Kvällens meny.

Het räkgryta från grunden och hemgjord glass till dessert. Mammas jobbarkompis gick nyss hem men vi hade en trevlig kväll här hemma med mycket gott och prat. Nu ska jag krypa ner i sängen. Gillar inte skoldagen på fredagar, är tur att man vet att det är helg för annars skulle det vara plågsamt att ta sig igenom dem.
 

Vilken härlig dag!

Solen skiner och känner att denna dagen är lite av ett smakprov på vad som sakta smyger framåt. Pratar såklart om våren och den är mer än välkommen för min del. Denna dag kunde alltså inte bli bättre, har sovmorgon till 12 och har hunnit med ett träningspass på Actic och städat mitt rum för kvällens besök. Nu ska jag ner i köket och äta lite lunch med mamma innan jag promenerar till skolan i det härliga vädret. Ser verkligen fram imot varmare tider och en brunare nyans i ansiktet med ett par fräknar på kinderna, ja när fräknarna inte är där så saknar jag dom men när dom väl kommer så kan jag inte riktigt gilla dom heller, man vill helt enkelt bara ha det man inte har va?
Hur som helst så har jag bara två ynka lektioner idag och slutar redan strax över två igen. Därefter ska jag hjälpa min kära mormor med att städa och sedan får vi gäster ikväll. Pricken över i:et är ju också att helgen börjar i morgon. ha en härlig torsdag!
Och ja, jag ska bli bättre på att uppdatera, för lite kul är det ju ibland. Hoppas att våren ger mycket roligheter som jag kan dela med mig av!

Det blir bättre för varje dag som går

Precis gosat ner mig i soffan tillsammans med mamma & syster, vi ska kolla på filmen life of pi. Idag har jag varit betydligt piggare igen. Eller var frisk redan igår kväll kan man väl nästan säga eftersom jag kunde ta mig till min ensamna mormor och pigga upp henne med lite sällskap.
Idag har jag tagit en långpromenad med min lilla mini-familj till mammas kompis för att äta lite gott och en lång pratstund. Därefter har jag också nyss piggat upp mig med lite spinning, hur skönt som helst.
Nu är det bäst jag fokuserar på filmen, imorgon blir det en betydligt fartfullare kväll med 18-års fest på schemat, ska bli himla kul!

Valentines day

 
Två bilder från alla hjärtans dag i torsdags. Mamma räddade min morgon och piggade upp mig med en biobiljett. Senare på kvällen så var jag tredje hjulet här hemma med min syster. Lagade god mat och sedan hade jag det mysigt i min ensamhet och åt lite godsaker. 

Pricken över i:et

Bra tur man har, blir sjuk på lovet. Känns inte ett dugg kul. Som tur är så har jag många avsnitt Chuck att kolla på. Hoppas på att detta går över fort. Mamma kommer snart hem och kan förhoppningsvis pigga upp mig. Hoppas ni andra har en bättre tur än mig!


Beautiful creatures

Måste tipsa om filmen, tyckte faktiskt den var himla grym! Hade en trevlig stund med Natalie på bion och nu ska jag mysa lite här hemma innan jag kryper ner och sover. Känns skönt att det är måndag i morgon och man slipper gå till skolan.


Söndagsmys

Idag var det pluggande hemma hos mig som gällde, tillsammans med Emma och Rebecca. Avslutade med att vi belönade oss med Våfflor. Ska möta upp Emma senare igen för ett spinningpass. Sedan blir det bio med Natalie  ikväll!

A new day is always a new start of something,

I gårkväll blev det alltså filmmys med Emma & Rebecca, vi kollade på the last song och käkade popcorn. Drog sedan hem rätt skapligt efter lite snack. Resulterade i att jag vaknade tidigt idag, så har redan hunnit äta frukost med mamma. Ska snart vandra iväg till träningsvärk1 och senare ska jag till min mormor & morfar för att fira hans födelsedag med lite lunch och fika!
 

The time is here

Blev att ta lov redan klockan tolv idag. Efter det har jag spenderat ett par timmar hos pappa, ätit gott och inväntade fredagspasset på träningsvärk1. Det bjöd på ett härligt kettlebell pass och gick nöjd där ifrån. Nu ska jag till Rebecca där även Emma är, vi ska mysa in lovet lite tänkte vi!


Sportlov

Mitt humör höjdes rejält då man precis fick reda på att man inte har någon spanska idag! Har då "bara" tre lektioner idag. Som tur är så är också privatjuridiken framflyttad och tar då lov redan vid 1! Känns ju hur bra som helst. Lovet kommer nog också bli otroligt skönt och har lite roligheter inplanerade så ska bli härligt med en veckas ledighet. Ha ett bra lov alla!


13 Februari

åhh jag orkar inte. Varför ska det jag skriver här alltid lyckas försvinna? Hade precis skrivit om hur bra allt gått idag, så något var ju tvunget att gå fel antagligen. Ska ändå nämna att jag var ute och lämnade mitt CV idag på ett par ställen och håller tummarna över att inte behöva vara jobblös i sommar. Ser lite ljust ut för tillfället så är bara att hoppas på det bästa! Därefter körde jag ett spinningpass med min syster som också gick hur bra som helst.
Nu ska jag avsluta min kväll med att läsa lite i min klassiska svenskabok, robinson crusoe, inte min favorit direkt.
Pratade alkoholer på kemin och lekte med fyllehundar, imorgon labbas det med alkoholer. något använbart, eller?

Fettis-tisdagen / semledagen

Trodde jag skulle få va utan semla denna dagen, men nu på kvällen kom min gulliga granne förbi med en himla god överraskning! Passade himla bra med tanke på att jag precis skulle lägga mig i sängen för att kolla Chuck innan läggdax, muma!


Elins 18-års fest!

Grattis igen Elin!
Måste ju bara säga att jag hade en kanonkul kväll med himla många grymma brudar! Elin hade fixat massor med gott och kvällen bjöd på mycket liv, precis så som det ska vara. De flesta bilder är nog dock inte för allmänheten utan håller de endast för oss brudar, men tack en än gång för kvällen!

Ingenting kan stoppa mig

Min dag började med lite vätskeersättning, tips mot bakis-känslan! Gör mig dock ingenting eftersom jag hade en grym kväll igår! Tackar Elin och såklart resten av brudarna för det. Är helt hes idag eftersom jag tydligen måste skrikigt till musiken som bara den igår. Hade också med min kamera igår för första gången på länge så kanske bjuder på några bilder senare, ifall jag hittar några lämpliga vill säga, de flesta kanske är lite för oseriösa!
Nu ska jag lägga mig och kolla chuck, ha en trevlig söndag.


6 månader på pricken.

Idag har jag varit duktig! Har tänkt gå till körskolan under flera veckor nu men alltid hittat en ursäkt, så idag blev det äntligen av! Känns skönt att börja på allvar och det är väl på tiden. Idag är det faktiskt exakt 6 månader tills jag fyller 18 och då vill jag kunna ta mitt körkort direkt. Bara att köra på helt enkelt, och tur att man har lätt för att lära!


Weekend

 
Helgen var helt okej för min del. Fredagen spenderades med Natalie, bjöds på kycklingtacos hos familjen Rooth och det var en himla god middag. Efter lite morotskaka senare hemma hos mig så drog vi oss till Malin och träffade fler brudar som vi spenderade resten av kvällen med.
Under Lördagen så träffade jag Malin en stund på dagen för att gå till Mejeriet och lyssna lite inför sälenresan. Efter middagen hemma senare på kvällen så drog jag mig till Therese för att spendera kvällen i hennes bastu. Hade en himla mysig kväll där som var allt för länge sedan sist!
Under söndagen så hälsade jag på min pappa före det vanliga spinningpasset på söndagskvällen, lagade världens godaste raggmunk.
 

RSS 2.0