HÖSTLOV


KÖRKORT

Idag tog jag mitt körkort i ösregnet! Så himla skönt att äntligen få ta bilen själv. Bra att ha i vinter då det är lite kallt att ta sig fram i stormarna. 
Nu ska jag sova och ladda upp inför morgondagens matteprov på bästa sätt! 


Äntligen söndag

Nu är det hög tid att ta sig upp ur sängen. Var dock himla skönt att få sova ut lite. Igår var vi inte hemma fören klockan halv 5 på morgonen efter att jag haft mitt första arbetspass på Harrys! Inte nog med det så hade jag arbetat på McDonalds innan och fick igår ihop totalt 15 timmars arbete. Inte det skönaste då man inte mådde helt prima dagen efter cc-festen..
Katten var verkligen på mys-humör när jag kom hem i natt, nu sover hon så sött här bredvid. 

Hittade äntligen en fantastisk parfym som jag inhandlade under linköpingstrippen. 

Det rosa bandet

 

Precis innan sömnen

Vaknade upp jämte Natalie i morse efter att vi spenderat våran lördagskväll med att fira Rebecca lite med ett gäng brudar. Vi hade en mysfrukost här hemma och efter det har jag jobbat hela dagen, i tio timmar. Nu ska det bli skönt att sova!


Tidig morgonKaffet värmer mig på vägen till jobbet. idag blir det en fin höstdag, blir tråkigt att behöva spendera den inomhus.


Systermys en helt vanlig tisdag
Halkbanan


Missade min ända lektion idag och var istället i Vimmerby och körde halkbanan med Felicia! Himla roligt, vi båda kom fram till att det kanske kunde vara värt att bli kuggade för att få göra det igen! 
Kom nu nyss hem från träningsvärk1 efter att ha fått med syrran på kettlebells, vi nöjde oss inte med det heller utan körde ett boxpass också. Håller tummarna på att hon inte kan gå i morgon. 
Nu borde jag plugga lite fysik eftersom jag startar dagen med ett prov i morgon! 

Femtio nyanser


Finns det något härligare än en bra bok och ett bad efter söndagspassen med både spinning och pilates?

Oktobermorgon

Morgonpromenad med hörlurarna i högsta hugg, nu ska jag mysa ner mig med syster igen.


Linköping

Malmötrippen med hela systerskaran blev inställd så jag och Anna åkte till Linköping efter skolan och shoppade lite iallafall. Kom upp lagom till klockan 12 och har haft en skön dag. Lunchade, fikade och köpte lite nödvändigheter för att klara hösten!

RSS 2.0