31 mars

har haft mig en härlig kväll på tjejkvällen & mejeriet!
vandrade i affärer tillsammans med tess&linn men på mejeriet var även annat härligt folk som ludde,olle,sebbe,samer&hanna:) blev biljard,snack,skratt & mobilspelande!
blev även nya inköp som present till lisa och
två navelpiercingar till mig själv:


31 mars

sitter just nu på mejeriet med tess. ska snart skjutsa hem henne eftersom hon ska äta och åker efter det och hämtar linn. blir att gå lite på stans tjejkväll ikväll och kolla runt lite. kanske dags att köpa en present till syster med som fyller år i morgon? & en till lisa eftersom vi ska fira henne i morgon och gå ut & äta på gusto.
ser ut att bli en härlig kväll & även helgen! :)

31 mars

nu är det nog hög tid att dra sig till skolan. har np labben i fysik nu direkt på morgonen och sedan biologiprovet. låter inte direkt som en härlig dag


byxor från ginatricot/ större magtröja från JC

30 mars

mitt huvud typ dör. har både ont i huvudet & halsen. hostar hela tiden känns det som och som ett plus på det måste jag plugga till provet i morgon. kommer säkert gå piss ändå men aaaaa
min kväll va ganska fin tills jag kom hem för någon timma sedan. drog mig då ner till stan och tog en kaffe med linn. blev lite prat och sånt innan vi drog oss till mejeriet & sedan kom också kg,natta & fler folk som man umgicks med. såg ju också uppträdandet som var as bra:)
nu SKA jag plugga... eller sova?


ge mig sommar?


30 mars

tränade efter skolan och har nu duschat här hemma. ska dra mig och möta linn en sväng och sedan kg tror jag. Gustav och dom skulle uppträda på mejeriet så blir väl att dra dit och kolla vid 7!
pusshej


30 mars


drar mig till skolan nu. ciao!

29 mars

åkte ner lite tidigare till mejeriet där jag träffade samer,sebbe&ante en stund och satt sedan och lyssnade på mötet i någon halvtimma. drog hem direkt efteråt och har suttit vid datan sedan dess och pluggat lite, är inte ett dugg pluggsugen! ååh
ska lägga mig och läsa lite i stället kanske?



morgonplanerna är iaf inte stora. ska iaf träna efter skolan och hinna plugga. hoppas också på att kunna träffa någon som livar upp min dag lite eftersom den nog annars inte blir den roligaste!


29 mars

nu sitter jag här helt nyduschad. halkade i en LERPÖL förut när jag skulle tvätta av moppen lite. jag var lerig ända upp till ryggen! tur att jag bara hade fulare kläder på mig eftersom jag varit oh tränat innan men fick ändå lite ont i rumpisen :(
annars har dagen varit rätt bra, fick ett nytt skåp i skolan. överskåp! och äntligen har jag lite ordning i det.. rensade bort en himla massa papper. hittade även 4 par skor, tomteluva,paraply & lite andra kläder som varit i det förra skåpet haha. men jag rensade bort det mesta så nu e det supersnyggt! (y)
nu ska jag plugga lite, och dra på mig något innan mötet på mejeriet. puss&hej


29 mars

knappt ens möjligt att gå upp när solen inte skiner in genom fönstret, man har ju vant sig med det. är förövrigt också himla trött! skulle nog nästan göra vad som helst för att slippa skolan.. helt jävla onödigt eftersom vi ändå bara har slöjd & gympa typ. ska hur som helst träna efter skolan och sen bara dega hemma och förhoppningsvis plugga eftersom jag har två prov på torsdag som jag inte ens börjat med, smart emmy!
sen vid 7 skulle det iaf vara något möte på mejeriet som nog bäst att gå på eftersom det är om sälen och har inte sån stor koll om allt precis.
aja nu ska jag väl dra på mig något och sedan dra mig.


28 mars

är hög tid för mig att sova känner jag ifall jag ska orka morgondagen! inte för jag har så mycket planerat men..
iaf så hade jag en trevlig filmstund med natta på mejeriet som sagt. vi kollade filmen "red" som dock inte var så jättebra och natta sov en del av filmen.
fick sedan sällskap av sebbe,olle&ludvig och vi spelade lite pingis och sånt, bra humör var de flesta på iaf så blev rätt kul innan alla drog hem lite över 9 så jag och natta cyklade hem tillsammans, gud vad varmt det var ändå för att vara kväll :) kändes skönt!
kände mig ganska lack först när jag kom hem men nu äre bättre, får mina anfall ibland då allt bara känns jobbigt men fixade ordning rätt mycket i mitt rum och gjort annat nödvändigt tills nu!
kanske kan börja hålla ordning här hemma nu med? mamma hade köpt mig små boxar att ha allt mitt plock i så det ska nog gå rätt fint :) ska bara köpa mig en till byrå eller något så är allt klart!
puss & hörs i morgon!


körde på uppsatt hår idag & kändes väldigt ovanligt eftersom jag trivs bäst i nersläppt och alltid har det så, förutom under träningen då men vem fan måste vara fin då? :D

28 mars

skoldagen gick som vanligt. hade hemkunskap där vi lagade soppa och pannkakor som efterrätt!
har tränat nu efteråt och ska nu dra mig till mejeriet med natta, var ett tag sedan så har hyrt filmsalen och vi kommer ha det supermysigt:)
måste också förbi willys och köpa mig något att smaska på, hörda att naturgodiset var lite billigare än vanligt. och jag älskar verkligen de runda vita bollarna med jordgubb i!

mitt skåp fick även stryk i skolan, undra vem det va... börjar nog på e & slutar på mil :( bara för han varit avis på oss sedan jag fick det i 7an, skåp 444!
(städat och snyggt skåp elller?)

27 mars

har legat ett tag nu och fixat en ny header. kanske inte blev den bästa men får duga, och ja det är olika låttexter på den.
idag har jag iaf bara legat här i sängen, eller va faktiskt och tränade en stund. sprang bara ett tag men det kändes super skönt! ska dra mig mot stan nu med anna så ska vi gå på spinning.




haha jag och tess hade kul igår i väntan på kg? :D dålig humor..

27 mars

väntar på att hallonsconsen ska bli klara i ugnen & sedan blire mysig frulle med familjen!
idag ska jag iaf bara slappa tror jag, träna kanske & iaf gå på spinning ikväll. kanske ska plugga också om jag orkar eftersom jag har ett STORT biologiprov på torsdag.


26 mars



blev att käka på thai hoa & var lika gott som vanligt!
pappa hjälpte mig sedan med moppen och tydligen hade gaswiren gått av, så blir att få vänta tills man då skickat hem en ny innan det blir mer moppeåk :(
kvällen spenderades sedan mestadels på corner med tess tills hon drog hem i väntan på kg, sedan kom också ludvig&olle och annat folk men drog sedan vidare med dom tre boysen. kom dock hem för typ en timma sedan (y)

26 mars

ska dra mig ner till stan nu med pappa&anna, vi ska ta oss något och äta:)
senare blire väl att träffa tess, irini eller någon. puss&hej!

Är påväg oh ska möta min pappa nu. Blir oh...

Är påväg oh ska möta min pappa nu. Blir oh sova på soffan hos hans tjej inatt som ändå bor istan. Kommer inte längre eftersom moppen gick sönder förut på något vis, fast pappa lovade att fixa det i morgon så det är nog inte så farligt. Blev dock att gå hem själv eftersom kg valde att stanna hos brudarna där kvällen avslutades. Annars spenderades kvällen mest på mejeriet med härligt folk! Puss o godnatt


25 mars



drar på mig en tjockare tröja eftersom det ser lite kallt ut idag, fast ser nu att solen börjar komma fram. aja det får gå, bara det går att dra över skinnjackan så äre väl lungt.
ska träna efter skolan, och det är det ända som är bästemmt för idag. tror även jag har prov i so? oj

24 mars



fotona blev nog rätt bra som ni får se någon gång snart.
nu har jag och irini ätit oss mätta med tacos, bytt kläder och ska dra oss till rasmus. hörs i kväll!

24 mars

väntar just nu på att irini ska fixa sig klart så ska vi ut & fota lite!

annars har dagen varit rätt chill, morgon träningen gick awesome och var helt slut efteråt! så det ska va.
resten av skolan gick också bra, lika chill som varje torsdag.
hade bild där jag fortsatte med att måla min bild som ska bli i lichtenstein-stil:

24 mars





dagens shorts. vita, 2 år gammla & från BikBok.
(vet att det är världens finaste konstverk i bakrunden på bilderna. älskade delfiner när jag va liten!)

JUST NU:
ska snart dra mig & träna. bara chilla lite här hemma först för är lite tidigt än. får sällskap av irini med!
bara för jag älskar torsdagar!

23 mars

fyfan va jag lackar på denna skiten ibland! skrivit ett långt inlägg så försvinner allt.

iaf så vare carl som skrev inlägget innan (som nu är borta), man vet aldrig va för busigheter den pojken hittar på.. men att han skriver något från min mobil är ju inte direkt första gången.

efter skolan idag så drog jag mig till staden, spenderade min tid där med linn. drog även senare till mejeriet, spelade biljard & kareoke(?!), jo faktiskt så "sjöng" jag tre låtar! två med kg & en med lisa:) fattar dock inte hur folket kunde sitta kvar eftersom det måste låtit förjävligt! fast va ju dock inte fullt så seriös..
drog mig senare ett kort häng med 2 brudar innan jag drog mig hemåt lite efter nio för att snacka med familjen oså.

nu ska jag sova och i morgon blire träning med irini på första timmen, älskar eval!



So what if it hurts me?
So what if I break down?
So what if this world just throws me off the edge,
My feet run out of ground

22 mars

blev en härlig dag, men inget slår nog toppenvädret! hoppas bara det fortsätter såhär nu:)
skolan var rätt fin. jobbade ute på förstlektionen, så himla skönt! drog även och tränade ist för simhallen sista timmen. drog sedan ner till staden med lisa, vi satte oss i hamnen med varsin snabbwok! kan ju knappt bli bättre.
tess gjorde oss lite sällskap sedan och vi drog oss in i lite affärer. köpte mig ett par shorts (y
sedan drog dom båda ifrån mig så jag gick och mötte anna & linn eftersom jag inte ville sitta mobbad i staden. han dock nästan gå ända hem för dom e sega:)
vi drog oss iaf en kaffe oh så, innan vi drog oss till mejeriet och spelade lite biljard med carl & gustav. stannade även där och ägde ut dom när brudarna drog. hängde sedan med dom tills jag drog hem för ett tag sedan.

nu taggar man datan en stund och sedan sova såklart, har sovmorgon i morgon så drar mig ett träningspass innan skolan. fiiiint


nyaste i garderoben! (dock ljusare) HM 249-

22 mars

tjo. ska dra mig till skolan snart när jag fixat det sista. efteråt ska jag träna och hoppas att irini eller någon har tid att gå med mig på stan en sväng så jag kan köpa det jag hittade igår!




dagens outfit minus skorna & kortare skinnjackan som kanske man ska vänta lite med än. plus ett par tights såklart!

21 mars

blev en rätt chill dag.
hade det trevligt på stan med tess, hittade mig ett par shorts & bikini som jag nog ska köpa i morgon:) blev även lite snack på mejeriet i väntan på hennes pappa, började även blöda näsblod helt plötsligt men det varade inte så länge iaf, hatar blod! usch vad äckligt
iaf, mötte sedan på linn och vi packade oss fulla om man säger så, fattar inte hur moppen orkade bära allt haha! hade även lite otur men tur på vägen hem..
kom hem rätt tidigt och städade mitt rum och organiserade lite i min garderob. finfint!


21 mars

sitter i skolan och skriver elevomdömena. sista lektionen idag eftersom många lärare är sjuka, bra för mig så jag hinner träna innan tess slutar.
blir nog att dra ner till stan med henne en stund. ska även på någon afrodans på träningsverket vid 6 med syster:)


fin nyckelpigabild jag hittade på skolkontot som jag tog i 7an

21 mars

drar mig till skolan nu, efteråt blire att träna.
CYA!




20 mars

alltid lika trevligt att hälsa på min mormor där vi alltid spelar kort, denna gång vann jag&mormor överlägset mot mamma&anna. iaf så drog jag till tess efteråt, vi gick med louise till coop där jag köpte mig lite av älsklingen på bilden!
såg även filmen Jennifers body senare som jag dock tycker är lite wierd men folk kanske gillar sånt..
kom iaf hem precis nyss och tänkte lägga mig och sova direkt, måste hinna upp och duscha imorgon innan skolan med eftersom jag inte hinner det nu.


20 mars


älska simpsons!
ska dra mig till mormor nu med familjen, hörs

20 mars

GODMORGON!







vaknade för ett tag sedan, känner mig lite halvt seg och har fortfarande ont i halsen. men ändå så känner jag mig ganska glad? dagen kommer väl inte bestå av så värst mycket. tänkte träna & gå på spinning ikväll men kanske inte blir av eftersom halsen kanske blir värre. kanske hälsar på min mormor som var ett tag sedan.
haha kanske kanske kanske
men nu ska jag iaf börja med att ringa min pappa och snacka lite med han eftersom det var ett tag sedan vi sågs, och jag saknar honom efter att ha bott hos min mamma nu i 3 veckor.

19 mars

såhär såg väl min kväll ut ungefär 









hahah, jo sista bilden är lite random? men det var nog det roligaste under kvällen då tess gick in i ett rum och började skrika och hoppa till då hon trodde det var något på golvet, som egentligen bara var detta söta gossidjur :)

19 mars


drar mig nu ut i dessa kläder, har bara kläder ifrån min syster känner jag, men det gillas.
hörs när jag är hemma igen!

19 mars

drog en runda ner till stan förut med tess, vädret var ju underbart så vi satte oss i staden med en kaffe och bara hade det trevligt!
drog även en snabbis hem till irini, kom hem för någon timma sedan och ätit god tacos med familjen :)



ThereseNyström

19 mars

vaknade upp för ett tag sedan, känner att min hals blivigt värre än igår men hittar inte en ända halstablett i hela huset! drog igång en smoothie ist och nu är jag tillbaks i sängen. ska lägga mig och vakna till lite mer till one tree hill :)
finare väder nu igen och skulle vilja gå och träna, men min kropp säger tydligen imot :(

18 mars



jag vet att ljudet inte är det bästa men måste bara säga att jag tycker dom är super och att axel sjunger så himla bra!

And I'd give up forever to touch you
Cuz I know that you feel me somehow
You're the closest to heaven
That I'll ever be
And I don't wanna go home right now
And all I can taste is this moment
And all I can breath is your life
And sooner or later its over
I just don't want to miss you tonight

I don't want the world to see me
Cuz I don't think that they'd understand
When everything's made to be broken
I just want you to know who I am

And you can't fight the tears that ain't coming
Or the moment of truth in your lies
When everything seems like the movies
Yeah you bleed just to know you're alive

18 mars

kom hem för en stund sedan, skulle skjutsa hem tess så drog med hemåt.
vi har iaf varit på mejeriet hela kvällen, kollade på grymma uppträdande kan man ju säga! speciellt gustav,axel,alexander&martin som var otroligt duktiga och även killen Olle Bescher sjöng otroligt bra.
iaf så blev det även lite häng där med annat folk som ludde,olle,carl,kg,rasmus,mattis,jacob,shadi,darko.
blev alltså en helt okej kväll!









haha fina bilder och även dagen lilla klädsel, den nya tröjan jag köpte igår på veromoda!
filmade även under mina favoriter så får se om det kommer upp något senare, ljudet kommer nog dock inte vara det bästa eftersom det bara är från min digitalkamera.

Sitter just nu i skolan oh bara längtar he...

Sitter just nu i skolan oh bara längtar hem till min säng, är as trött! Att ha matte i 2 timmar är inte precis upppiggande heller... sitter typ i ett hörn med musik oh gömd i tröjan, har inte en aning om va de andra håller på med? Aja, nu ska jag återgå till att koncentrera mig på musiken oh "läsa i matteboken".


18 mars


blev en liten tjockare tröja idag då det är lite kallare :(
jävla snö alltså, blir att gå idag så är ju lite mer stressad än vanligt.

17 mars

kom nyss hem ifrån rasmus, var där med irini såklart och först var även nilsen där och sedan kom mattis, vi hade det trevligt genom att visa våra muppiga sidor och lyssna på musik :)

annars var också resten av dagen rätt nice, nationella i fysik gick då inte fullt så bra och kändes som jag hade pluggar ihjäl mig i onödan?
tränade också efter skolan, eller sprang/joggade hela tiden bara. irini,elin,samer&emil tränade samtidigt så blev att snacka lite med dom också. drog iaf ner till stan därefter och inhandlade en moppehjälm & en tröja (y) tummen upp!


googlebild,
blev att inhandla en extrahjälm eftersom min andra inte var fullt så snygg. känns dock lite onödigt att lägga pengar på saker jag själv inte ens kommer använda så blev en billigare för drygt 500 kr, men dom som sitter bakom syns ju också liksom såå :D

17 mars

bra att försova sig när man ska ha nationella, nej men vaknade vid 8 och provet börjar 8.30, men nu en kvart senare är jag redan klar! bra jobbat och nu ska jag dra mig till skolan, lycka till!

16 mars

ligger just nu hemma igen, ska läsa på lite till fysiken imorgon och sedan läsa innan jag sover.
dagen var väl lite smått seg, var ju och träna som gick fantastiskt och sedan träffade jag tess, va på mejeriet lite oh så.
imorgon äre torsdag men kommer kännas som måndag? brukar vara den bästa dagen i veckan men missar ju nu evalet pga nationella! :(


bild sedan i sommeras

16 mars

vaknade för någon timma sedan och har ätit frulle & pluggat lite till. nu har jag lite bråttom, ska skjutsa tess & sedan träna. vi hörs sedan!

15 mars

avslutat mitt pluggande för kvällen och ska nu kolla lite här på datan, sedan tänkte jag också läsa lite innan jag somnar. är så himla trött men ska ändå inte sova ut i morgon, ska upp och träna tidigt och sedan få klart plugget! om jag hinner så ska jag även luncha med mamma & anna hade jag tänkt mig.
sov gott!


haha, bild sen i 7an

15 mars

So if you're lonely
You know I'm here waiting for you

dagen har varit helt underbar! egentligen har den varit som precis alla andra bara att jag och tess inte kunnat sluta skratta! fyfan, denna dag kommer sitta kvar i månader. hade en toppen lunch då vi åkte ner till stan och tess köpte nudlar, satte oss i solen och hade allmänt damp... ta ta, sno sno! näää men vad håller du på med..!
hahaahhahaha
iaf, efter skolan drog jag & tess ner till mejeriet, träffa även sebbe,carl & olle en snabbis. åkte sedan hem till henne och käka och sedan tillbaks, då satt vi mest bara och snackade och garvade ihjäl oss för ingenting?
kg kom även sedan och det blev ännu mer garv då tess tog hans hjälm så han fick ha hennes, nej men fyfan va sött det blev! kommer alltid bli på bra humör när jag tänker påt hahah

just nu e jag hemma igen, ska plugga men sitter mest oh fryser så får väl svepa in mig i täcket på någe sätt så länge? imorgon är det iaf ledigt från skolan men kommer ändå nog mest plugga så är ju inte så stor skillnad, jäkla nationella prov! man vet ju heller inte va det är man ska kunna, cp


toppen lunch

14 mars

ska sova nu, eller efter jag läst något kapitel i boken jag började läsa igår. har suttit och pluggat ända sedan jag kom hem ifrån lisa runt halv 11. 2 timmar och känner mig fortfarande lika efter! fattar inte hur det e möjligt, imorgon är det religions prov med och känns som att det inte kommer gå så värst bra, blev ju även mest snack hos lisa med henne & malin hehe(a)
sov gott!


14 mars

blir ett snabbt inlägg nu eftersom jag ska dra till lisa där även malin är, vi ska plugga hade vi tänkt oss eftersom det är en hel del att göra i skolan även denna vecka.
iaf, tränade även förut med samer & irini blev det, skapligt härligt!
skolan gick också bra, och spanska dialogen med sebastian & lisa blev suuper :D
puss

13 mars

drog som sagt och tränade med mamma, blev både body pump & cykel. och enligt oss båda var cykel det roligaste men också jobbigt.
blev sedan att hämta kinamat som vi åt här hemma, mysig avslutning på veckan!


13 mars

vaknade för någon timma sedan och har sett klart filmen som vi somnade till igår (a)
måste iaf plugga nu snart och sedan ikväll ska jag träna på träningsverket ifall jag orkar.
aja, nu ska jag och natta plocka undan frukosten och sedan... någonting, cya

12 mars

så här kul har jag & natta just nu, nu ska vi dricka smoothie och se filmen the bounty hunter.

















12 mars

kom nyss hem till mig med natta,ludvig&olle:)
har spenderat min kväll med att åka runt med kg på var sin moppe haha, något muppigt men kul! har även varit hos rasmus oh lirat lite med irini ohså, och träffade therese också,
trevligt folk allihopa!
aja, nu ska vi hitta på något, hare braf

12 mars

sitter just nu i min säng med natta jämte mig, rätt fint! vi har käkat god mat här hemma precis. var ju på stan förut där man inhandlade ett par svarta byxor som var väldigt nödvändigt.
hämtade ju moppen med så det känns rätt skönt att slippa cykla,
så vi ska åka till rasmus med irini senare också. kanske träffar tess med. ha en bra lördagskväll! puuss






egoooo

12 mars

tagit mig en runda & ska nu dra och träna, efter det blire att hämta moppen och dra in till stan med tess, gött! ikväll ska jag även vara med irini&natta:)
blir nog en rätt härlig lördag!




11 mars

kom nyss hem från en rätt rolig kväll endån, blev bara oh chilla typ men skönt det med ibland:)
imorgon blire oh ta fram moppen & eftersom jag åkte med dane en sväng idag så känner jag mig extra sugen!
aja nu ska jag kolla lite här på datan & nog se ett avsnitt one tree hill om jag inte slocknar innan, heheeee

11 mars

kom hem från skolan för ett tag sedan, några prov mindre att plugga till nu iaf (y
smart som jag var så hade jag glömt träningsbyxor tills när jag skulle träna efteråt & då kan det ju bli lite svårt.. sånt som händer när man har det stressigt på morgonen!
men blir ju att cykla ikväll så rör ju lite på mig då ändå, och får träna i morgon ist.

iaf så ska jag vara hemma lite nu, äta &så. sedan i kväll ska jag träffa några vänner tror jag väl:)
hare göööttans

11 mars

I know you wanna stay in bed
But it's light outside
It's light outside




dagens outfit både ute & inne :)


10 mars

kom hem för en stund sedan, drog tidigt för jag skulle hem och plugga. som jag också ska efter detta inlägg.
hade det iaf roligt hos rasmus idag med irini. jacob,kg&dane var även där lite då&då. blev att titta på när några lirade, lyssna på musik och kolla roliga klipp på internet. men dagens roligaste när nog ändå när choklad hade smält under den bärbara datan och jakob blev helt brun på sin vita tröja, så jävla klantig, blev även en hel del komentarer efter det eftersom jag och irini var på bra humör (y)

blev att dra på sig ljusa skinnjacka idag & har faktiskt inte varit ett dugg kallt, inte ens när jag cyklade hem nu på kvällen när det tillomed halv regna lite! suuuuper
skinnjackan är köpt på veromoda


nu ska jag börja med läxan, läsa på om författare på 1800 talet typ. kul? drar mig lite fysik när jag tröttnat.

10 mars


fin cambild (y

sitter som ni ser i irinis säng och myser med tess också, va ett tag sen så himla mysigt. vi ska dra oss till rasmus nu där även jacob är.

10 mars

sitter just nu i sängen och äter min frukost, crunchy med jordgubbar & yougurtbitar.
ska sen bara välja kläder för dagen innan jag drar och tränar. finfint!


9 mars


dageeeens: leggingsBikBok/linneH&M/jackaJC


blev även att mamma köpte mig dessa eftersom de nu var på halva priset & behöver verkligen handskar.
ogräs 350kr

nu ska jag snart krypa ner under täcket och sova gott, morgondagen börjar med träning & sedan irini efter skolan. skoooooooooj

9 mars

ska cykla hem med irini nu ifrån rasmus, tur att vi kom hit så han inte skulle få suttit helt mobbad hela kvällen, blev att vi lira rando maplestory, bästa gubben Giggeri och nörda till lvl 150 hehe
aja ska dra på mig irinis heta mössa nu & dra oss, giiiiiggerii


9 mars

sitter just nu hos irini, käkade nyss och innan det var vi och tränade & letade moppehjälm med min pappa. dock utan bättre resultat:( blev lite chockad när jag såg min pappa eftersom han är himla mycket smalare än när jag såg han förra gången, jackan bara hänger på honom! han har gått ner 12 kilo på en mindre tid, utan att göra någonting!? jo något e fel iaf..

nu ska vi dra oss till rasmus iaf, hare!

8 mars

åka till sällen med mejeriet?
jo den frågan kom min mamma med igår, lite paff för hade aldrig ens tänkt tanken eftersom det egentligen är försent att anmäla sig för länge sedan men nu fanns det tydligen en plats de kunde flytta så man åker med mejeriet.
visst det skulle vara kul att komma bort lite och mamma tycker nog detsamma, även att jag kanske inte är världsbäst på skidor så är det ju ändå hemskt kul!
vet ju att lisa oh malin ska åka iaf och det är ju rätt fint det med, får väl bestämma mig tills imorgon ifall platsen fortfarande är kvar.
men varför skulle man egentligen tacka nej när mamma så gärna vill bjuda mig påt?

iaf, det var den bra nyheten. nu den dåliga, kommer inte kunna spendera min fritid med tess på typ en månad (iaf inte mycket) och irini har en kille som tar upp hennes tid, dom jag alltid är med typ, kommer bli helt ensam känns det som:(
kommer iaf ha tid till att träna, och plugga... säg till om ni har tid att ses !!!

nu ska jag in i duschen efter zumban, det var faktiskt rätt kul och ska nog prova på lite mer pass på träningsvärket!
godnatt


8 mars

dagen i skolan var helt normal, förutom att jag slutade tidigare då jag inte kunde vara med på idrotten.
blev att cykla ner till stan med anna och kolla runt lite, köpte mig även en tröja.
mamma kom när hon slutat och vi gick och åt lite på city gallerian, skulle igentligen fika eftersom det är dendär fettis dagen eller något, men blev så sugen på pastasalladen med lax. som var super god!




köte en ny tröja som passar perfekt till sommaren!

nu ska jag plugga så mycket jag hinner och sedan dra ner och träna lite zumba på träningsvärket vid 8. hoppas ni haft en bra dag!

7 mars



detta är vad som innehåller min dag. plugg
svenska, spanska och massa fysik, kul..

tar mig dock en paus senare och hälsar på min mormor♥

7 mars

vaknade för en stund sedan och ska nu redan dra mig till skolan, varför så tidigt? jo, kortet tas om en timma så måste fixa lite där innan, ha en bra dag alla!


6 mars

har legat och kollat på one tree hill sedan jag vaknade i morse, förutom när jag följde tess hem & städade mitt rum lite fort. känns som att det inte finns något vettigt att göra fast att jag egentligen har tusen saker att göra inom skolan. fysik,svenska,so,spanska,biologi plus att jag egentligen skulle lämnat in en bokredovisning efter sportlovet men inte ens öppnat en bok än. smart emmy!
kan det inte bara bli sommarlov?

aja, nu ska jag fixa lite till spexfotot i morgon!

6 mars

jag vaknade för ett bra tag sedan med tess jämte mig:) vi har suttit och kollat på oth tills nu och ätit frulle.
nu ska jag följa henne hem och sedan gå tillbaks hit, blir att bara vara hemma idag tror jag. eller kanske åker till pappa ikväll förstås,
pusshej sålänge

5 mars

maplestory funkar inte så jag är inte på bästa humör. blir att typ kolla bloggar i hundra år? sätter väl på one tree hill annars. intressant fakta, i know.
i värsta fall får jag väl spela tibia med therese, kill me please!


drar upp en bild på tess navelpiercing för att göra inlägget lite mer intressant

5 mars

sitter just nu med tess jämte mig, vi har var sin data och tänkte lira lite hehe :) vi drog förut idag till willys & köpte lite gott&hårfärg och sedan hem. här har vi färgat mitt hår, och nu ska vi lira. bara mapelstory för mig som bara inte vill funka men nu tror jag äntligen det blir rätt!






sitter också med smoothie som gör allt bättre, älskart!


5 mars

åt nyss tacos med tess&syster, nu ligger jag och tess och fular oss. garvar och gör fina miner. irini är efterbliven på sms men vi försöker förstå oss på henne så vi vet om vi ska göra något annat i kväll, annars blire nog bara att ligga hemma eftersom mamma ändå jobbar.
pyyyyss & kram


5 mars

vaknade av solen idag, så himla härligt! tog mig en runda och satte mig sedan på altanen en stund och lät solen steka mitt ansikte (a) man blir på sådant bra humör när vädret är så här bra :)
solen skiner ju fortfarande och jag steg nyss ut ifrån duschen, väntar på att tess ska komma senare. då blire lite tacos och sånt :)
men kvällen kommer förmodligen spenderas med irini eftersom jag tror tess har andra planer, hehe..


4 mars

kom nyss hem, ska nu dra igång one tree hill tills jag somnar:)
kvällen hos rasmus avslutades med filmen "get him to the greek" och gick sedan hemåt i sällskap med irini.


4 mars

sitter just nu och trängs i soffan hos rasmus där också tess,irini,kg&jakob är :) var förut hos linnea med tess&louise och bara chillade men drog sedan hit, lirar lite och är lite random? hehe


ända bilden på rasmus data, biebers största fan!


4 mars

efter skolan drog jag hem direkt oh jag tills nu degat framför one tree hill:) ska dra mig ut nu oh träffa tess, blir nog att dra till linnea där louise och några skulle vara, kanske träffar irini annars, har inte så stora planer.
pusshej


så här ser man då ut idag!

bilder sedan kisa:













3 mars

efter förra inlägget drog jag och möte tess, vi drog till mejeriet & hämtade mina nyklar och sedan vidare hem till linnea där louise var:) blev att vi tog hål i naveln på tess, eller jag satt bara & höll henne i handen eftersom jag säkert skulle svimmat själv annars ifall jag hjälpte till (y
redigt nice blev det iaf!



just nu ligger jag i min säng, dricker lite smoothie & ska sova snart, godnatt på er!

3 mars

kom nyss hem efter en väldigt chill skoldag,
blev en timmas lektion med lite film och sedan mest snack inför bästemmandet av kläder på spexsfotot, lunch & gympa. slutade 20 över 1 redan och gick då oh träffade anna eftersom jag glömde min nyckel på mejeriet igår så behövde hennes, drog mig sedan och tränade och nu sitter jag här hemma.
ska hoppa in i duschen nu och sedan fixa mig lite innan jag träffar tess senare, puss

3 mars

blev ju att man försov sig till nu.. så hinner inte träningen:(
bliv att träna efter skolan ist eftersom vi ändå har håltimma sista timmen!
aja nu ska jag fixa mig lite, ses

2 mars

kom nyss hem från mejeriet, fick skjuts hem med linn :)
annars där såg jag först filmen spider man 3 med tess irini rasmus & kg, hade därefter lite damp där inne med tess & kg & fatboy-kuddarna (y)
blev sedan lite häng med dom och lisorna, ludde&olle innan man drog hemmåt, ganska härlig onsdag alltså!

just nu ska jag städa upp i mitt rum som är ett bombnedslag för tillfället! imorgon bitti blire träning med irini på evalet innan riktiga skolan börjar, niiice


snabbisbild från förut idag, dagens plagg blev en vit skjorta (y

2 mars

sitter just nu och lyssnar på tess när hon sjunger till musiken i min säng:) nej men vi kom nyss hem till mig ifrån skolan, ska snart hem till tess och hon ska käka, sedan raka vägen ner till mejeriet & se film vare tänkt. finns fan inget vettigt oh göra hehe:) få se om vi får lite sällskap,
puuuuss

1 mars

drog ner till stan efter förra inlägget och träffade louise&linnea på en fika med lite snack ohså:)
kom inte hem alls för sent och har mest snackat med mamma efter det och haft ett utbrott på min syster? jätte kul


TRY - Asher Book

If I walk would you run
If I stop would you come
If I say you’re the one would you believe me
If I ask you to stay would you show me the way
Tell me what to say so you don’t leave me
The world is catching up to you
while your running away to chase your dream
Its time for us to make a move cause we are asking one another to change
and maybe im not ready

but I'll try for your love
I can hide up above
I will try for your love
we’ve been hiding enough

if I sing you a song would you sing along
or wait till im gone , oh how we push and pull
if I give you my heart would you just play the part
or tell me it’s the start of something beautiful
am I catching up to you
while your running away , to chase your dreams
its time for us to face the truth cause we are coming to each other to change
and maybe im not ready

but I'll try for your love
I can hide up above
I will try for your love
we’ve been hiding enough

I will try for your love
I can hide up above

If I walk would you run
If I stop would you come
If I say you’re the one would you believe me

1 mars

kom hem ifrån kisa för ett tag sedan och känner mig nu bättre efter en dusch.
dagen har varit jättebra, har åkt hela tiden förutom typ en halvtimma då vi tog oss lite lunch (a)
började iaf med att åka med irini men eftersom hon låg i typ en meter hög backe så tyckte jag det va lite lätt, haha så natta drog med mig ist till backar som var lite väl svåra eftersom jag endast åkt skidor två gånger och hade lite svårt med att bromsa sådär i början iaf, blev att köra limbo under en gran(?!) och åka baklänges på rygg och sånt innan man får in movsen ;)
iaf så tyckte jag faktiskt det gick bättre senare bara att farten kanske blev lite hög ibland? (a)
plus att jag är rätt höjdrädd, kan knappt stå på en plint i skolan?
aja, åkte även lite med lisa & malin.
bussresan var också rätt härlig med mycket snack med natta!

nu har jag inte en aning om vad jag ska hitta på?
mamma skulle nog bli glad om jag städade mitt rum dock.. segt

RSS 2.0