Some never get it across the line before they make it home

Spenderat mycket av min tid i solen idag, promenerat och läst lite i Dracula ute på altanen. Även hälsat på pappa och blivit bjuden på underbar oxfilé. Snackat med alla systrar som var samlade och firade anna lite inför morgondagen! Just nu ligger jag i soffan med mamma och njuter av lite te, blir en tidig kväll för min del.

Påskafton

Jag har redan börjat min påsk och åt upp mitt påskägg redan ett par dagar sedan. Där inne gömmde det sig också en biobiljett som dock inte vill försvinna lika snabbt. Vill se trollkare från Oz, så måste hitta någon som inte redan sett den! 
Annars så ska ju påsken spenderas med familjen. Så igår bjöd mormor & morfar på gottigheter, idag träffade jag min syster från malmö över en lunch och i morgon ska jag till pappa och träffa hela familjen som är samlad där! Jag har sånn tur med en så fin liten familj som jag har♥ mamma har även gett sig på att laga lite påskmat som jag snart ska njuta av. Sedan ikväll drar jag till Rebecca och träffar mina rara brudar!

Fredagsnöje

Spenderar min kväll med att läsa lite Dracula. Orkar faktiskt inte med något annat. Är så otroligt trött och mätt efter all mat och godsaker som det bjöds på hos mormor förut så jag tar mig en tidig kväll i kväll!


I know you're somewhere out there, Somewhere far away.

Nu har jag läst lite biologi efter ett skönt spinningpass. Smart som jag är så glömde jag biologiboken i skolan så kan inte direkt plugga fullt ut men får väl helt enkelt lita på anteckningarna och hoppas på att det räcker! Börjar morgondagen med lite sovmorgon, och vid två så tar jag påsklov. Hur härligt?!
Var tvungen att ta ett kort på månen ikväll. Fångades inte som bäst på bild, men gud så vacker!

I know you're somewhere out there, Somewhere far away.

Nu har jag läst lite biologi efter ett skönt spinningpass. Smart som jag är så glömde jag biologiboken i skolan så kan inte direkt plugga fullt ut men får väl helt enkelt lita på anteckningarna och hoppas på att det räcker! Börjar morgondagen med lite sovmorgon, och vid två så tar jag påsklov. Hur härligt?!
Var tvungen att ta ett kort på månen ikväll. Fångades inte som bäst på bild, men gud så vacker!

Allt jag önskat kom tillbaka till mig om igen, som det var den första gången alltför längesen

Kör på ett par våriga byxor idag för att höja vårkänslan lite. Trots att det är flera minusgrader ute så blir det nog varmare när solen legat på ett tag under dagen. Idag ska jag plugga inför morgondagens prov och även gå på ett spinningpass på träningsverket. 

So what's the point in getting your hopes up, when all you're ever getting is choked up?

Haft en ganska långsamm dag. Hade två korta och tidiga lektioner, slutade redan vid halv elva. Tog ett träningspass på Actic och efter det gick jag hem för att duscha och åt en god lunch. Vandrade tillbaka till skolan i solskenet för att lyssna på en ingenjör i en kvart - hur onödigt som helst. 
Har också spenderat lite tid med mamma idag. Övningskörde, promenerade lite och lagade en god middag. Har också städat upp lite i mitt rum som behövs i princip varje dag, är bäst på att slänga kläder omkring mig.
Nu ska jag lägga mig och börja läsa boken Dracula. Vet inte hur många böcker vi ska tvingas läsa på svenskan i skolan men håller iallafall tummarna på att denna är bättre än de förra. 
 

Tillbaka till viken

En gruppbild från sälen- alla är inte riktigt med men de flesta!
Hade ett par himla härliga dagar i sälen. Åkt skidor och bara haft det skönt. Solen var framme nästan hela tiden och allt var bara så lugnt. Just nu vill jag bara tillbaka, skolan idag kändes allt annat än kul. Det ända som fick mig på bättre humör var resultatet på matteprovet! 
Nu har jag skickat in ergonomirapporten till idrotten och ska snart iväg på ett kettlebellspass. Inte tränat på hur länge som helst känns det som så ska bli skönt.

Lindvallen

En två års gammal bild på mig och snögubben. Idag sågs vi igen och har uppgraderar mig med lite bilder framför honom tillsammans med Natalie och Ebba. Nu har vi ätit lite lunch och jag ska nu försöka hitta ett par tjockare vantar som jag kan köpa, mina händer fryser ihjäl!


Det närmar sig

Ligger i badet och försöker få timmarna att gå. Har ett helt berg med bubbligt skum som känns redigt mysigt. Tänkte också läsa lite för att fördröja tiden. Om sådär tre timmar lite drygt så bär det av mot Sälen och det ska bli så kul! Bara Natalie som är lite sjuk men vi har försökt med det mesta för att få henne frisk och eftersom det går mot det bättre så har hon bestämt sig för att följa med som tur är! Håller tummarna att hon mår toppen i morgon.
Annars så ska jag ha en grym helg. Åka skidor, basta i stugan och umgås med fina människor. Ha det bra!


Disney piggar alltid upp när man är sjuk

Idag mådde jag förjävligt när jag vaknade, allt hade blivit mycket värre. Har sovit hela morgonen och mår lite bättre igen nu. Hoppas på att jag ska kunna gå till skolan i morgon för att kunna göra mitt matteprov.
Väntar nu på att mamma ska komma hem med något lätt att äta, behöver energi.


Söndagsvila och halsont.

Är inte alls trött nu bara för att jag i princip bara legat och kollat på film hela dagen. Har inte kunnat gå ut på hela dagen bara för att min hals har hakat upp sig lite. Fuskade dock lite på kvällen för att åka en sväng till mormor och prata lite, men annars har jag bara legat i soffan. Har inte fått så mycket gjort på plugget heller, orkade helt enkelt inte ta tag i det. Så spanska provet i morgon ser jag fram emot...
Är ju typiskt att min hals ska börja krångla nu så här nära till Sälen. Får hoppas på att jag vaknar upp helt återställd i morgon bitti! Annars så får jag väl leva på noni, ingefära te och strepcil tills det går över.


Adams Peaks topp - Julaftons morgon

På Julaftonsmorgonen gick vi upp klockan 2 på morgonen för att bestiga Adams Peak (Sri Prada). Det var mörkt och trappstegen var inte alltid med bästa kvallite. 2248 meter högre upp och 2,5 timmar senare var vi uppe på toppen och kunde verkligen njuta av den underbara utsikten. Det var absolut det finaste jag någonsin sett och gjort. Vägen ner var dock väldigt jobbig för benen men då hade man åtminstone något att kolla på. Kunde sedan inte gå normalt på ett par dagar men det var det värt! Vilken upplevelse!

Everything start with a dream

Är nu nerkrypen i soffan tillsammans med mamma. Dricker min fjärde kopp te med ingefära för idag och njuter av en chokladkaka. Pluggade hela morgonen för biologiprovet, gjorde lite matte och spanska bara för jag lovat mig själv. Nu är det dags för det som man förtjänar efter ett par pluggtimmar, filmmys till max! 
Ett par bilder från de senaste dagarna, och såklart Kalle & Claes som styrde upp det på mejeriet igår. Så slängde jag med en bild på saknade Tess, bara för hon har det underbart i Thailand och kommer hem på måndag!

Tant grön

Lunchar med pappa och Anna på tantgrön. En himla god skaldjurssallad är nu i magen. Sitter och pratar lite mysigt om allting och ska nu ta en kaffe också. Ska senare på någon liten utbildningsgrej för mitt sommarjobb som nu är spikat, kanon bra!


Ingen passande rubrik

Sitter och äter ett rejält kvällsmål med te efter ett halvlyckat kettlebellspass. Känner att en liten förkylning smyger sig på mig, så i morgon tar jag en vilodag för att också ta tag i allt plugg som jag har. Har spanskaprov på måndag och denna gång har jag bästemmt mig för att försöka iallafall!
Ikväll ska jag ner till mejeriet och träffa Irini & Johanna för att kolla på när Elin och andra brudar dansar. Så skulle också malcom komma dit, lilla rapparen från talang. Kollade inte direkt på talang men kanske är något bra. Får se hur länge jag orkar stanna.
Mamma och jag njöt av en god middag förut, spenatfylld raviolipasta med laxsås som också hade spenat. Improvicerade lite men det blev kanongott kan jag lova!

14 mars

Tog en snabbfika i form av smoothie förut med Natalie innan vi gick på mötet om Sälen. Åker redan på onsdag, tiden har bara sprungit iväg! Gör inget för mig dock, ska bli så himla kul.
Redan helg imorgon också. känns knappt som att man går i skolan, allt går så fort. Helgen kommer väl som vanligt springa förbi fort den med. Den kommer iaf vara lugn för min del och har inga planer på vad jag ska göra, men det känns skönt. Nu ska jag se klart filmen som jag kollar på i ögonvrån och sedan sova. Godnatt!


Tåget till Hatton


KANDY / BOTANISKA TRÄDGÅRDEN

Bättre sent än aldrig.. ska se till att få upp bilderna från Srilanka. Här har vi iallafall första stoppet i Kandy, och vårat besök i den botaniska trädgården. Det var himelskt trotts att det regnade vissa stunder, synd bara att allt inte fastnar lika bra på bild.

I was a king, I had a gold throne.

Redo för skolan igen, känns dock som att det är måndag efter studiedagen igår. Sömnen blev inte heller den bästa i natt. Vet inte hur länge jag låg och vred mig i går, trassla iaf in mig i täcket några gånger. Måste dock vara pigg nu och i tid till skolan för att börja dagen med ett prov i kemi, önska mig lycka till! Denna gången kör jag helt på logiska kunskaper helt enkelt, ska bli intressant att se hur det går!


Style by Tyra

Älskar dessa kors-örhängena! Har haft ett par innan men tappade det ena så är glad att jag nu har ett par nya.
Skickade efter lite smått från styl by tyra förra veckan bara för att de skulle lägga ner sajten och allt var så himla billigt, de missade dock att skicka med en ring också så vi får väl se om den dyker upp eller inte.
 

Lunch på Stadshotellet

Är nu inne på kaffet och sitter och småpratar lite med mamma & Anna. Vi ska snart gå vidare lite på stan innan vi beger oss hemåt igen. Denna studiedag levererar härligt väder och kunde inte börjat bättre, var även duktig och storstädade mitt rum tidigt i morse!


Det bara rullar på

Tog cykeln till träningsvärk1 förut för första gången i år. Lite smålarvigt så gick jag dock över varenda isfläck jag passerade, annars så gick det ju bra. Gillar annars att gå men är ju bra när man har lite ont om tid!
 
Har varit en långtråkig men bra dag idag. Fick tillbaka fysikprovet där det gick så bra som det bara kunde gå på, så jag är jätte nöjd! Så gick vi igenom lite tills provet på onsdag och det visar sig ju inte vara något att plugga på, så jag kan njuta av annat på min studiedag i morgon! Har planerat in en liten tripp till staden med min familj!
Nu ska jag gå och avnjuta ett par långa timmars sömn och sedan spendera varje minut av studiedagen på topp.

Morgonvana

Börjar alltid min morgon med en kopp kaffe. De som inte dricker kaffe har missat något, jag älskar det iallafall. Speciellt den här första koppen på morgonen som får en att piggna till en aning.
Vid fem i kväll ska jag på min första teorikurs på trafikskolan, dags att snart börja ta fram böckerna och lära sig lite. Hade sedan tänkt göra faserna så fort som möjligt så jag har det klart. Eftersom jag fyller i slutet av sommaren så tänker jag inte sitta framför datorn på sommarlovet, det är en sak som är säkert. Ha en trevlig måndag.

Dagens mellanmål

Favorit blåbärsyoghurten med nötter, bär, russin och havregryn. Under skinkan med avokado så gömmer sig hembakat knäckebröd, hur enkelt som helst att baka och smakar himelskt!
Öppnade även en ny smak med te från Srilanka, granatäpple & vanilj, klagar inte ett dugg!

Söndagsmorgon

Vaknade tidigt och tog vara på den sista morgonsolen tillsammans med mamma på en morgonpromenad. Var himla skönt även att det började snöa sista biten. Tänk vad snabbt vädret kan slå om. Jag som trodde att våren hade kommit för att stanna.
Nu ska jag spendera min söndag med att läsa lite kemi inför provet på onsdag. Har ingen större lust att plugga på tisdagens studiedag så lika bra att ha det gjort idag. Spinningpasset vid 6 är annars det enda som jag har inplanerat i dag.

Mello-mys med Natalie

Haft en trevlig lördag? Jag började min med att spendera lite tid på min mammas jobb för en ergonomiuppgift från idrotten. Faktiskt himla trevligt ändå, blev bjuden på tårta dessutom så det satt inte helt fel. Mamma tyckte ju även det var jätte kul så visst var det värt bara det!
Annars så har jag spenderat min lördag med Natalie. Vandrat ute i kylan med Zorro för att köpa lite gott tills Melodifestivalen. Nu ligger jag här helt full kan jag lova. Efter en god middag med tacos så dukade vi upp med de mesta godsakerna framför tven. Melodifestivalen eller tvprogram överhuvudtaget är inget jag brukar kolla på direkt men kände att jag var tvungen att se vem som skulle representera oss i Eurovision nu när det ändå ska hållas i Sverige. Hade ingen jag hejade på direkt utan var mer så att jag höll tummarna på att vissa bidrag inte skulle vinna istället, men blev inte besviken på resultatet! 
 

@ pappa

Internationella kvinnodagen och pappa stod för middagen, eller Anna var ju tvungen att fixa tillbehöret förstås för att få det där lilla extra. Nu degar jag och pappa i soffan med lite kaffe och jag ska snart dra mig hemåt, lägga mig i sängen och bara ta det lugnt framför en film. Denna fredag har inte varit min dag kan jag säga er. Men tar en lugn och skön helg och imorgon börjar jag min dag tillsammans med min moder!


He's still awake and he wonders, If all this fucking pain will make him stronger

Dagens höjdpunkt var att springa ute en runda i vårvädret. Första gången för i år och det kändes hur skönt som helst! Klädde mig dock på tok för varmt men det är väl bra så jag inte åker på någon förkylning.
Annars så har jag precis nyss skickat in två arbeten som ska vara inne senast i morgon, inte riktigt helt nöjd kanske men det får duga. Just nu känns det väldigt lättande och helgen är mer än välkommen!


Dagen går i svart & vitt.

Samma mönster varje onsdag. Långa lektioner i skolan och sedan njuta över en god middag här hemma med mamma. Därefter åka och hälsa på min kära mormor. Hon hade varit gullig och bakat lite goda chokladbollar tills vårat besök. Jag och mormor förlorade även en runda av fyrmansvist, ovanligt! 
Spinningpasset gick dock över förväntan. Gick in med träningsvärk i bakre låren efter måndagens kettlebells pass men det gick ändå hur bra som helst! Marika framförde också ett kanonpass med bra pepp-låtar så ska väl tacka henne för det! Nu blir det avkoppling.

Det vackraste med våren, att få vakna till solen


Natten är vacker, du är som natten, & jag är en vinnare igen.

Tänker inte ens försöka skriva något intresant, kollar lite Chuck istället och fixar lite här hemma.

5 mars

Precis hemma igen efter att ha haft ett fysikprov i skolan. Känslan just nu är hur skön som helst och känns som att jag klarade det rätt bra! Sitter just nu och äter ett litet mellanmål i väntan på mamma. Vi ska sedan ut och övningköra lite och efter det ska jag till actic för ett styrkepass. Blir därefter middag hos pappa och lite prat med han ikväll.


So I put my faith in something unknown

Måndagens pluggdag blev rätt lyckad. Fick nästan hela idrottsuppgiften klar och svenskan börjar också se ganska hel ut. Inlämningsuppgifter är inte min favorit när det gäller inlärning, det tar för mycket tid helt enkelt. Mycket bättre med prov som man går över på någon timma! Imorgon är det alltså fysikprov för min del och även att jag inte förberett mig så mycket så känner jag mig rätt säker. Har en lång håltimma innan provet så tänkte läsa igenom det viktigaste då och även fixa det sista på de andra ämnenas uppgifter under väntan.
Annars så har jag också varit på ett kvällspass på kettlebell. Höjde även vikten denna gång så ett extra plus till mig idag! Tänkte också planera morgondagen med pappa men han vägrar lyfta upp luren, så om du ser detta pappa så kan du väl ringa mig?


Monday morning

Hoppas snart på att kunna byta ut mina slitna kängor mot converse. Behöver nog inte vänta allt för länge eftersom snön verkar smälta bort rätt fort. Är överfull av vårkänslor så inget känns jobbigt idag! Annars så har jag även på mig min nya skjorta från gina och drar mig nu mot skolan för att börja min vecka med spanska, hasta la vista!?
 
 

One's destination is never a place but a new way of seeing things.

Kom nyss ut från duschen efter träningspassen på träningsvärk1 och sitter nu och väntar på att Anna ska komma hem från Malmö så jag kan prata lite strunt med henne innan jag går och lägger mig. Hon har varit där nere hela helgen och hälsat på våran storasyster Rebecca som fyller år idag! Jag väntar med att åka ner tills jag är tillräckligt gammal nog för att följa med på utelivet!
Jag började istället dagen med att se starten på Vasaloppet och tog sedan en härlig promenad med mamma. Vi hälsade även på mormor och såg de första glida i mål. Annars har jag bara slappat här hemma istället för att plugga fysik som jag borde gjort. Har prov på tisdag så bäst att se till att man kan det, får kolla igenom det i morgon helt enkelt. Har också lite inlämningsuppgifter som måste vara klara innan fredag som jag måste se till att få gjorda. Imorgon blir alltså en riktig plugg-dag för min del märker jag. Ska få allt gjort så snabbt som möjligt så jag slipper ha det att tänka på resten av veckan.
Pappa och syster från en lunch på guldkant för någon vecka sedan. Den fina rosen fick jag av min gulliga syster på Alla hjärtans dag, och den står än idag faktiskt.

2 Mars

Min lördag började lite slappt i soffan framför tven tillsammans med Gustav. Senare gick jag ner till staden med Natalie för att kolla lite i den nya Gina tricot butiken som äntligen öppnat här i viken. Fick faktiskt också med mig en snygg skjorta hem! Lagade sedan middag med mamma som vart hur gott som helst. Spenatfylld ravioli med strimlad lövbiff och kantarellsås, mums. 
Såg senare melodifestivalen hos natalie med hennes lilla kusin som gjorde gulliga flätor på oss och vi avslutade sedan dagen hemma hos mig med filmen The Intouchables, chokladdoppade jordgubbar, vindruvor och för mycket ananas. Nu ska jag krypa ner i sängen för att sova, godnatt!

Natta är cool

Fixa det sista tillsammans med Lovisa och drog sedan på sro fest och hade det rätt trevligt. Nu sitter jag på Åhmans med lite trevligt sällskap och mamma kommer nog snart och hämtar mig.


Fina flickor

Lisa fyllde 18 förra torsdagen och bjöd till på lite festligheter och tårta!

RSS 2.0