29 april

grillmästaren nummer 1!
drog hem till louise i piper istället för löga där vi två grillade kööörv & marshmellows :)
skapligt mys & stek heheheh
nu har jag varit hemma en stund, ätit & duschat. har också fått reda på att man fått sommarjobb, lär behövas!
höööres, nu drar jag snart ut med min irini & hittar på något göött?

29 april

vaknade för en stund sedan och ska nu dra mig till löga och hoppas på lite sol & kanske tillohmed bad?

28 april

nu ska jag sova. gick faktiskt ända till långrevet förut, kändes faktiskt inte så extremt långt som jag trodde. när jag var klar hos mormor drog jag mig vidare och har spenderat min kväll med jersey shore & prat, härligt!
imorgon äre ju fredag igen också..
Show_me_love_by_cylena-d3f2wc0_large
baby, your time is running out

28 april

har haft en fin dag som började hemma på min altan med tess&saga där vi stekte lite innan vi drog oss till löga dit också lousie anna kom efter en stund :) det var lite halvt blåsigt men inget jag klagar över. tess låg dock som en mumie och solade haha.
nu är jag hemma igen och har lagat tacos med familjen, supergott var det!
ska nu dra mig en promenix mot mormor eftersom vi ska hjälpa henne med lite vårstädning som putsa fönster och sånt. får se om jag går hela vägen eller blir upphämtad av mamma på vägen, hon bor liksom ända borta vid långrevet så tar väl sin lilla tid annars:)
dagens/stort linne bikbok/shorts nelly.com
premiär för ett av mina nya supersnygga skor! looove
nu drar jag ju dock på mig något mer bekvämt och börjar vandra, hörs!

28 april

GODMORGON


27 april

nyss kommit hem från en chill dag bestående av jersey shore, snabbwook & härliga brudar!
skapligt fint häng därdu!

27 april

nu drar jag!
dagens/gammal skjorta H&M/höja jeans VeroModa/

27 april

kom precis hem igen efter en promenad. fin outfit i rosa, i knooow :)
nu har jag precis duschat och ska väl fixa lite här hemma innan jag hittar på något.

27 april

gammla bilder på mig & tess får börja denna morgon, eller dag kanske man säger nu? vädret är iaf inte det finaste men får duga. blir nog lite seg dag men hoppas på att göra något nödvändigt som att dra mig en promenix eller något :)
hörs senare!

26 april

dagen har varit lugn och mysig. drog en sväng ner till staden med min syster där vi kollade runt lite innan vi satte oss i hamnen & tog en glass. så himla fint när solen bara stekte sönder:)
kvällen har också varit mysig med fint sällskap, godis&film!


25 april

dagen har varit superhärlig! vaknade som sagt upp hos tess då vi nästan direkt drog oss till tabbe och stekte. blev även att ta sig ett dopp där på morgonen, årets första och det var rätt kallt ändå fast det kanske inte är så konstigt eftersom det är april?
efter att vi stekt ett tag kom också kg, men han tog också med sig lite blåsigare väder så vi drog hem till tess. kg stannade dock inte så länge men vi hade det trevligt med tess & hennes familj där i piper. åt god mat &så:)
lousie som också kommit var också sugen på ett dopp så vi tog oss ett till innan pappa skjutsade in oss till stan där jag köpte en fet godispåse eftersom det va så himla billigt. blev att dra till löga och vi alla tre hjälptes åt att äta upp den (y) blev även ett till dopp för min del där på löga & mycket garv innan man gick hem lite smått blöt i bara shorts & skinnjacka, fast halsduken & vantarna va på som tur var! var dock inte så jätte kallt fast det var ju rätt tidigt ändå så kanske därför. men känns faktiskt nästan som sommar eller är det bara jag som är lite galen?


dagens outfit & bevis på badning!

25 april



drar mig utåt med tess snart & steker, pysss

24 april

ligger just nu här hos tess, hon sover redan jämte mig & tänkte göra henne sällskap:)
vi hade planerat att se en film men ingen av oss hade någon ork. annars idag så har vi inte gjort så mycket, träffade sebastian, ludvig & olle en stund och kollade på när dom åkte lite skateboard. testade lite jag med fast ramlade nästan direkt och vågade inte riktigt försöka igen(a)
imorgon hoppas jag iaf på en härlig dag med toppen väder! jag och tess ska iaf sola och se om vi vågar ta vårat första dopp för iår?


24 april



legat oh solat hela dagen fram till 2 efter min runda. nu har jag precis hoppat ur duschen och ska plocka iordning lite i mitt rum innan jag drar mig och hälsar på min mormor♥

23 april

har haft en chilldag hos tess en så länge med saga också, vi har solat, dunkat musik & tagit lite svängar med mopeden, sedan åt vi pizza nyss här i solen.
aja nu ska vi dra oss, hörs:D


gammal bild på mig & tess

23 april



två dåliga bilder på gårdagens & dagens outfit. den röda tröjan är ny och köpt på veromoda.
nu ska jag dra mig ett häng med tess & saga. spenderar nog mestadels av våran tid i solen :D

Kvällen vart iaf inte som jag tänkt mig, m...

Kvällen vart iaf inte som jag tänkt mig, men blev lite moppeåk oh sedan grillning med lite fint folk som planerat! Har sedan varit lite överallt oh garvat ihjäl mig, oh nu är jag hemma. Är dödstrött eftersom jag av någon anledning gick upp redan klockan 8 i morse? Godnattpuss


22 april

sitter just nu och väntar på att naglacket ska torka. det blev dock hur fult som helst, men aja får duga!
har precis hoppat ut ur duschen och ska snart börja fixa mig.

gårdagen var inte den bästa, men om man ska dra den lite fort så var jag på stan, åt på briggen med pappa & var sedan med tess, träffade även annat folk under dagen som kg,dane,samer&ante.
idag är det iaf en ny dag & det får man göra det bästa av!

20 april

var som sagt hos samer och var där hela dagen, eller vi drog oss en snabbis ner till stan då dom käka på kebabmästaren & spelade lite basket senare med annat folk! blev iaf en skapligt fin dag med mycket garv, fast nu måste jag skynda mig ner och se efterlyst med mamma :)


20 april

slutade tidigare och sitter nu hemma hos samer med sebastian & ska kolla sunes jul :D får se vad vi hittar på senare, höres

20 april

Been there, done that, messed around
I’m having fun don’t put me down,
I’ll never let you sweep me off my feet,
I won’t let you in again, the messages I’ve tried to send,
my informations’ just not going in,

nu drar jag mig till skolan. vädret är ju dock inte lika fint som det kunde ha varit!
fina gamla bilder man hittar på ens gammla data då:o haha jo men så såg man ut när man skulle börja 8an!

19 april

skulle ju egentligen dra mig ut till piper förut och fixat moppen med pappa, men det blev inte av eftersom det tydligen blivigt en ganska stor vana för honom att glöma bort mig? nej men iaf så blev det istället att jag träffade kg. vi satte oss i stan bara en stund innan vi träffade carl&ludvig på mejeriet där jag såg delar av sälenfilmen. tess kom också dit och efter det så chillade vi bara på donken och tittade på när carl åt.
det sista jag gjorde innan jag gick hem var att följa ludvig för det är synd om hans fot! :(

nu ska jag sova på direkten, känner nästan att ögonlocken faller ner redan nu och tar det som ett ganska stort tecken.


två gamla bilder eftersom jag sitter på "gammla" datan. stek carl?

19 april

kom in och har precis duschat efter att ha stekt till'et på min altan med irini:)
blev kanske inte så jätte stor skillnad men en bra början! första dagen jag gick utan tights under shortsens i skolan och ska väl fortsätta med det så mycket som det går eftersom jag satt ute hela tiden och solade. finns det något bättre än bruna ben?
nu ska jag ta på mig något och sedan sätta mig på cykeln till piper, ska sätta mig ner med pappa och skicka hem reservdelar nu till mopeden (y)
puss så länge!

19 april

ska dra mig till skolan nu. har ett prov som jag inte pluggat till eller gjort klart men tror jag klarar det ändå. första världskriget var ju lite rörigt men rätt enkelt eftersom det bara var så meningslöst.
efter skolan tänkte jag sola lite på min altan här hemma ifall vädret håller i sig. måste också fixa min moppe idag känner jag ifall pappa har tid, vi skjuter ju upp det hela tiden.


steeek

18 april

kom hem för en stund sedan, har haft en chillkväll med linn löga där det blev stek i solen i 3 timmar tills den gick ner! och dumlemuffins & kaffe satt rätt fint!
drog sedan in till stan och träffade lite annat folk som anna,amanda,kg & nyskadade ludvig, stackarn som fick hoppa omkring på kryckor :(
nu hoppar jag in i duschen innan jag ska sova eftersom jag inte klarar av att göra det på morgonen! mitt hår torkar ändå på 5 min. något positivt med det iaf..

18 april

kom precis hem ifrån linn där vi bakade dumlemuffins
skulle bara hem oh lämna min väska & nu ska vi dra ut och sätta oss i solen, mysigt!
weheartit.com

18 april


drar mig till skolan nu lite sådär halvfixad eftersom jag är otroligt trött

17 april

kom väl hem för någon timma sedan och mitt humör är nu nere på botten. tog min mamma kanske en minut att få dit det, oh kommer inte snacka mer med henne & hon verkar inte bry sig så varför ska jag?
jag saknar min pappa! har inte bott hos honom på typ två månader och blir snart gaaaalen.

iaf, min dag var bra. efter förra inlägget så drog jag&irini ner till stan. mötte kg & tog mig en kaffe i den härliga solen! blev lite snack på det och sedan drog vi hem till mig allihoppa. mamma hade grillat, härligt&gott!
vi drog oss efter det till marieborg och spelade fotboll med ett killgäng, jag & irini vad dock bäst i mål ;)
eftersom dom sedan inte orkade spela mer och drog så träffade jag sebastian,ludvig&olle en stund innan jag drog mig hemåt.
nu ska jag sova snart men känner mig inte ett dugg trött. även att jag bara sovit 4 timmar inatt?


bild sedan sälenresan

17 april

sitter just nu hos irini, har inte bloggat eftersom mamma tog "min" data och orkade inte sitta på den andra. hon är lite sur angående gårkvällen men jag hade iaf roligt med mina kompisar och det är ju huvudsaken! kvällen var gryyyyym kan jag lova!
nu ska jag och irini dra ut en sväng, träffa kg också tror jag. fåse om vi drar hem till mig och grillar senare eller inte. hörs senare men idag ska jag iaf sova tidigt eftersom jag typ bara sov 4 timmar i natt, zZzZzzz

16 april



drar mig ut nu med denna outfit, blir nog att träffa några brudar och annat folk ikväll! puuusshej

16 april

har legat och kollat på OC i soffan ända tills nu, favoritserien! även att jag sett dom alla tusen gånger om så var det faktiskt ett tag sedan.
tänkte iaf dra mig en promenad eller något nu så jag kommer ut en sväng, sedan hem och fixa mig men kan inte bestämma mig för vad jag ska hitta på ikväll, beslutsångest tyyyp






älska!

16 april

GODMORGON
vaknade vid 9, bra att man inte sov alltför länge. gillar inte att sova bort mina helger förutom när man helt enkelt måste det då.
sov iaf hur gött som hellst inatt! nu är jag fortfarande lite halvtrött dock men ska få bort det med frukost tänkte jag :) hade tänkt mig att inte sova bort dagen för att kunna lägga mig lite i solen idag, men vi får se om den kommer fram lite till först!
hörs senare!

15 april

kvällen blev väl iaf rätt okej på mejeriet med lite uppträdande där dom flesta var jätte duktiga! jag & tess drog sedan vidare när det var slut, träffade både lite brudar & boys då vi brudar skickade in årets muppbild där vi alla ser hur roliga & hemska ut som hellst till 118800 och frågade vem som var snyggast. I svaret stog det att vi alla var lika snygga och någon jämnförelse med svanar? det avslutades sedan med hälsningar från martin på 11800, han måste fått sig ett gott skratt!
iaf så drog jag sedan till samer runt 11 där också sebastian & hannes var. blev bara och chilla lite där och sedan dra ut på lite äventyr med dom, kom sedan hem runt halv ett då jag satte mig en stund och snackade med mamma, hade iaf tänkt mig att somna tidigt i dag så jag kan vakna tidigt i morgon!


sötisbild på sebastian & gabbe

15 april

drar oss mot mejeriet nu, höres!

15 april

sitter just nu med tess bredvid mig, vi är jättehungriga så ska ner och laga tacos!
sedan ikväll ska vi nog dra oss ner mot mejeriet. träffa annat fint folk.

15 april

kul att det inte går att lägga in bilderna ifrån kameran till datan! blir så himla arg att att bara ska sluta fungera hela tiden. blir alltså då inte någon outfit bild nu. får väl fixa det när jag kommer hem efter skolan.
idag är det iaf fredag och det ska ju bli så himla skönt med helg nu & om en vecka är det påsklov!


14 april

stekte tillet med linn efter skolan, drog oss en glass på åhmans oh så. drog sedan och träffade blandannat linn&amanda med men sedan vid 6 drog jag mig till syster johanna och åt en redigt fin middag hos henne med pappa&anna med :)
kollade även mycket fina bilder sedan hon var i england nyligen, vill dit i sommar & till paris!




dagens outfit: svart!

13 april

nu ska jag sova.
ska upp och träna i morgon på morgonen, skapligt skönt eftersom det var ett tag sedan nu med sälen och lite verk.. men blir nog bara att springa/jogga/gå
bara jag som tycker vädret ser ut att bli super? GILLAS ENORMT
checka bara in onsdag nästa vecka, 19 grader!

13 april

kvällen spenderades sedan hos dane där vi chillade lite, drog sedan med linn ner till mejeriet och var där i någon timma. blev att spela biljard som linn dock suger på? vi båda hade även lite överenergi och linn skämde ut sig & vi båda började asgarva och ingen av oss kunde sluta! tur att det inte va något folk där knappt..
efter det har jag lyssnat på musik, städat mitt rum & sett halva efterlyst med mamma. blir konstigt nog lite förvånad varje gång jag ser det, hur kan folk göra så mot andra?
iaf nu ska jag plugga till bildprovet i morgon, inte ens börjat så lär ju inte gå så bra, rätt skoltrött? bara drygt en vecka kvar till påsklov, yes!
tillbaka till pluggandet av Ismer. impressionismen? expressionismen? kubism? surrealismen? abstrakt konst?
-nej jag vet, jag har heller knappt inte en aning!

13 april

sitter just nu hos linn, hamnade här efter skolan eftersom jag inte hade någon annanstans att ta vägen och ingen hade slutat än.
skoldagen var iaf väldigt chill, började med nationella som väl gick sådär. får sån panik om vad jag ska skriva om på sånadär uppsatser men är väl bara och vänta på resultatet! annars ha dagen mest känns som rast, spelade biljard med ante och lyckades skada hela fingret, bra emmy. fick även sluta en bra bit tidigare som aldrig är fel!
nu ska jag iaf dra mig vidare, blir väl att vara med tess och annat folk idag, synd bara att vädret inte är lika härligt?

13 april


ny blus från HM & bälte Lindex

nu måste jag fort dra mig till skolan så jag inte missar nationella i engelska! puss & höööres

12 april

kom nyss hem från en rätt okej dag, skulle precis göra lite smoothie med anna då strömmen i hela huset gick när vi satte i kontakten till mixern. vi letade fram en fiklampa och drog igång proppen igen men det hände samma sak igen när vi satte i mixern. vi skulle då testa att byta uttag men när jag skulle flytta den så märke jag att det började rinna vaniljyoghurt över hela mig, alltså hade mamma inte satt i botten när hon diskat den så det rann över rätt mycket.. hela köket vart fullt av yoghurt och det blev ingen smoothie till oss:( nu är det väl tredje gången mixern blir förstörd? skillat!

iaf min dag började med att jag kollade på moppen med tess, pappa fixade elen & behövs bara lite reservdelar och vi är på bannan igen! blev sedan en sväng på stan med irini med två inköp, en vit blus & ett skärp.
träffade sedan linn anna ludde olle & carl och vi drog oss till mejeriet en sväng. kom väl hem för någon timma sedan och ska väl göra något nödvändigt innan jag kryper till sängs, läsa igenom bildprovet kanske och har ju nationella i engelska i morgon.



12 april



drar mig iväg till skolan nu med denna outfit, efteråt blire att dra till stan en sväng med irini tror jag. behövs att kolla runt lite ibland:)

sälen

lite bilder som är tagna av malin tofvesson


jag & en snögubbe i largeformat

jag & malin

lisa!

ett gäng i liften & fin bild på backarna

11 april







göttans!

11 april

har legat i sängen hela dagen nu och har ingen tanke på att sluta. gör ont bara man ska resa sig upp i hela nacken och ner i axeln. har dock inte varit ensam, min "värmekudde" eller vad man ska kalla det har gjort mig sällskap nästan hela dagen! fast inget större resultat. mamma var snäll nyss och gav mig lite massage och smörde in mig med något som borde hjälpa.
nu har också min syster varit snäll och fixat lite smoothie som sitter fint i magen till one tree hill, ska även snart dra mig ett bad!
borde även plugga till spanskan men orkar inte..


malin & jag påväg upp i liften! supersnygga!

11 april

vaknade för en stund sedan och har precis varit och hämtat lite frukost & kaffe, skulle vilja fortsätta sova men har så himla ont i nacken så kan inte ens ligga skönt på kudden :( huvudet är iaf mycket bättre sedan igår som tur är! nu ska jag dra på ett avsnitt av one tree hill och slappna av, hoppas all värk går över så man kan kolla på moppen ikväll. har inte nämnt något av att vi hittat den än men är super glad att vi har, bara mindre bra att den är rätt förstörd, men sånt går och fixa hoppas jag. har ju inte sett den än så vet inte riktigt hur farligt det är.




10 april

kom hem för ett tag sedan ifrån en grym tripp i sälen, nu ska jag sova bums!
imorgon blir ett längre inlägg om helgen, vars resultat jag mest tänker på nu är: mitt huvud (som under hela bussresan nästan känts som det ska sprängas) & min blåmärkta kropp.
blir nog dock ingen skola för mig i morgon eftersom mitt huvud nog inte orkar det.
det possitiva får ni läsa om i morgon och hoppas även på lite bilder då, godnatt!


6 april

kom precis till lisa, hon packar det sista och allt bara öser ner i väskan:D
vi är peppa som få och redo att dra oss till sälen! kommer bli grymt kul även om jag knappt kan åka så kommer det nog bli en upplevelse för livet!
nu ska vi iaf tagga en resa i 8 timmar och hoppas på att kunna sova där eftersom vi drar oss till backarna direkt när vi kommer fram. ha det bra här i viken, hör av er och smsa 0703119210 :)
puuuuusss & ses på söndag!

5 april

drog mig idag ner till tess efter skolan eftersom hon praoar på morella. vi chillade bara lite innan vi drog oss hem till kg, fast det tog inte lång tid fören jag var tvungen att dra hem för att snacka med mamma & pappa en stund och sedan cykla tillbaks igen :( ååååh vad jag saknar att bara sätta mig på moppen, går ju betydligt fortare!
vi drog iaf ett häng på corner och irini kom med,
blev sedan att dra till mejeriet och träffade olle & ludvig. jag&tess gick in i filmsalen för att kolla film med dom men blev mest att springa omkring och muppa oss hela bunten :D fast det gillas!
fick även ett par underbart snygga bilder på olle som nog slängs upp någon dag;)

just nu: sitter jag i min säng. ska sova när som och har tagit fina cambilder. om nästan exakt ett dygn ska jag åka till sälen! har inte packat ett dugg och knappt inte ens börjat tänkt på vad jag ska ha med mig. vet knappt inte heller vad som behövs menmen, imorgon blire alltså att fixa det och inget annat! eller kanske om jag hinner något senare(a)









... och med det säger jag GODNATT!


4 april

nu ska jag sova efter detta inlägg. kommer bli väldigt skönt eftersom jag är otroligt trött, känns som att jag alltid är det nu för tiden. borde egentligen ha pluggat på spanskan idag som vi har prov på men har ingen ork alls i kroppen känns det som! visst det är också det tråkigaste i världen och spanska går ju inte att lära sig hur eller hur? bara onödigt prov men som jag bara måste lyckas med för att få det betyget jag vill ha. men det känns ändå lite onödigt för jag har redan ändån (förhoppningsvis) kommit in på det jag vill på gymnasiet, visst jag har inte kollat det ännu eftersom jag glömde koden i skolan men medelvärdet för linjen skulle tydligen varit lägre än det jag har så måste ju kommit in, right? men får ju cash för betygen så kanske är det jag vill åt? och pengar måste jag ju ha!
men iaf, skippar provet tills nästa vecka då jag kommit hem från sälen och där kan jag iaf vila hjärnan och inte tänka på allt som flyger i huvudet på mig nu iaf. har inte ens börjat tänka på vad jag ska ha med mig och se vad som fattas och sånt, har inte ens åkt skidor förut (förutom i kisa) så har inte ens en jävla aning hur någonting är. är ju inte precis ett plus heller att jag "bråkar" med mamma just nu, eller vi bråkar inte men hon är sur på mig på sitt vanliga vis så jag försöker undvika henne så gott jag kan så hon inte får ett anfall så jag brister. känns ungefär som under sommaren 09 mellan oss, och det var ingen bra stämning!
hon är iaf lack på mig för att jag inte låste moppen den natten, och jag gjorde ju aldrig det. men hon fattar väl att jag ångrar det med? men det gör ju inte att jag mår ett dugg bättre att hon är arg på mig och skyller på att allt är mitt fel, bara trycker upp det i ansiktet på mig. visst det var mitt egna fel, och jag har inte sagt något annat. men tycker ändå inte att folk har rätt att gå och ta vad dom vill.
aja, nu ska jag iaf sova för orkar inte skriva mer. godnatt

4 april

jag och irini drog oss en härlig promenad och snackade om alltmöjligt så det känns stäppet bättre nu, känns också som att det var ett allt för länge sedan vi verkligen snackade så blev en hel del!

ska också vissa två byxdressar eller vad man nu ska kalla det, har ju då aldrig använt dom eftersom jag skicka efter dom för några månader sedan tillsammans med mina skor som ni kanske sett och har ju inte direkt varit rätt väder än så länge,
känner dock att jag har en himla massa kläder i garderoben som jag aldrig använt och kanske ska få sin premiär snart?
om vädret fortsätter som det gör äre snart daga att dra fram dom riktiga vår & sommar kläderna & skor, längtar!





4 april

ska ut och träffa irini nu. vi ska bara sätta oss en stund och snacka eftersom vi tyckte båda att vi kände för det just nu.


älskar dig

4 april

ska snart cykla till skolan. bara dra på mig ett par byxor och packa träningsväskan!


3 april

orkar egentligen inte blogga. känns helt onödigt, och jag tror inte ni vill sitta och läsa allt jag känner just nu. är så himla lack inombords att det inte går att förklara. men visst det finns värre saker.
nu ska jag snart sova iaf och hoppas på en bättre dag i morgon, vem vet moppen kanske hittar hem hit igen? man ska tänka positivt..

3 april

gårdagen behöver inte nämnas för mycket om, men idag har jag iaf haft panik över min snodda moppe & åkte till tess och snackade lite. har även träffat min syster rebecca från malmö så vi och familjen åt på sahara,
nu har jag duschat och ska dra och träffa tess.

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH fan va lack man bliiiir!

2 april

drar mig ut på äventyr med tess

Don’t let the bastards get you down
Turn it around with another round
There’s a party at the bar everybody put your glasses up and
I drink to that, I drink to that


1 april

drar mig ett inlägg nu innan jag somnar helt. kom dock hem lite innan 2 och kvällen spenderades för med härliga tjejer på Gusto där vi firade lisa, riktigt trevligt var det!
(blev en hel del fina bilder med tror jag som jag kanske drar upp någon gång om någon skickar)
vi käkade världens största pizzor hela bunten och pratade & skrattade:)
blev sedan iaf att träffa tess, kg och en hel bunt med folk senare på kvällen innan man drog sig hemmåt!
godnatttii

1 april

ska dra mig och möta tess nu och va med henne i sådär 3 timmar, sedan tjejkväll på gusto!


1 april

min systers 17-årsdag! så på morgonen blev det att sjunga lite och hon öppnade paket från mig & mamma:) hon fick lite alltmöjligt som är bra att ha. en jacka, skor, smycken och sånt som hon ville ha.
nu har jag redan fixat mig klart. känner mig lite halvdan idag men orkar inte bry mig, ska ändå träna efter skolan. frågan är bara om jag ska sminka mig för måste ju ändå göra det till ikväll.
aja nu till det viktiga med dagen: GRATTIS TILL MIN SYSTER. älskar dig och hoppas du får en toppendag! även om familjen ändå inte ska fira henne idag så hoppas jag du får en toppenkväll med dina vänner.
du är det bästa jag har ♥






RSS 2.0