säger så! Låg i sängen tills klockan var framåt ett, vilket som inte inträffat på väldigt länge. Sedan har jag spenderat kvällen hos pappa och firat han som fyller 52 år på tisdag. Vi åt god mat och Anna hade även bakat lite gott till efterrätt. Hade det himla trevligt! Nu har även jag & Anna tagit oss en kvällspromenad som fick mig att pigga till lite lagom tills sängdax. Imorgon är det redan en ny vecka som drar igång, inte det roligaste men det positiva är ju att det snart är helg igen?



Bästa pappa♥


Slappdag

Dagens spanska var inställt och betydde att skolan redan slutade klockan 11 för min del. Jag åkte hem för att äta en god lunch och pluggade lite efter det innan jag sedan drog mig till Actic för att möta Lisa. Sprang några kilometer innan vi gick in i simhallen för att ta oss några längder. Kände mig dock lite som en slö tant där efter Lisa som flög fram i vattnet, men skönt var det iallafall!
Efter det har jag bara varit här hemma, målat naglarna och ätit middag. Ikväll ska jag nog bara vara hemma med min familj, kolla tv och ha det sådär dunderbra.



Blev en minimal fransk manikyr, lite sådär småfult eftersom mina naglar inte är dom längsta. Märkte också att jag måste inskaffa mig ett nytt vitt nagellack. Hoppas på att det håller under morgondagen annars får jag väl dra på något annat.


Bagpack



My love! Letat efter en sådan ryggsäck i skinn ett bra tag nu. Så slog till när jag hittade denna inne på Mantika. Stor och bra så alla skolböcker får plats! Kostar 1140kr. Lätt värt det eftersom min rygg inte klarar av att dra på tunga axelväskor. 
På bilderna ser ni ju även den nya tröjan jag har på mig. Älskar den mintgröna färgen något enormt. Nu ska jag dricka upp mitt kaffe innan jag drar mig till skolan. Ha en bra fredag!


Dagens



Idag bar jag mina mintgröna byxor, trivdes något enormt kan jag lova! Till det även ett av mina nya smycken som jag hittat i en butik här i västervik, Lindas smycken.


Ett bröd flera bröder

Dagens höjdpunkt blev ett häng tillsammans med Irini & Elin i stadsparken. Dom göttade sig med pizza och kebabtallrik medans jag nöjde mig med kaffe. Hade en trevlig stund i kvällssolen och fick en hel del snack gjort. Annars har jag bara varit i skolan idag, solat fullt påklädd eftersom vinden inte var den varmaste och pluggat lite matematik. Nu ska jag lägga mig tidigt och imorgon är det redan fredag, det gillas.


Run forrest run

Vilken underbar dag det har varit! Väldigt ledsamt att behöva sitta i skolbänken ända till 4 och inte kunna njuta av solen. La mig åtminstone en stund i solen ute på altanen och pluggade lite matte när jag kom hem. Efter jag sedan ätit drog jag mig en snabbis till Actic och körde ett snabbt styrkepass eftersom det va ett bra tag sedan. Därefter mötte jag Natalie på VO och vi sprang 5km innan vi vandra hemåt.
Nu har jag landat i sängen efter lite plock här hemma och en dusch. Ska se ett avsnitt gossipgirl innan jag somnar. Imorgon är det Nationella i engelska direkt på morgonen, dör lite.


Picknick

Haft mig några trevliga timmar i stadsparken tillsammans med några brudar! Åt och fikade gott och pratade om alltmöjligt. Blev också en hel del skratt. Dagar som denna är så härliga, riktiga vårkänslor! Det fortsätter även här hemma nu när mamma har tänt grillen.




Första Maj

Vädret är underbart, så ska inte slösa mer tid här inne nu. har varit ute på altanen hela morgonen i solen och haft en redigt underbar frukost med mina familjebrudar. Kvällen igår var också rolig. Nu ska jag möta upp tjejerna för en picknick. Ha en trevlig dag!

RSS 2.0