Långkjol


Sovmorgon

Sovmorgon till 12 idag, men jag var vaken redan innan 7. Så kan det gå när man somnar tidigt dagen innan. Klagar inte då jag kunnat ta det lungt nu på morgonen. Haft en god frukost, läst lite, tränat på actic och ätit lunch nu. Håret håller på att torka och jag ska sakta börja göra mig redo för skolan och sedan ta och vandra dit. Även att jag börjar så pass sent så har jag tre rätt långa lektioner kvar och slutar inte fören fyra.
 

28 augusti

Har egentligen ingen lust att skriva något idag. Min dag har varit rätt värdelös, eller till en början iaf. Vaknade upp med magont och ville inte lämna sängen, det bara gick inte. Men vid 8 tog jag tag i det och drog på mig de första jag hittade innan mamma skjutsade mig till skolan. Första lektionen fick jag inte direkt något gjort på och sedan under gymnastiken så var lite jogging allt jag orkade med. Magont gick sedan långsamt över till huvudvärk på något mycket konstigt vis och de sista lektionerna bara dunkade det i huvudet. Men vad gör man åt saken? Hjälper inte att springa hem och tjura direkt.
Efter skolan kunde de dock lagom släppa och jag har hunnit med både att övningsköra, äta tacos, plugga ytterst lite, städa mitt rum och inviga mina easytones tillsammans med syster. Nu ska jag avsluta denna tisdag (=dålig dag) med att läsa en bok från medeltiden som vi måste i svenskan, inte allt för kul. 
bytte navelpiercing efter att min gamla suttit rätt bra ett tag!

Intersport levererar

Kört sönder både mina träningsskor inomhus och mina älskade easytones så mamma va snäll och uppgraderade mina träningsskor lite i fredags! Sliter skor hur lätt som helst, men de är ju till för att användas. Går rätt fort efter allt spring på gymmet och trevliga promenader. Köpte även ett par låga svarta converse till mig själv, passar ju kanon till allting, ett måste helt enkelt. 

27 augusti

Var ett tag sedan nu ser jag. Hade inte så mycket tid till att blogga i helgen, eller så hade jag bara ingen ork. Fredagen spenderades hemma i min säng med Natalie och Irini, vi såg grymma filmer och käkade supergod fruktsallad! På lördagen spenderade jag en stund på dagen med mallan för att snacka lite och drog sedan till Hultsfred i min ensamhet. Träffade Victor och fler sköna grabbar där och hade en trevlig kväll/natt! Söndagen blev en redig slappdag. Först lite tv & filmtittande innan bussen gick hem mot västervik igen och sedan efter ett besök hos min pappa så blev det en redig myskväll med mamma. Precis så som söndagar ska vara. 
 
blir inga bilder eftersom min data inte vill som jag vill, fyfan behöver verkligen en ny. 

22 augusti

Nu ska jag lägga mig och läsa lite innan jag somnar. Ville bara titta in och säga att min dag har varit rätt skön och gått himla fort. Efter skoldagen som drog sig mellan tjugo över åtta till tre så övningkörde jag en snabbis med mamma. Bäst att hålla igång nu så man verkligen lär sig! Tänker inte sitta som en artonåring sedan utan körkort. 
Därefter va jag på lager och inhandlade en stickad tröja och årets första par vantar och halsduk. Sorgligt men sant så går vi ju faktiskt mot mörkare och kallare tider. Efter att jag hade ätit min favorit mat här hemma, lax, så drog jag mig ner till träningsvärk1. Körde ett core/step pass med 4 grymma brudar till. Och det var väl ungefär det jag hunit med idag.
 
 
 

Just remember when you face the unknown, you’re not alone

Idag har jag gått i skolan till klockan tre. Därefter har jag varit med Natalie. Vi har bara snackar och tagit det lite lungt innan vi drog och körde ett spinningpass på träningsvärk1. Kom hem vid halv åtta igen, och nu en halvtimma senare är jag duschad, torr, fixad & redo för en bio! Natalie kommer hit närsom och tillsammans med Levi & Gustav så ska vi dra och kolla snabba cash 2. Hoppas den är bättre än va folk säger åtminstone, kan ju då inte slå böckerna hur eller hur! 

Until we bleed

Rätt trött nu eftersom man gick upp skapligt i morse så ska väl snart ta och släcka sänglampan. Imorgon börjar jag med gymnastik vid halv 10 så blir ju lite längre sovtid inatt iaf! Bäst att sova ut så mycket som möjligt.
Annars idag så har jag bara gjort sånnadär nödvändiga saker. Tränat lite styrka, pluggat både fysik & matte, druckit kaffe för att inte somna i böckerna, lagat mat, övningkört på nybörjarnivå och avslutade med en pw och lite i ordning plock i rummet mitt.


Schema höstterminen

Onödigaste dagen på länge. "Skoldagen" bestod av en kvart. Fick mitt nya schema som jag inte direkt ska klaga på kanske eftersom det va bättre en förra årets. Så himla glad över att slippa SO lektionerna nu iaf! Det värsta är väl att man går till tjugo i 4 varje fredag & bästa är väl att jag har sovmorgon till 12 varannan torsdag då vi bara har halvklass! Synd bara att man istället kunde sluta tidigare men får väl va glad för lite sovmorgon åtminstone. Har ju också två individuella val, både spanska & privatjuridik. Bara att köra på!
Nu ska jag iväg till Actic & sedan ska jag hem för att plugga lite kanske eller bara slappa. 
 
 
 

What doesn't kill you makes you stronger

Hade en trevlig stund på Harrys med nio av mina kära brudar som jag gillar så himla mycket. Blev en ceasarsallad för min del, den är ju så underbart god. Därefter förflyttade vi oss till hamnen. Köpte lite glass och satte oss i solen en stund. Eller liten glass kan jag inte påstå att jag köpte. En tivolivåffla på hamncafét bara för att de kändes som sista chansen såhär sista dagen på lovet. Bestod ljuvligt av pistage, delicatobollsglass & lakris, och så mjukglass på det. Känner den fortfarande i magen kan jag lova! Har efter det varit på Actic för ett litet träningspass och sedan här hemma har jag duschat och fixat lite. Massor med nya block och skolgrejer som måste tas fram! 
Nu väntar sängen
 

Sista sommarlovsdagen

Känns hur konstigt som helst att veta att all denna ledighet kommer nu försvinna en aning framöver. Kan väl säga att det kommer bli lite skönt att få tillbaka sina rutiner igen och sätta hjärnan i arbete igen, men lär nog tröttna rätt fort på det. Även de plugg som man skulle titta över under lovet har jag ju slarvat något enormt med. Fysiken som vi ska ha prov på nu i början av terminen kommer ju helt enkelt säkert gå åt helvete. 
Annars kom jag nyss hem från lysing nu, legat där i ett par timmar tillsammans med Natalie & Levi. Hört på deras busande, pluggat lite, halv sovigt och bara haft det skönt. Nu ska jag snart iväg och möta upp mina girls på Harrys för att avsluta lovet med en middag.
 
Kan ju även passa på att berätta om min senaste helg. I Fredags så träffade jag ett par brudar på kvällen, vi mös och hade det trevligt en stund innan vi sedan träffade lite fler folk. Kvällen blev väl som den blev och den slutade med att jag sedan råkade somna rätt fint på en kompis madrass. 
Igår spenderade jag min sista lördagskväll i gamleby konstigt nog. Åkte dit med Elin och Johanna för att kolla på folk som skulle uppträda och lite. Han även med en rundtur av hela gamleby, upp på garpebergen och hela svängen. Slutade iaf kvällen på dansgolvet till grabbsens musik. Tog sedan nattbussen hem och somna direkt när jag la mig i sängen. 
 
fyra bilder sedan gårdagen i gamleby

För vi kan göra allting plus lite till, klockan tickar fort men nu står tiden still

Nu ska jag dra mig utåt. Möta upp ett par brudar och bara mysa i kvällssolen en stund, träffar nog även lite mer folk senare och chillar sådär lagom den sista fredagen på sommarlovet. Sorgligt men sant. 

We'll be coming back for you one day

Dessa tre bilder får resultera min dagtid sedan både onsdag & torsdags. Låg vid gränsöslott båda dessa dagar tillsammans med mamma & hennes kompis. Svalkade av mig ett par gånger under dagen och låg annars på min filt och pluggade matte. Fick en del gjort och känner att kunskapen sakta börjar krypa tillbaka till huvudet, bara fysiken jag måste öppna boken på! Åt även en himla smarrig kycklingwrap som jag & mamma fixat ihop som picknick lunch. Sånna härliga och soliga dagar ville man ha haft fler av på detta lov! 

It's not real until you feel the pain

Ska snart bege mig till staden tillsammans med Anna. Där ska jag möta upp mamma och vi ska luncha, blir troligtvis på Guldkant. Ha en trevlig måltid tillsammans och sedan ska jag direkt till Actic för att köra styrkepasset som jag inte han med igår! 
 
Nytt linne från h&m som jag fick av min kära syster Johanna i present, färgen är ju det bästa!

I could've been a Princess, You'd be a King. Could've had a castle, and wore a ring.

Hur trött som helst nu, sängen bara skriker på mig. Tog mig en sen springrunda på en allt för mörk bana kanske? Kvällen spenderades annars med Natalie efter att vi inte sätts på en evighet! En och en halv vecka för att va ganska exakta, och det är länge för att va oss. Och så blir det ju när man har mycket för sig... och då snackar vi ju inte om mig. Även att bloggen inte överbelastas av inlägg så har jag inte för mig att jag gjort så mycket speciellt. Fast vädret har varit rätt bra nu de senaste dagarna så har tagit vara på de chanser jag fått helt enkelt! 
Igår sov jag även över i Emmas mysiga stuga tillsammans med ett gäng folk som faktiskt vart himla trevligt. Har också solat som sagt och spenderat några timmar både idag och igår vid gränsöslott med mamma & hennes vän. Låter kanske lite konstigt men har också varit på älg-safari eller något liknande tillsammans med min familj. Har nog en del bilder jag kan bjuda er på som kanske hoppar upp lite när som. Hoppas för övrigt att alla verkligen njuter av de sista dagarna av detta sommarlov!
 
Har såklart haft tid till att mysa med grannens kattungar innan de snart lämnar oss!

Once upon a time somebody ran

Helgen har inte gått i så många knop. Tagit det hur lugnt som helst. Spenderat en myskväll med Irini, solat hela lördagen på min altan, spenderat lite tid med mamma & bara kollat film i min ensamhet. Låter kanske inte jättekul men har faktiskt varit rätt skönt. Idag var jag även på Harrys och åt med mamma, mormor & morfar. Därefter tog vi också en himla god glass i hamnen. Måste säga att jag älskar pistageglass!
Nu ska jag bara torka och sedan bege mig till Elin. Antar att lite fler brudar redan är där eftersom jag är lite sen och vet inte riktigt vad vi ska göra men blir väl ett mysigt litet söndagshäng. 
 

Kalmar rix fm

 
Hejdär! Glömde nämna att jag drog till Kalmar rix fm igår med Mallan & Ella. Fick lite bråttom då vi skulle ta busse från stationen 13.20 och jag kunde inte riktigt bästemma mig om man skulle ta byxor eller shorts. Glad över va jag kom fram till åtminstone eftersom vädret blev rätt kanon! 
Kom alltså till Kalmar redan vid 4, kollade runt i lite affärer, åt god mat och handlade lite gottigheter. Satt sedan och chillade en stund innan alla började spela. Hade en grym kväll med ös framför scenen, sköna brudar, fler västervikare, tusen glassar, mängder med dans, artisterna och allt som kvällen bjöd på. Slutade på ett hotellrum där natten spenderades lite trångt med de västervikare vi mött, tackar så mycket för allt!

I've got my hands up, so take your aim

Efter träningspasset gick jag hem och la mig sedan i badkaret. Hade en liten stund för mig själv, låg för det mestadels och läste. Snart klar med boken nu faktiskt! Därefter har jag också fixat mina naglar och lite annat pyssel så gott som de gick. Fixat till mig lite. Också hunnit med att laga mat till mig och min familj, vuxenpoäng. Vet inte hur många timmar jag spenderat i köket detta lov? 
Nu ska jag åtminstone sätta mig på cykeln och dra till Elin, va vi ska hitta på har jag inte en aning om.
 

ACTIC

Godmorgon, ska nu bege mig mot Actic för att ta mig ett träningspass. Hade egentligen planer på att springa ute idag, vilket som är mycket bättre & skönare, men eftersom vädret säger att det ska börja regna så vill jag inte bli fast i spöregn! Bra att Actic alltid finns där som ett andra val när vädret är som det är i detta land. 
På tal om Actic så var jag klar med mitt "stämpelkort" och fick mig äntligen en tröja. Prickade in det fint på min födelsedag och fick även en handuk på köpet. Lite snyggare än den jag annars brukar ha med mig dit så det satt inte helt fel. 
 

Mysfaktorn är hög

Blev middag på Sahara med syster. Himla gott & väldigt mycket snack! Vi har nu varit på Willys och köpt efterrätt. Ska hem till min säng och gosa ner oss framför hungerspelen.


The one I love the most.

Drar ner mot stan, kvällen bjuder på en middag med Anna på något mysigt ställe. Har lite snack att komma ifatt!
Har även på mig de nya vita shortsen från ogräs & halsbandet fick jag av Anna igår, ha en trevlig kväll.

7 augusti

Hade en trevlig födelsedag igår! Visst inte så olik alla andra dagar men inget speciellt med att fylla sjutton ändå tycker jag. Dagen avslutades med bästa kärleksfilmen, the notebook, tillsammans med några härliga brudar. Hade också liten pratstund med Anna innan jag somna eftersom jag inte sett henne på ett par dagar, vi fortsätter nog myser ikväll om inget annat. Nu ska jag iväg till mormor och putsa fönster, vilket snällt barnbarn hon har va!


Födelsedagsmiddag med Mamma♥

och nej, vi åt inte hela tårtan själva! mina snälla tjejor kunde också smaka lite när de kom.

jag var 17 år, ville inte va den som blev kvar.

Dagen har inte bjudit på något speciellt men jag trivs med det. Träningen gick bra och efter det så drog jag ner till staden med Mallan & Ella. Vi kollade runt lite och jag köpte lite grejer som jag önskat mig men inte fick. Hade även en mysig liten picknick i stadsparken med några muffinsar som fanns kvar här hemma. 
Därefter har jag haft en trevlig liten middag här hemma, bara mamma & jag. Himla mysigt med grillat & sedan tårta på det såklart. Nu börjar lite brudar droppa in här hemma och vi ska väl bara ta det lungt ikväll, vädret är ju inte så frestande! 
 
nya solbrillor, stickad svart kofta & två par shorts. Älskar de oranga, perfekta till en bra solbränna! 

17 år sedan jag kom till världen

eller okej, föddes inte fören halv 8 på kvällen så egentligen några timmar kvar. Mamma kom in och sjöng så fint i morse redan vid strax innan 7 och mallan var bra och hängde på! Vi somna dock om igen och gick sedan upp vid 9. Ätit god frulle och ska nu iväg till Actic. På min födelsedag jag vet, men måndag står för styrka och måste ändå dusch och fixa till mig sedan innan jag ska till stan så kan lika gärna träna och vara duktig! 
 

She wanna have whatever she like

Nyss hemkommen och ska krypa ner i sängen bredvid Mallan. Fyller år om sådär en kvart och blir alltså hela 17 år, även att de fortfarande känns lika litet och ingenting kommer direkt ändras. Kvällen har annars varit bra, hade det himla trevligt hos pappa förut med mycket gott och bra umgänge. Nu är det bäst jag sover och lär inte ha några större problem med det, är hur trött som helst!
 
denna gosaken mös jag med lite med hos mallan förut, inte helt fel!

Dagens efterrätt

Bästa med att fylla år är väl allt gott som man får äta! Bakade dessa underbara muffins med vitchoklad och blåbär. Nu bär det av till pappa där det först bjuds på lite annat gott. Har beställt en redig köttbit eftersom jag saknar hans typ av mat ibland. Nu är det bäst jag skyndar mig, ha en trevlig söndagskväll!

 


How you were scared because you'd never been somewhere so beautiful

Kvällen igår blev lugn. Mös i hamnen med Natalie och fortsatte sedan hemma hos henne framför en film med lite gottigheter. Idag har jag solat på löga tillsammans med Mallan. Dock inte så värst länge utan varit hemma en stund nu och bakat lite. Ska nämligen till pappa ikväll och bli lite firad så hade lust att stå för efterrätten! Men innan dess ska jag nu iväg till vo och springa något varv. Önskar mig själv lycka till för jag lär ju behöva det! 
 
exakt ett år sedan, puss tjejer

En stor PUSS till alla mina tjejor!

 
Hade en toppenkväll hemma hos mig igår med mina favoritbrudar! Bjöd på lite gottigheter och hoppas att alla hade det lika trevligt som jag. Även Irini är äntligen hemkommen från grekland och gjorde oss sällskap såklart. Drog sedan vidare hem till Conor där lite grabbar var, och landade sedan fint hemma i sängen.

Hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå

Och vart försvann denna dagen? Degade hela morgonen och sedan kom mormor & morfar hit och firade mig. Åt god mat och blåbärspaj. Satt ute och pratade och bara hade det trevligt. Fick mig lite nödvändigheter som pengar, ständig bristvara på sommaren utan sommarjobb! De stannade ett par timmar och sen gick jag in och kolla tv tills nu. Bästemde mig till slut för att göra något med denna lördag, så nu ska jag fixa till mig lite. Möta upp Natalie och dra oss till staden. Är en fin kväll så blir väl att ta en glass eller något. Vad som händer senare är fortfarande oklart men hoppas på de bästa.
 
 

Alla toppenbrudar här ikväll.

Nu är alla brudar här, så som jag fixat idag. Alltid lika trevligt att träffas! Ska dra fram maten nu och ha en toppen kväll! PUSSAR
 

Romantisk laxmiddag för två

Legat ute på altanen hela dagen idag och solat. Halvsovit lite smått ibland, läst boken livet delux och ätit blåbärspaj. Runt halv tre tiden gick jag in i köket och bakade två tårtor/kakor tills morgondagen, bra att ha det gjort eftersom jag måste ha tid till att laga all mat i morgon. Plus en städning av huset. Fortsatte med att laga lite middag, lax med spenattäcke. Natalie gjorde mig sällskap under en mycket trevlig liten middag. 
Nu har jag varit och tränat lite styrka och väntar på att min hurtige Natalie ska komma hit igen. Vi ska gosa ner oss framför filmen snabba cash. Tvåan kommer ju snart på bio så bäst att fräscha upp minnet lite, dock är ju böckerna mycket bättre.
 

You get what you give, so give good.

Morgonen bjöd på några soltimmar så jag och Malin passade såklart på att sola en stund. Molnen kom runt 12 och efter att ha spenderat lite tid med grannens kattungar och filmen som vi inte han se klart igår så blev vi lite uttråkade. Bestämde oss för att dra ut i blåbärsskogen! Så vi tog stövlarna i hinken och vandrade ut till piperkärr. Lagom framme så kom mamma och gjorde oss sällskap. Plockade tillsammans ihop nästan 10 liter och åkte stolta därifrån. Har även hunnit med att hälsa på mormor som bjöd på smörgåstårta, storhandlat med mamma, sagt hejdå till Josefina som lämnar viken för Stockholm och gått en sen pw med mallan. Nu är jag hemma i sängen där jag hör hemma och morgondagen bjuder troligtvis på sol, och om inte det så har jag massor av annat som måste göras.


Vi ska aldrig sluta gå

Denna tisdagen spenderades med Mallan i staden. Vandrade omkring i de affärer som finns här i viken och försökte hitta lite smått som man kan önska sig i present. Fyller ju nämligen år om 6 dagar och krävs kanske en önskelista för att inte få massa onödigt. Känner dock att jag redan har det mesta så listan blev inte så lång. 
Därefter har vi också hunnit ett träningspass & sedan på kvällskvisten drog vi oss ner till stan igen. Mötte på några trevliga flickor & pojkar som vi satt och snackade med i ett par timmar. Nu ligger Malin nerbäddad i min säng efter att vi sett en halv film, hon blev allt för trött så vi bestämde oss för att se slutet i morgon istället. Dax för mig att krypa ner jämte henne, myystime. 

RSS 2.0