Tisdag

Sitter just nu i skolan på en överdrivet lång rast eftersom vi inte har någon mentorstid, som vanligt! Dagen har väl varit som vanligt. Stressade sönder i morse och efter simhallen åkte ja hem för att slänga i mig lite mat på en kvart. När jag sedan slutat vid fyra ska jag till actic för att ta mig ett pass där innan jag drar ned till mejeriet. Har lovat Malin att göra henne sällskap idag där och tar även med mig en hel drös med plugg!

och om han inte fattar, börja om igen

blev bara solning med lisa, pluggandet åkte jag hem och fortsatte med när vi var klara. har iaf gått igenom allt nu och ska bara se till att det verkligen sitter. men har två dagar på mig så det ska nog gå!
senare hann jag med en promenad också när jag inte orkade tänka på biologi längre. men nu ligger jag hemma i sängen, haft det lite skönt och myst med maja. kunde ju ha städat i rummet lite men det får bli en annan dag. imorgon är det simhall med klassen som står på dagsschemat!



måndag..

betyder seg skoldag (som alltid?) med styrka direkt efter som inte heller gick sådär super. men sprang av mig en snabbis sedan innan jag skynda mig hemåt. nu har jag ätit och ska fort iväg till Lisa, så fort som jag drukit upp kaffet och pakat väskan!
vi ska sola & plugga i mängder, och hoppas jag lyckas med det iaf! vi hörs när jag är hemma igen, en aning klokare och förhoppningsvis brunare. låter toppen i mina öron!

dyktigt avslut på veckan

kan inte riktigt fatta att det är måndag imorgon igen. veckorna bara flyger förbi en, redan vecka 5!

hade iallafall en trevlig stund hos mormor förut med nybakat bröd och kortspel. kom nyss upp ifrån badet där jag också lyckades ha ett skönt avslut på denna vecka. ska nu sova så fort håret torkat.


29 januari

var hur nära som helst att jag inte tränade förut, men efter någon timma kom jag äntligen upp ur sängen och släpade bort mig till actic. blev ett pass på crosstrainern innan jag gick hemåt igen. har ätit en jättegod middag med mamma och gjort lite nödvändiga grejor. men nu måste jag slita mig igrån kelandet med maja och dra mig mot mormor! ♥

29 januari

jag och natalie vaknade vid 10 och tog oss en mycket god frukost. har också sett klart filmen som vi började på igår och fick oss några skratt! känns också som jag har sovit för länge i natt eller något, är helt slut. drar och tränar nu när natalite drar hem så jag blir bättre.
hade också planerat lite pulka åk med tjejerna idag, men vi får väl se om det blir av!

my wicked way with you

Natalie kom inte hit fören strax innan 10, så fick en hel del onödigt gjort under min väntetid! när hon väl var här så fixade vi lite godsaker som frukt och nötter. myste oss ner i sängen och kollade filmen bride wars. började nyss se en annan film men natalie har redan somnat jämte mig så gör nog detsamma. hoppas alla haft en trevlig lördag!

28 januari

drar igång lite oth i väntan på natalie, ikväll ska vi bara dega i min säng framför lite filmer

its right before my eyes

natalie skrev lagom när jag skulle dra min promenad i morse och följde då med. alltid härligt med sällskap! hon följde sedan med hem till mig och vi har ätit lite mellis, nu har hon dragit och jag ska till actic. antar att kvällen sedan blir endast lugn och mysig!
fick även ett par träningsbyxor till igår, likadana som jag redan har men om det passar så kör man väl påt!

Why are you standing in one place?

kvällen igår spenderades hos alice med lite folk, mamma kom väl och hämta upp mig runt 2 och en timma senare somnade jag. trotts det så var jag uppe redan innan klockan 9.. har ätit frukost och tänkte dra mig en promenad så jag piggnar till!

27 januari

fått lite plugg gjort idag och har nu också fixat mig klart och ska dra mig, träffar lite folk ikväll och bara har det gött!
blus från hm, smycket är annas från glitter & höga byxor från veromoda

voy a entreno

vaknade vid 9 och åt en härlig frulle, nu har jag också hunnit med att göra spanska läxan och drar alltså iväg snart och tränar i sällskap med malin och min syster. sedan hem och plugga vidare på lite annat. en redig studiedag alltså!

"we live alone, we die alone. everything else is just an illusion"

kvällen på mejeriet blev lyckad, fick även sällis av elin en hel del och både malin & lisa hade vägarna förbi! lyckades tillohmed "baka" en extra smetig mejerietkaka, tur att det är smaken som räknas, men de som fick lite gratis fika klagar nog inte!
vandrade sedan hemåt och mysade ned mig i sängen, tog ett tag innan jag hittade en film och slutade med att jag hitta flera stycken. blev till att se filmen The Art Of Getting By, som va lite seg ibland men himla gullig och även huvudrollen! haft en helt lyckad myskväll alltså och ska nu sova gött tänkte jag. vi hörs i morgon :)


Torsdag

redan helg nu och jag gillar det. slutade vid fyra och skynda mig hem, och har nu lagat mig lite mat. pappa kommer nog snart och skjutsar ner mig till mejeriet där jag kommer spendera min kväll. sedan hem och bara mysa bort resten av tiden!

malinmys

nu ska jag och malin snart krypa ner lite bättre i sängen min och sova för kvällen. hon följde med mig hem efter core/stepen förut och har premiärtittat på tven, priiiima! det som varit mindre bra idag är väl att jag inte börjat på plugget..

finally here

lagom tills snön kom alltså, göttans!

nu ska jag vänta på att maten blir klar, under tiden plocka upp tven & plugga lite. sedan vidare mot natalie! spår lite core/step ikväll!


Lazy day

vaknade upp i morse efter den värsta natten på länge, och mådde verkligen inte okej. men jag drog mig till skolan ändå! en himla seg dag och slutade inte fören 4. Väl hemma har jag faktiskt inte gjort någonting, bara legat i soffan. kollat på gossipgirl & filmen Whats your number, rätt skön ändå. det var ändå behövligt att ha en vilodag känner jag, mår nu mycket bättre!

23 januari

tråkig skoldag och kände mig helt fel. drog efteråt och tränade lite lätt. känns mycket bättre nu, så drar mig en promenad och snackstund med irini♥
sen ska jag hem och PLUGGA
mamma hade dessa skor som en liten överraskning när jag kom hem. hoppas på att de hjälper. kommer använda de inne tills våren kommer då de blir mina ute-springskor!

vårterminens schema

känner att jag kommer dö en aning denna termin.. 4 lektioner till i veckan, går till 4 tre dagar i veckan och inte en endaste sovmorgon, fyyyy

står inte ut

min söndag har väl varit som vanligt, vaknade rätt så tidigt och åt frulle. sedan runt 12 drog jag till actic. men blev bara att cykla eftersom mitt ben inte klarade mer. har nu ätit här hemma och ska dra mig mot irini där också elin är, blir nog en hel del snack!
raggmunken igår, mumma

vi hinkar för att glömma

firade jespers 18års födelsedag med lite folk och hade det almänt trevligt! kom hem för en stund sedan och såklart ska alltid något gå fel och jag ska få ont ?! hoppas det är bättre imorgn iaf, nu ska jag sova i hundra år.

I know you're gonna be there

vaknade för någon halvtimma sedan och har nu ätit frukost. ska snart iväg till actic för att träna, hänger på anna och amanda lite. och efteråt blir det nog att simma också. måste iaf stå klar hos pappa vid klockan 2!

Lörd'a

drog för att träffa irini & elin under kvällen och hamnade på lite små festligheter där de firade frida. blev en trevlig kväll och jag är glad att tjejerna drog ut mig så jag inte hade legat här hemma och ruttnat bort..
nu ska jag iaf förflytta mig och mina frusna fötter till sängen för att sova. ska aldrig mer välja converse när det är snö på backen.

20 januari

skoldagen gick på som vanligt och drog efter det och tränade, när jag hade sprungit en stund kom samer och vi körde lite styrka. gick väl hem därifrån vid tre och har här hemma hunnit med att duscha, äta & se gossip girl.

19 januari

sätter nu hörlurarna i örona och drar mig mot mejeriet, där jag kommer spendera varje torsdag framöver. hoppas att tiden går fort! får nog också sällskap av malin på hemvägen och som nattgäst♥

disgusting

sista lektionen spenderades med att skäpa i lite oskyldiga musslor & bläckfisk. fyfan säger jag bara, så jädrans äckligt!

Torsdag

Godmorgon, idag har jag iaf koll på vilken dag det är! och jag är pigg och glad för tillfället. hade dock en lite konstig natt då jag runt 2 fick för mig att gå upp så började sminka mig? tur att mamma kom in och sa vad klockan var, måste ha drömt att alarmet gick?
svart tröja med kors & militärgröna byxor, slänger på mig lite smycken med!

Even the good can be a curse

dagen blev rätt hyfsad ändån och drog till stan med malin efter skolan, kollade runt lite och möte sedan mamma på intersport. chekade nya springskor & träningsbyxor men blir att avvakta lite för att höra en annans åsikt. måste ha ett par skor som verkligen passar!
humöret gick bara utför och allt blev bara pannkaka kändes det som. fick iallafall med mig en hdmi-sladd hem.
åt lite när jag kom hem och drog sedan och tränade. lyckades träna bort mitt humör. nu är det som vanligt igen och jag har också hunnit med en dusch. plugget väntar eftersom jag har förhör på ekonomi i morgon, men tror det räcker med att läsa igenom det lite fort bara.
sovgott allesammans så hörs vi i morgon!
fick med mig omega-3 tabletter hem ifrån staden. får satans ont i vaderna när jag springer så ska se om detta hjälper. kan ju annars vara skorna det är fel på, så hoppas att de mamma förhoppningsvis köper mig i morgon blir bättre!

18 januari

vaknat på fel sida idag. känner mig arg för ingenting. det måste dock ändras, har nästan bara tråkiga lektioner idag som jag måste orka med. och sedan ska jag ner mot stan efter skolan med malin, min mamma kommer sedan också för jag måste hitta lite träningsgrejer! det piggar nog upp mig iallafall!

17 januari

drog hem till tess efter skolan. eller fick åka en sväng förbi ludde och hämta hennes mattebok, så lätt skulle hon inte komma undan! resten av kvällen så pluggade vi alltså, och jag hoppas att de jag försökte lära henne sitter som det ska nu. vi hade ju också våra pauser med lite roligare saker, som att laga & äta kyckling&nudelwok!
nu kom jag hem från en promenad med irini för en stund sedan, vi halkade mest omkring men känner att det ändå var himla skönt och trevligt. nu skriker sängen på mig.
dagens bilder från mobilen.
klädsel, engelskalektion & paketet med hörlurarna som vänta hemma. äntligen lite roande musik under träningen igen!

17 januari

har en härlig morgon här hemma med lisa, vi har varit nere och ätit oss en bastant frukost. ska nämligen till actic och springa några kilometer innan jag drar in till simhallen med klassen på idrotten. så allt jag nu behöver göra är att packa en himla fet väska! ska ju då också ha med mig rätt mycket plugg eftersom jag ska till tess efter skolan, hjälpa henne med matten och hoppas på att jag lyckas!
blivit en aning brunare som tur e!

16 januari

inte haft så mycket datatid idag. skolan började som vanligt och direkt efter att den slutade vid halv 2 så drog jag och körde lite styrka på actic & sprang några små kilometer. därefter drog jag hem till lisa, där också emma va en stund. sedan åt lisa hos hennes syster. vi har också hunnit med att sola och till sist lite plugg och roligheter.
nu ska vi krypa ner i min säng, känns skönt att ha en lite större säng nu så man kan ha sällis!

In another life, I would make you stay


15 januari

hade det himla trevligt hos min mormor idag. det bjöds på god mat, kaffe & fyrmansvist!
därefter gick jag ner till träningsvärk1 och var med på ett pass med step som började klockan 6. himla kul är det faktiskt. och nu sitter jag här hemma, precis utkommen ifrån duchen. ska bara blåsa mitt hår och förbereda mig inför sängen innan jag kryper ner och sover! eller hänger nog här vid datan en stund med.

no one can control me

vaknade tidigt idag med, har ätit frukost och kollat senaste vampire diaries avsnittet.
nu ska jag iväg till actic och träna med anna, sedan drar jag med min lilla familj till mormor och har det mys.
nya träningsbh jag fick med mig hem igår!

kvällens godsaker

fruktsallad med glass & glass med smällta hallon och chokladsås

14 januari

haha förra inlägget vet jag inte vem som fick till redigt, men inte var det jag iaf!
kvällen bjöds på godsaker och härliga brudar. även att det slutade åt lite var sitt håll så ligger nu jag, irini & natalie kvar hemma hos mig och underhåller oss med våran underbara humor!

bloggrape..

hii there!
har massa tjejor på nedervåning, fett najs azzzz
i morgon är det söndag och då blir det att ta ett vaaaaarmt bad med massa badskum, så himla myyysigt!
men hinner inte blogga mer just nu utan ska gå ner o underhålla tjejorna lite nu så att de får sig ett gott skratt som de aldring kommer glömma, har ju tagit fram min nya kanin dräkt ;)

glädje till max

dagen har varit super! humöret är på topp. träningen gick bra och har fått mig lite nytt! nu börjar också lite brudar droppa in här hemma och ikväll bjuds det på fruktsallad, snack & roligheter!
·
var som sagt i lite affärer med mamma, fick med mig en supermjuk pläd, större kuddar, sportbh & deo av henne.
nu väl hemma har jag bästellt mig en tv & snygga hörlurar som förhoppningsvis kommer innan nästa helg!
älskar den lila färgen som ni kanske märker♥

morgonpigg

vaknade redan innan 9, längre kunde jag bara inte sova. nu är jag jätte pigg! har käkat frukost med min kära lilla familj och ska nu iväg och springa & simma lite. sedan spendera lite tid med mamman min, hoppas jag kommer hem med någe fint!

fredagen den trettonde

tjenaaare, orkade inte dra ut ikväll. dels för att vädret är helt galet och ingen ide att ens försöka ta sig framåt i. istället fastnade jag framför datan, har nu bästemt mig för att köpa en tv till mig själv, blev så himla sugen. så hittade jag lite skor och sånt som inte heller skulle sitta helt fel om det dundra ner i min brevlåda!
nu ska jag iaf dra in en större säng i mitt rum & göra lite fint, så vi hörs väl senare!

blue

slutade redan vid 1 och vet inte vart tiden där i mellan tog vägen, känner mig för att gå och lägga mig. men nej, jag ska käka lite om en stund och sedan hitta på något kul. eller vågar man ge sig ut på fredagen den 13? skulle inte sitta helt fel med att låsa in sig med någon mysig prick och se skräckisar en dag som denna!
snodde en aning större blå tröja ifrån anna, till det tjockare sköna tights från bikbok.

I CHOOSE POWER

är nu nyduschad efter afro/latin passet med natalie. ska bara blåsa mitt hår och snacka lite med malin innan vi båda pömsar i min säng. det är iaf som det är tänkt, hon har rymt lite nu och vi får väl se om hon kommer tillbaka eller inte!
annars ska det bli skönt att sova faktiskt, imorgon är det fredag men vad händer då? har inte en susning på vad jag vill göra, får väl bli ett sista i minuten beslut och ta kvällen som den kommer.

12 januari

nu vill äntligen min data sammarbeta! den får sina ryck ibland, men kan inget annat en förstå den eftersom den har varit med om det mesta. om ni vill veta hur min dag är så är den helt okej, efter träningen på actic som bestod av styrka och 5 kilometer på springbandet så har jag bara varit hemma. ätit super gott och pluggat lite eftersom jag inte hade något bättre för mig.
vid åtta ska jag ner till träningsvärk1 för lite arfo/latindans!

@skolan

Hade en skön och stressfri morgon och kom en halvtomma innan till skolan, så nu har jag suttit här och inte gjort någonting, eller har fixat lite på mobilen så jag kan fixa lite bättre bilder! Nu börjar vi iaf när som helst som tur är, med samhällskunskap som inte är lika kul. Slutar redan vid två idag och sedan drar jag och tränar på actic! Bjuder på en bild med dagens klädsel nu med!

 

 


core / step

skoldagen började dåligt och kunde bara gå mot det bättre. lite över 3 så cyklade jag hemåt och natalie kom nästan direkt till mig. vi pluggade, eller jag behövde igentligen inte så mycket men gjorde det för att natalie skulle göra det, istället låg hon mestadels och sov med huvudet på bordet..
vi pumpade sedan iväg till träningsverket för core/step passet i 75 min. härligt!
peppa och superduper snygga grimarser!

solning & latinodans

Jag & lisa hade en trevlig stund med att sola och fick lite snack gjort. jag blev iaf nöjd med mitt resultat och är snäppet brunare inför resan!
därefter drog vi till lationdansen på träningsvärket vid 8 i sällskap med natalie, josefina & felicia. blev som ni kanske förstår lite dans och höftrörelser, kände mig för det mesta som en stel pinne fast nöjd över min prestation. och detta som skulle vara min vilodag?
nu har jag duschat och ska fördriva lite tid framför datan innan jag går och lägger mig.

10 januari

slutade en timma tidigare idag, så cyklade hemåt redan vid 3 då maja stod här utanför och vänta på mig. jag har ätit, sett senaste vampire diaries och myst med maja helt klart. nu ska jag dra mig mot lisa, vi ska sola, och i ett solarium då som ni kanske förstår. och hoppas på att komma hem en aning brunare. vad vi gör därefter är fortfarande oklart men det är nog inte många knop iaf!


årets första skoldag

nu ska jag packa ner gympakläderna och sedan långsamt dra mig till skolan, efter det blire att träffa lisa skulle jag tro!
älskade tröja från bikbok & favoritbyxorna från gina

feel my heat!

blev allt förutom en lungn kväll. efter träningspasset med styrka och lite springning på actic så drog jag hem och käkade gott innan jag igen drog iväg på spinning med natalie & josefina på träningsvärket. så jag är rätt slut nu ändå, fast jag mår betydligt mycket bättre än när jag vaknade då jag hade ont i både knät och magmusklerna. tänk va bra lite träning kan göra!
nu börjar min "lugna kväll" då jag ska duscha av mig och lägga mig i badet någon timma innan jag sedan kryper ner i sängen och sover. har ändå lite sovmorgon i morgon och börjar vid halv 10, fast att första lektionen är idrott tar i princip bort hela mitt happyface.
träningsbilder sedan i sommeras, längtar tills man kan dra ut i värmen och träna igen!

twentyfour

hemma en snabbis innan jag drar iväg till actic någon timma. hittade en snygg och bra jacka på stan som mamma köpte till mig. ska ha den i sälen tänkte jag med någon flis under och hoppas kunna använda den flitigt annars också! köpte den i den nya affären i citygallerian, tror den heter twentyfour som märket på jackan. finns väldigt mycket fina jackor därinne och hade svårt att välja, men den här skulle tydligen va den bästa av dom jag tyckte om så den blev det! köpte också lite bättre vantar och mössa på intersport tills resan.
och vad gäller passet så blev jag jätteful, men vem blir bra på det? ser helt kriminell och arg ut..
twentyfour, 1400kr
tack mamma!

Dagens planering

Blev en morgonpromenad med Natalie och Anna redan vid 9 som var himla skönt och soligt, fast lite kallt. Nu sitter kag i bilen påväg till stan med mamma och Anna, ska kolla på en jacka bland annat och fixa mitt pass. Sedan ska vi förbi och hjälpa mormor en sväng. Därefter blir det att träna. Så min dag är helt fullbokad och till kvällen ska jag bara ta det lungt och mysa med en film eller något :) Ha en sista bra dag på lovet!


I brist på annat

hemma igen efter besöket hos mammas jobbarkompis carro, blev längre än vad jag trodde men gör inget under dessa dagar då det är brist på annat. vi blev bjudna på god mat och hade oss härliga diskusioner. nu ska jag fördriva lite tid framför datorn innan jag ska sova och orka kliva upp tidigt i morgon!

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jo en hel del antar jag, men inget såntdär som lagt sig på minnet som man bara måste pröva
2. Höll du några av dina nyårslöften? Nej. Jag hade inga...
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej
4. Dog någon som stod dig nära? Nej, och tack till det!
5. Vilka länder besökte du? Bara Sverige.
6. Är det något du saknat år 2011 som du vill ha år 2012? Mer resor, äventyr, spänning!
7. Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas? Är inte den bästa på detaljer men finns väl åtminstone några jag minns väl, dock inte något jag delar med mig
8. Vad var din största framgång 2011? Blev väl lite mer social och snällare om man kan säga så, drog ner på åsikter och lät fler personer komma in,
9. Största misstaget? Inte möjligt att jag kan nämna ett. ibland kunde man ju bara ta och skriva idiot i pannan på mig med en gång
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? En gång sjuk bara, fast småskadad blev jag hela tiden på mina äventyr
11. Bästa köpet? Helt klart min Iphone, lätt!
12. Vad spenderade du mest pengar på? Kläder
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Jadu humöret var oftast på topp. klarade saker som jag inte tidigare skulle klara så lätt och träffade nya underbara personer
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011? Det finns många! men mycket svenskt faktiskt som jag annars brukar hata.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? mycket fram och tillbaka, men kunde nog se det dåliga på ett annat och bättre sätt en innan.
16. Vad önskar du att du gjort mer? Träffat min pappa oftare
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Lagt min tid på onödiga saker helt enkelt
18. Hur tillbringde du julen? Hos min mormor & låtsas morfar tillsammans med min mamma & syster
19. Blev du kär i år? Skulle nog inte kalla det kärlek precis
20. Favoritprogram på TV? Kollar inte tve, men om man räknar serier som gått där så blire vampire diaries
21. Bästa boken du läste i år? Bara läst "aldrig fucka upp" så blir den
22. Största musikaliska upptäckten? Den där svenska musiken som spelats, kan inte direkt nämna en. annars har jag mest lyssnat på de gamla vanliga!
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? hade inte önskat mig någe speciellt så fick väl det jag ville ha.
25. Något du önskade dig men inte fick? Nej, önskade mig ju inget.
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2011? Natten till min dag firade jag med mina vänner, och själva dagen med min familj
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Jadu! men var väl meningen att det inte skulle bli så antar jag
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2011? Normal antar jag
29. Vad fick dig att må bra? mina underbara vänner!
30. De bästa nya människorna du träffade? Finns många härliga personer och dom förstår nog vilka dom är!


vad gör man en dag som denna?

tränade på dagen tillsammans med malin, gick inte in så hårt för det dock och vi skulle igentligen ha simmat också men det var tydligen stängt. och bastun va inte heller på så det blev inte redigt som planerat, men funkade!
sen dess har jag bara varit hemma, kollat på en film i soffan, fixat mina naglar lite och måste nu ta mig till mammas kompis för att käka lite middag. tur att hon är lite yngre och faktiskt himla trevlig så vi ska nog få någon rolig timma där. annars har jag inte planerat något för vad som händer sen, drar väl hem och myser igen. känns hemskt att lovet är över.

My love is back!

kvällen blev till att välkomna irini hem med massa brudar, fruktsallad, glass, varma hallon & chokladsås. snackades som vanligt en hel del om både vad som hänt här hemma och i härliga grekland! även om jag älskar att se dig så glad som när du är där nere irini, så är det jävligt underbart att du är tillbaka!
vi drog oss sedan vidare (+emma) till hampus där lite grabbar var och spenderade resten av kvällen där, nu är malin och jag här hos mig och ska sova. imorgon blire upp att träna trotts min träningsvärk i magen.

jag är inte den person du tror jag är

kände mig stolt idag att jag redan vid 10 var vid actic och tränade! nu har jag duschat och fixat mig lite snabbt och ska dra mig mot staden med malin. vi ska kolla runt lite och jag måste hitta lite grejor till sälen tänkte jag.
därefter ska vi kolla fotboll och heja lite med fler brudar antagligen! ha en trevlig lördag.
·
igår därimot så drog jag till malin på kvällen och sedan drog vi med lite fler brudar & grabbar till amar, hade det trevligt och kollade på en lite konstig film innan vi åkte hemmåt igen då jag somnade med en gång.

6 januari

idag har jag mest bara slappat, gosat med gulligaste & kramgoaste katten maja! vi har kollat film för det mesta och käkat lite tacos. var också och tränade på dagen med malin, rediga muskelknuttar börjar vi bli he-he
nu har jag åtminstone gått ur duschen och funderar på att fixa mig lite innan jag troligtvis drar och träffar någon brud

Tjejkväll

kvällen hos becca blev toppen! innan hade jag & natalie tagit oss en promenad till willys och köpte pistaschnötter och lite annat gott som vi mumsa på. blev fler brudar än va jag trott men vi trängde ihop oss i soffan och såg filmen The roommate, som var lite sjuk men bra. därefter spelade vi ett spel som fick oss till mycket skratt, så en helt lyckad kväll!

trettondagsafton

nu ska jag dra mig mot natalie, och senare ska vi hem till rebecca och spendera kvällen med brudar! låter himla härligt och kommer väl mest bli mys, snack och roligheter.



trött

hände inte så värst mycket ikväll, va här hemma med elin och gjorde ingenting och sedan drog vi ut en sväng i brist på annat. hatar att det är vinter och att det inte finns ett dugg att göra. drog mig hemmåt istället och såg en film tills jag sedan drog och möte emil. snackade med han en hel del om det mesta och började se en film, men nu är jag hemma igen och ska sova direkt. så himla trött

4 januari

dagen började med att se "luftslottet som sprängdes" i väntan på att malin skulle vakna. därefter runt 1 drog vi till actic och tränade, träffade också lite andra brudar som var där. blev att springa för mig och därefter simma jag & basta med malin. nu sitter jag med malin & elin hemma hos mig, vi åt nyss och har ingen aning om vad vi ska göra här näst.

Brudar & Bak

kom nyss hem tillsammans med malin efter en bakkväll med mycket snack hos elin med en bunt brudar. kakan som ser perfekt ut var smetig och ran ut som en vulkan så fort vi försökte skära i den, men annars så var kvällen himla mysig och nu ska vi se filmen "flickan som lekte med elden" och sedan sover nog malin här hos mig inatt med!

3 januari

tänkte bara titta in lite, inte varit på bästa humör på sista tiden men får väl skylla mig själv helt enkelt. igår var jag iaf en stund hos tess på kvällen, vi snackade mest och såg en dålig film innan jag ramlade hemmåt. hela dagen idag har jag legat i soffan och myst med maja, sett 3 filmer. nu ska jag till elin där lite brudar är. vi hörs

2 januari

har spenderat dagen med att främst träna och tagit ett skönt bad! nu ska jag göra mig iordning lite och sedan dra med familjen och fika en stund innan jag drar mig mot tess och hittar på något med henne. ha en trevlig kväll!

1 januari

nu ska jag sova efter en dag som bara bestått av slapp.. eller tog mig en långpromenad med natalie på dagen för att komma ut och få lite frisk luft, bara det gör så mycket ibland. därefter kolla jag film med henne och när hon sedan drog hem så myste jag lite med min mamma.
trotts att det är första dagen på året så har man nya problem och tankar redan, men med det så lägger jag 2011 bakom mig helt!

min kommande vår - något att längta till

16 februari - drar iväg en vecka till egypten med lisa, mamma , anna & amanda.
gissar på att vi kommer ha det så himla underbart!
28 mars - drar till sälen med mejeriet och åker lite skidor med gryma brudar bland annat!
april - någon gång här blire en tur med färjan till finland och bara hare gött med familjen en stund!
så har vi ju två gryma lov & ett x antal helger att se fram imot, och bara se sommaren närma sig får en att lysa!

nyår!

nyår spenderades som sagt med massa brudar, käkade hos lisa och drog sedan till malin en sväng. drog sedan vidare och hamnade med några utav dom på olika håll. blev väl som det alltid blir antar jag!
ibland är jag ju bara föööör dum i huvudet
snygg pose & fötter. sådär gick jag iaf klädd med en kavaj också.

2011

BÖRJAN PÅ ÅRET

började året med att hänga med grabbar, spendera mycket tid med systrarna nyström och komma mycket närmare vissa personer som tex lisa. fick också den älskade kameran
olle & ludvig hängde jag en del med och också mycket annat folk, hade härliga häng med tess och tränade en hel del
åkte till kisa med skolan och min moped blev snodd. kom dock tillbaks igen men blev tusen gånger gladare igen när jag drog till sälen med sköna tjejor


VÅREN


årets första dopp med tess den 25 april
pad thai blev stammis stället med kyckling och nudlar, klassen hade rediga vår-feelings. natalie och jag var taggade som aldrig förr & pressade redan nu i solen!
SOMMAREN


sista natten med gänget och stockholmsresan med klassen blev avslutning på skolan och ludde tiden. gryma människor!
nöjd med både betyg & bränna!
mysiga glasshäng & hade mig en moppetur till godishuset med natalie
hängde med brudar på korpa & tabbe, mycket tid på uteserveringar med linn, och fick min älskade mobil
mysiga nattbad, knäppa husvagnshäng & tacokäk!
festligheter, sköna människor (+ en random tysk?)
och de grymmaste brudarna, dock inte alla med här men dom gjorde min sommar toppen!
HÖST

började gymnasiet, på naturvetenskapsprogramet och det blev plugget som tog över, men fick till mysiga stunder
gick från trevliga middagar på blandannat morella till lite mer fartfyllda place, även om det inte gick helt som planerat ibland!
hängde med gamla favoriter och lärde känna nytt folk. spenderade mycket tid med mallan ett tag där med!
SLUTET PÅ ÅRET





har spenderat sista tiden mest med min familj och vänner, och jag spår att 2012 kommer bli kanon! med alla er kan det ju inte bli annat än awesome, och det blir ju som man gör det helt enkelt
2011 har iaf en bunt minnen man sent kommer glömma och mycket knäppt har hänt som man troligtvis kommer skratta över i flera år. men jag kan inget annat än välkomna 2012, och det med glädje!
ska också lära mig under året att använda min hjärna lite mer kan man ju säga..

RSS 2.0