Lördagsbaket

Saffransmuffins och Morotskaka.
Helt underbara blev de båda två, men morotskakan blev nog den fulaste jag gjort. Smaken som räknas! Måste faktiskt också tillägga att morotskaka är absolut den godaste kakan jag känner till.

But I'm trying to hope with nothing to hold

Höstlovet bara drar iväg. Idag har jag hälsat på min kära mormor och morfar, spelat kort och fikat. Därefter var jag en snabbis på Actic. känner mig lite hänging och snyvig så blev bara lite cykling innan jag gick hemåt igen. Nu ska jag snart till Lisa på lite middag tillsammans med mina brudar. Drog på mig en skjorta som jag köpte i Malmö inne på carlings, älskar den butiken.

Skyfall

Nyss hemkommen från lite biomys med familjen. Kollade på James Bond filmen skyfall och den var faktiskt rätt bra! Måste faktiskt erkänna att jag älskar bondfilmerna, eller de nya åtminstonne (älskar såklart Daniel Craig), har ärligt talat inte sett de uråldriga. Nu ska jag iväg till Natalie, ha en bra tisdagskväll!
 

Välkommen hem!

Anna är äntligen hemma i viken igen, haft en liten trevlig familjemiddag och ska nu dra mig vidare och träffa lite folk. Fan va jag saknat dig, låter nu allt gå tillbaka till det vanliga, inte lika ensamt hemma!

I brist på annat

Har så himla tråkigt för tillfället. Mamma drog precis till jobbet och lämna mig helt ensam. I brist på annat så ska jag baka, får en att alltid må bättre! Ska först ut i det vackra vädret för att handla lite ingredienser och eftersom vi redan har otroligt mycket morötter och saffran hemma så blir det en morotskaka & saffransmuffins som står på shemat. Saffranet höjer ju julstämningen lite och de kan ju behövas nu när snön redan börjat komma. Plus att jag faktiskt inte är hemma över jul och har då tillåtelse att börja hur tidigt jag än vill. Tack och hej. 

Vintern på ingång

Haft en lite udda kväll hos mallan tillsammans med Elin, mycket skojigheter och skratt. Allt blir kul när man har tråkigt, fanns inget kul att hitta på så vi gjorde det bästa av situationen. Är nu hemma i min varma säng efter en cykeltur hem i minusgrader. Känns hemskt innan man vant sig med kylan!
Nu ska jag iaf sova, imorgon ska jag upp tidigt och hjälpa mormor, godnatt.


Torsdag

Hälsade på pappa idag efter skolan. Det bjöds på en redig god köttbit! 
Det var väl dagens höjdpunkt. När jag kom hem igen så har jag skrivit klart min svenska uppgift och sedan bara kollat serier & på tven. Nu ska jag sova och i morgon är sista dagen innan en veckas lov, ska bli skönt! Juste, fick tillbaka kemin idag som också gick rätt fint, kanoners.
 

25 oktober

Torsdagar betyder sovmorgon till 12, varannan vecka. Just dessa dagar gillar jag starkt, ingen stress. Vakna runt 7 eftersom jag gick och la mig vid vanliga tiden igår. Hade en trevlig och långsam frukost och strax efter åtta drog jag mig till actic. Körde ett pass på crosstrainern i sådär en timma. Nu har jag hunnit med att duscha, fixa mig, ätit tidig lunch och bestämt mig för vad jag ska ha på mig. Alltså redo för att dra mig till skolan, Behöver faktiskt vara lite tidigare idag för att leta upp en data och spela in min spanska uppgift. Hatar dessa nomader i skolan som ibland inte sparar det man gör, tar sån tid att göra om, och inte är de så snabba heller...

Blä

Min otursdag idag, eller kanske inte ska klaga på de stora hela. Sist men inte minst så sprak baksidan på mobilen i skolan när jag tappa den lite lätt i golvet. Vet inte hur många gånger den fallit till marken och på tusen gånger värre underlag, men idag bestämde den sig väl för att gå sönder. Ska man se det positiva så får jag ju vara glad över att det inte var framsidan! 
Annars så fick jag också tillbaka mitt matte prov som jag är lite besviken över mig själv på. Blev inget A utan ett B med något poäng ifrån. Visst det kunde varit värre och vissa kanske läser det här och tycker man bara ska hålla käften och vara nöjd, men nej, jag vet att jag kan. Ska man gå sedan tre kurser till så vill man inte att det redan ska gå utför, kommer ju sluta med att jag står där med ett F sen på sista kursen känns de som. Det är väl bara att försöka sätta nationella något så klockrent, lycka till.  

24 oktober

Hälsade på mormor efter skolan en stund och efter det var jag på ett spinningpass på träningsvärk1. Natalie körde också järnet och gud vad skönt det var. Ett redigt ordentligt pass med den allra peppaste instruktören. Gick därifrån mycket nöjd och här hemma har jag nu skrivigt lite på min svenskauppgift som ska vara klar på fredag. Känns rätt bra så nu ska jag stänga ner datan för att lägga mig i sängen och läsa. 
Läser just nu "Män som hatar kvinnor" fast på engelska då, gillar översättnigen starkt. Blir dock lite roligt ibland med de svenska inslagen i engelskan.

Pluggmys med Natalie

Fick fint besök av denna goa tjejen för någon timma sedan, pluggandet är i full gång och vi har även fyllt på energin med lite kaffe/te och mycket goda mackor som mamma bakat under dagen. Känner dock inte att jag pluggat sådär allt för mycket. Läst igenom min sammanfattning över kemin som det är prov på i morgon och det känns bra så orkar inte tänka så mycket mer på det. Synd bara att jag inte har med mig något annat pluggande hem när man väl sitter här beredd!

Today's Gray

Nya Drdenim- ljusgrå i den låga modellen. Linnet köpte jag också i Malmö, också grått. Nice.

Resultatet på våran behandling.


Saknar känslan att vara där.

Precis kollat klart på prodjekt runway sverige som varje måndag, lite små kul. Förut var jag som sagt på actic och körde ett styrkepass. Gick himla bra och får väl tacka mina något biffigare vänner för det! Är också så någon dag... eller inte, kommer aldrig hända. Men det lilla som finns där får stanna, lagom är alltid bäst! 
Nu ska jag kolla igenom kemin kanske. Prov på onsdag så bäst att vara förberedd? Frågan är bara vad man behöver träna på, känns inte alltför svårt så kommer förhoppningsvis gå bra. 
 
 

Ingen jobbig start.

Måndagar är inte allt för jobbiga skoldagar. Liten sovmorgon och endast tre lektioner, så kan inte klaga. Nu har jag ätit lite och väntar på ett sms av Lisa. Vi ska gå en liten promenix och snacka lite och ikväll ska jag också köra ett styrkepass på actic. Där har ni min dag, bye! 
Kaffet drack jag påväg till skolan, och tröjan köpte jag i Malmö. Färgen är inte direkt rättvis utan den är lite mer neonorange så sett ut som en lysmask hela dagen, me like.

Belle epooque

Hälsade som sagt på Annas praktikplats åter igen, och gud vilka smaker! Slutade med att man gick därifrån efter förrätt, tre varmrätter och två efterrätter. Smakade sånt jag aldrig smakat förut, så som älg. Faktiskt himla gott! Den vegitariska rätten var också väldigt spännande, mycket nya smaker av pumpa och kastanjer. Efterrätten ska vi ju då inte ens snacka om.. gud så goda, och som syster gjort, himla duktig!

home is wherever i'm with you

Haft en trevlig helg i Malmö med mamma. Träffade såklart på mina systrar Anna & Rebecca så mycket som det bara gick! Tiden rinner ju dock bara iväg när man har roligt, men hann med lite shopping på stan, mysig lunch med hela gänget, fin middag på Annas praktikplats, lite mamma-mys på hotellrummet och såklart en hel del vandring i staden. 

Don't you worry child, see heaven's got a plan for you.

Påväg hemåt i bilen, det går prima och mamma har lyckats hålla sig på rätt väg(tar åt mig äran för det, utan mig är hon vilse). Tiden går lite fortare när chokladen fyller munnen och bra musik strömmar ur radion! Har faktiskt också sovit en timma, helt sittandes för den delen. Ögonen bara drog igen sig medan jag var helt tagen i min engelskabok så jag somna direkt, lite ont i nacken nu dock.

Fick också hem min jacka i fredags och jag tog såklart med den till Malmö eftersom det var så himla kallt förra gången, men nejdå 14 plusgrader va lite för varmt för den jackan. Köpte mig en skinnväst inne på h&m och en mysig stickad tröja på monki istället som var lite svalare!


@Malmö

Vaknade upp efter den skönaste natten på länge och ligger nu och drar mig. Ska snart upp för att gå ner och äta hotellfrukost, och de slår ju det mesta! Bra att få i sig mycket och ladda upp för en dag på stan här i Malmö, ha en trevlig lördag!


17 oktober

Dags för mig att titta in igen tänkte jag. Igår så träffade jag Natalie och satt och snackade med henne i hennes kök ett par timmar under kvällen. Innan dess hade jag också hunnit med en supergod middag här hemma och ett träningspass innan det. Har tränat även idag efter skolan och körde kondition båda passen. Annars har väl dagens höjdpunkt varit matteprovet i skolan som inte gick sådär helt super. Tror nog inte det håller för ett A, och vet redan nu att jag slarva på en uppgift iaf, så det är ju lite synd. Men har ju varit andra gånger då jag inte trott resultatet varit  så bra som det visade sig. Ett exempel är ju svenska uppgiften vi fick tillbaka idag, ett B+ trodde jag då inte jag skulle få kanske. Tur de inte går på stavning kan man ju säga.. för då är jag lite som min mamma (låter bilden tala), man stavar som det låter helt enkelt! 
Nu ska jag se första avsnittet av säsong sex i gossip girl, finally!

C.C-fest

Lite bilder sedan i fredags. Började hos Lisa med ett fint gäng tjejor - allt från hippies, fjortisar, divor, hiphopare, punkare och pansionärer! Klockan kvart över sju gick bussen till ankarsrum och sedan stod man för det mesta på dansgolvet tills bussen tog en tillbaka till västervik igen. Det vara faktiskt himla kul och slutade på åhmans innan man drog sig hemåt till sängen! 

In life, what you really want; will never come easy.

Körde ett styrkepass efter skolan direkt och tog över två timmar. Värmde upp med att cykla en mil och sedan så begav jag mig in i friviktsgymmet för att köra därinne för första gången. Kan inte säga att det gick så där toppen till en början eftersom jag kände mig rätt lost trotts att Malin hjälpt mig med lite övningar. Men efter lite hjälp där så gick det bättre efter ett tag och mina armar typ dog. Trodde jag skulle få träningsvärk gånger tusen men just nu känner jag ingenting igen, vi får väl se i morgon. 
Nu ska jag ner och dricka lite kaffe framför tven med mamma, mysigt. 
 

Overcome fear, behold wonder.

Min söndag har bestått av plugg, umgåtts med familjen och träning. Bakade en paj under dagen för att sedan åka till mormor & morfar för att umgås lite. Spela kort och allt sånt. Har också pluggat (kanske lite för lite dock) på matten som det är prov i på onsdag, är åtminstone klar med allt som ska vara klart nu.
Igår hade jag dock en väldigt skön dag hos Irini, just like old times, och kollade på tre suvärena filmer. Även Lisa kom och det vart en hel del snack också kan jag lova. Men det bästa var nog ändå alla gammla minnen som jag hitta på Irinis data... gud så knäppa, allt från bilder till videos!
Söndagspassen på träningsverket är ju också gjorda idag och det blev en allt för lång och blöt promenad hem, slutade med en lång och varm dusch. Nu ska jag ta en noni innan jag lägger mig och får min sömn.

Gör mig redo för kvällen.

Fick sluta tidigare och har hunnit med ett träningspass på Actic efter skolan. Har också fixat lite på min hippie-outfit för ikväll. Ser lite ut som en indian men med brillorna på så har jag lyckats rätt bra, så grymt fina!

Maskerad

Seg dag idag. Skola mellan 12-4 och sedan bara legat hemma och kollat film tillsammans med godsaker. Tog mig dock en liten kvällspromenad nyss så jag blev lite piggare nu lagom tills man ska krypa ner i sängen. Bäst jag sover direkt nu så jag har nya krafter i morgon och kan tagga upp mig lite till fredagskvällen. Blir lite partaj på kvällen som dock inte ska bli som igår haha. Var ju Naturfest och det var kul innan alla kom iaf, resten får man fråga någon annan om. Godnatt.
 

Malmö 6/10-7/10

Var somsagt i Malmö i helgen. Hälsade på två av mina systrar tillsammans med pappa! Rebecca som bor där nere och Anna som ska spendera en månad hos henne. Anna har nämligen praktik på en restaurang där och den är verkligen underbar. Hon hade grymt tur med valet och maten som vi åt där på lördagskvällen var utsökt! 
Annars så har jag mest sprung runt på stan, Haft en supermysig frukost med Anna på ett cafe, lunchat på en jättegod pasta-restaurang & självklart umgåtts med min familj! 

Aldrig fel att komma hem till nybakat!

Fick reda på att vårat gymnasium här i västervik ska ta bort att man får välja sina programfördjupningar som man ska läsa under trean. Första frågan som kom upp i mitt huvud var ifall de gjort detta i hela sverige eller bara i våran pengarlösa kommun? Hade ändå tänkt läsa matte 5 men naturvetenskaplig specificering är inget som lockar mig direkt. Kunde ju varit värre dock, och jag tycket verkligen synd om dem som måste gå någon tråkig kurs!
Annars så kom jag hem och lagade en trevlig middag till mig och mamma, och hon stod för efterrätten idag. Chokladkaka med knäcköverdrag med massa nötter, muuuuuums kan jag lova! Sådär härligt seg och underbar som en chokladkaka ska vara. 
Därefter så vilade jag en stund och drog sedan till Actic. Mallan hjälpte mig med ett nytt schema för lite nya arm/axlar/rygg övningar med frivikter så nu är det bara att sätta igång med det! Får vi se om jag lyckas hålla det men det har ju aldrig varit något problem förut. Snart ska jag nu krypa ner i sängen, bara plocka upp allt som jag slängt omkring i rummet först. 
 

Coopertestet

En sekund sämre än förra året, 12.56. Känns dock som jag blivigt bättre, med tanke på att jag sprang milen på Actic i fredags men kändes som jag skulle kunna fortsätta ett tag till. Inte samma sak att springa ute, det vet jag, men ändå så vet jag att jag inte klarade det så enkelt i våras. Aja jag fokuserar på distansen, punkt slut. Nu tillbaka till skolan. 
 
 

Inköpen i Malmö

Två par örhängen var allt.
Blev tokig och spenderade hela shoppingtiden i Malmö i hopp om att hitta den perfekta jackan. Vill ha en tjock höstjacka som inte är så lång och utan pälskrage. ALLA var långa med pälskrage, hur stor är chansen?
 
 
 
 
 

8 oktober

Har pysslat ihop två outfitar till veckans två tillfällen där man ska vara lite utöver det vanliga. Tur att min mamma har en garderob full med gammla kläder plus att jag fått lite hjälp av andra snälla brudar! Nu är iaf det fixat och det ända som jag nu behöver göra är att krypa ner i sängen och sova. Denna dag har det annars inte hänt så mycket, ett armpass på actic, promenad med Lisa, handlat med mamma & kollat tv. 

5 oktober

Dagen i lite bilder, har fascinerats av höstens fina färger och dagens väder som bjöd på sol. Dock inte så varmt men lagom skönt under promenaden hemåt under den långa lunchen. Efter skolan så sprang jag milen på Actic och efter det har jag spenderat kvällen på mejeriet. Kollade på när Natalie & Ida deltog i en tårttävling som de tog hem priset för finaste tårtan! Kan inte annat än att hålla med! 
Nu ska jag lägga mig och läsa lite innan jag ska sova. Ska ställa klockan på runt 5-6 i morgon och sedan försöka få upp pappa för att åka till Malmö och hälsa på ett par systrar, ska bli trevligt!

Kanelbulledagen

Spenderat dagen precis som den ska, men blev dock kanske för mycket bullar. Lite ont i magen nu efter allt och ska därför krypa ner i sängen direkt. Var faktiskt himla trevlig och hälsade på mormor & morfar idag tillsammans med mamma. Hade med mig en god paj som jag fixade till igår och lite kanelbullar och annat gott fanns ju också såklart. 

New shose

Köpte dessa för en vecka sedan, på tjejkvällen. Enormt snygga och bekvämma, dock verkar det som att mina knän reagerar lite, kan vara för jag gått för långt i dom. Blir en bit till skolan och med en ryggsäck på ryggen är det kanske inte det bästa.
Är bra att jag blir lite längre åtminstone, når äntligen upp till alla andras höjd!

Höstdimma

Morgonen var grå och dimmig, man såg nästan ingenting, men bara yttligare ett tecken på att hösten verkligen är här. Trotts detta så har jag varit rätt pigg idag. Sprang några kilometer på actic efter skolan och efter det har jag ätit, pluggat, lagat mat och umgåtts med mamma. Nu är det dax att krypa ner i sängen, skoldagen i morgon är lång och kräver mycket krafter.
 

but with that moon in the sky, who wants to be alone?

Ser att fullmånen är framme igen, varit sådär stor och vacker i flera dagar och folk säger att det är därför man har svårt att sova tydligen. Hade inte en aning om att jag var en av dem, men visst verkar det stämma. 

Same shit, different day.

Tisdag, har inte gjort någonting i princip. Pluggat så gått det går, fått ryck på matematiken som helt enkelt inte vill som jag, lagat kyckling&nudelwok till mig och min kära mamma, kollat lite tv och oc.. finns det något vettigare att göra tro? 

This is gonna take a long time and I wonder what's mine

Idag har jag god tid på mig nu på morgonen, tillskillnad från igår. Och jag sov även en aning bättre inatt, plus att min väckarklocka ville ringa idag som tur va! Har haft mig en lång och god frulle och ska snart dra mig till skolan.

A MATTER OF LIFE AND DENIM

Bar mina nya blå drdenim idag som jag köpte på tjejkvällen förra veckan. Påminner mig om att jag eller snarare mamma måste stryka min härliga drdemin skjorta som jag tänkte ha i morgon.

1 oktober

Är det redan oktober?! Denna måndag har jag gäspat mig igenom. Men också hunnit med ett par saker faktiskt. Har gått i skolan (ovanligt) och därefter tagit ett pass på Actic för att träna lite armar, var allt för länge sedan. Åt sedan en god middag här hemma och gjorde min spanskaläxa som tog tusen år som vanligt, men lika bra att ha det gjort. Har också gått en pw med Lisa och handlat med mamma för att sedan slappa lite i soffan med lite kvällsmat. Har faktiskt varit förbi mejeriet idag med som var hundra år sedan kändes det som, nu är platsen till sälen säkrad!
 

RSS 2.0