skottdagen

ska nu sova efter att ha kollat lite topmodel sverige nu på kvällskvisten. annars har min dag bestått av skola såklart, sedan träning och efter det har jag även varit en sväng och tagit en kaffe på mejeriet med natalie! träffade även lite annat folk som det också blev en hel del snack med.
imorgon har jag tre timmars lunch som jag ska spändera på actic, härligt!
än en gång så glömde jag toffs till träningen så fick som vanligt sitta och vänta på att mamma skulle komma, får väl bli att köpa en hel mängd att ha i väskan så det inte inträffar igen.

@pappa





så snygga?! nu ska vi trippa iväg hemåt och för min del blír det att gosa lite framför tven innan jag somnar. vi har iallafall haft det trevligt hos pappa med himla god mat dessutom, muuuuma!


en snabbis

skolan slutade redan vid 2 istället för fyra och va sådär himla skönt. på den tiden drog jag och tränade lite kondition och kom nyss ut ifrån duschen här hemma. såfort som jag blåsit håret torrt och hittat något mysigt att sätta på mig så ska jag dra mig mot mejeriet en stund för en pratstund med malin. tar också med mig lite plugg hade jag tänkt mig.
vid klockan sex sedan så är det middagstime hos pappa, kommer bli himla trevligt!



lights will guide you home

premiärcyklat idag! kändes himla skönt och nu kommer jag förhoppningsvis komma i tid till skolan utan stress. skoldagen däremot var inte lika rolig. men när jag slutade så drog jag till actic direkt och tog ett snabbt styrkepass. sedan fort hem för att duscha av mig och äta innan jag tog mig en promenad till mejeriet.
nu kom jag nyss hem igen. både irini och elin kom förbi men kan inte påstå att jag va bra sällskap, blev mycket att göra och eftersom att jag äger på att baka så fick jag baka två härliga kakor! fick mig också ett extra styrkepass när jag fick gå och handla 100 kg frukt typ.. kändes som mina armar blivigt en meter längre.
lisas bilder håller nu på att laddas över till datan, men de måste varit en hel del eftersom det tar sin tid. spännande!
bilderna från egypten kommer senare, ska nog kolla dem med lisa innan dom läggs upp i mängder iaf, men håll utkik



26 februari

kort efter förra inlägget så ringde natalie. hade precis satt mig ner för att plugga, men blev ist att dra ut på en promenad med henne i solskenet! himla mysigt och blev mycket snack. har inte sett bruttan på flera veckor så va himla trevligt och saknat min lilla gullunge något enormt!
väl hemma igen så drog plugget igång. fick det viktigaste gjort och är mycket stolt över natalie som inte somnade idag!? vi berömde oss med en go glass och myste framför filmen mr and mrs smith. nu har hon dragit hem och jag fixat mig för natten. imorgon är det skola igen och inte direkt det roligaste, men hoppas alla haft ett trevligt lov, godnatt!

VÅRKÄNSLOR

blev ett långt träningspass med rebecca, malin & elin. nu måste jag plugga. fyyyy

hej i åtvidaberg?

började kvällen med mysigt tacohäng hos grannen och begedde mig sedan mot åtvidaberg. kom nu nyss hem med en lite blandad kväll som hade många roliga stunder men även sämre. rebecca sover även här i natt och i morgon drar vi och pumpar lite på actic med ett häng, härligt!
fint häng i bilen med brudarna, lagom snygga, resten av bilderna visas eeeeej. eller fina videos på våra sångröster..

kvällsplaner

ska snart in till grannen med mamma & anna för lite tacokäk! sedan vid 7 ska jag dra med lite brudar och folk till åtvidaberg och träffa emil. hoppas alla får en trevlig sista kväll på lovet för imorgon är det söndag igen!

är det lugnt om jag kallar dig baby?

nyss sett klart en film tillsammans med mallan. blev ingen bio utan vi väntar istället på ett bättre tillfälle. nu ska jag lägga mig jämte malin och mysa lite innan vi somnar. imorgon blir väl som vanligt en tidig morgon, frukost i sängen framför en film - en ny vana helt enkelt. sedan actic såklart!
godnatt gullungar
måste verkligen fixa lite pics på mallan & mig känner jag!

24 februari

haft mig lite otur idag men nu har nog det mesta klarnat upp. mobilen laggade upp totalt när jag kom till actic för att träna så gjorde att det blev lite långtråkigt. men träffade åtminstone malin & elin där så fick mig lite snack med dom. åkte sedan till telia och dom fixade mobilen så den går som den ska igen!
nu har jag ätit, duschat och ska ner och ta mig en kaffestund med mamma.
ikväll ska jag träffa malin och det lutar mot att det blir biotime, annars hänger vi väl bara här hemma hos mig.
känner att våren kryper fram här i viken!

back on track

seg som bara den. vaknade dock redan vid 8 och kunde inte somna om. så jag satte på en film och hade det lite mysigt med frukost på sängen. har efter det hunnit med att hjälpa mormor också och tjänat några kronor.
nu ska jag bege mig mot actic. vet inte redigt hur det kommer gå efter en veckas av lathet. fast hotelkillarna fick faktiskt med både mig och lisa på vattengympa, haha fy va kul det måste sett ut! annars har man legat rätt fint i solstolen!

HOME

första jag gjorde var att slänga mig i sängen när jag kom hem, fy vad jag saknat den! efter ett litet kvällsmål med familjen så la jag mig med en chokladask och kollade på de nya avsnitten av favoritserierna som kommit ut medans man var borta. myst som bara den alltså! nu är jag helt slut och ögonlocken vill bara stängas. Har varit tidiga mornar och kvällar i en vecka nu så inte så konstigt. mer om min härliga stund i egypten ser ni om ett tag, eller rättare sagt när alla bilder samlas på datan!
borta bra men hemma bäst?

navelpiercing

bytte navelpiercing i onsdagskväll. eller anna rättare sagt, måste ligga ner när jag pysslar med såntdär eftersom jag tycker det är så himla obehagligt och känner för att svimma.
första gången som jag bytt ifrån min läkstav eftersom den sprak förra gången då dom tog hålet fel. tog ju ett nytt igen för lite över ett år sedan så tror nog den klarar sig denna gång!
känns bara lite ovant att ha ett sånt hänge, men det ska nog bli bra. köpte smycket ifrån herbertsguld för länge sedan.

Mot Egypten!

Sitter nu på Norrköpings flygplats, så resan hittills har inte varit överdriven lång. Fast bilresan var obekväm. Satt som en pinne hela vägen där i mitten och försökte sova, man kan ju tro att man borde lärt sig sånt efter de tråkiga lektionerna i skolan för då är det ju inget större problem! Har nu bara sovit 2 timmar under natten så hoppas väl kunna få lite sömn på planet. Ska iaf bli enormt skönt att komma i väg en vecka, bara ta det lungt och ha det skönt! Ni får ha det bra där hemma i kylan också!
Är nu inne och väntar på att få ombord på planet som lyfter vid 7. Har gått igenom kontroller och det pep tillohmed om mig så dom fick visitera mig, kan dock inte begripa vad det var som pep!
Nu ska vi spela lite kort tror jag i väntan om vi nu hinner, och sedan upp i luften! Detta är det sista ni hör av mig på en vecka. Kommer vara helt isolerad ifrån omvärlden men kan inget annat än tycka det ska bli skönt.

packning check!

nu är jag taggad till max, men också himla trött! ska väl snart lägga mig i sådär två timmar innan jag måste upp igen och sätta mig i bilen. bakre mittenplatsen blir ju min då eftersom bilen blir fullproppad, jättekul!
hela min dag har varit lite stressad. tränade en stund efter skolan och klockan blev väl över 7 innan jag började packa. och det är väl det som kvällen bestod av. fick också jätteont i huvudet förut så jag var tvungen att vila en stund, fy.
nu är iaf bilen fylld med väskor och känns som man verkligen är påväg nu! det bästa blir nog att slippa snön haha, höll på att dö förut när jag skulle gå omkring i yrvädret med en 100kg tung väska..
limegrön väska blev det, eftersom de var den ända som fanns kvar. men den syns ju iaf! där har ni min snygga kvällsoutfit med!
VI ÄR PÅ GÅNG!

14 februari

min dag började härligt med att mamma vissade lite kärlek med hjälp av en chokladask & biobiljett!
därefter gick det väl lite utför på morgonkvisten men det gör det ju varje dag känns det som, alltid lika stressad. skolan bestod sedan av långfärdskidor, kortspel, tripp till willys och såklart en hel del lektioner. vid 4 blev jag iallafall fri och drog direkt till actic. körde ett konditionspass och var väl därifrån vid klockan 6. därefter har jag ätit, planerat min packning med mamma och myst i badet. anledningen till att jag inte packat än är för att vi kom på att väskan är för liten. så mamma köper troligtvis en större i morgon som kommer vänta på mig när jag kommer hem!

sitter också på min lilla data för tillfället så någon bild blir det inte. hade tänkt att fixa med lite skolarbeten så jag har allt på samma ställe, kan ju vara en fördel. men nu är jag helt slut, så ska sova direkt. imorgon är sista dagen i skolan på ett tag, ska bli så härligt!


alla ♥ dag

haha.. nej men min alla hjärtans dag kommer troligtvis vara helt normal. kommer ju trots allt troligtvis spendera det på stället jag gillar väldigt mycket, actic! men kommer nog belöna mig med något mysigt bad eller något senare ikväll.
har inga större problem med att vara själv, mår toppen för tillfället så klagar inte!
fast till alla där ute som har någon speciell, så får ni ha en extra mysig dag! ändå så härligt med dessa dagar då man bara känner den mysiga stämningen, vare sig man upplever det eller inte.

hur kan saker fortsätta att förvåna en?

min dag i stora drag är väl att jag vandra omkring lite like a ghost i skolan, vem sätter en tråkig film på morgonlektionen en måndag?! därefter drog jag iaf en himla snabbsväng till actic. körde styrka bara. sedan hem och äta innan jag drog till mejeriet. allt gick i en himla fart kan jag lova, och jag hann!
mejeriet var himla dött, fast vi roade oss med lite spel som gav en hel del skratt.
nu har jag bara pysslat med lite vanliga kvällsgrejer här hemma och ska snart stänga ner datan för att sova.

WALLANDER MYS


12 februari

haft en trevlig kväll hos mormor. synd bara att turen i kortspel inte var lika lyckat för mig & mormor. nästa gång så!
fick mig också en promenad som var himla härligt. nu har jag gjort mig i ordning för kvällen och ska snart göra mamma & anna sällskap i soffan framför wallander! dom har även köpt hem choklad som vi ska mumsa på.
·
och packat har jag också börjat med idag! eller... jag har slängt ut halva garderoben och provat mina sommarkläder, det visade sig visst att jag ville ha med allting?! fast känns kanske lite onödigt att ta med sig kläder för 20 dagar när man ska va där i en vecka? då är problemet bara vad som måste lämnas hemma... kommer sluta med att jag bara slänger ner så mycket jag får ner i väskan på onsdag kväll precis innan vi ska åka, eh låter bra!

grattis morfar!

hemma efter söndagspasset på actic med mallan. är bara här en snabbis igen med tusen calorier mindre och 2 liter vatten mer i kroppen. känns ju underbart. ni skulle fått en peppad träningsemmy på bild men har inte tiden för tillfället. ska dra mig mot min kära mormor och fira min morfar, eller inte riktiga fast man kan ju säga så eftersom han alltid varit där för mormor, och mig. så ha en härlig söndag alla, för det har jag!



veckans gottigheter

denna gottigdag blev det först att käka lite hos pappa med familjen, sedan så kom malin hem till mig och vi drog oss till högö. fick med oss hem lite mumsigt och gjorde oss lite bananasplitt eller något liknande, med banan, glass, maränger & chokladsås!
vi började se filmen footlose och när vi lagom ätit upp det mumsiga så kom även amar och gjorde oss lite sällskap. även om han inte riktigt gillade filmvalet så tyckte faktiskt både jag och malin att den var bra. kollade sedan också en hel del gamla bilder innan han nyss drog sig hemåt. så nu ska jag och malin sova sött tillsammans, imorgon äre träning och sedan fir av min morfar som gäller!

lite morgonpigg

sitter här nu och dricker morgonkaffet. var lite pigg i morse så har städat rummet! känner mig väldigt duktig faktiskt. har också ätit frukost och snart bär det av mot staden en snabbis med anna & mamma, eller så fort jag fått på mig något mer passande än sovtröjan. sedan står träning på schemat, härligt!

Mejeriet

spenderade som sagt kvällen på mejeriet. var inget större drag om man säger så, rätt dött faktiskt. men var faktiskt också med i en pingis turnering eftersom de var så få anmälda. vann dock inte en ända match men nöjd över min insatts! nej men det var en skön kväll ändå, kom lite grabbar mot slutet som jag snackade med lite också innan jag drog mig vidare för att kolla in nattinne. hann väl se någon match innan det var slut. men träffade några trevliga figurer där så de var det värt. fast promenaden hem i kylan var inge vidare.
nu är jag hemma i min sköna och varma säng, väntar på att vampire diaries ska laddas klart så jag kan avsluta min kväll med det.
hoppas alla haft en bra början på sin helg!
lite godsaker på mejeriet!

I've heard it all before

nu sitter jag och dricker lite kaffe med mamma, tar det bara allmänt lungt. fick sluta redan vid 11 idag, eftersom spanskan var inställd. gud va skönt! drog istället till actic och körde stryrkepass plus lite kondition på slutet.
nu har jag duschat, ätit och ska dra mig mot mejeriet om en stund. där spenderar jag kvällen. eller till 10 iaf, sen drar jag mig väl vidare och hittar på något om jag orkar. annars hittar jag sängen och kör på lite mys!
strosat omkring i en gullig liten röd kofta idag, till det ett vanligt svart linne och blåa jeans från bikbok

9 februari

skoldagen rullade på rätt bra. det bästa var väl att få tillbaka biologiprovet, som jag faktiskt blev nöjd över! nu är det ett tag innan nästa prov, bara fysiken som man måste hänga på lite bättre kanske .. men det kommer.
eftermiddagen spenderades som vanligt på mejeriet, eftersom det är torsdag. var rätt trevligt idag och även min kära pappa kom och tog en fika med mig. ska även byta dag med natalie, så i fortsättningen kommer jag spendera mina måndagar där!
nu ska jag sova, och imorgon är det redan helg. men vem klagar?

Just forget it, you talk it

har haft en rätt bra onsdag ändå, inge större fel trots den jobbiga skoldagen då man vandrade omkring som man inte sovit på hundra år. drog iaf därefter och tränade en snabbis på actic bara för att pigga upp mig.
nu har jag ätit här hemma och myst lite med maja, dax att snart dra sig mot träningsvärket för ett core/step pass med anna. min kära natalie har gått och blivit sjuk, hoppas på att hon har nya krafter tills nästa gång!

känner styrkan inifrån

Står på toppen, jag är stark
båda benen på stadig mark
inga misstag, snubblar ej
ingenting som kan rubba mig




NU; gossip girl

sen sova sött, godnatt allesammans!

min dag

hade en himla trevlig stund med pappa på thai hoa, blir inte så ofta att vi ses så när vi väl gör det så blir det extra trevligt. pratade om lite allt möjligt som händer oss och njöt av buffen!
sedan när jag väl var tillbaka i aulan var det ett par timmar kvar, som gick rätt fort ändå(tackar wordfeud för det) och sedan runt halv 4 drog jag till actic. blev lite uppvärmning och en timma på crosstrainern, superskönt. nu har jag varit hemma en stund, snackat lite med familjen och ska under kvällen lyckas få ihop ett cv.

EUP

Sitter för tillfället i ett jätteviktigt EUP möte med 5 andra klasser från gymnasiet, och där var jag ironisk. Det är tråkigt och onödigt, hatar samhällskunskap och debatter överhuvudtaget, saknar mina böcker och sånt som jag faktiskt lär mig något av och kommer behöva i framtiden. Samhällsfrågor lämnar jag till folk som är intresserade av, och litar på dom helt enkelt. Vill alltså inget hellre än få gå här ifrån. Längtar till matrasten som är om lite dryga timmen och som kommer spenderas med pappa, antingen hemma eller på Thai hoa skulle jag tro!

tio dagar kvar

dagens köp blev ett par shorts från hm, kommer sitta fint i egypten tror jag!

6 februari

min dag började stressigt och dåligt men har slutat ganska skapligt! efter skolan drog jag till staden som sagt och möte upp både mallan & lisen. vi hade det väldigt trevligt, drog runt i affärer och vi alla hittade något fint.
därefter drog vi oss i kylan till actic. blev ett redigt långpass med styrka och lite kondition på slutet, superskönt alltså.
drog mig hemåt med syrran då mamma lagat mat, sedan har jag bara duschat, plockat i rummet, pluggat lite fysik och fixat mig för natten. imorgon ska man till ellen key för lite EUP, känner att de kommer bli långtråkigt.

where did you go, the most valuable thing

lägger snart även denna vecka bakom mig, och ska avsluta den med lite one tree hill, bara för att jag har sovmorgon i morgon. annars har väl helgen varit behövlig med mest slappande, tackar mallan för det. som jag också spenderat min söndag med, följde henne hemåt förut och landade faktiskt nyss i sängen igen.
har ju som tur va tränat en hel del i helgen också. träningsvärk i röven, men vem bryr sig, imorgon drar jag en runda på staden efter skolan i jakt på en träningsväska och sedan ett fett jävla träningspass.

för tillfället tror jag nog att det är sovdags?

nu har vi sett klart filmen, kan inte redigt säga om den var bättre eller sämre än den svenska versionen, va lite av varje. både jag och anna är iaf proppmätta av godsaker.. känns som att jag kommer spricka. imorgon blire ett träningspass med mallan och även lite simning på det tror jag nog vi hinner!
blir väl lite snack eller något en stund nu innan vi somnar.

Nu; filmmys med anna

the girl with the dragon tatto, ben&jerrys & naturgodis. mumma!

pulkaåkning

kom nyss hem ifrån lite pulkaåk på breviksalperna med mallan och ett gäng killar. nu har jag precis fått upp värmen i fötterna igen och vi får väl se om det blir att göra något ikväll eller om man bara stannar hemma en kväll till och har det mys.

4 februari

dagen började härligt med frukost på sängen tillsammans med mallan. vi håller fortfarande på att se filmen seven pounds, ska bara ner och hämta morotskaka & kaffe!
sedan trottsar jag vädret och drar och tränar innan actic stänger.

morotskaka!

under kvällen har malin varit här hos mig, mötte henne på högö där vi köpte lite ingredienser till kakan vi tänkt baka! tog ett tag att riva motötterna speciellt men gud så gott det blev. mallan hade inte höga förväntningar men med tanke på att vi båda tog en bit extra så gissar jag på att hon också tyckte den satt fint!
vi har sett filmen "my sisters keeper" klart precis, himla tänkvärd och sorglig film. avslutar nu kvällen med vampire diaries.

godmorgon!

idag är det fredag. himla härligt med helg igen! ska fira in det med att luncha i stan idag med mamma och hennes två vänner eftersom jag har hela två timmars matrast.
har annars också bara tre lektioner idag och efter skolans slut så drar jag direkt till actic, med lite sällskap förhoppningsvis!
mina planer för kvällen har ju dock gått och blivit sjuk. och syftar då på elin som vi skulle haft lite födelsedagsmiddag ihop med, men man får spara de goda till en annan helg helt enkelt
nu ska jag snart ut i snön och gå mot skolan!

och det gör fan ingenting

kom hem för en stund sedan efter en inte alls så jobbig kväll på mejeriet. fick sällskap första biten hem av några grabbar och sedan kom min söta syster och möte mig i snöstormen!
nu ska jag göra en liten spanska läxa tills i morgon och sedan sova himla gott inatt.
strosa omkring i denna skjorta idag, den kommer från annas garderob, och hon hitta den tydligen på gina tricot för ett antal år sedan, till dem hade jag mina svarta byxor och även annas mobilhalsband!

2/2

skolan idag bestod av oförberett test på engelskan, långfärdsskidor med skoskav, matrast med plugg, biologiprov och att skära i en oskyldig men äcklig kräfta. tur att det är över.
nu har jag ätit här hemma och mamma ska skjutsa ner mig till mejeriet, hörs ikväll!

2 februari

lite sovmorgon idag, i hela 30 minuter! den längsta vi har så man får väl vara glad för det..
var ändå uppe som vanligt, kommer alltid försent på mornarna. gillar att slöa och äta frukost länge! plus att jag läst igenom plugget igen, nu måste det sitta! kom också på att jag ska åka skidor idag i skolan också. så slänger väl ner lite tjockare utekläder i väskan, just typiskt att man måste vara ute när kylan kommer.

try is the key of success

ska börja med att tala om att jag ogillar snö, den kan ta och försvinna. och det kommer bara mer och mer, det gör mig lite opepp!
annars har jag haft en helt vanlig dag. gått i skolan i alldeles för många timmar med mestadels tråkiga lektioner. därefter tränade jag någon timma, blev mycket piggare. har därför orkat plugga ända tills nu, 3 hela timmar! läsa samma saker om och om igen gör hjärnan lite trötter. anna hjälpte mig också på slutet, plus ett par kaffekoppar under kvällen. nu ska jag ta och fixa mig för kvällen och se om jag kan lyckas somna, ska också läsa igeom allt en sista gång. då måste det fastna?

RSS 2.0