sista november

blev som sagt tacokäk med syster & även yessica, därefter drog vi en promenix till willys och tillbaka för att köpa godis, skulle se film med dem men drog istället till conor där en hög grabbar va, vi gjorde inget speciellt och kom nu nyss hem.
nu ska jag sätta på vampire diaries och käka godis, skiter i hur trött jag kommer vara i morgon!

30 november

nyss hemkommen ifrån skolan. ska börja lite på bokredovisningen nu som jag känner att jag ligger lite efter med men det ordnar sig ju alltid, har inte ens läst ut boken än.
annars hade jag hoppats på att hitta på något kul idag men blir väl kanske bara lite tacokäk med anna här hemma och ska förhoppningsvis hinna med en pw i kväll!
sprang runt i världens skönaste byxor idag, helt underbara. hitta dom i annas garderob & kommer från Bikbok.

Kämpar, Sliter, Svettas

kom precis ut från duschen efter ett träningspass på actic med mallan!
annars så spenderades dagen med tess på stan i hopp om lite ideér på julklappar och andra överaskningar. vi hamnade därefter hos samer där det blev lite vampire diaries tittande.

har fortfarande inget internet hemma så måste använda mobilens, funkar ju toppen men ändå jobbigt så därför inte den bästa uppdateringen.
nu ska jag plocka upp i mitt rum innan jag lägger mig och läser!



leave a message at the tone

drog till actic med malin & syster, gick väl bra som oftast. nu har jag duschat och ätit. ska dra på mig lite kläder nu och blåsa mitt hår, sedan drar jag mig mot mejeriet och gör lisa sällskap. tar också med mig matteboken och räknar lite ekvationer bara för det är så roligt! eller ett måste.

28 november

blogga inget igår eftersom mitt internet inte fungerar, och är fortfarande helt dött.
igår så spenderade jag iaf min dag med massor av vampire diaries och så träffade jag också lite härliga grabbar hos conor.
nu ska jag iväg och träna som var en vecka sedan sist, så ska bli himla skönt. hörs senare!

liten pic på dagens, tröja ifrån ginatricot & halsband från MQ

Lördag

kom nyss hem efter en helt okej lördag! drog mig till lisa runt 5 då med sällskap av ett gäng brudar blev tacokäk.
super gott som alltid! hade därefter himla kul med iphone appar om man säger så haha, dansa och hade oss. blev också en hel del snack på allt såklart.
kände oss sedan för att göra något så vi mosa in oss i bilen och lisas mamma skjutsa oss till makke där också kalle, claes & david va. vi spela poker, cs och hade det allmänt kul bara innan jag cyklade med grabbsen hemåt på sådär lagom knäppt sätt!
nu ska jag iallafall dra igång ett vampire diaries avsnitt innan jag somnar söött. puussar

26 november

nu drar jag mig och träffar lite härliga brudar och har en rolig och skön kväll, för annat kan det ju inte bli med dessa gullungar!
för övrigt har jag inte gjort så mycket idag. städat mitt rum, kollat vampire diaries & tagit en promenad som kändes extra skön efter dessa slappiga dagar som varit.
känner mig lite tråkig som nästan alltid klär mig i svart & vitt nu för tiden. men kan inget annat än älska min vitglansiga skjorta ifrån hm.

Maybe we could make it happen

kom hem ifrån min älskade natalie för en stund sedan. vi har spenderat våran fredag i hennes soffa framför filmen "a walk to remember" och smaskat på lite gött. nu ska jag sova och ser fram imot min lördag, puss!

back on track

varit i skolan idag, skulle inte orka ligga hemma en dag till. plus att jag ändå redan slutade vid 1.
body & halsring ifrån annas garderob, byxorna mammas.

Days we can skip

är som sagt sjuk och jag hatar det, mitt huvud sprängs, halsen gör ont och jag är varm som bara den. visst det är bättre nu än va det va igår & i morse som tur är.
dum nog så tränade jag ju igår, sprang fast jag kände att jag inte orkade. när jag steg av springbandet frös jag som bara den och fattade ju att något var fel. därefter halsov jag när jag kom hem redan vid 7, frös ihjäl & huvudet dog.
när jag vaknade imorse var jag istället jätte varm!
min dag har iaf bestått av att bara legat i soffan och inte gjort någonting. druckit noni, nyponsoppa, smoothie och massvis med halstabletter och ipren. och värmedynan fint runt axlarna!

Sjuk

Usch och fan


22/11

hatar tisdagar, blir nog inte tråkigare skoldag. eller kanske onsdagar är värre, iallafall så är de inte trevliga!
slutade inte fören 4 och nu sitter jag här. måste hinna med att göra klart historiaarbetet ikväll och kanske jobba lite på spanskan också? hatar dessa tråkiga ämnen!
fy vad jag klagar, men ska springa bort allt hat sedan på actic tänkte jag. och tror även att malin följer med mig.

Breaking Dawn

blev lite biohäng med tess, dane & levi!
filmen var bra iaf och längtar efter nästa som förhoppningsvis kommer med lite mer action!
kom nu hem för en liten stund sedan efter att ha snackat lite efteråt med tess, sängen väntar efter lite läsning.

21 november

ska dra mig och möta tess & senare vid 18.20 är det bio på shemat!
annars har inte min dag varit något annorlunda än vanligt, hade dock en himla lång lunch och drog med lisa, oskar & lite grabbar till åhmans. efter skolan tränade jag lite styrka bara eftersom jag tänkte ta konditionen i morgon. hade egentligen inte lust ett dugg såhär efter helgen, men måste ju ta tag i det för annars skulle jag inte ha någon ork på hela veckan hehe
fick också tillbaks mitt biologiprov som jag får nöja mig med, inte under min gräns men ändå inget plus!
drog bara på mig en skön skjorta, från vila och jag gillar färgen!

Maybe I've been California dreaming

vinkade nyss av natalie och malin efter att vi sett klart filmen john tucker must die. bäst att jag sover nu då ännu en ny vecka i plugget väntas starta i morgon. lever iallafall gött på att det bara är en månad kvar till jullovet, och om alla kommande vinterdagar är lika mysiga som denna så är det vår på nolltid!

Ett härligt avslut på veckan

jag & natalie har legat i detta minimala badkar i sådär 2 timmar. haft ansiktsmask av fin brun lera som ni ser och skrubbat oss från topp till tå! skön musik och mycket prat.

20 november

vaknade upp i morse hos natalie och vi tog oss en härlig frukost med massa snack. blev sedan att vi gick en promanad efter att ha segat oss en stund. drog oss förbi min mormor och fikade lite med massa gubbar & gummor! nu sitter jag och väntar på att natalie ska komma tillbaks hit och vi ska ha oss en härlig kväll!

Lördags

gårkvällen var helt okej! spenderades med mina pinglor natalie & elin och vi träffade även en hel del annat roligt folk. hade roliga stunder och slutade med att jag somnade jämte natalie.
gårdagens outfit blev en body ifrån ginatricot & byxor från bikbok.

Fredag

tess + ett härligt gäng grabbar sepnderade sin kväll här och det var väl som det brukade! började med filmen trick or treat och avslutades med stim och stökigheter. nu ska jag krypa ner i sängen och läsa, godnatt!

18 november

fy vad tiden springer iväg! men ikväll kommer en liten saknad therese hit som blir allderless för sällan numera! också lite grabbar kommer nog droppa in under kvällen och blir väl bara att ta det lungt.
hade nyss lite tacokäk med syster efter att vi gått på en härlig promenad, nu ska jag iaf hoppa in i duschen.
ha en trevlig fredagskväll!
Byxor från ginatricot

Och vi lever i symbios

biologiprovet börjar 8.25 & jag hoppas inte jag glömt att träna på något nu, måste hålla mig på samma nivå som förra gången för att vara nöjd!

Men baby om det ändå var så enkelt

sitter här med natalie som nyss kom, vi ska invänta anna och sedan dra oss en promenad med lite snack.
även denna sötnos på bilden nedanför ligger fortfarande och sover på min säng. hon har legat där i några timmar och jag har också haft många mysiga stunder med henne ikväll, hon är så gosig!

17 november

sitter här och pluggar till biologiprovet i morgon men det känns lite onödigt då jag känner att jag kan de mesta. drar väl snart igång en film istället eller så slår jag upp min grymma bok!

 


Äntligen klart!

mitt rum, fixat och klart. bara min önskan på en tv som väntar.. & en större säng, sen är jag nöjd!
·

Black n white

nu drar jag till skolan efter att jag slängt ner lite idrottskläder i väskan!

Gårdagen

Blev inget bloggande igår ser jag, kanske för att inget sådär jätte intressant inträffade! skolan gick på bra och därefter åkte jag hem för att fixa klart rummer, måste erkänna att jag ääääälskar min garderob!
pluggarde faktiskt lite, men långt ifrån vad jag borde. har biologiprov i morgon så blir väl ganska mycket plugg idag, men provet känns rätt lätt ändå.
mammas jobbarkompis kom igår på middag och det var himla trevlig, satt där och pratade i över 3 timmar. brukar nog aldrig hända men hon var mycket yngre än mamma och himla rolig!
jag & anna tog sedan en kvällspromenad innan jag gick hem för att sova.
·
nu vaknade jag för en stund sedan och ska börja leta efter något att ha på mig under dagen, har bara 3 lektioner idag var av att en är att åka skridskor. verkligen inte det roligaste. drar sedan och tränar med anna runt halv 3 när jag slutat, ha en bra dag!

Jag skjuter upp problemet för ett tag

skoldagen var seg, precis som varje tisdag. måste vara den tråkigaste skoldagen. väl hemma blev det att plugga lite, men jag klagar inte! ingen tråkig samhällskunskap idag utan biologi som är hundra gånger intressantare!
runt 5 drog jag och tränade med mallan, blev styrketräning och några minuter på crosstrainern. alltid lika skönt och har nu varit hemma en stund, legat i badet och läst i någon timma kanske & sedan plockat lite i rummet mitt. imorgon kommer min garderob! så efter skolan ska jag skynda mig in och hänga mina kläder på sin värdiga plats. äntligen börjar mitt rum bli klart!
NU: gossipgirl




Jens Lapidus, Aldrig fucka upp

I don't wanna live to waste another day

fått lite plugg gjort idag iaf och är glad för det! nu ska jag gå och gosa ner mig i min underbara säng, har en liten sovmorgon till halv 10 i morgon som kommer sitta perfekt. slutar därimot inte fören 4.
eftermiddagen ska jag spendera med ett träningspass på actic med malin & sedan hem för plugg & mys i min ensamhet, kanske även mitt bad blir av? det kan ju vara skönt ibland att ta en dag till sig själv! gissar starkt på att vi hörs i morgon, sovsött!



Send me on my way, still smiling

kom nyss hem i från ett skönt träningspass med malin som bestod av 45 minuter på crosstrainer. ska nu hoppa in och ta en skön dusch eller bad kanske? fast kommer troligtvis inte ha tid att ta ett skönt bad då jag har samhällsprov imorgon som jag måste titta igenom. har också biologiprov på fredag, och en bokredovisning som snart ska vara klart då jag knappt öppnat boken. hur dyktigt!?
det är vad min kväll kommer bestå av tills jag somnar. har lust att bara gosa ner mig framför en film, får blir en belöning i morgon♥

14 november

Påväg till stan nu med mamma under lunchen, ska kolla på lite skor eftersom vi inte hinner det efter skolan. Morgonen var iaf jobbig och stressad för min del & min lektion hittills gick inte bra och kändes helt onödig. Måste bara säga också att jag älskar dagens väder & sol!


Lördags

Lördagskvällen spenderades med härliga brudar & god mat på morella! vi firade som sagt emmas 16årsdag och drog hem till henne efter vi ätit klart. där blev det mys med filmen unknown & såklart lite chips, dipp & morötter!
blev lite sådär lagom trötta och bestämde oss för att dra ut en sväng. träffade samer, jesper och lite folk men blev inget större häng fören de flesta drog sig åt sitt håll hemmåt i kylan, fast själv fick jag ju sällskap av mallan.
hade iallafall en mysig lördag och vill tacka alla söta tjejor♥

Farsdag

sista dagen på denna vecka började med att se klart twilight & sedan också new moon. natalie kom förbi och pratade lite innan jag & systern min gick till pappa och hälsade på han. vi hade med oss en chokladask och ett gott humör! stannade en stund och snackade med honom & min andra syster johanna innan vi begav oss vidare till mormor. blev lite alfapet, middag & gottigheter. passade ju även på att gratta morfar lite också när jag var där.
vandrade sedan hemåt och har nu fixat lite med min svenskauppgift tills i morgon som får räcka som plugg för dagen!



Härlig morgon!

haft en trevlig morgon med malin som sov här inatt. nybakta hallonscones är ju det bästa på söndagsmornarna! vi kom väl hem redan halv 1 och skulle se en film fast malin somnade direkt så fick se i min ensamhet.
nu ska jag se klart filmen som jag inte orkade se hela på igår, därefter måste jag nog plugga lite. även farsdag idag så måste väl hinna med att träffa pappsen!

12 november

vaknade tidigt i morse och sett klart filmen som jag somnade till igår. nu ska jag en sväng till stan och köpa något till emma & även träna tror jag. vet dock inte vilken ordning det blir riktigt men det måste iallafall vara klart till tre då allt stänger.
ska sedan hem och fixa mig för vid 5 väntas en middag på morella eftersom emma blir hela 16 år! vi blir ett härligt tjejgäng och tror de blir en trevlig kväll, men vi hörs nog innan jag drar mig sedan.
här har vi födelsedagsbarnet, coolaste bruttan i västervik?!

11 november

kom hem för en stund sedan efter bland den kallaste cykelturen hem någonsin. kände att det var lite kallt att sitta på den frostiga cykeln med skinnjacka och fjuttiga fingervantar? dags att byta upp sig! men känns ändå lite för varmt för min gosiga vinterjacka..
iallafall så har kvällen varit trevlig fast lite seg men spenderades med de flesta av mina favouritbrudar och vi var lite överallt, blev en hel del snack och roliga stunder som fick göra kvällen!
nu ska jag stänga på en film, Textuality, hoppas på att den är sevärd och sedan sova. vi hörs i morgon!

Part of me is fighting this

skolan är över för denna vecka och det känns otroligt skönt! nu ska jag dra mig mot actic och springa bort lite överskottsenergi, mycket behövligt! hoppas på att något händer denna fredagkväll också, men de ska vi väl lyckas med! hörs senare;)

11/11- 11 klockan 11:11

Make a wish♥


10 november

inte varit den bästa på uppdateringen idag men har inte haft så mycket att säga. skolan gick som vanligt och när jag sedan kom hem igen så tittade natalie förbi en stund. vi snackade om det mesta eftersom det var ett bra tag sedan nu!
därefter tog jag en promenix & pratstund med anna innan jag la mig i sängen. har sett en film och bara slappat tills nu, blir väl snart att sova och sedan är det helg i morgon redan. kanon!

you got a hard shell but the middle’s so yummy

Baby u the best cuz u worked me out
I keep building walls up but u tear ‘em down
I’m fighting I don’t wanna like it but u know I like it
But u know I like it like it like it
Used to always think I was bullet proof
But u got an AK and ur blowing through
Explosive, u don’t even know it, I want u to know it
I want u to know it know it know it
All of them other boys can walk away
They ain’t even in the game
Cuz they know that u own it
U got this swag u got this attitude
Wanna hear u say my name
Cuz u got me
[Chorus]
Flying with ur love, shining with ur love, riding with ur love
I feel like I’m on top of the world with ur love
One hit with ur love can’t quit with ur love so sick but so what
I feel like I’m on top of the world with ur love
[Cher Lloyd]
Everybody wants what I got with u
Cuz I’m standing on top with a killer view
Inspired feeling like a million, I’m one in a million
I’m one in a million million million
I ain’t even here I’m in outer space
Like I’m venus ur mars in the milkey way
It’s crazy, what ur doing to me, how u do it to me
How u do it to me to me to me
All of them other boys can walk away
They ain’t even in the game
Cuz they know that u own it
U got this swag u got this attitude
Wanna hear u say my name
Cuz u got me
[Chorus]
Flying with ur love, shining with ur love, riding with ur love
I feel like I’m on top of the world with ur love
One hit with ur love can’t quit with ur love so sick but so what
I feel like I’m on top of the world with ur love
[Mike Posner]
U got it yea yea u got it
I could slow it down speed it up how u want it girl all night long
And I don’t even care if u sing my songs wrong
1st date, 1st base, 2nd date, 2nd base
3rd date, ur looking at me funny, u got a hard shell but the middle’s so yummy
Cuz u got me flying baby I’m shining baby I’m riding with ur love
One hit baby I can’t quit baby I’m so sick but so what
Cuz u got me flying baby I’m shining baby I’m riding with ur love
One hit baby I can’t quit baby I’m so sick but so what
[Chorus]
Flying with ur love, shining with ur love, riding with ur love
I feel like I’m on top of the world with ur love
One hit with ur love can’t quit with ur love so sick but so what
I feel like I’m on top of the world with ur love


Cher Lloyd ft. Mike Posner - With ur love

Baby u the best cuz u worked me out
I keep building walls up but u tear ‘em down
I’m fighting I don’t wanna like it but u know I like it
But u know I like it, like it, like it
Used to always think I was bullet proof
But u got an AK and ur blowing through
Explosive, u don’t even know it, I want u to know it
I want u to know it, know it, know it
All of them other boys can walk away
They ain’t even in the game
Cuz they know that u own it
U got this swag u got this attitude
Wanna hear u say my name
Cuz u got me
.
[Chorus]
Flying with ur love, shining with ur love, riding with ur love
I feel like I’m on top of the world with ur love
One hit with ur love can’t quit with ur love so sick but so what
I feel like I’m on top of the world with ur love
.
Everybody wants what I got with u
Cuz I’m standing on top with a killer view
Inspired feeling like a million, I’m one in a million
I’m one in a million, million, million
I ain’t even here I’m in outer space
Like I’m venus ur mars in the milkey way
It’s crazy, what ur doing to me, how u do it to me
How u do it to me, to me, to me
All of them other boys can walk away
They ain’t even in the game
Cuz they know that u own it
U got this swag u got this attitude
Wanna hear u say my name
Cuz u got me
.
[Mike Posner]
U got it yea yea u got it
I could slow it down speed it up how u want it girl all night long
And I don’t even care if u sing my songs wrong
1st date, 1st base
2nd date, 2nd base
3rd date, ur looking at me funny, u got a hard shell but the middle’s so yummy

Varför vill du stå med mig i regnet

mallan här! hon kom för en stund sedan och har gjort mig sällskap efter allt filmtittande;)
nu ska vi bara ligga och snacka en stund innan vi förhoppningsvis somnar sött tillsammans, imorgon väntar skolan som vanligt, med labb och hela köret! ses runt 4..

9 november

eftermiddagen har spenderats på actic & nu har jag gjort mig redo för mys! ända veckan på 100 år som jag tydligen inte har någe plugg och finns inget bättre att hitta på.. känner ocksån att vädret drar ner en på en låg nivå!
nu väntas nya avsnittet av gossipgirl & sedan en till film hade jag tänkt mig, hare göttans
fina damer i skolan, gillar eriks smile starkt!

Morella

Blev att dra oh luncha på morella under lunchtimmen tillsammans med dane, Moren & phille! Nu ska jag snart cykla tillbaka för lite historia, hörs senare:)

 


Regrets and mistakes

nu ligger jag & lisa redo för att somna. har precis kollat klart filmen 101 dalmatiner. och kom på under de sista 20 minutrena att vi inte kollade på den film vi tänkt. blir alltså att se 102 dalmatiner om någon dag kanske, hähä. fanns iaf några roliga stunder, annars sög den i helhet!
annars har jag och lisa inte gjort så mycket annat idag förutom att ha skrattat en hel del, vilket är toppen? så en lyckad dag och i morgon hoppas vi på att de fortsätter. hare gött sålänge!
.
Adele - someone like you♥
,
Never mind, I'll find someone like you
I wish nothing but the best for you
Don't forget me, I begged,
I remember you said
Sometimes it lasts in love, but sometimes it hurts instead

myyys

slutade skolan strax innan fyra. då drog jag hem till mig i sällskap med lisa! vi har tills nu ätit göttgött, alltså enchiladas som alltid sitter helt rätt i magen. nu sitter vi bara på mitt rum och har lite allmänt kul, dricker också mammas underbara smoothie ♥

Morgonen

Nu är jag vaken efter en underbar natt. Hade en såndär dröm man bara inte vill vakna upp ifrån! Men såklart så måste man dra sig till skolan. För tillfället sitter jag iaf och äter min vanliga frukost. Börjar sedan vid halv 10 med idrott direkt, hörs när jag är hemma igen!


It only hurts if you let it

if there is anyone real in front
i want you to be g
nu ska jag sova efter att ha skrattat ihjäl mig lite framför the hangover 2. imorgon är det tisdag och jag längtar inte ett dugg!

Vill du ligga med mig då, om sanningen ska fram

kom nyss ut ifrån en dusch efter ett kvällsträningspass actic!
innan de låg jag bara och latade mig, såg en film och lite mys. är så himla skoltrött känner jag så de är sjukt!
nu ska jag nog fortsätta med filmtittandet men drar nog något inlägg senare innan jag somnar,



7 november

första dagen avklarad och slutade som varje måndag redan vid halv 2 & har fått en del bra nyheter, tex att mitt biologiprov flyttats till nästa fredag ist! har nu varit hemma och ätit lite och ska dra mig tillbaka mot skolan och möta malin, därefter tar vi oss en sväng på stan. hörs när jag är hemma igen!
dagens blev lite nytt sedan linköping- svarta jeans från ginatricot & en snyggt vinröd tröja ifrån monki!

6 november

kom nyss hem ifrån en pratstund med lisa hemma hos henne eftersom vi inte setts på ett par dagar! annars har jag spenderat kvällen hemma hos mormor med lite kortspel & fika och även i mina easytones. blev en pw till mormor och även lite omvägar tillsammans med louise då jag snackade en hel del med henne, när jag sedan var hemma igen blev det en kortis med anna. så just nu känns det som min rumpa & bakre lår ska sprängas!
känner att jag måste läsa igenom mitt plugg innan jag somnar men jag orkar helt enkelt inte. känner att veckan som börjar i morgon kommer bli himla seg & jobbig! bara att ta tag i det seriösa med en gång så jag kan ha lite roligt med!
GODNATT

Längtar

måste bara säga hur mycket jag längtar tills man drar iväg till egypten med lisa!
men här i gråa sverige händer inte särskillt mycket, kom hem från malin för en stund sedan eftersom jag trodde vi skulle iväg till mormor redan då men missuppfattat allting. så nu försöker jag hitta någon att dra en promenad med och annars cyklar jag nog iväg till actic? om jag inte bara annars stannar hemma & "pluggar"

Sista kvällen på lovet

Nu ligger jag i Malins säng tillsammans med Ella också och vi ska sova. Conor & Otto drog precis efter att vi kollat filmen trassel, så himla söt! Förut va även lite fler grabbar här och chillade lite under den sista kvällen på lovet. Längtar verkligen inte tillbaka till plugget, gör de inte lättare heller då jag har två prov första veckan! Men nu ska jag allt sova, vi hörs i morgon.


Peace out

tröja ifrån monki, nu drar jag till malin där även ella är. ha en bra kväll alla!

Things we do with no care

precis suttit och väntat på malin när hon ätit min goda enchiladas i 45 minuter. och nej hon åt inte mycket utan bara allmänt segt eftersom hennes tunga är uppsvullen. lite smått gulligt när hon läspar som en bebiis :)
busungen förtjänar smisk..
va som sagt förut och tränade en snabbis också, blev mest styrka barre. nu ska jag snart till kyrkogården & sätta lite ljus på saknade personers gravar såhär på allhelgona & därefter hem oh fixa mig lite till kvällen, som nog inte kommer bli så fartfylld men ändå!
·
bildbrist till max

5 november

vaknade sådär lagom tidigt idag och har nu ätit en god frulle tillsammans med malin, hon har dock dragit till stan för att pierca sin tunga men kommer tillbaks sedan igen skulle jag tro! jag har iaf satt upp en hylla i mitt rum och känner mig något stolt & händig att jag klara det själv hehe, nu ska jag nog dra mig och träna snart men vi hörs senare!

somliga ljus brinner aldrig ut

kom nyss hem efter en kväll med malin som nu också sover här. vi började med att hänga en stund hos mig, tills vi tröttnade och drog oss mot willys för att köpa lite gött. vi hämtade därefter min cykel och drog till kalle där lite grubbs höll hus! vi gjorde inget speciellt precis men de var trevligt som vanligt.
cykelturen hem blev kall och kändes som en evighet! nu ska jag krypa ner jämte malin i min varma & minimala säng♥

4/11

gårdagen spenderade jag med malin, och på kvällen blev det lite mys hos henne med ett stort gäng grabbar & tjejer. folk drog sedan lite sakta hemmåt och kvar blev bara jag, malin & 2 pojkar som sov där.
hela dagen idag har vi bara slappat hos malin och sammanlagt under dygnet sett 6 filmer, varav en såg jag två gånger.

nu har jag nyss ätit lite middag med min familj efter att ha gått hem i dimman. ska hoppa in i ducshen och sedan förhoppningsvis hitta på något
bilder av malin

Smyckeskrin

från Glitter 299 kr
nu gäller det bara att fylla den med smycken!


Du har inte en aning

tänkte bara kika in nu på morgonen innan jag tar tag i dagen. vaknade för en stund sedan och snart ska jag dra mig en promenad till piperkärr & äntligen hämta min cykel så min mamma kan få lite lungn&ro!
ska faktiskt sedan klippa mig, hur nu de ska gå till? kommer blir himla kort känner jag men hoppas på att de inte kommer synas så mycket.. kanske också färga? men kan inte bestämma mig ifall jag vill ha mörkbrunt eller mer ljust och guldfärgat!
ikväll vet jag inte vad som händer, kanske lite mys här hemma eller någe annat skojigt. har kommit på att jag vill ha en tv på mitt rum, ett måste? känns så

LINKÖPING

spenderade dagen med mamma & anna i linköping. först gick vi omkring i staden och sedan besökte vi ikea & ikanohuset! blev inte överdrivet med shopping, vilket som kanske var bra. men blev supernöjd med mina köp! fick med mig 2 jeans, 4 tröjor, örhänge & smyckeskrin hem.
därefter släppte mamma av mig vid conor där ett stort gäng flickor & pojkar höll hus. blev att se en riktig ruggig film, the strangers.
och sedan runt halv ett så hämtade mamma upp mig & lisa. nu ska jag nog sova himla gött!

I search but never find

ligger nerbäddad i sängen nu och somnar väl när som. inte sovit många timmar i natt och är därför himla trött! ska även upp tidigt i morgon eftersom jag ska till linköping och shoppa lite. kanske inte de smartaste eftersom spåkulan på facebook har varnat mig för tröstshopping och ekande plånböcker..
kvällen spenderades iallafall hos ann-katrin där pappa lagat god mat, umgicks med honom och därefter skjutsade han mig till lisa där även irini var. blev lite mys, film & snack men drog hem väldigt tidigt!

1 november

sov ända till 9 och gjorde sedan inte så mycket i några timmar. blev lite tv-tittande och frukost med mamma. runt 12 drog jag mig en promenad med natalie och det var hur skönt som helst! vi stannade sedan vid lokalen där jag städade med ett gäng. himla stökigt och det tog sin tid men vi fick upp en rolig stämning ändå så de blev ganska underhållande!
drog sedan hem för att käka, då min snälla syster lagat mat åt mig. nu har jag tagit en låååång dusch och snart ska jag dra på mig något innan jag drar till pappa & äter en god middag. trevligt!


angående halloweenfesten igår så blev de nog ganska lyckat! folk verkade iaf ha kul och det var ju många som dansa och hade sig:)

Sexy and i know it

Hejsan! Kom nu nyss hem efter en sväng hos Conor med lite folk oh innan dess var jag i en lokal med gött folk och bara hade de trevligt! Vi hörs imorgon för nu ska vi sova, pusshej!:D


RSS 2.0