Göttigt häng med Tess på min altan


30 september

hade otroligt bråttom i morse och ingen bra start på dagen men skolan gick ändå rätt fort igenom och slutade redan vid 1 som varje fredag. så himla skönt är det!
nu sitter jag ändå här och pluggar lite. väntar på min lilla tess som ska komma senare och göra mig sällskap. min syster har ju lämnat mig för hela helgen och mamma jobbar kväll. tur att jag har tess! vi ska iaf laga tacos och mysa lite och sen ikväll hittar vi väl förhoppningsvis på något roligt, höööres

RÖD

älskar färgen rött så helt perfekt för kylan när jag hitta dessa inne på veromoda, gick på 179 & 129kr

29 september

kom hem för någon halvtimma sedan efter en skön promenad med irini. vi snackade om allt möjligt och det var så himla skönt, är nog det skönaste som finns att bara gå bort och snacka om alla sina problem och tankar.
innan det var vi faktiskt en stund på tjejkvällen och vi fick båda med oss lite nytt sedan, jag visar upp mitt i ett inlägg senare innan jag somnar. just nu har jag energi och vill inte sova, så jag ska plocka upp alla kläder i mitt rum och göra mamma glad. bra ide så hörs vi senare!

he tells her there will be a new chapter

suttit här i köket sedan skolan slutat och pluggat. nu ska jag snart ner till stan och käka med mamma, anna och deras vänner. därefter kanske jag går en stund på tjejkvällen ifall jag orkar. annars kanske jag går ut och går lite med någon brud eller något! imorgon är det redan fredag igen, bara jag som känner att tiden drar iväg lite väl fort?

Dataväskan

äntligen är den här & så snygg! den kostade 394 kr +frakt ifrån sidan mytrendyphone.se

Runnin over the same old ground

supergullig blus ifrån åhlens, 299 kr

Look beyond your life today, can you see yourself this way?



28 september

såhär såg min lunch ut:
drog till corner med lite folk på lunchen eftersom ungnstektfisk inte står högst upp på listan.
nu kom jag nyss hem ifrån skolan, mamma väntar på mig där nere och jag ska dricka lite kaffe innan jag ger mig ut på en promenad. värkar dock få gå ensam eftersom alla är lite upptagna, tur att musiken finns!

Matte

Jag & Ajlana är på topp under matte lektionen!


mot plugget

kofta ifrån hm, 199kr

Jag vill finnas vid din sida när sommar blir höst


Så vi rör oss flummigare

hänget med tess blev himla fint & även mycket skratt. hade en hel del att snacka om så det var himla bra, får hoppas att det blir lite oftare nu. kamran följde med mig idag men det gick inte så värst bra för mig, tess var inte så himla seriös och ja.. man kan väl säga att jag inte är en topp-fotograf!
iaf så drog vi oss hemåt himla skapligt och sedan dess har jag bara legat och myst i min ensamhet, inte det roligaste men nu ska jag iaf sova och gå igenom en dag i morgon med, pusshej

For the moment

Blir en piknik & snack med Tess nu! Va ett tag sedan så kommer inte sitta helt fel:)


hold your head up high

Can you tell me that I'm wrong?
dont keep your broken heart to long.
deep inside your growing strong
ett av inköpen igår, skjorta ifrån hm 199kr

A dream for the weaker

He's still awake and he wonder
If all this fucking pain will make him stronger
He falls away and in to the night
creating reality in this way feels all right
This is a dream for the weaker
Living in a dream just to get her
They're are alone standing in the dark
And Then She told him with a whisper
This is a dream for the weaker
Living in a dream just to meet her
This is a dream for the weaker
Time to wake up for the sleeper
He cant hold on any longer
He starting to come back but he wants her
She fades away and into the night
creating reality in this way feels all right
Tonight you feel ok But when Im gone during the day
You walk alone but you can always dream away
Tonight you feel ok why would you leave why dont you stay
You walk alone when you're awake you're getting grey



Ju mera dom spottar på mig, desto snabbare kommer jag blomma

Natalie kom till mig runt 4 och efter lite fix & middag så drog vi ner mot stan. blev lite fina inköp och är himla nöjd! därefter var det mejeriet som gällde med bara massa snack och härliga människor.
emmas smarriga fika!

dagens

kom nyss hem från skolan nu och ska snart iväg på en promenad med en brud! senare ikväll händer nog inte allt för mycket. är så himla trött idag!
röd skjorta ifrån annas garderob men kommer ifrån vila.

She's getting close to what is true

nu är jag hemma igen och ska hoppa in i duschen på direkten så jag sedan kan sova så fort håret torkat. känner att jag inte har något intressant att dela med mig av för tillfället förutom hur trött jag är så godnatt!
mysiga grannkatten som gjorde mig sällskap när jag var lite ensam för några dagar sedan, gullii

mormor

nu drar jag en promenad tillsammans med anna till mormor! mamma tar bilen och sedan där blir det kortspel som vanligt gissar jag på och andra trevligheter.
skön långärmad träningströja från intersport

After tonight

såhär har hela morgonen sätt ut för min del, är desutom himla trött och bara sovit 4 timmar i natt. kan som vanligt inte somna om på mornarna. resten av min dag har inte så mycket planer förutom att slappa, städa mitt rum och hälsa på min mormor. måste också plugga lite känner jag, ha en bra söndag!

Chillkväll

kvällen blev rätt chill & fin ändå med härligt folk! började med rätt många och avslutades med några härliga boys! nu kom jag precis hem till sängen och ska krypa ner till en skön nattsömn efter en kall cykeltur hem, vi hörs i morgon när jag är lite piggare, puss!
goa bilder sedan lunchen på restaurangskolan!

24 september

Underbar morgon, solen skiner himla fint så ska nog ta mig en morgonpromenad! där efter så har jag redan gjort planer för hela min förmiddag. hade tänkt mig att hinna övningsköra, plugga lite och så ska jag luncha med mamma på resturangskolan eftersom anna är där och har lite smaka på tjust eller något. hare gött!

For a year, for a time, for a little while

kom nyss hem ifrån en rätt chill kväll ändån, härligt att bara ta det lungt ibland. träffade iaf lite brudar och vi snackade för det mesta bara, sedan drog jag med en härlig brud till corner. käkade lite i väntan på lite svar men det slutade med att vi drog hem till henne och såg film med dålig humor!
jag ska väl sova nu och peppa upp mig till morgondagen, sov sött allisammans

FREDAG

och jag sitter här och har inte en aning om vad som kommer hända under kvällen, känns som att alla ska dra sig till samhällsfesten ändån så. men något måste jag ju hitta på!
har iaf bara chillat sedan jag kom hem förut. kulbacken var det onödigaste på länge känner jag, föreläsning 20 min, rast i en timma sen 20 minuter igen. aja hörs

Kulbacken

Sitter på kulbacken oh väntar på en föreläsning som inte slutar fören 4, skulle igentligen sluta redan vid 1 så inte allt för kul!

Cause life is so much more

nu drar jag till plugget!
degens kläder blev ett par sköna blåa tights från bikbok & vit blus som är mammas. armbandet har jag fått av lisa & emma när jag fyllde år i sommeras♥

Torsdag

haft en mysig kväll för mig själv och gjort ingenting, vilar upp mig för veckans sista skoldag i morgon. fredag redan och tiden bara springer förbi!
har iaf blivit en hel del two and a half men tittande under kvällens gång, efter att jag var och tränade med anna efter skolan då. nu känns det som sängdax, hörs i morgon

Lunchrast

drog hem nu på lunchen och har hunnit med det mesta. också lyckats skicka in mitt historiaarbete nu sådär några dagar efter. ska när som tillbaka till skolan och ta skolfotot, därefter går jag ända till 4 idag:(
blir nog att träna sedan efter och sen får jag se vad jag hittar på ikväll.

tjugoandra september

nu drar jag mig till skolan, som för denna dagen består av skolfotografering efter ett idrottspass. bra lagt!
ny skjorta ifrån h&m för 199 kr

Nytt om fötterna

nya skor ifrån Dinsko för 319 kr (399kr)

Myskväll

nu taggas en myskväll med syster efter lite tacokäk för en stund sedan! vi drar igång filmen inception som jag redan sett men eftersom jag inte fattade någonting så kan jag lika gärna se om den♥

20 september

försökt fixa lite på bloggen under dagen och därför inte tänkt så mycket på själva uppdateringen. får se hur lång tid det tar tills jag är nöjd, och eftersom jag inte är så värst bra på detta så lär det ta en stund!
dagen har jag iallafall tillbringat med först en powerwalk med lisa&emma, hel del snack! därefter åkte jag med famliljen och hälsade på min kära mormor. blev kortspel och massa kakor. Natalie undrade sedan ifall jag ville gå en promenad med henne och eftersom jag ändå gottat mig så mycket hos mormor så blev det så. blev em hel del prat där med och kan inte säga något annat än att jag känner himla härliga tjejor!
just nu sitter jag iaf i sängen och är helt redo för att sova, imorgon är det skola igen och jag känner mig inte ett dugg pepp. som tur är så kommer förhoppningsvis ludde och har lite friidrott på gymnasiet men såklart så ska väl regnet förstöra det också.

god morgon!

sovit gott? jo det har iaf jag och för tillfället ligger bara jag och lisa och drar oss i sängen. vi ska väl snart dra upp oss och så åker vi in till stan igen redan runt halv 1. därefter ska nog jag ta mig en träningsrunda på något sätt!


@Gamleby

sitter just nu i gamleby hemma hos lisa! vi tog bussen hit vid halv 10 och nu så ska vi nog ladda ner en film att kolla på. faktiskt aldrig varit och hälsat på henne här förut men himla fint!
har inte blivit något inlägg förut idag eftersom mitt internet inte fungerade. var inte smart nog att tänka på att jag kunde använda mobilens.. iaf så drog jag ändå ut med natalie och det blev en sväng på staden innan vi hamnade i mejeriets filmsal och såg någon film!


blir en bild på skorna jag hittade idag som jag nog kommer inskaffa mig senare i veckan!

19 september

Sitter just nu hemma hos Lisa och snackar om allt möjligt:) har rast till 11 oh efter det bara två lektioner kvar! Slutar redan vid lite innan 2 och efter det ska jag nog träna. ikväll vet jag inte riktigt va jag ska ha för mig men hoppas på något trevligt! Imorgon är det ju studiedag som inte sitter helt fel!

18 september

natalie cyklade precis hem och jag blir ensam kvar, ska ner och snacka lite med min mamma nu och sedan slänga in alla kläder i garderoben som för tillfället ligger över hela rummet. sedan är der sovtime för min del! vi hörs i morgon, sov gott
2 enormt fina bilder på kvällens godsaker som vi raffsa ihop!

18 september

nu är mitt pluggande för dagen klart! kanske bara läser igenom lite biologi senare innan jag ska sova. just nu ska iaf jag och natalie dra oss till soffan och mysa ner oss till filmen friends with benefits, perfekt avslut på veckan!

SMARTASTE!

nu börjar plugget och vi känner oss extra smarta i våra glasögon!;)

love taste so much better when its cruel

vakna för ett bra tag sedan och ska nu börja med plugget, fyfan

No one can tell you what you can’t do

kom hem för en stund sedan redan efter att ha spenderat kvällen med en hel del folk, kul för det mesta faktiskt och just nu ska jag bara sova. är så himla trött!

love my natalie♥

Jag kan börja om

är lite sådär grå idag men de får duga, nu drar jag mig utåt och ser va kvällen har att bjuda på!

Life is one big party when you’re still young, But who’s gonna have your back when it’s all done

,
himla seg morgon! vaknade redan vid 8 och såg nog en hel säsong av two and a half men innan jag vid 2 drog iväg på en promenad så jag skulle piggna till! nu kom jag hem för en stund sedan och ska hoppa in i duschen nu.

16 september

kom hem ifrån skolan för en stund sedan och nu ska jag fixa lite saker här hemma. sedan ikväll ska jag träffa tess och spendera min kväll med henne! pusshej

16 september

nu drar jag mig till skolan, höres!

15 september

nu har jag fått en hel del plugg gjort! har gjort klart nästan hela samhällskunskapen och jag är himla glad! det betyder att jag inte behöver plugga mer för idag känner jag, kanon!
ska belöna mig själv med lite smoothie och kanske lite two and a half men?

15 september

nu sitter jag äntligen och ska plugga. efter skolan drog jag ner och skulle sola på solpoolen, det blev lite väntan eftersom jag råkade glöma nycklarna hemma så mamma fick komma med dom så jag kunde låsa min cykel. vet inte hur jag lyckas ibland!
därefter drog jag ett träningspass på actic och nu sitter jag här efter en skön dusch och lite mat i magen. dock så har jag glömt laddaren till den lilla datan i skolan men vi får väl se hur länge den orkar!
lite fina bilder sedan förra gången, hehe

första körningen!

glömde säga jag testa och köra bil för första gången idag, det gick awesome och jag äger! okej.. kanske inte precis men mycket lättare med växling, koppling och sånt än vad jag trodde det skulle vara. kommer klara det här lätt!

14 september

min dag började lite stressigt och skoldagen var inget särskillt speciell, den gick över rätt fort. där efter åkte jag hem, käkade och sedan kom josefina! vi började se en film men hon var tvungen att dra efter en stund. där efter har jag änligen beställt en datorväska och sedan har jag tagit en kvällspromenad med natalie! blev en hel del snack och va himla skönt! nu har jag duschat och ska läsa lite innan jag somnar. imorgon är en dag som kommer bestå endast av plugg! ajlana kommer antagligen döda mig eftersom jag inte gjort något idag...

13 september

chillar hemma hos louise för tillfället och pluggar lite i mellanåt, eller försöker iaf! va nere på staden förut och tog en kopp kaffe också. nu väntar vi på våra vitlöksbröd och ska helt enkelt bara ligga här hela kvällen, inte helt fel!


Just have a little patience

sovmorgon idag till 11, eller jag har för mig han sa det förra veckan..
iaf så har jag tränat nu på morgonkvisten och hade helt glömt bort hur skönt det är, nu är jag hur pigg som helst och ska dra iväg till plugget. därefter är det ett häng med en brud som gäller!
outfiten för dagen blev en premiär för kavajen ifrån sisters/ höga byxor & gamalt linne från vero moda

to be a true player you have to know how to play

bara legat hemma hela dagen alltså och bara haft det skönt, har också fått ihop en hel del plugg som tur är! nu ser jag fram imot lite film och sedan sova många timmar inatt♥

12 september

kom nyss hem ifrån skolan, blev väldigt stressat i morse och ingen bra början på dagen men nu är jag pigg & glad iaf! måndagar är så chill i skolan så veckan kan bara inte börja bättre, imorgon har jag också sovmorgon till 11 så idag är en bra dag som jag bara ska ta det lugnt på!
detta är vad jag och lisa sysslat med hela dagen! och jag vann! nu är vi igång med en retur match

godnatt ♥

Coldplay - The scientist


Come up to meet you, tell you I'm sorry
You don't know how lovely you are
I had to find you
Tell you I need you
Tell you I've set you apart

Tell me your secrets
And ask me your questions
Oh, let's go back to the start
Running in circles
Coming up tails
Heads on the science apart

Nobody said it was easy
It's such a shame for us to part
Nobody said it was easy
No one ever said it would be this hard

Oh take me back to the start

I was just guessing
At numbers and figures
Pulling the puzzles apart
Questions of science
Science and progress
Do not speak as loud as my heart

Oh tell me you love me
Come back and haunt me
Oh and I rush to the start
Running in circles
Chasing our tails
Coming back as we are

Nobody said it was easy
Oh, it's such a shame for us to part
Nobody said it was easy
No one ever said it would be so hard

I’m going back to the start



hos mormor

sitter nu och pluggar här hos mormor tillsammans med mamma & anna. vi har ätit och nyss druckit lite kaffe. Va påväg och gick hit förut men såklart så började det regna så mamma fick hämta mig på vägen, men har hunnit en bit på historian så kanske blir att jag går hem ist för att få lite frisk luft!

And we tryin' to hold it all together but the devil is too clever

.
lisa drog precis hem och jag ska plugga, eller först bara ETT avsnitt two and a half men!

hallon frulle

jag & lisa vaknade lite innan 11 och har tills nu suttit i köket och jag har bakat dessa underbara hallonscones! lisa bara tittade på men hon åt dom himla duktigt! :D

10 september

kvällen började med en måltid på sahara tillsammans med tjejorna på bilden! hade en trevlig stund och firade natalie:D drog oss sedan och hyrde en film & kollade på den hos natalie. himla mysigt!
jag, lisa och josefina drog oss senare till hampus där kalle och lite trevligt folk va, dock inget långvarit besök och jag och lisa drog hem till mig efter lite extra svängar. kom väl hem runt halv 2 och tills nu har jag kokat ihop 2 snygga omeletter som vi käkade upp rätt fint. kanske inte dom snyggaste men det är ju smaken som räknas!

10 september

nu drar jag och möter upp tess för lite snack, senare ska vi fira natalie och äta på sahara med massa brudar. gissar på en härlig kväll med mycket roligheter! pusss
outfiten för kvällen

two and a half men

finns inget som gör en på bättre humör!

Lost in imagination she was left alone

save him - justin nozuka
She loves him more
He loves her more,
Seems like they won't ever let each other go,
Laughing and kissing it's a match made in heaven
Behind the rings on their fingers
Imprints the ink deep in the inner
That has stained their souls together now
Stained soul mates forever now
Seems like they've made it to the other side where the grass is greener
And the sky is always blue
And it goes on forever and ever but there is only room for two
Deep at night I'm awakened from my dreams,
Next door, yelling cries mercy she is begging please
"Don't end my life you're all I need and darling I will never leave"
And then she prayed on her knees, she said 

"Save him, save him from the hand he that beats me on" 

Dark clouds cover her paradise,
She covers her eyes and hides behind enemy lines,
And she walks through the night with her child in her arms
She's thrown back hostage'd
See twenty years ago when she was just ten years old
Lost in imagination she was left alone
And pops had nothing to let his anger on oh he beat her cold
She used to pray on her knees, she said 

"Save him, save him from the hand he that beats me on"

Deep at night I'm awakened from my dreams,
Next door - yelling cries mercy she's begging please,-
"Get up, get up", he brings her to her feet,
And smacks her down till she falls to the ground
And over and over again,
He brings her to her feet till she can no longer stand -
And still the beating never ends
On and on and on it goes
Until he brings out a gun
And says to her "stop crying and bring me my son"
She cries harder and harder
He cries harder and harder
She says "baby please don't do this"
Two shots to her chest
And a blow to his own head
She quickly loses breath and blood rushes to their bed and baby cries his eyes out 

"Save him, save him from the hand he that beats me on"

She loves him more
He loves her more,
Seems like they won't ever let each other go,
Laughing and kissing it's a match made in heaven

10 september

vaknade för ett tag sedan och har varit nere i köket och gjort mig lite kaffe. har fått alldeles för lite sömn inatt men kan inte sova på mornar?! vaknade först redan vid halv 6 men de kände jag va tok för tidigt så jag la mig igen, dock så sov jag inte så mycket efter det men iaf. känner att jag ist kommer vara himla trött i kväll?
hade iaf världens sjukaste men ändå bra dröm, kändes precis som värkligheten!
kvällen igår var iaf rätt kul och väldigt kul på vissa delar av den, träffade folk & chillade, somnade gött i min favorit säng

i'm out!

dagen har hittills varit helt okej. skolan gick fort och sedan drog jag till staden med lite brudar! nu är jag redo för utgång igen, hörs i morgon!
dagens outfit, har dock bytt om nu till kvällsoutfiten haha

det känns så uppenbart för mig

och så va den dagen över! imorgon är det redan fredag & sedan helg igen. känns inte som att det var länge sedan förra, tiden bara springer iväg. kanske dax att göra något vettigt?


8 september



såhär ser det just nu ut omkring mig, plugg. började precis arbeta med mitt historia arbete nu efter att jag kom hem från träningen! hörs senare ikväll, pusss

varför kan folk inte bara säga rakt ut hur dom vill ha det?

.

it's not so fun to be the other one

kom hem för ett tag sedan och har tagit en skön dusch! nu ska jag läsa min engelskabok medans håret långsamt torkar och sedan ta och sova. imorgon blir det att ta tag i träningen för första gången sedan fredags, snacka om att jag varit lat i veckan? blir nog också att simma efter bara för att det är underbart skönt efter ett träningspass!
bild på mig & tess i våras

Mys

Ligger just nu och myser med Josefina i mejeriets filmsal till filmen the town! Sett den förut, på bio till oh med, och den är faktiskt bra:) Ludvig, carl och Olle kom precis och ska väl också kolla en stund. Annars har min dag varit ganska dålig och blev väldigt stressigt, allt blev bara pannkaka! Men när jag väl kom ner till stan med Josefina blev allt mycket bättre. Har också köpt med mig en ny bh hem, precis lika dan som den sköna jag köpte förra veckan fast i svart, kanon!

Ja, du kan tolka det hur du vill och vi kan fortsätta stå still

.
blev att dra sig till mejeriet förut trotts min huvudvärk! kom ju sedan på felet där, inte druckit kaffe sedan morgonen. ja, jag är koffeinberoende ?! bara halsen som gör ont nu, tillohmed haft halsduks-premiär idag, höstvarning!
blev iaf mer plugg gjort där med lisa gånger 2. även lite biljard som var typ 100 år sedan, still own!

6 september

sitter här och pluggar ist för att dra och träna, har ändån så himla ont i huvudet så skulle säkert inte ens orka det ändå. blir kanske att hitta på något roligare senare ifall jag orkar, och om det dyker upp något roligt nog!


spanskan är klar och är nu inne på lite matte, byter nog snart ut det mot historian eller engelskaboken?
two and a half men skulle sitta fint nu..


Vill inte vänta mer, kan inte vänta mer

drar mig till skolan nu och slutar inte fören 4, därefter ska jag nog träna! hörs efter,

love drunk

kom nyss hem ifrån mejeriet där jag gjorde lisa sällskap när hon jobbade, en till lisa dök också upp! blev fika, hänga gubben (som jag totalt suger på!) och massa snack och musiiik.

5 september

slutade redan vid halv 2 och sedan dess har jag bara legat här och kollat på two and a half men, bäst! nu ska jag iaf göra någott vettigt antar jag, läsa engelskan kanske? ska iaf ner till mejeriet en stund senare och göra lisa sällskap, snacka lite med henne. hare bra
göttiga bilder sedan i lördags då jag åt på morella med massa härliga brudar!

Ny vecka

Måndag igen, Gud va tiden går fort! Slutar iaf runt 1 idag och sedan blir det väl bara att slappa. Nu måste jag bara dra på mig ett par byxor och sedan dra mig mot skolan. Känner mig dock helt död så vet inte hur detta ska gå, skulle helst vilja ligga kvar här i min mysiga säng.

4 september

nu ska jag sova, dagen började seg och lite halvt nere. sedan kom tess, vi köpte morötter& dipp och såg sedan filmen pandorum här hos mig. irini kom en sväng förut på kvällen och det blev en hel del snack!
sådär två års gammal bild som man hittade, har lite bildtorka..

Samma gamla visa

Jag har gått för långt, kan inte sluta gå
Hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå
I ett ensamt rum, en sekund blir tusen år
För ljus att nå. Så djupa sår
Sjunker lite lägre för varenda gång jag vänder om
Men jag vänder om, än en gång
Orden fastnar halvvägs, jag vet inte hur jag bär mig åt



tell yourself, it's never gonna happen again

vakna redan innan 8 och kan inte somna om, varje helg detsamma! fattar inte vad som är felet på mig, haha.
kvällen igår vet jag inte hur jag ska beskriva, rolig för det mesta men sen kände jag för mig att dra hem. så ja det gjorde jag!
nu ska jag iaf dra upp mig ur sängen och dra ner mig till kaffet. kommer tillbaka snart, idag är sängen min bästa vän.

why so serious?

drar mig ner till staden nu och käkar lite med ett härligt gäng med tjejor, hoppas på en trevlig kväll!

Andra september

Kom nyss hem och ska äntligen sova! Kvällen blev väl inte precis som jag tänkt mig men funkade rätt bra ändå? Hade iaf kul med mina favouriter någong gång under kvällen! Aja godnatt alla göllisar

nyaste lekkamraten

mini data - som mamma var snäll och köpte till mig:) kommer användas väl inom skolarbeten!

2 september

himla chill dag idag med endast två lektioner! fick håltimma på spanskan som var sista lektionen så slutade redan vid 11.20:D drog mig då mot ludde för att gratta natalie lite och chillade med lite folk där innan jag drog mig ett träningspass på actic!
nu har jag nyss duchat och ligger och funderar över vad jag ska göra nu..

stor flicka nu!

tusentals grattis kramar till min älskling natalie som blir hela 15 år,
lycka till på tjejmilen i morgon snyggo!

2 september

nu ska jag bara göra något åt mitt ruffsiga hår innan jag börjar dra mig mot skolan.
dagens outfit blev ett nytt linne från h&m, annas jeans från JC, skärp från veromoda.

2 månader idag

fan va stolt man kan va!
kom nyss hem nu och har ont i hela kroppen efter att ha suttit still så mycket. nu ligger jag iaf bekvämt i min säng och bara chillar tills det är bedtime.

1 september

Sitter just nu på trafikskolan och väntar på att den 3,5 timmars långa "kursen" börjar, inte det roligaste men är ju ett måste. Det piggar iaf upp en hel del att jag nyss fick en behövlig liten data för skolarbeten av mammii! Den kommer dock hem till mig i morgon eftersom dom skulle installera lite &så, ni får helt enkelt vänta lite innan ni ser min nya älskling, eller nummer 2 iaf:D

1 september

-usch! höstmånad nu, va tiden går fort :(
nu ska jag bara packa ihop lite gympa kläder och sedan bege mig till skolan, slutar vid 2 idag dom sitter himla fint! därefter ska jag titta på en dator med mammii och sedan gå på en himla lång trafikskolekurs så jag kan börja övningsköra!
får se ifall jag hinner ett träningspass idag men det är jag ganska säker på att jag inte gör, men vi ses i kväll. ha en bra dag!
outfiten för dagen: byxor från veromoda, linne JC, kofta h&m , halsbandet fick jag av anna ♥

RSS 2.0