Den som växer och blir stor, vet exakt var värken bor.

Ja, träningsvärken bara växer och växer i benen på mig. Ketterbells i måndags, två styrkepass i går i skolan & så spinning ikväll. Benen fortsätter iallafall fungera så får väl se hur det känns i morgon! Var faktiskt skönt att cykla ut benen under själva passet.. Vägen hem gick värre.
Annars så var jag och hälsade på min mormor och morfar en stund idag efter att ha ätit en god middag här hemma med mamma. Igår var Natalie kvällen höjdpunkt då jag spenderade någon timma vid hennes köksbord.
För tillfället är jag också väldigt trött. Har suttit i över två timmar med min familj och försökt komma fram till en passande resa för oss men det går inte så fort fram på den fronten. Är en ganska ordentlig planerare när det kommer till vissa saker så kan kanske vara lite hård ibland. Nu ska jag sova och tänka mer på allt i morgon istället, godnatt.


29 januari

Skön morgon som varit helt i min smak - inte ett dugg stressig alltså. Även glad att jag inte vaknade upp med så mycket träningsverk som jag trodde jag skulle ha. Körde nämligen ett kvällspass ketterbells i går och trodde det skulle kännas lika mycket som förra gången, kunde knappt gå. Men tur är väl det. Ska ha två styrkepass idag, först med Ajlana på actic på idrotten och sedan på atlet under biologilabben eftersom vi börjat prata om musklerna. Men då kanske man inte kör så seriöst precis.
Önskar väl alla en bra dag då innan jag nu börjar dra mig mot skolan. Bjuder också på en söt bild på mig och Marwa, alltid lika taggade på individuellavalen!


Så mycket bättre

Söndag igen och redan dags att lägga sig. Har inte gjort ett skit denna dagen, förutom att ha varit på de vanliga passen på träningsvärket. Vakna dock upp med Malin vid min sida som var rätt mysigt, gårdagen slutade med att vi såg film här hemma hos mig med Moren som sällskap. Jag och gustav satt och skratta ihjäl oss till sunes sommar medan Malin somnat sött i soffan.
Imorgon börjar ännu en ny vecka, och jag gissar på att den inte heller kommer bli så händelserik. Nästa helg däremot ska jag ut ifrån mitt hus. Har inte lämnat huset de tre senaste helgerna, fy va bekväm man blir.

Mysmiddag med familjen.

Parmaskinkainlindad fläskfilé med palsternackspuré, grillad sparris och tomater. 
Super gott, bra gjort syster♥

Allting går upp för mig när solen går ner.

Gårdagens fredagkväll var mysig. Natalie kom hit och vi satt bara i mitt kök i ett par timmar och gjorde inget speciellt. Senare kom också Gustav & Levi och vi kollade på film, hypnotisören. Till det blev det lite frukt med choklad och en hel del popcorn
Ikväll bjuder Anna på middag här hemma för både mamma, pappa och Ann-katrine. De ska äntligen få se lite bilder sedan resan som de ännu inte fått, jag är världens segaste på att få iordning på dem har jag insett. 
Annars så känns denna helgen himla lungt, provet i fredags var en lättnad och just nu känns det inte som man har så mycket att tänka på inom skolan. Nästa prov är inte fören efter sportlovet va jag vet nu, snacka om slappt och skönt? 
Natalie är redig klantis och bäst på att välta ut popcornskåpen, men jag gillar henne iallafall.
 

Gymmet helt för mig själv.


Tröttnat

Läst lite biologi nu inför provet i morgon. Känns rätt bra så jag lägger undan böckerna nu. Ska dra på mig några mysiga träningskläder och sedan testa ett pass yoga! Prövade det för något år sedan men jag somnade faktiskt och tyckte inte det var speciellt kul.. Vi får väl se hur det känns efter ikväll.
Annars så har jag också lagat maten till min familj idag, blev lax och lite gott till det. Imorgon är det helg igen, klagar då inte ett dugg.


I know that it is freezing but I think we have to walk.

Sovmorgon till tio i tolv är ju inte helt fel. Vaknade dock tidigt iallafall eftersom det inte blev så sent igår. Tog en morgonpromenad med mamma som var himla skönt. Är faktiskt himla mysigt och fint med snön, fast ändå så vill jag att våren ska komma bums. Var rätt kallt och mitt hår frös bokstavligt talat till is men annars var det trevligt med en liten pratstund med frisk luft.
Nu ska jag väl snart dra på mig något varmt innan jag drar till skolan för endast två lektioner, rätt härligt schema denna vårterminen tycker jag!
Havregrynsgröt med irörda blåbär med nötter, tackar man inte nej till.

En morgonmänniska

Har haft de allra sjukaste drömmarna de fyra senaste nätterna. Så verkliga och alla så olika, nästan lite läskiga.
Jag har inga problem med att vakna tidigt om mornarna. Ligger hellre och drar mig lite extra i sängen till en kopp kaffe än att stressa sönder bara för att få sova några extra minuter.
Ska nu bara fixa det sista efter min stadiga frukost och sedan -sakta men säkert- börja gå mot skolan. Vaknade av att termometern stod på -15 grader så hoppar inte så högt i dag när det gäller vädret. Dock så har jag endast fyra lektioner och slutar inte allt för sent. Ska hälsa på Mormor efter skolan och sedan på spinning vid klockan 18.30, låter som en bra onsdag i mina öron!
 
 

21/12-2012

två snygga från Arlanda, två från den första långa bilresan till Kandy, & snygga myggnätet som jag hade med mig bara för jag är rädd för kryp och vill inte få någon dödlig sjukdom av en mygga..
Var kanske runt 12 mil mellan flygplatsen och Kandy men det tog sådär fem timmar! Man vart helt chockad över trafiken! För det första så var det vänstertrafik som var lite ovant, och för det andra så körde de helt vilt. Det var små vägar med bara en fil, men de körde lite hit och dit och körde om varandra när som helst, hittade på en egen fil mitt i vägen och körde ibland långt ut på sidorna av vägen. 
Det som också förvånade mig var att det var bebygelse och hus längst hela denna långa vägen. Fast kanske inte så konstigt när man tänker på hur många som bor i det lilla landet.
Annars så satt man för det mesta och glodde ut genom bilfönstret hela vägen och var så häpen över hur landskapet sakta förendrades. Man började komma in i bergsområdena och åkte sakta uppåt. Det var krokiga vägar och fina dalar. Kom fram till Kandy rätt sent och åkte direkt till guesthouset där vi visste att vi skulle bo i två nätter. Resten av resan var ett stort mysterium..

Sri Lanka - en liten inledning

Här kommer det första inlägget om SriLanka, så de som inte är intresserade kan stänga ner direkt!
Åkte som sagt med min mamma & syster, vilket som var väldigt jobbigt vissa stunder men oftast himla bra! Eftersom vi åkte runt lite så var det tur att man inte var så många. Ni ser våran lilla rut på kartan över. Gjort den helt själv och är nöjd över mina paint kunskaper! Man kanske inte ser den grå sträckan så bra men den finns där. 
I snabba drag så landande vi på flygplatsen nära Negombo (finns ett rosa flygplan där på bilden) och åkte direkt till Kandy som ligger i mitten av landet ungefär. Åkte därefter tåg till Adams Peak som ligger en bit nedanför och sedan tåg vidare till Ella. Där slutade tågresandet för våran del och vi steg på en buss till Tissamaharama och besökte Yalas nationalpark. Sedan buss igen längst sydkusten till Mirissa där vi stannade ett bra tag. Gjorde bara ett par dags utflyckter till blandannat Galle & Unawatuna. Tog en taxi tillbaka till flygplatsen sedan och avslutade vår resa med flyget hem på sådär sammanlagda tiden 17 timmar (med mellanlandning). 
Bästa resan jag gjort, lätt! Och mer detaljer kommer, tänkte bara visa en karta för de som är intresserade. Även gjort en egen kategori för de som tycker det är trevligt --->
 
Sri lanka är dessutom en "liten" ö under Indien för de som inte visste. En åttondel av Sveriges yta men med 22 miljoner människor!

Tar det lite lungt

Så skönt att redan ha slutat skolan för dagen. Slutade redan kvart i två och det förhöjer humöret idag. Med min extra lediga tid ska jag bara slappa och se lite how i met your mother. Blir väl att laga något gott tills mamma kommer hem och sedan plugga senare ikväll. Dagens träningspass har jag redan hunnit med under skolidrotten då det var actic som gällde. Funderar dock på att ta en sväng bort till trafiskolan sedan med mamma för att skriva in mig så jag kan börja titta lite i böckerna, är ju så fint väder idag så skulle ju inte va helt fel att komma ut lite, dock så kanske solen hinner försvinna innan jag ens hunnit resa mig från soffan.
Men nej nu ska jag luta mig tillbaka och njuta av mitt te. Ska även lägga upp ett första inlägg om Sri lanka senare hade jag tänkt mig. 
 

When you feel my heat, Look into my eyes, It’s where my demons hide.

Länge sedan jag hörde av mig här och ska inte skylla på att jag inte haft tid, för då ljuger jag. Utan jag har bara inte haft något bra att komma med. Har tagit det lugnt hela veckan, inklusive helgen. Haft det skönt för mig själv, tränat, promenerat med syster, myst framför tven med familjen och min lilla granne, ätit hos pappa och pluggat med natalie. Helgen avslutades på Träningsvärk1 med Emma, Anna & sedan också Natalie. Lika skönt som varje söndag. Har dessutom förlängt mitt Actickort så jag även får gå till träningsvärket hur mycket jag vill, himla fint.
Ligger just nu och kollar på how i met your mother, måste hitta en ny serie eftersom denna snart är slut. Laddar även upp inför en ny skolvecka med ett nytt schema då vårterminen börjar. Längtar till våren något fruktansvärt. Kunna gå ut i en tunn jacka utan att frysa och se lite färger igen.
Annars så ser jag fram emot helgen, då jag förhoppningsvis ska hälsa på Josefina i stockholm som jag inte träffat sedan sommaren! Inte hundra procent säkert än men håller tummarna så hårt som det bara går!

Gjort det jag vill med dig nu, snön, du kan försvinna nu!

Har åkt pulka idag för första gången denna vinter! Gjorde en liten gullig tjej sällskap och åkte ett par gånger, sådär barnsligt kul faktiskt!
Annars har jag inte gjort något speciellt förutom att sprungit ett par kilometer på actic och umgåtts lite med min mamma. Imorgon blir det inte heller något speciellt förutom lite core/step på träningsverket hade jag tänkt. Träna blir det jag gör av tiden när jag inte har något att göra tydligen.. Måste hitta något/någon att spendera min tid med känner jag, känner mig helt isolerad under vintern. Snälla snö gå bort.
Har ju dock massa bilder från Sri Lanka att fixa! De kommer snart upp hade jag tänkt mig, halvvägs igenom dem, duuktigt.


The Hobbit

Älskar Sagan om ringen triliogin så förstod ju redan innan att jag skulle gilla denna filmen också. Visst saknar man vissa gammla godingar från de föregående filmerna men förutom det så var den toppen. Längtar redan efter nästa film, fattar dock inte hur allt kommer komma omkring. Bara att vänta tills december. Innan dess ska jag nog också se till att jag kollar på triliogin en gång till. Nu ska jag dock se lite how i met your mother innan jag somnar.

I'm just the same as I was, Now don't you understand? I'm never changing who I am.

Ligger och väntar på ett sms ifrån Therese. Då ska jag äntligen resa mig ur sängen denna lördag och dra mig mot stan. Vi ska kolla Hobbit på bio ikväll och kanske ta oss lite prat över en kaffe först. 
Annars har jag inte gjort så mycket sedan skolan började. Är helt seg och allt går inte så värst bra, men nästa vecka har jag bästemt mig för att få upp humöret. 
Igår spenderade jag min fredag med Natalie. Hon färgade mitt hår. Det tog enormt lång tid att dra igenom håret i "slingmössan" men resultatet blev rätt bra. En aning ljust och kanske lite mer helt färgat än slingat, fast inte konstigt med tanke på mitt tunna hår så gick nog nästan allt igenom dendär mössan. Vi myste lite senare på kvällen framför en film med lite popcorn, inte helt fel det. 

Borta bra men hemma bäst?

Landade i sverige på natten till söndag. Spenderade en natt på ett hotell vid Arlanda och åkte sedan hem till Västervik. 
Nu har jag visat alla mina bilder från resan till brudarna här hemma och nu börjar alla sakta dra sig hemåt. Kommer lägga upp bilder här på bloggen när jag fått lite ordning, så hoppas ni ser det intressant! Kommer kunna leva på denna resan länge. Var en helt otrolig upplevelse och jag älskade allting! Sri Lanka är ett helt underbart land kan jag lova, och jag hoppas jag kommer tillbaka snart igen.
Skönt att sova i en svensk säng kan jag lova.

RSS 2.0